Alle innlegg Sukkerforum

Poteter..

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym stuck! to. 15 nov. 18:08

for å bryte litt med alle de andre trådene her som går igjen og igjen... synes jeg det er på tide med en potet tåd. :)

Skreller du potetene før du koker dem?

Hvis ikke. Gjør du det etterpå?

Jeg spiser alltid med skallet på.

Til jul eller om jeg får gjester skreller jeg potetene før jeg koker dem.

Hvis jeg kommer til deg på middag og du har kokt potene med skallet på.. Er det ok at jeg spiser med skallet på hos deg?

Hva er den beste poteten. Jeg liker de som er faste, men myke. Jeg lærer aldri hvem potet det er??

Skjult ID med pseudonym stuck! to. 15 nov. 18:17

er potet spesiellt bra for sexlivet til mannen? siden det innholder stivelse :p

Skjult ID med pseudonym bønna to. 15 nov. 18:17

Nypotet av mandel, dyrket i Vesterålen. Det er knapt nok skall på dem når de taes opp av jorda, ergo kokes de og spises uten å skrelles. Nammenamme. Da er tilbehøret mindre viktig.

Skjult ID med pseudonym stuck! to. 15 nov. 18:19

@bønna, glemte å si at det ikke er lov å nevne nypotet. haha! for det spiser vel alle med skallet på. eller?

Skjult ID med pseudonym bønna to. 15 nov. 18:19

De småpotetene som av og til vokser ut fremst på sokkene, sånn gammel gammelpotet, er derimot for uspiselige å regne, nærmest som potetepler.

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 to. 15 nov. 19:31

Koker de med skall, og varierer om jeg spiser med eller uten skall.
Potet er potet for meg, smaker lite forskjell på de.

Skjult ID med pseudonym _________ to. 15 nov. 20:27

Nei, ja, ja, vet ikke.

Skjult ID med pseudonym lurer to. 15 nov. 20:34

Gulleruter, mente du, @iKommode1? Lærer du ungene den slags?

Skjult ID med pseudonym lurer to. 15 nov. 20:40

Det var poteter, ja...
Selv går jeg på lavkarbo og spiser poteter bare til jul, jeg. Da gjelder det mandelpotet med skallet på. Og ikke kokte men stekte/bakte sammen med ribbe. Delikatesse :)

Skjult ID med pseudonym lurer to. 15 nov. 21:40

Det sier meg så lite, det du forteller @iKommode. Du sier ikke om lengden på roter, ikke heller på avstanden til bøtta eller størrelsen på den. Så var så snill og svar litt mer utfyllende:)

Skjult ID med pseudonym sans to. 15 nov. 22:15

Ta en potet! Ta gjerne fire, ta åtte, ta alle.
Ja, ta en potet - stek den og kok den og spis gjerne skallet. :)

Poteter MED skall kuttes i passelige småbiter og kokes bittelittegranne, før de hives i stekepannen og krydres m/salt&pepper (+ evt. karri) og stekes til de blir gyldne og småsprøe, sammen med grønne bønner + hvitløk og ferske urter (f.eks. timian, basilikum, rosmarin eller annet nam). For litt ekstra hete kan man bruke chili-olivenolje... :) Mmmmmhhh! Vidunderlig!

Spinat+potetmos er også digg, med purre og pesto... og hvitløk selvfølgelig. Alltid hvitløk. ;)

Poteten er vår venn :)
Er man lavkarbomenneske kan man jo hilse på kjekke herr Sellerirot i stedet, han er også en go'ing.

Skjult ID med pseudonym Lowry to. 15 nov. 22:24

De potetene jeg kjøper i butikken er vaskede, så de blir ikke skrelt før de blir stekt eller kokt, og jeg spiser de med skallet på.

Men byttedyrene som nedlegges, brukes og kastes blir nok skrelt, dvs flådd først.
Det er så mye prakk når strømpebuksen kommer imellom når jeg skal putte den inn.

Skjult ID med pseudonym karambola to. 15 nov. 22:38

Koke..?

Skjult ID med pseudonym sans to. 15 nov. 23:02

Mmmh - nam!, du burde ha din egen stevnemøtemiddagstipsspalte her, iKommode1 :)

Næh, Lowry, da - _skrelte/flådde_ byttedyr?!? Det var da vel litt dvaskt... Trodde du slukte byttedyrene rått med hud og hår, jeg! Såkalt "Lowrawfood". ;P

...men klart, EMBALLASJEN må man jo ta av. Ikke godt med nylon/polyester... :(

Skjult ID med pseudonym lurer to. 15 nov. 23:03

@iKommode, :( Var det erotisk? Unnskyld...

Vil du ta råsmaken fra løken så behandle den med kokende vann og stek den etterpå.
Papadums er super tilbehør til stekte grønnsaker. Men også namnam som snaks

Skjult ID med pseudonym -m- fr. 16 nov. 00:00

skreller alltid poteten før jeg spiser den og som regel skreller jeg den før den kokes, stekes, osv aldri skjønt hvorfor noen spiser med skallet på syns det er litt ekkelt jeg :P men så lenge jeg slipper det selv så :)

Skjult ID med pseudonym Lowry fr. 16 nov. 07:41

Skall er som å spise en potet med kondomen på :-)

Skjult ID med pseudonym oo fr. 16 nov. 14:02

lowry - du har ikke forstått det

å spise skall på potet viser bare at en er litt hardbarka, kul, tar sjangser - og ikke minst - har tenner som funker!

Skjult ID med pseudonym potetpizza fr. 16 nov. 21:10

Hallo!

Skjult ID med pseudonym lurer fr. 16 nov. 21:24

Med sand og greier, iKommode1?

Skjult ID med pseudonym potetpizza fr. 16 nov. 21:28

Rett opp av jorda, Kommode, det er ikke særlig klokt

Skjult ID fr. 16 nov. 21:31

Lurer,
Må jo tygge poteter på mandig vis ifølge enkelte, tygger nok så sølvet spruter ut av tann-garden;-))
Skal se det blir en lekker viking på 65+ med store huller i tannrekka

Skjult ID med pseudonym lurer fr. 16 nov. 21:38

He, he, ikke sølv men amalgamat, @21:31 og bland ikke vikinger med pteter var så snilllll, det bli bare POTETISK :)

Skjult ID med pseudonym oo fr. 16 nov. 21:53

ååå kotteletter ååå kotteletter åååå kotteletter med bernaisaus og POTETER

(er overbevist om at disse var uskrelte)

Skjult ID fr. 16 nov. 22:02

@lurer
Av erfaring foretrekker norske kvinner "harbarka mandige vikinger",
det ble da også nevnt at det var mandig å spise med skrell sand og stein på så sånn ble det bare