Alle innlegg Sukkerforum

Hva kjenneteger en drittsekk?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym mia lø. 21 juni 2008 18:46

Ref. innlegget fra "lei meg": Hva skal vi passe oss for, for å prøve å unngå å bli "lurt" og såret?

Skjult ID med pseudonym sunway77 lø. 21 juni 2008 18:54

sunt bondevett!! ingen har garantier for noe som helst.
har man aldri blitt invitert på besøk hjem,evnt du aldri får treffe vennene hans ol..så er det nok en grunn for det....
men å bli såret,fordi den andre ikke har rette følelsene som du selv,kan du vel aldri unngå .eneste må¨være å aldri bli involvert i noen...

Skjult ID med pseudonym juni lø. 21 juni 2008 19:18

Tror egentlig jeg aldri har blitt lurt uten å selv innse at jeg helt frivillig går inn i fella? Ellers så er jo den første tiden man treffes basert på en gjensidig "liker jeg han/henne egentlig nok til å fortsette", og der kan det føles ganske så sårt når den andre finner ut at dette ikke var riktig.
Jeg har slikket mine sår mange ganger, men aldri egentlig følt meg lurt...

og ser at jeg er veldig enig med sunway :-)

Skjult ID med pseudonym lilje78 lø. 21 juni 2008 19:21

Dessverre er det ikke noe kjennetegn på de, men man lærer etterhvert.
Veien til guttens hjerte går ikke via sex, men har du lyst har du lov. Jeg har muligens lagt inn en forsvarsmekanisme der, at jeg har sex, men legger ikke all verden i det. Nå som jeg er blitt en voksen dame, venter jeg litt med sex. Jeg har bestandig vært den som har tatt det meste av initiativ til kontakt og samtaler om det er telefon, sms eller date, det er det slutt på nå. Det tar altfor mye energi fra meg og jeg oppdager ikke eller vil ikke se at han ikke er interessert. Man står på i håp om at han også skal ta litt initiativ. Det eneste man oppnår med det er sin egen bitterhet over å ha kastet bort tid på en som egentlig ikke er interessert, men som likevel gjerne vil ha kontakt og sier at han gjerne vil fortsette, men jeg ser ingen initiativ.

Skjult ID med pseudonym jepp lø. 21 juni 2008 20:37

Hva kjennetegner en drittsekk? ..

Jeg velger å dele ordet drittsekk; 1) Dritt og 2) sekk
1) Det som vel er mest karakteristisk for dritt er at det lukter vondt.
2) Det som vel er mest karakteristisk for en sekk er at den har reimer en kan ha over skuldrene slik at den sitter godt på ryggen, dog ofte litt klam..

så.. hva kjennetegner en drittsekk?
Han henger over skuldrene på deg, gjør deg klam og lukter vondt...

eller?

Skjult ID med pseudonym lei meg lø. 21 juni 2008 20:44

det er ikke lett, har hatt andre forhold med snille gutter, men aldri opplevd dette. han sa han var sjenert også, og noen gutter er jo det og har vanskeligheter med å snakke om følelser,det er lett å stå på sidelinjen og si at sånn og sånn er det etc, men er man midt oppi noe, er det ikke like lett alltid.

Jeg tror vi jenter må la mannen jakte mere på oss, ikke sitte hjemme og vente på en mann, når man er veldig betatt har man gjerne lyst å treffes når to-tre dager har gått,men jeg tror nå det er bedre å legge egne planer, heller sees en dag senere, så mannen får føle/forstå at han må anstrenge seg litt for å få møtt jenta. At han kanskje må planlegge litt, så han ikke bare tror hun er tilgjengelig hele tiden.

På denne måten vil jenter kanskje mere merke hvor interessert mannen er.

Men det er ikke lett. Denne vanskelige kjærligheten.

Skjult ID med pseudonym juni lø. 21 juni 2008 21:05

Jeg er enig med deg, "lei meg" om du mener med det du skriver at det er et klart tegn om liten interesse dersom det alltid er den ene (kvinnen) som må ta kontakt og opprettholde forholdet.

Jeg går fort lei om jeg merker at mannen mest prioriterer andre ting og at jeg får en følelse av at jeg er et slags pauseinnslag i hans ellers aktive hverdag, opplevde det en gang. For meg er det i hvertfall et klart tegn på å kutte ut... og det var også bare en så innmari treg og usexy opplevelse... grøss.. (hva var det egentlig som gjorde at han trodde at han kunne fortsette med det?)

Skjult ID med pseudonym kit001 lø. 21 juni 2008 23:38

Sunny har poenget, den eneste måten å være sikker på å ikke bli såret på, er ikke å involvere seg. En har det vel ikke noe bedre med den løsningen?

Juni har helt klart ett poeng med veldig ensidighet i kontakten, men det må være for begge? Eller er idealet søreuropeiske tilstander der du er kvinnen i hans liv etter 5 minutter?

Skjult ID med pseudonym juni sø. 22 juni 2008 00:09

Kit:
Jeg tenkte ikke på kjønnsrollemønster her (tror kanskje det var det du mente med søreuropeiske idealer?), men mer på at det er mye informasjon å hente på hvordan den andre forholder seg til meg på, uavhengig av hvem som er kvinnen og hvem som er mannen.
Siden jeg er kvinne og heterofil så har jeg bare personlig erfaring med hvordan det oppleves å bli kjent med, og være sammen med menn ;-)