Alle innlegg Sukkerforum

Er dere feige?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym jojo fr. 20 juli 2007 20:05

Har opplevd at noen vurderer profilen min som interressant, og velger å tolke dette som et tegn på at man kan ta kontakt.
Pleier derfor å sende avgårde en hyggelig melding, men får ikke noe svar tilbake...
For dere som eventuelt skulle føle dere truffet, gjør dere dette for å kaste bort tiden til andre, eller er dere bare feige?

Skjult ID med pseudonym Jaja fr. 20 juli 2007 20:37

Hyggelig med folk som svarer syntes jeg. Jeg tror mange her lever i sin drømmeverden, tror de kan plukke mennesker slik man plukket blåbær, samt velge fra øverste hylle, uansett hvordan de selv ser ut, eller hvordan de selv er.
Dette er en eventyrverden, på lik linje med Putte i blåbærskogen:)

Skjult ID med pseudonym Zuppermann fr. 20 juli 2007 20:53

Interessante tanker her!

Jeg tror det største "problemet" på et nettsted som dette er at man kun får en-dimensjonal kommunikasjon. Man ser et bilde (for de som har) og leser en beskrivelse personen selv har laget. Dermed må man fylle inn alle de andre bitene selv for å lage seg et bilde av personen. På denne måten blir lista lagt veldig høyt og man blir svært selektiv ift hvem man gidder å kontakte.

De som har vært her lenge tror jeg maler seg selv inn i et hjørne og vil aldri finne "den rette" her...

Kun mine 5 cent... ;)

(mann 37 år fra Aust-Agder) lø. 21 juli 2007 04:51 Privat melding

Tror ikke det er helt korrekt det zupperman skriver, men det ligger noe i det at man har mulighet til å velge blantt mange og for de som har bilde på profilen så blir det litt "velge og vrake" på utseendet. Men det er mange av oss som leser profilene og ser på bildet etterpå. For de av dere som ikke har bilde så gjelder det å forklare så mye som mulig ettersom et bilde kan si mye i stedet for tekst. Men skjønner her og at det er jentene som får mest kontakt og nevner igjen at det er lov for jentene å ta kontakt. Likestilling gjelder for initiativ også!:)

Skjult ID med pseudonym follojente lø. 21 juli 2007 08:59

Men uansett: Hvis man har satt et hjerte hos noen, - og vedkommende faktisk "svarer" med å sende den første mailen, så får man hæren fløtte meg ha nok oppdragelse til å svare!! Det er mulig å avvise på en hyggelig måte også, hvis det er det man ønsker...

Skjult ID med pseudonym SigFred lø. 21 juli 2007 10:12

Er nok enig i at det beste er om man har et standardsvar om at man er i dialg med noen for tiden og derfor ikke er klar for kommunikasjon. Om man får denne meldingen bør man være klar over at man ikke vil få svar på enda en melding.. For noen kan nok trykket være så stort at man ikke orker å sende ut 15 slike mail daglig så da bør nok sender også være litt tolerant. Noen liker å strø om seg med hjerter. Jeg synes det er litt hyggelig å gi hjerter til alle jeg synes virker hyggelige, men forsøker jo å svare hvis jeg får en mail. Selv om det virker som det er veldig mange her på Sukker for tiden kan det jo være at noen ikke har nettilgang i disse ferietider og derfor ikke kan svare..?