Alle innlegg Sukkerforum

Hvor mange skal man skrive til før man får svar her inne ?

Vis siste innlegg
Skjult ID fr. 16 nov. 2012 22:55

Hei dere, jeg lurer lit på hvor mange det skal være nødvendig å skrive til før noen gidder å svare,
Jeg bare lurer er det 'normalt' å skrive til 10 - 15 jenter som har god match her inne uten å få noe som helst svar tilbake ?

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 fr. 16 nov. 2012 22:56

Kommer jo alt an på hvor god du er til å skrive, om alle er bare hei på deg meldinger så failer du litt.

Skjult ID med pseudonym Herren fr. 16 nov. 2012 22:57

Får ofte svar tilbake. Det gjelder bare å være litt kreativ i det du skriver.

Skjult ID med pseudonym softis fr. 16 nov. 2012 23:28

Ja, det er normalt. Kan sikkert variere og kommer an på hva du skriver at du søker etter, hvilke type jenter du skriver til og ikke minst hvor i landet du bor. Tipper det er flere fisk i havet i Oslo kontra Finnmark ;p Jeg bor i Østfold, og får seriøse svar som ender opp i "datepotensial" fra kanskje 1 av 100. Alle datene jeg har vært på er med jenter fra Oslo. Ingen fra Østfold.

Skjult ID med pseudonym -m- fr. 16 nov. 2012 23:49

kommer ann på 2 ting: hvor attraktiv de syns du er på bildet, hvor attraktivt det du skriver er...faktor 2 påvirkes sterkt av faktor en :P ;)

Skjult ID fr. 16 nov. 2012 23:49

HEi på deg?
Hei, vil du bli kjent?
Skal du noe gøy i helgen?

Om du har valgt en av meldingene over eller lignende er svaret at JA, det er normalt. :-)) Skriv gjerne til 20 til, og det hele gjentar seg...

Velg deg ut 5 og sats skikkelig. Send oppfølging om du ikke får svar. Skill deg ut. Ha minst 5 bilder hvorav minst 3 er gode smilebider. Har du det, lykkes du før eller siden med kontakt.

Skjult ID med pseudonym softis lø. 17 nov. 2012 01:15

Det som står i innlegget over her er bare tull. Jentene ser FØRST og fremst bare på bildet (nesten uavhengig av hva du har skrevet i meldingen). Hvis de syns det ser ok ut, så går de inn på profilen, først for å se flere bilder, så for å se hva du har skrevet. Hvis de syns det du har skrevet på profilen er interessant, og de ikke ble skremt vekk av et av de andre bildene, så skriver hun et svar til deg (igjen nesten uavhengig av hva du skrev i meldingen).

Jeg har skrevet korte, useriøse, tullemeldinger og fått svar med en gang. Mange andre ganger har jeg konsentrert meg veldig og formulert en passe lang og god melding med masse konstruktivt om det jeg har lest på profilen hennes. Og får null svar. Etter mange måneder på Sukker har jeg skaffet meg nok av erfaring og eksempler på at den ene meldingen spiller liten rolle.

Skjult ID med pseudonym softis lø. 17 nov. 2012 01:18

For å formulere meg på en annen måte: Det er umulig å vite på forhånd om jenta liker lange eller korte meldinger, seriøse eller tullemeldinger. Bruk derfor bare magefølelsen, vær deg selv, og ikke bruke så veldig lang tid på hver melding. Du får med 99 % sannsynlighet aldri svar uansett ;o)

Skjult ID med pseudonym Danty lø. 17 nov. 2012 01:57

Det er ikke snakk om hvor mange (kvantitet) men om innhold og form i det du sender ut..

Som jeg skrev i en annen tråd her:

Forestill deg: Du er pen jente. Du oppretter profil med noen bilder. Første dag får du 24 meldinger fra de 10 000 fyrene som befinner seg på denne interaktive arenaen. Neste dag det samme. Du får hendene fulle bare for å besvare 6 -7 av dem, som du kanskje syntes ha noe interessant ved seg. Sånn funker det.

Du er helt gjennomsnittlig (kanskje ikke irl, men her på en annonseside med noen bilder) - dvs at det finnes 1376 som ligger i ditt sjikte. Hvem av de 1376 fyrene skal hun sende en melding til? Hun vil iallefall eliminere bort mange - se etter "feil"

I det minste må du skrive noe som gjør at du skiller deg ut fra de 1376 andre snitt-guttaboys.
Noe som fenger henne eller vekker et snev av nyfikenhet. Da blir psykologien at hun blir nysgjerrig på hva som "skjuler seg" bak denne gjennomsnitts-ok fyren.. Du har en dialog..

Skjult ID med pseudonym Tingeling lø. 17 nov. 2012 02:07

Forestill deg at du er en dyktig selger...
Forestill deg at du ringer 20 cold-calls pr dag...
Hvor mange møter greier du å booke?

*Alle som greier mer enn 2 avtalte møter pr dag er jeg interessert i å ta en nærmere samtale med. ;-)*

Skjult ID med pseudonym Tingeling lø. 17 nov. 2012 02:18

Hva er forskjellen, HDV?
Sånn _egentlig_?

Skjult ID med pseudonym Tingeling lø. 17 nov. 2012 02:27

Det er jo greit nok det, HDV.
Men hva har det med mitt innlegg å gjøre?
:-)

(mann 38 år fra Telemark) lø. 17 nov. 2012 02:34 Privat melding

besøk noen profiler du synes ser interessante ut, følg med om de kikker tilbake. Gjør de det, er nok sjansen større for at du får svar. Samme med de som kommer innom profilen din uten å si noe, ta kontakt med dem, du vet aldri :)

Skjult ID med pseudonym Tingeling lø. 17 nov. 2012 02:53

Ift ærlighet, HDV...så tenker jeg at det er en gjenganger her inne...når det gjelder krav/ønsker til partner. Begrunnes ofte (påstand) i at man har opplevd det motsatte. :-)

Anyway - Jeg mener nå å påstå at jeg er en så dyktig selger at jeg kunne solgt deg mer eller mindre hva som helst jeg bragte med meg...uavhengig av hva du behøver eller føler du behøver for øyeblikket.
Gjør det meg mindre ærlig?

Poenget mitt er at jeg har skills og ferdigheter som gjør meg istand til å selge whatnot til hvemsomhelst OM jeg så måtte ønske det, og derfor er dette en egenskap som gjør meg istand til å få istand 2 dates (møter) pr dag OM jeg har det som målsetning. Dersom jeg er istand til dette VIL jeg ansette meg selv med høy (forhandlingsbar) lønn nettopp fordi jeg denne egenskapen. (lukrativt for business)
Videre...
Dersom jeg er istand til dette "burde" jeg selvfølgelig være istand til å selge det produktet jeg kjenner
best - Meg selv. Minst 2 møter (dates) pr dag. Da snakker jeg selvfølgelig fortsatt om salgsmøter/presentasjon.
Gjør det meg mindre/mer ærlig? Det er neppe poenget. Vil nok være viktig etterhvert, men hvordan vet man...og finner man ut slikt i tide? I så fall...i tide før hva?

Og om du ikke NÅ har tatt poenget i innlegget mitt....skjønner jeg det ikke.
For jeg snakker om hvordan det funker her inne. ;-)

Skjult ID med pseudonym Tingeling lø. 17 nov. 2012 03:17

Første setning skjønte jeg ikke....

Jeg mener fortsatt å påstå at jeg kan selge whatnot, jeg. Så da tok du ikke den, HDV.

Men kan du definere ærlighet for meg?
:-)

*Og om jeg er interessant eller ikke er faktisk ikke såååå interessant. Der ligger faktisk hele cluet. Og en dyktig (svært dyktig) salgsdir. er istand til å forstå dette på 2,2 sek. Max. ;-))*

Skjult ID med pseudonym Tingeling lø. 17 nov. 2012 03:41

*Legger merke til at jeg er i skrivemodus...sent på natten...;-)*

Vet du, HDV - jeg har ikke lagt merke til salgstriksene til damer, jeg. Verken på forum eller andre steder...
Så om fjell, topper, mark og skog er viktig...så er det kanskje det. Eller ikke. Funker det? :-)

Jeg har trent så mange selgere opp igjennom årene, så jeg kjøper kun det jeg vil kjøpe, HDV. Men jeg blir fortsatt sjarmert og solgt til...av de som er dyktige på det de driver med. Og det er DET som skiller de beste fra de gode. Vet du at det i USA er en ærestittel å ha "Salesperson" på visittkortet? Vet du at det er gode selgere som holder Norge oppe? (Nå tenker jeg næringslivet og det meste som har med flyt av kapital...)
Anyway -
Dersom man har interesse av OG forståelse for hva som skjer i en slik relasjonsbygging, kan man etablere gode connections også innen dating. (Tror du ikke?) Hva er det som kjennetegner de som er istand til å skape god kontakt med andre mennesker? (Tenk litt på det....)

Takk for tilbakemelding, HDV. Jeg vet ikke hva du legger i å like meg, for du kjenner meg ikke. Men poenget mitt her er at...er du god på å selge - så kan du selge hva som helst. Kan du produktet du selger, kan du selge det. Her inne - slik jeg ser det - selger de fleste seg selv. :-)
Så da kommer ærlighet i 1,2,3,4 eller en annen rekke...som man ser det. Det handler om hvordan man velger å gjenspeile seg selv og det man har i sin umiddelbare nærhet til daglig (+ litt til)

*Og nei, for the record - jeg er ikke salgsdirektør...;-)*

Skjult ID lø. 17 nov. 2012 05:22

INGEN!
Lag en bedre profil, så skriver dem til deg.

Skjult ID med pseudonym ebbinghaus lø. 17 nov. 2012 09:34

Jeg regner med at jeg kunne ha motstått selv dyktige selgere (som Tingeling).
Det er et spørsmål om å kunne knepene, og en god del viljestyrke.

Skjult ID lø. 17 nov. 2012 13:57

Nei, det er et loppemarked :)

Skjult ID lø. 17 nov. 2012 14:17

TS!
Det er ingen menneskerett å få seg en kjæreste..så slutt å sutre!
Hvis du ikke får noe særlig napp her så finn deg f..svarte et annet sted å skjekke damer på!!!
Patetisk å sitte å klage ..

Skjult ID med pseudonym stuck! lø. 17 nov. 2012 16:01

akkurat nå tør jeg ikke skrive til noen for tenk om de svarer meg. Og dette er et seriøst innlegg. :)

Skjult ID med pseudonym G24 sø. 18 nov. 2012 03:15

Jeg skrev til en, fikk svar nesten med en gang. Så skrev jeg til en til. Fikk svar da også. Og sånn gikk det videre også. Har fått svar på alle meldingene jeg har sendt, med unntak av en.

Så jeg tror du bør se på hva du faktisk skriver til disse jentene. Det er der problemet ligger. Ikke hos jentene :)

(mann 44 år fra Oslo) sø. 18 nov. 2012 04:39 Privat melding

Det handler om å minimalisere risikoen ved deg selv. har du et tålelig bra eller akseptabelt utseende, så vil hun søke å finne feil med deg.. Derfor må du kun skrive floskler i profilen din.. at du er gald i skog og mark, god mat og at du trimmer rundt 3 ganger i uka.. Må ikke finne på å skrive noe som gjør at du skiller deg ut.. slik fører bare til økt skepsis..

Skjult ID sø. 18 nov. 2012 09:00

Jeg har fått førstemeldinger fra menn som gjerne vil bli bedre kjent med meg, men når jeg svarer positivt på det så blir de borte.......på mine egne førstemeldinger får jeg stort sett ikke svar.....eller de gidder ikke bry seg med å lese brevet engang. Tenker at her inne er det svært få MENN, det er stort sett bare gutter her inne som ikke bryr seg om annet enn å tilfredsstille egne lyster og behov. Jeg takker snart for meg her inne. Jeg er dessverre på utkikk etter en å bli kjent med som kan bli en kjæreste,men det er visst ikke slik dette er ment å være! >Føler jeg er på feil sted....

(kvinne 46 år fra Oslo) sø. 18 nov. 2012 18:34 Privat melding

Det skrives over her at det kun er bildet som gir utslag for om man får svar, men jeg vil tippe at bildet kommer på tredje plass etter alder og bosted.

Det hjelper lite at man er billedskjønn om man bor 4 timer unna med fly eller er helt utenfor den aldersgruppen som søkes. Så sjekk iallfall FØR du skriver at du faller innenfor de fylkene hvor vedkommende søker, og at du er innenfor den aldersgruppen som angis i profilen. Deretter kan man begynne å snakke om bilder, høyde (som jeg tror er temmelig viktig for mange), og innhold for øvrig i profil og melding.