Alle innlegg Sukkerforum

Menn som jakter på kvinner.

Vis siste innlegg
(mann 42 år fra Buskerud) lø. 17 nov. 2012 01:05 Privat melding

Jepp det er det jeg mener denne siden burde hete istedet for Sukker.

Måneder har gått uten at en eneste kvinne har gitt et pip fra seg på min profil.
Den siste uken har hele to personer vært innom profilen.
Lei av å lete etter noen her inne som vil ha meg for den jeg er og særlig når jeg ser hvor liten respons jeg får på min profil.

Jeg kan jo ikke finnes interessant whatsoever. Må være stygg som nøkken eller noe.

Blir for useriøst for meg dette. Om ikke annet, utrolig kjedelig!

Skjult ID med pseudonym MrMister lø. 17 nov. 2012 01:10

Ja du må jakte, hva vil du frem til?

(mann 42 år fra Buskerud) lø. 17 nov. 2012 01:14 Privat melding

At det suger at ingen jenter tar kontakt utifra hva de ser og leser av en profil! Hva var det du ikke skjønte med innlegget??

Skjult ID med pseudonym TheGee lø. 17 nov. 2012 01:22

Eh, har du ikke fått noen Google Translate-meldinger ennå?

Spøk tilside: Forvent ei at damer kommer stormende. De som kommer innom din profil er noen av de du sender melding til eller noen som har sett at du har sett på profilen deres (nysgjerrighet går begge veier).

Nå vet jeg ikke hvor mange du har god match med, men tror jeg har noen tusen med over 90 i match. Hva er da oddsen for at de finner veien inn til akkurat min profil? Liten... Hvis du er ute og fisker, så kan du jo neppe forvente at fisken skal hoppe opp i båten til deg? Og desto bedre agn, desto bedre sjanse for at fisken biter.

Mye bedre analogi med fiske... :-)

(mann 35 år fra Oslo) lø. 17 nov. 2012 01:29 Privat melding

Enig med deg Allalona. Jeg er derimot usikker på om dette er en "Sukkergreie" eller om det er noe biologisk som vi gutter (og jenter) bare må finne oss i, hehe.. Jeg kan skjønne at jenter syns det er litt farlig å sjekke opp gutter på by'n, eller at det er mer sjarmerende når gutter tar initiativ, er tøffe og sjefen der ute i den virkelige verden. Men bak et tastatur? Hva er det som er skummelt eller sjarmerende med å trykke på noen bokstaver og så på "send"?

(mann 42 år fra Buskerud) lø. 17 nov. 2012 01:32 Privat melding

Nei de har jeg ikke fått! ;-)

Sånn jeg ser det hadde ikke vært nødvendig for oss menn å ha noe annet enn et bilde av oss selv her inne og kunne glatt ha droppet å skrive noe som helst i vår profil. Jenter jakter jo ikke, de skal tydeligvis bare bli jaktet på.

Så det du egentlig sier er at hver og en av jentene her inne egentlig bare sitter å venter på at det skal komme en prins ridende på en hvit hest?

Etter to års fiske blir du temmelig lei av å ikke finne en fisk man kan spise.

(mann 42 år fra Buskerud) lø. 17 nov. 2012 01:36 Privat melding

gotglint. U said it man! :-)

Har datet plenty jeg, men er her enda og tror nok det var jeg som tok kontakt ved de alle.

Skjult ID med pseudonym MrMister lø. 17 nov. 2012 01:42

Jeg får meldinger fra jenter, men de er støgge som fy....da jakter jeg heller.

Skjult ID med pseudonym Danty lø. 17 nov. 2012 01:48

Menn er mer jaktete enn jenter. Det er bare å erkjenne og tilpasse seg.

Forestill deg: Du er pen jente. Du oppretter profil med noen bilder. Første dag får du 24 meldinger fra de 10 000 fyrene som befinner seg på denne interaktive arenaen. Neste dag det samme. Du får hendene fulle bare for å besvare 6 -7 av dem, som du kanskje syntes ha noe interessant ved seg. Sånn funker det.

Du er helt gjennomsnittlig (kanskje ikke irl, men her på en annonseside med noen bilder) - dvs at det finnes 1376 som ligger i ditt sjikte. Hvem av de 1376 fyrene skal hun sende en melding til?

(mann 42 år fra Buskerud) lø. 17 nov. 2012 01:49 Privat melding

MrMister...happy hunting m8 :-)

(mann 52 år fra Møre og Romsdal) lø. 17 nov. 2012 01:52 Privat melding

Om det er noen trøst så er det mange pene damer som heller ikke finner seg noen her inne.
Jeg tror at de som er på sukker er veldig kvalitetsbevisste mennesker og vil bare ha det beste :-)

Skjult ID med pseudonym Danty lø. 17 nov. 2012 01:54

I det minste må du skrive noe som gjør at du skiller deg ut fra de 1376 andre snitt-guttaboys.
Noe som fenger henne eller vekker et snev av nyfikenhet. Da blir psykologien at hun blir nysgjerrig på hva som "skjuler seg" bak denne gjennomsnitts-ok fyren.. Du har en dialog..

(mann 42 år fra Buskerud) lø. 17 nov. 2012 01:54 Privat melding

Ahaa så alle jenter her inne leter etter the golden nugget!? ;-P

Når de finner "the one" som de har siktet så høyt etter går det jo bare opp for de at de har truffet noen som er helt lik seg selv og som er like full av seg selv.

Nix, det er nok ikke alle som ville oppdaget en diamant mens de var ute og lette etter gråstein! ;-))

Skjult ID med pseudonym MrMister lø. 17 nov. 2012 01:57

Sendt meldinger til mange....får svar fra rundt 40%, hvorav rundt 20% har et eller annet form for oppfølgingsspørmål...skal ikke være lett....men til gjengjeld de jeg som jeg får kontakt med her inne er både søte og smarte, så jeg klager ikke.

Skjult ID med pseudonym MrMister lø. 17 nov. 2012 01:58

og jeg kan si så mye som at de svarer også på "Hei, hvordan går det?" ... førstemeldinga har ikke en dritt å si på innhold med mindre du er uhøffelig eller en kåt jævel.

(mann 42 år fra Buskerud) lø. 17 nov. 2012 02:00 Privat melding

Joda jeg får nå kontakt jeg au når jeg vil det, men det HADDE jo vært knall om en jente tok kontakt en gang også hehe.

Skjult ID med pseudonym MrMister lø. 17 nov. 2012 02:02

Hvilken aldersgruppe er du ute etter ts ?

Skjult ID med pseudonym Tingeling lø. 17 nov. 2012 03:24

Jepp, du har kanskje rett TommyGunn.
Men er ikke det trist å leve med den tanken, og den troen?
OM jeg hadde vært en mann...hadde jeg aldri i verden tillatt meg å ha en slik destruktiv og nedsettende tankegang. Mest fordi det strider imot mine prinsipper som menneske, actually! I tillegg tenker jeg at det er så begrensende å ha en slik tilværelse...
Man har alltid et valg. Du velger å se det slik, har jeg lagt merke til. Det er i din fulle rett...men det betyr ikke at det er korrekt observert. Livet kan være rikere og mer berikende om du lar det. Verdt å teste ut mens du enda er så ung? :-)

Skjult ID med pseudonym Tingeling lø. 17 nov. 2012 03:58

*Jeg måtte jo inn på profilen for å titte også...og du har et så godt smil, TommyGunn. Jeg tenker at det kommer fra et godt hjerte som har tro på mennesker i sin helhet, og at smilet ditt smittsomt. Jeg tror du får mennesker til å smile, slappe av og være akkurat hvem de er. Stemmer det? :-)*

(mann 44 år fra Møre og Romsdal) lø. 17 nov. 2012 09:26 Privat melding

Danty er inne på noe når han sier at jenter får mange meldinger. De trenger ikke lete pga at det er mange proaktive pirayaer som biter veldig fort når damer setter bena i sjekkevannet, og gjerne i flokk.
Jeg har kommet i kontakt med flere i løpet av de siste to årene hvor jeg har vært på forskjellige sider. Det kunne kanskje vært flere funksjoner som fikk både oss og damer nysgjerrige her, for jeg har opplevd bedre respons på andre sider enn her i form av flere besøk og meldinger. På sukker.no får jeg kanskje ett nytt besøk pr uke. Nå må jeg innrømme at jeg ikke jakter veldig selv heller, jeg skriver svært sjelden meldinger til noen, og det må være noen gode grunner før jeg setter meg ned å forfatter noen ord. Men så er det ikke viktig med hvor mange som besøker min profil, eller hvor mange som finner meg. Jeg har forstått det slik at vi menn må nok ut å jakte, og det er ok. (Men ja det hadde vært kjekt om fisken hoppet opp i båten.) :)
Det er ikke noe galt med kvinner som ikke jakter. Enkelte av de jeg har blitt kjent med får flere meldinger enn de rekker å svare, det renner over. Ei jeg kjenner godt byttet profilbilde og hadde 30 nye meldinger innen 5 minutter... og så satt hun seg godt tilbake i stolen og lo før hun begynte å slette unna (ja ondskap lever) men slik er dynamikken. Ute på biblioteket eller på en cafe, opplever en dame sjeldnere at det kommer 20-30 menn bort for å si hei. Det er faktisk lettere å komme i prat med ei utenfor internettet, og det anbefales jo også.

Samtidig er det en skuffelse å ikke få svar, om man har satt seg litt flid, lest profilen, fått et godt inntrykk og kanskje prøvd seg på noen i sin egen liga :) - Så det burde jo være en "nei-takk"-knapp ved siden av meldingene som damene kunne trykke på, så ble meldingen slettet og det gikk en beskjed til avsender. Det å ikke få svar, betyr omtrent det samme...

Tror det er viktig å forstå dynamikken på en slik side som sukker er, og akseptere at sånn er "reglene" - da får man mer ro med seg selv. Er man uforberedt på online dating så kan enhver mann få knust selvtillitten. :)
Lykke til med fiskingen.

(mann 42 år fra Telemark) lø. 17 nov. 2012 09:43 Privat melding

Synes egentlig det blir litt sytete det her, men det foreslås at sukker skal være gratis for menn! Da vil det jo bare komme flere menn hit og vi som er her fra før vil bare få enda mindre sjans!!
La heller damene sleppe å betale sier jeg:)

Skjult ID lø. 17 nov. 2012 09:45

Det er ikke sant at jenter får mange henvedelser. Det er en viss type jenter som er mer populære både her inne og ute, men statistisk sett er det ikke så stor forskjell, tror jeg.

Skjult ID med pseudonym Lowry lø. 17 nov. 2012 10:04

@Allalona, stemmer, kvinner er byttedyr som skal jaktes på. Og jegeren kan fritt bruke og kaste byttedyrene.

@TommyGunn, tenk på Kina (og ettbarnspolitikken) der gutter favoriseres (og der jenteliv er uønsket og blir valgt bort).
Der er 30 mill menn uten partner, så balansen blir litt rar. Guttene vinner et sted, og taper et annet sted.

Skjult ID med pseudonym Gerimax lø. 17 nov. 2012 10:08

Sutring må være sexy og tiltrekende siden det er så mange som prøver den strategien ...gud bedre

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 lø. 17 nov. 2012 10:09

og det å kritisere andre er like sexy da Gerimax?

(mann 47 år fra Oslo) lø. 17 nov. 2012 10:14 Privat melding

Vel, hvis du faktisk har både har oppnådd respons fra og dater med mange av dem du tatt kontakt med, så er du jo i grunnen langt heldigere enn svært mange andre her inne, så ingen grunn til å henge med huet.
Og det må da være bedre å få respons fra de damene DU oppsøker og dermed er interessert i enn at mange du kanskje ikke synes er interessante først tar kontakt med deg?
Men ok, hvis du ønsker at flere tar kontakt, er det alltids noen grep du kan ta. Jeg vil foreslå følgende: Mange damer liker å lese, så skriv gjerne en ganske utfyllende profiltekst. Og finn gjerne noe litt originalt (uten å bli krampeaktig) som fremhever hva som skiller nettopp deg fra resten av oss. Ha gjerne en humoristisk innfallsvinkel (igjen ute å bli krampeaktig).
Flere og gjerne varierte bilder også, dette HAR faktisk noe å si.
De gangene jeg har fått førstemeldinger, så har det nesten alltid vært på grunn av en eller annen liten detalj i teksten de har lagt merke til, eller kanskje et av bildene.

Skjult ID med pseudonym Gerimax lø. 17 nov. 2012 10:17

@Grimstad

ha ha h , ler godt her , du minner meg om presten hjemme når jeg var liten ...

Kritikk ? du synes vel at de fortjener alt støtten de kan få kansje ?

Skjult ID med pseudonym softis lø. 17 nov. 2012 13:32

@Mundilfare

Mye av det du skriver stemmer nok. Men jeg vil si at jenter som får 30 meldinger på 5 minutter har den største grunnen til heller å jakte selv! Da kan de ignorere all "dritten" som kommer inn, og heller titte litt rundt og sende til dem de selv liker.

Skjult ID med pseudonym CarpeDiem lø. 17 nov. 2012 14:02

Siden Kina ble nevnt av @Lowry, så på Lonely Planet 2:6, kan ses på nettTv www.tv.nrk.no/kategori/dokumentar-og-fakta, at de hadde egne matche firma. Herrene betalte 300 000 (valuta ..?) og damene ble headhuntet , tatt bilde av etc. gratis. Av alle som traff hverandre giftet 6 av 10 seg. I andre enden tok foreldre eller en selv seg av søkinga og da ble det matchet eksakt mot høyde på cm..
I vårt vestlige samfunn tror jeg speed dating kan være liv laga. Det begrenser antall deltagere og det er like mange av hvert kjønn. Kan være moro for en kveld eller som underholdning..? Det er da mye sukkerfolk så hvorfor ikke?

Skjult ID med pseudonym Mundilfare lø. 17 nov. 2012 14:08

@softis - Det var mitt forslag også :) hehe.

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) lø. 17 nov. 2012 14:14 Privat melding

Jeg tror nok at man vil finne mange kvinner og menn her som synes det er "kjipt" at de får ingen eller svært få henvendelser fra motsatt kjønn.
Så det er ikke bare menn som føler på dette.

Men det er nok også mange andre "kjipe" ting her inne som folk opplever, og som kanskje på et vis er akkurat like "belastende" for dem som dette med få eller ingen meldinger er for andre.
Enten det er alt for mange meldinger fra folk som kun er ute etter noe useriøst, meldinger som stort sett bare kommer fra mennesker utenfor den aldersgruppen eller bosted man søker, eller andre ting som gjør at man føler en form for "oppgitthet" over det å være her, eller stedet i seg selv.

Og jeg har inntrykk av at mange som sitter på sine type "problemer" her inne anser andre sine "problemer" som luksusproblemer eller som noe å ikke henge seg opp i.
Men det er vel noe med at alle veier som ikke fører til rom kan være slitsomme for den som går der, selv om det er totalt forskjellige veier. Og at man bør ha forståelse for at mange her inne "sliter" med et eller annet som går på mangel på kontakt eller "feil" type kontakt, osv.

Men dette med å "slite" med noe på et sted som dette handler jo til syvende og sist om forventninger man selv sitter på og selv egentlig kan og bør styre.
For alle vet jo egentlig at man aldri kan eller bør forvente noe av ukjente mennesker, noe som tilsier at man aldri kan forutse hva som kan skje på steder som dette. Og at man også må regne med å møte på mye "rart", mange "hindringer" (dersom man tillater seg selv å la det bli hindringer), osv.

Til syvende og sist så vil likevel en ferd på Sukker bli akkurat hva man gjør det til selv. Det handler ikke om hvordan andre forholder seg til en selv her inne, om de svarer eller ikke, om de tar kontakt eller ikke.
Det handler om hvordan man selv takler å møte "motgang".
Samt hva man regner som reell motgang her i livet.
For ser man på dette med å surre rundt som singel på leting og ikke få noe resultat av alt "arbeidet" man føler man legger ned i det, i en litt større sammenheng, så er det jo egentlig bare en bagatell å møte "motgang" her.

Og jeg ser jo også at mange som har vært her lenge, likevel tar disse "problemene" de møter her med et smil :) Fordi de ikke ser på dem som problemer, men som en del av det å være på et sted som dette ;)
Noe som jo også er så utroooooooolig mye mer tiltrekkende hos et menneske :) (enn "sutring" og negativ vinkling på ting ;)

(kvinne 34 år fra Vestfold) lø. 17 nov. 2012 14:21 Privat melding

Give me a break! Skylde på jentene på den måten, ta litt ansvar selv!
Bare fordi du er på ett nettforum/sjekkeside så er det ikke dermed sagt at du har førsterett for noe som helst. Skriv en melding og håp på det beste, funka det ikke?! Neivel, prøv en annen!

Også skriver dere sytekarene her at dere skulle hatt et privilegie fordi dere er menn, og jenter har det så forferdelig lett for å finne en potensiell. Vel, for det første så er det er hva du gjør det til selv, og for det andre så er det ikke slik at vi får noe mer svar eller førstemeldinger, eller hva det skulle være.

Alle er heller ikke kapable til en selv, tenk litt på det. Trenger du svar, skriv til venner på facebook da vel.

Nei fysj, slutt å klag!

Skjult ID med pseudonym mouch lø. 17 nov. 2012 15:46

@TommyGunn

Du har endel interessante tanker, betraktninger, observasjoner mm rundt samfunnet, kjønns/mannsrolle mm, men å benytte noe av den tankegangen (fra siste innlegget ditt) som tankemønster er kanskje ikke formålstjenlig med tanke på hva du har lyst til å oppnå?

På tilsvarende måte har vi som påpekte det med tankegangen/tankemønsteret ditt sikkert ikke så formålstjenlig tankegang/tankemønster heller, ellers ville vi ikke vært her inne, i samme båt, for å si det sånn.

(mann 30 år fra Rogaland) sø. 18 nov. 2012 14:08 Privat melding

Ønsker også at jenter tar kontakt, men det blir hva man gjør til det selv ;)

Skjult ID med pseudonym mouch sø. 18 nov. 2012 20:49

@TommyGunn

Så tenk heller og utstrål lojalitet, ære o.l.?
Det finnes nok minst en kvinne som interesserer seg for det og tiltrekkes av det.

Skjult ID med pseudonym megvel sø. 18 nov. 2012 21:42

jeg sender ofte førstemeldinger:) Men det betyr jo automatisk at jeg er desperat og stygg.. ja får visst slutte med det hehe

Skjult ID med pseudonym Mia sø. 18 nov. 2012 21:44

Den enkleste måten man tror man kan utrette noe er å syte og klage på andre.
Den beste måten å utrette noe er å dra fingern ut av ræva å faktisk gjøre noe selv.;)

Hmmm skal damer ta kontakt...da blir mennene skeptisk gitt :) ser bare svetteperler i panna pipler frem, og stammende tale, flakkende blikk og tanken på å ta bena fatt å løpe kommer fortere enn man rekker å si Hei....kunne vel like sågodt sagt BØ.....

(kvinne 44 år fra Akershus) sø. 18 nov. 2012 23:46 Privat melding

Jeg er så enig med @HerrFekt. Det må da være bedre å få kontakt med en, to eller tre virkelig interessante personer enn å få haugevis med svar fra totalt uinteressante mennesker? Jeg tror ikke denne jungelen er noe enklere for damer enn for menn, vi leter alle etter det samme. Men det samme er ikke _den_ samme, og det er ikke hvem som helst.

Gjør deg selv interessant. Fyll ut bokhylla i leiligheten din, legg inn noen musikkvideoer du liker. Fortell hva som gjør deg glad, hva som gjør deg sint, hva du leter etter og hva du ikke leter etter. Og for all del - ikke syt. Det finnes neppe noe mer uinteressant enn mennesker som syter.

(kvinne 44 år fra Akershus) ma. 19 nov. 2012 00:00 Privat melding

Og dessuten, @TommyGunn - jeg tiltrekkes og liker både lojalitet og ære, men jeg blir rett og slett litt skremt av det du skriver. At menn er født døde og like godt kan begraves i en babykiste? Hva skal du med en kvinne hvis det er din ærlige mening?

Skjult ID med pseudonym Hunkjønn ma. 19 nov. 2012 00:10

Hvis jeg var en populær og attraktiv jente hadde jeg skrevet førstemeldinger og prøvd å sjekke opp menn. Men når jeg bare blir avvist orker jeg ikke flere nederlag og venter heller i håp om at noen legger merke til meg.

Skjult ID med pseudonym Hugo ma. 19 nov. 2012 00:17

FÅr masse førstemeldinger fra søte jenter jeg. Vært på 10 dater siden mai.

Om du IKKE får besøk eller førstemeldinger så har du DÅRLIGE bilder eller dårlig profil. Så enkelt.
Slutt å vær så sytete. Eller, bare vær sytete ettersom det da blir mer damer til oss som vet hvordan man lager en god profil :-)

Skjult ID med pseudonym Madam ma. 19 nov. 2012 00:33

Du kan kanskje prøve med et skikkelig bilde som ikke er tatt med pcn? De ser alltid lite heldig ut.. og gir mer inntrykk av at du er en fyr som har god erfaring med webcam.. Ikke det beste førsteinntrykket..
Mannfolk som er sytete og bare klager er vel heller ikke noe mer sexy og tiltrekkende enn det sytete damer er?

Nytt bilde, med et godt smil! Vi liker å se at du har et godt smil med ok tenner :-) En tekst som gir litt av seg selv er heller ikke feil! Faktisk et must!! Lykke til!!

Skjult ID med pseudonym candy ma. 19 nov. 2012 00:43

men de fleste mannfolka vil bare ha kropp...
hvorfor kan de ikke ville ha litt sjel også?

sukk.....

Skjult ID med pseudonym Kvinne ma. 19 nov. 2012 00:54

Kan dere slutte å fortelle bastant hvordan verden er når dere ikke vet hva som stemmer? Du vet at DU ikke har fått førstemeldinger. Og du TROR alle kvinner blir nedrent av meldinger.

Denne måneden har jeg sendt to førstemeldinger og fått to førstemeldinger - hvorav den ene som skrev var gift.

Skal jeg gå rundt og tro at menn synes jeg er kjempestygg eller no? Jeg vet at jeg kan legge ut mer sexy bilder om jeg vil ha mer respons. Men jeg vil ikke ha mer respons generelt fra menn som vil ha sexleketøy.

ALLE vil bli ønsket først Sier seg selv. TS har en midt på treet grei profil. Du har ikke jobbet masse med den, for hovedbilde fra Webcam tett opptil, er ikke det beste. Og tekst er viktigere enn dere tror.