Alle innlegg Sukkerforum

Stakkars menn......?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym askepott lø. 17 nov. 2012 12:11

Jeg føler virkelig med mannen i disse dager. De har gått fra å være den som jobbet og tjente penger og var således svært nyttig for samfunnet historisk sett , til og bli så til de grader nedgradert at de nå ikke aner "hva" de er... Mannens rolle i samfunnet ser ut til å være svært utvannet. Kvinner har blitt selvstendige og trenger ikke lengre enn mann i livet for å ha tak over hodet eller mat på bordet. Kvinner er derfor blitt mye mer bevist i sitt valg av partner, da de selv dekker de fleste behovene man trenger for å overleve. I tillegg har norske menn fått "konkurranse" i form av at det stadig vekk ankommer nye mennesker til Norge. Utvalget har økt betraktelig. Grensene er ikke det de engang var, og takket være lavprisselskap som Ryan Air, er det fult mulig å pendle litt rundt omkring i Europa til en billig penge. Nettet gjør det og mulig å "nå" flere. Markedet er med andre ord blitt enormt. Norske menn har virkelig fått det tungt !

Så, vi får kanskje være litt overbærende med tanke på en del av "sutre" innleggene som kommer fra mennene her inne. De har virkelig ikke enkelt ;)

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 lø. 17 nov. 2012 12:19

Endelig ei som forstår hvordan det er å være mann :p

Skjult ID lø. 17 nov. 2012 12:24

Problemet ligger vel mer i at de fleste menn lever et liv som om de var en kvinne.
Det å være mann har alltid handlet om å skape og gjøre verden til et bedre sted,
og det har vi vel tenkt å fortsette med også. De få av oss som er igjenn som ikke bruker sminke!

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 lø. 17 nov. 2012 12:25

" De få av oss som er igjenn som ikke bruker sminke!"
Hvor får du dette fra?

Skjult ID med pseudonym Lowry lø. 17 nov. 2012 12:32

Jeg vil ikke bry meg særlig med den "konkurransen" fra utlandet.
Og ikke tell med forummenn, typiske forummenn er mindre enn menn, faktisk også mindre enn gutter.

Kvinner er ikke så selvstendige som de tror.
Kvinner er fremdeles byttedyr.
Byttedyrs livsoppgave er å bli felt av en jeger, og så brukt og lekt med i et kortere eller lengre tidsrom, fortært og så kastet.

Skjult ID med pseudonym Gørl lø. 17 nov. 2012 12:33

Applaus til siste innlegg (12: 24) !

Jeg vet ikke hvor ofte menn skriver: I disse likestillingstider må da kvinner selv ta førstekontakt. (Spør om du lurer på noe! Blunk blunk) I disse likestillingstider må da kvinner kunne betale for seg selv. (Gjerne spandere på meg Blunk blunk.) I disse likestillingstider.... Gud så usexy å høre I disse likestillingstider når man liksom skal bli forelsket i noen!

Jeg som jente går ofte i bukse og joggesko fordi det er behagelig (og fordi det er sosialt akseptert). Men jeg sier da ikke til potensielle partnere: "I disse likestillingstider trenger jeg ikke gå med kjole eller sminke meg! "

Hvor usexy ville ikke en sånn kommentar være? ;-)

Skjult ID med pseudonym Nilsen lø. 17 nov. 2012 12:35

Sånn kan man også velge å se på det, men la oss snu på det og se hvordan jeg ser det de samme tingene.
Vi menn som har de tingene jenter etterspør kan boltre oss i ennå mer. Vi kan reise, finne mange pene jenter på nettet og gå ut på byen i en storby hvor man kan sjekke opp 100 jenter, om halvparten sier nei betyr det ingenting ettersom de ikke kjenner hverandre.

At damer er blitt mer bevisst valg av partner er bare positivt, jeg tror det gjelder oppegående menn også. De som tar det de får vil selvfølgelig alltid tape, men er det ikke dette evolusjon handler om? Nemlig å tilpasse seg. På kjøttmarkedet er det som regel slik at "the winner takes it all" og jeg forsyner meg gledelig av det verden har å tilby av vakre kvinnfolk :-)

Skjult ID lø. 17 nov. 2012 12:36

@ Grimstad82
metrosexual (met-roh-SEK-shoo-ul) n [coined by Mark Simpson, 1994.]
A usually urban heterosexual male who has a strong aesthetic sense and/or an inordinate
interest in appearance and style, similar to that of heterosexual females or homosexual males.

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 lø. 17 nov. 2012 12:43

@(Skjult ID ) - lø. 17 nov. 12:36
For meg så virker det som at det er et ord for de som ikke er helt homofile bruker om seg selv.
Egentlig nesten litt det samme som snikislamifisering.

Skjult ID med pseudonym askepott lø. 17 nov. 2012 13:01

@gørl

Jeg er veldig enig med deg.. de bruker likestillingskortet til alt..!

Skjult ID lø. 17 nov. 2012 13:03

Ja, det er synd på oss menn.

Ikke er det bruk for oss til å jakte lenger, vi kjøper mat på super'n, Ikke trenger vi å være sterke, fordi maskiner gjør de tunge jobbene. Vi bruker bilen for å komme oss frem. Derfor forfaller vi fordi vi ikke får brukt de musklene som skulle vært i bruk. Og dagens damer etterspør metroseksuelle menn som liker å kle seg pent og er broila på treningssentre (store i overkroppen og pinglete i beina). Er det rart vi som i utgangspunktet skulle vært ordentlige menn sliter?

Og de eventuelle behov damene måtte ha for litt glede å moro får de dekket gjennom jentekvelder og dildopartyer.
Nei, det er absolutt ikke lett. ;)

Skjult ID med pseudonym s lø. 17 nov. 2012 13:06

"Og ikke tell med forummenn, typiske forummenn er mindre enn menn, faktisk også mindre enn gutter."
@Lowry:

Haha! Sier du? Du er en av de jeg ser skriver mest her inne. Snakk om å gjøre et eller annet på sin egen legg ;p

Skjult ID med pseudonym Lowry lø. 17 nov. 2012 13:09

Menn trenger muskelstyrke og utholdenhet for å leke med byttedyrene i timesvis etter at de er felt.

Skjult ID med pseudonym Lowry lø. 17 nov. 2012 13:10

@s, jeg er ikke typisk, har du ikke fått med deg det.

Skjult ID lø. 17 nov. 2012 13:15

Da må du begynne med det ,og ikke kaste bort jegertiden på forumet Lowry.

Men det er klart, nå har du skrevet akkurat det samme så uhorvelig mange ganger at høyrearmen begynner sikkert å bli sterk. Det kommer sikkert til nytte når du skal jakte på "lille Lowry"...

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) lø. 17 nov. 2012 13:28 Privat melding

Menn har jo ikke mistet noe som helst bare fordi kvinnene har fått de samme mulighetene!!

Hadde menn blitt skviset til kjøkkenbenken, uten muligheten for egen karriere fordi de måtte være hjemme med barna, samt være den som sto igjen som ensom minstepensjonist fordi kona forlot han for en gutt på 25 da hun ble 50, så kunne jeg skjønt at menn hadde grunn til å sutre.
Og da snakker vi tvang uten mulighet til å velge noe annet selv.

Jeg har aldri skjønt meg på hvorfor folk sutrer over at andre får de samme mulighetene som de selv har tatt som en selvfølge?

Blir litt som at enkelte hvite også sutret den dagen mørkhudete fikk sitte på samme benker som dem, gå på de samme skolene, og etterhvert faktisk ble helt likestilte på alle områder i livet som dem.

Kan man ikke heller glede seg over at kvinner og menn faktisk har de samme muligheter (vel og merke innenfor det som er fysisk mulig).
For er det noen som begrenser mulighetene til kvinner eller menn i dag, så er det kun en selv, ingen andre :)
Men fy hvor deilig det er å kunne sutre litt, og kanskje til og med legge skylden over på noen, for ens egen mangel på vilje til å leve akkurat det livet man selv ønsker seg ;)

Skjult ID med pseudonym Lowry lø. 17 nov. 2012 13:38

@Skjult ID, jeg skriver touch og bruker begge hender.
Og denne uken har jeg ikke hatt tid til å finne date etc, det blir neste uke.

Skjult ID med pseudonym Flora lø. 17 nov. 2012 13:46

Ingen grunn til å synes synd på den flotte, norske mannen. Den norske kvinnen trenger fortsatt en armkrok, en turkamerat, en å prate med, elske med, le med, dele opplevelser både i inn og utland med....

Tror nok TS' innlegg er skrevet med glimt i øyet, men hva er det med de menn og kvinner som synes mannens rolle er svekket bare fordi han også kan støvsuge og vise omsorg for egne barn? Det er da nok av andre områder og begivenheter i hverdagen der det kommer frem typiske mannlige og kvinnelige egenskaper. For meg er en mann en som har egne meninger og viser beslutningsdyktighet og klokhet i avgjørelser. At han er litt vågal og ubetenksom forbinder jeg mer med "guttestreker" - noe som også kan være sjarmerende av og til. Men ingenting er vel finere enn en mann som tilbringer tid med barna sine og virkelig bryr seg (smelt). En kvinne er en som har evne til å vise omsorg og empati og hjertevarme tenker jeg (i tillegg til at hun har jobb, tjener egne penger og springer på fjellet eller treningssenteret :-P). Først og fremst er vi alle mennesker og skal forholde oss til hverandre. Litt forståelse og respekt kommer man langt med : )

Skjult ID med pseudonym Flora lø. 17 nov. 2012 13:49

Tommelen opp for Minney :-)

Skjult ID med pseudonym askepott lø. 17 nov. 2012 14:00

Jeg tror noe av problematikken er at menn, istedet for å slenge med denne likestillingen i hytte og pine, ser hvor flott det er at kvinner i dag har fått en litt annen posisjon i samfunnet enn hva de hadde tidligere.. Vi skal ikke langt tilbake i tid, da kvinner gikk husmorskolen for å bli flinke i heimen.. Å være sammen med noen skal vel i hovedsak ikke dreie seg om hvem som gjør hva eller ei..

Likestillingen har tatt ville veier. I utgangspunktet er mannen og kvinnen akkurat den samme som de alltid har vært. Forskjellen i samfunnet ligger i kvinnens rettigheter og yrkesmuligheter. Lik lønn osv. Dessverre har det utviklet seg en trend der , kvinner nå veldig ofte får slengt til seg at de kan selv betale, de kan ordne ting selv fordi vi har jo likestilling.

Menn sier at det er så vanskelig, man er redd for at kvinnen blir sur hvis de foreslår å betale kaffen. Dette er bare tull. De aller fleste kvinner ønsker seg en gentleman. Åpne døren, bær posene. Ikke skyld på at kvinnene er blitt så selvstendig at dere menn ikke vet hvordan dere skal oppføre dere. Det er dere selv som skaper de "problemene"

Vær den mannen dere selv ønsker å være..

Skjult ID med pseudonym lotte lø. 17 nov. 2012 14:11

Tidene endrer seg..enten klarer man å tilpasse seg eller så er man ute..
Sånn er det for oss alle ...kvinner og menn!

Skjult ID lø. 17 nov. 2012 14:13

Ja buhuuu!
Endelig kan kvinner selv stå helt på egne ben og leve livet som de selv ønsker!
Hvis endel menn ikke takler det så er det "their loss"!
Ingen sympati for dem!

Skjult ID lø. 17 nov. 2012 14:14

"Survival of the fittest"!
De andre går under!
Det er evolusjonen!

Skjult ID med pseudonym Herren lø. 17 nov. 2012 14:18

Syntes det er bra med likestilling. Dog, personlige egenskaper er nok hva et godt forhold er til syvende og sist er bygget på. Det er nok det kortet jeg holder fast når jeg er ute å dater. Orker rett å slett ikke prøve å være noen andre enn den jeg er.

Skjult ID med pseudonym line lø. 17 nov. 2012 14:28

Ha ha!
Ler av alle disse sutretrådene her inne på sukker!
Jeg skjønner at det er faktisk ganske greit å være frivillig singel!
Heller det enn å date endel av disse sure og bitre mennene her inne..
Et råd: ta dere sammen and "act like a man!"

Skjult ID lø. 17 nov. 2012 14:28

Show us how, you girls are so good at acting like a man already!

Skjult ID med pseudonym line lø. 17 nov. 2012 14:32

"Act like a man" er å være handlingsorientert og vite hva man vil!
Det betyr ikke å skrive hundrevis av meldinger eller å være superfrempå her inne
men å ta livet som det kommer og gjøre det beste ut av tilværelsen!

Javel ,så er kanskje ikke sukker det beste skjekkestedet så finn et annet sted..
Fatter ikke at så mange kan bruke så mye tid på å klage på Sukker men allikevel så fortsetter de måned etter måned å betale og være her...

(mann 36 år fra Akershus) lø. 17 nov. 2012 14:49 Privat melding

Selv har jeg det supert og opplever det ikke som vanskelig åkomme i kontakt med hyggelige jenter, men jeg velger nå allikevel å knytte en kommentar til TS' innlegg:

Ja, det kommer flere mennesker til Norge. Dette betyr ikke bare at menn får større konkurranse, men også norske kvinner. Videre er det vel lettere for de mennene som ikke finner noen å hente seg ei dame fra utlandet, enn det er for damer å hente inn en utenlandsk mann?

Det stemmer at kvinner nå deltar i arbeidslivet i større grad enn før. Etter min erfaring vil imidlertid de fleste kvinner gjerne ha en mann å dele livet med, og da gjerne en som har fast jobb og ordnet økonomi. Menn med et godt hode og inntektsevne har følgelig fortsatt et fortrinn.

Skjult ID med pseudonym Mr lø. 17 nov. 2012 15:04

Dasker line bestemt på baken og roser deg diskre for relevante poeng.

Skjult ID med pseudonym Klementin lø. 17 nov. 2012 15:10

Det har blitt veldig inn å synes synd på menn for tiden, og ikke minst inn blant menn å sutre. Heldigvis gjelder dette mest på nettet, og men man møter IRL fremstår som litt mer sterke og selvstendige.

Skjult ID lø. 17 nov. 2012 15:39

reis til brazil en tur da, nok av vakre damer der som ikke stiller så forbana høye krav til mannen. vært der selv på ferie å da jeg andet på gardermoen en sen juli dag. så lurte jeg på hvor alle de smellfin norske damene var,, jo de var der men de var ikke så søte å ettertraktet mer, synet mitt blei etter min ferietur, bortskjemte,sure,norske hegeræv kjeringer i norge ,kontra brazil. beklager men dere er kke i samme divisjon en gang, norske jenter er trauste å kjedelige å mindre vakre sammenlingnet med latin amerkanske ,vakre høye damer :):) nei gutter la de norske trasige sure kjerringene være i fred de blir aldri fornøyd. ta heller en som setter pris på at de har tak over hodet ser utrolig mye bedre ut enn de norske,,å har aldri vondt i hodet. å setter pris på livet i seg selv,å ikke jager hele tiden etter status å masse møkk vi ikke trenger i hverdagen.

Skjult ID med pseudonym askepott lø. 17 nov. 2012 17:18

skjult id 15:39 sier vel egentlig alt på en gang!:)

Skjult ID med pseudonym CuddlyBear lø. 17 nov. 2012 17:34

Er det synd på meg som gutt/mann? Jeg skjønner i grunn ikke hvor det kommer fra. Kvinners selvstendighet går ikke på bekostning av menn, og jeg føler aldeles ikke at det er synd på meg som mann.

En annen ting jeg ikke skjønner er hvor man tar det fra at kvinner er blitt mer bevist mer bevist i sitt valg av partner. For å være ærlig, så finnes det vel ingenting som tilsier det. Da burde vi vel ha sett en nedgang i antall skillsmisser, for de er jo tross alt som oftest initiert av kvinner (65-80%), men ser vi det? Nei, den ligger vel i grunn ganske stabilt etter en markant oppgang fra 60-tallet. Kanskje det motsatte er tilfellet i stedet? Rett og slett at kvinner fortsatt ikke lærer å plukke ut hvem som egner seg best, iallfall ikke før de har brent seg noen ganger? Med fare for å bli kalt bitter mannebisk her, men det er fristende å si det kan ha sammenheng med (som en av flere grunner) at kvinner som oftest sitter på gjerdet og blir valgt, fremfor å selv velge menn aktivt. Slik oppførsel snever utvalgt betraktelig ned til menn som synes kvinnen passer sine egne kriterer, men ikke nødvendigvis motsatt. Hva om den gode partneren bare er litt skjenert og ikke tørr å ta kontakt? Den blir isåfall ikke med i det utvalget hun skal sortere ut fra. For kvinners del tror jeg ikke de tjener spesielt mye på å la det hele skje på menns premisser.

En annen ting er at jeg halvt leser ut av første innlegg er at kvinner er mindre avhengig av mannen. Javel, men gjelder ikke det begge kjønn? For å snu flisa litt: Hvorfor skal en bilfil mann velge en kvinne fremfor en mann? Med tanke på homofile menns stadig forbedende rettigheter så finnes det jo strengt tatt ikke noe som kvinner kan tilby unikt. Det eneste måtte jo være barn, men surrogat og adopsjon er jo alltid en mulighet, også for menn, så hva står vi da igjen med?

I grunn tror jeg det heter stakkars samfunn, for menn og kvinner sklir stadig mer fra hverandre på tross av å være "likestilte".

Skjult ID med pseudonym askepott lø. 17 nov. 2012 17:44

@cuddly

interessant .. det er altså kvinnens feil at man skiller seg, fordi de velger feil..?

Skjult ID med pseudonym Lowry lø. 17 nov. 2012 17:59

Spørs hvilket og hva slags gjerde man sitter på, stimuli varierer noe.

(mann 42 år fra Telemark) lø. 17 nov. 2012 18:03 Privat melding

Enda en tråd som reflekterer (syter) over sytetrådene. Dette er igrunn like dumt!

Skjult ID med pseudonym Sheikspirr lø. 17 nov. 2012 18:14

Stakkars pakkars prompemenn
De er dummere enn en penn
Men hvis ikke alle menn
Visste hor dumme de lyder enn
Nei visste hvor dumme de er.

Skjult ID med pseudonym Lowry lø. 17 nov. 2012 18:23

Altfor mye skriving, refleksjoner, syting etc på folk her inne, ja.

Jegerdyrene burde gå ut istedet, finne og nedlegge et byttedyr, og bruke og kaste byttedyret.
Byttedyrene burde også gå ut, og bli nedlagt etc.

Hvis de bare hadde klart det...

Skjult ID med pseudonym CuddlyBear lø. 17 nov. 2012 18:33

@askepott
Den måtte jo komme, men jeg har ikke sagt at det er kvinners feil. Jeg bare sier at det jeg ikke ser noe tegn til at kvinner faktisk har blitt bedre til å velge menn. Din påstand er tross alt at kvinner har blitt mer beviste i forhold til det valget, og jeg mener det burde bety at man gjør bedre valg også. Det er iallfall hva jeg erfarer skjer når man øker bevisstheten rundt noe, men det skjer jo ikke. Ekteskap fortsetter å ende opp i skilsmisse i større grad fordi kvinnen ønsker det, enn at menn ønsker det. Når noen ønsker å skilles, så må det jo bety at noen har gjort et dårlig valg et sted. Hvis kvinnen ønsker skilsmisse, så bør vel det bety at hun mener han ikke er akseptabel å leve med, eller hva? Vi veit alle hvem som har valgt han. Klart, det er komplekse problemer her, men jeg ser ingen automatikk i å legge skylden på mannen iallfall. Det får man gjøre i de tilfellene hvor mannen ønsker seg skilsmisse.

Men siden du tydeligvis er uenig her. På hvilken måte mener du at kvinner har blitt mer bevist i sitt valg av menn? På hvilken måte mener du dette kommer tilsynet i samfunnet?

@iKommode1
Hehe det er vel litt sannhet i akkurat det der.

Skjult ID med pseudonym askepott lø. 17 nov. 2012 18:53

@cuddly

når jeg skrev hovedinnlegget var det litt fordi jeg syns mange menn klager mye, jeg sier ikke at det bare de som klager, men jeg syns kvinner får ufortjent mye pepper..Alt er så vanskelig fordi vi er så kravstore..blitt.. Ting satt litt på spissen..

Hvorfor man skiller seg er vel heller et samfunns "problem" ikke nødvendigvis mannen eller kvinnes sin feil.. Med mer bevist i sine valg mener jeg at man kanskje ikke lengre bare tenker en til å forsørge seg.. Jeg kan ikke snakke for alle, vi er ikke like.. Men for mitt vedkommende opplever jeg at menn og kvinner befinner seg mer en noen gang milevis fra hverandre ..

Jeg er sluttet å date norske menn, rett og slett fordi jeg er dritt lei likestilling.. jeg er kvinne, jeg trenger ikke en mann til å fixe ting rundt meg eller forsørge meg.. men jeg trenger det en mann og bare en mann kan tilføre livet mitt.. og jeg vil aller helst bli behandlet som en kvinne, med de egenskapene jeg besitter som jeg tenker enn mann vil sette pris på og trenger i livet sitt..

Skjult ID med pseudonym Sheikspirr lø. 17 nov. 2012 19:11

Skilsmisser er ikke mitt problem
Eller ditt pronlem
Nei ingen pingen sitt problem
Det er samfunnets problem
Så det så.

Skjult ID med pseudonym CuddlyBear lø. 17 nov. 2012 20:11

@askepott
Hvorfor man skiller seg har da virkelig ingenting med samfunnet å gjøre? Ja, det er mer akseptert å skille seg nå enn før, men til syvende og sist er det to mennesker hvor minst et av de ikke ønsker å være sammen lengre. Samfunnet har ikke noe ansvar eller del i det. Det er ikke sosialisme hvor man kan bedrive ansvarsfraskrivelse og klage på staten når noe går galt. Her er det som oftest en mann eller kvinne som ikke klarer å leve med den andre, og da er det bare disse to personene som kan stå til ansvar. Samfunnet tvinger ingen til å bli sammen, det er det to personer som selv ønsker. At det så ikke fungerer etterpå skyldes at disse to personene ikke passer sammen, ikke at samfunnet har gjort noe galt. Da har man valgt feil, oversett og ignorert ting, hatt feil forventninger, eller rett og slett kommunisert så elendig med hverandre at man kolliderer personlig. Samfunnet har ingenting med det å gjøre på noe som helst vis.

Forøvrig veldig enig når du sier at menn og kvinner befinner seg mer enn noen gang milevis fra hverandre. Med likestilling har kommunikasjon blitt essensielt fordi man ikke lenger har noe mønster å følge. Det er ingen klart definerte roller hvor man tidligere kunne si at kvinnen har å befinne seg på kjøkkenet mens mannen tjener penger. Kvinnen gjør fortsatt mesteparten av det daglig arbeidet i hjemmet og kommuniserer dårlig at hun ønsker at han tar i et tak, for nå jobber hun jo tross alt også. Mannen gjør fortsatt mindredelen av det daglige arbeidet i hjemmet og skjønner ikke at han burde ta i et tak, tross alt jobber han jo. Det er veldig lett å si at det er kvinnens feil fordi hun ikke kommuniserer det mer tydelig, men sjansen er ganske stor for at de allikevel har hatt en krangel om det uten at han har klart å «lese skiltet» over henne som sier at hun ønsker at han tar i et tak. Tross alt, hadde han bare satt seg ned og forsøkt å forstå hvorfor hun kranglet så burde han tross alt klart å legge sammen to og to, men sannsynligvis har han nok i stedet tatt det personlig og kranglet i vei. Han er tross alt Mann, og kjerringen kan da faen meg ikke begynne å kjefte sånn.

Skjult ID med pseudonym askepott lø. 17 nov. 2012 20:30

@cuddly

:)

kan ikke skylde på andre enn seg selv.. men man har bygd opp noen forventninger som vanskelig lar seg innfri.. alt skal være så perfekt.. man er mer opptatt av økonomi og begge må jobbe for at hjulene skal gå rundt.. tiden strekker ikke til noen veier.. jeg vil tro mange føler at man mislykkes på mange plan....

Kvinner gjør fortsatt mest hjemme, og en eller annen undersøkelse viste vel at det var mindre skilsmisser der hvor mannen bidro mer...

Enkelt er det uansett ikke.. ;)

Skjult ID med pseudonym CarpeDiem sø. 18 nov. 2012 01:06

TS og alle andre her inne, ikke kast stein i et glasshus. Hele problemstillingen er feil, både menn og kvinner kan finne seg partner utenlands om det er målet.
Tror overraskelsen blir stor når en oppdager at utenlandske partnere har om mulig mindre toleranse i et forhold, .. utroskap osv.
Hele poenget er å finne balansen mellom mann og kvinne, og å dra et felles lass i samme retning. Balansen er et nøkkelord og ikke konkurranse innbyrdes.
Å dyrke kjærligheten er ikke enkelt, men den trenger varme, ly og næring.. ellers slukner den.

Skjult ID med pseudonym Donkey! sø. 18 nov. 2012 03:07

Konklusjonen på en utbrodert likestillingsdebatt hvor kvinner blir mer uavhengige er at menn får mer tid til det de faktisk vil; pule rundt.

"Hva?? Hvordan kan du si slikt Herr Esel?!? Alle menn vil egentlig pule rundt??"
Ja, det vil de. De er skapt slik. Observer et nakent menneske fra en funksjonsbasert ståsted. Hva kan vi? Vi kan spise, drepe og reprodusere. Alt et ledd i evig liv. En mann kan gjøre 1000-2000 kvinner gravide i løpet av et år, men en kvinne kan maks være gravid to ganger i løpet av et år. Vi er mye mer regjert av biologi og instinkter enn den lille filmen av en hjerne vi har.

Morsomt nok har vil malt oss selv inni et hjørne slik samfunnet er idag... Hver gang en mann tar seg en runk til hot ass porno babes så tror den lille dritten av en hjerne "fett! Vi puler!!". Vi menn blir da late i hverdagen og ettersom kvinner blir mer hørt i dagens samfunn så hører vi mer på dem. De vil ha en snill mann, en som lar de være kvinner og som stiller opp for dem. Dette tar vi innover oss - late som vi er. Derfor får dere roser første gagen dere møter tapere dere går på sukkerdates med. Han vil jo gi dere noe og vise at han her er en man kan stole på at alltid vil stille opp. Han betaler daten deres og er patetisk der han skjelver og er nervøs under hele seansen. Det hele avsluttes med en tafatt klem og en kommentar om å gjøre dette igjen...

Egentlig ville 98% av den patetiske mannen ta deg med hjem, høvle over deg to ganger og sove en time eller to.

Skjult ID med pseudonym q sø. 18 nov. 2012 10:14

elsker donky. du sier det som det er uten å stikke nål eller fleske av. du er fin

Skjult ID med pseudonym Lowry sø. 18 nov. 2012 10:38

Ja, det er bra å være direkte om målet, finne og nedlegge byttedyr, og bruke og kaste byttedyrene :-)

Skjult ID med pseudonym Pedro sø. 18 nov. 2012 11:59

Ja, nettet har gjort det enklere... for menn
Da kan vi faktisk komme i kontakt med jenter som ØNSKER kontakt...
som IKKJE er SÆRE og KRESNE, eller går rundt med holdninger som om dei har kronisk PMS

Takk for thai- og russiske jenter som bor i Norge

Skjult ID med pseudonym Polfarer sø. 18 nov. 2012 12:09

Jeg ser rett og slett ikke at kvinner har blitt mer selvstendige.

Nei, pappastaten har overtatt rollen mannnen tidligere hadde. Man blir ikke selvstendig av den grunn.
Norske kvinner har aldri vært så lite selvstendige som i dag. Jeg er skremt over hvor lavt generelt kunnskapsnivå, hvor lite praktiske egenskaper og hvor lite mennsklig innsikt en norsk kvinne trenger for å komme seg gjennom livet, bare fordi hun er kvinne.

Dette går da også greit gjennom 20-årene, men når en kvinne så har passert 30 og utseende begynner å falme, den biologiske klokken begynner å tikke osv da er det ikke like imponerende å ikke vite noe om verden, ikke lage mat, ikke være opptatt av å ta vare på slekten sin og generelt være så usikker på sin kvinnelige identitet at man skal krangle om den minste ting av husarbeid.

Fint å leke seg med, ikke akkurat konemateriale.

Skjult ID med pseudonym CarpeDiem sø. 18 nov. 2012 12:11

@Pedro , har du erfaringer fra dating med disse som du vil dele med oss? De kan vel ha sine dager de og med PMS? Hva med kulturelle forskjeller , underforståtte ting i et forhold som ikke sies, men som kan torpedere det hvis det bare ikke er der?
Sånn sett er norske damer enklere, vi (norske menn) kjenner egen kultur og forventninger til en mann i Norge (selv om mange her synes noe forvirret når damene ordner ting selv, trenger ikke menn til å skifte dekk etc.).
Mange av de utenlandske er da skilt, og da er en tilbake i den samme sporet med klagingasyting som har vært en gjenganger i denne tråden.

Skjult ID med pseudonym The One sø. 18 nov. 2012 15:19

Det er litt morsomt at TS sier at hun ikke søker etter norske menn lenger. Skandinavia har verdens mest likestilte menn også søker damer til andre land fordi vi ikke er menn nok her på berget. Noe sier meg at likestillingsendringen har slått litt feil.

Videre er det selvsagt feil at menn ikke vil ha kresne damer. Det er klart vi vil ha det. Ingen menn vil ha en dame som tok ham fordet hun egentlig ikke bryr seg. Det er sære damer vi ikke vil ha ;-)

Jada svaret mitt var litt sytete, men jeg måtte jo svare TS :-)

Sånn generelt så er det faktisk litt vanskelig å være mann. Fordi mannsrollen i dagens samfunn er ikke helt definert enda, mens kvinnene vet hvor de skal og vil med likestillingen. Jeg sier ikke at det er kvinnens feil, men det er faktisk litt lettere for kvinner å vite hvor de står i forhold til denne likestillingen.

Skjult ID med pseudonym Donkey! sø. 18 nov. 2012 15:45

Jeg coiner det like greit her og nå: Maskulinist.

Vi trenger noen maskulinister. De bør modelleres etter Tyler Durden. Bam!

Skjult ID med pseudonym storlav ma. 19 nov. 2012 17:02

Heheh bra tråd TS! :)

"Heldigvis" så gjelder dette bare kjønsmarkedet, resten av "verden" er det fortsatt menn som styrer, mener å ha lest for litt siden at rundt 10% av alle topplederjobber i verden var det kvinner som hadde....

Hadde det vært opp til meg så hadde det vært bedre fordelt, helt ærlig! Men da hadde det vært et krav om at kjønnsmarkedet ble mer likestilt, hahahahah xD

Nei, like greit at det er som det er! :P

Skjult ID med pseudonym Furia ma. 19 nov. 2012 22:31

Har ikke lest alt, men her er en interessant artikkel:
http://www.furuholmen.no/history/intervju_mannsrolle.pdf

Skjult ID med pseudonym CarpeDiem ti. 20 nov. 2012 14:24

Mannsrolleutvalget til Karita i 2007, ble det laget en NOU av dette mens hun var statsråd?

Skjult ID med pseudonym CarpeDiem ti. 20 nov. 2012 19:25

HDV, damene slår oss ned i støvlene når det gjelder å trene og å være i aktivitet. Apropos spørsmålet ditt søndag 01:12, jeg har ingen glasskule, hehe. Det er vel den type spørsmål som en stiller seg når en leser tvetydige horoskop. For deg er det vel bare å si keep looking, du vet aldri når det skjer. Slutter du å lete, minsker sjansen, vett du.
@askepott, høres ut som du savner en mann som får deg til å føle deg som en kvinne. Kurtisering slik det praktiseres i Hellas, Tyrkia, syden generelt for den del.
Mener du at norske menn har noe å lære av dem? I så fall er jeg enig, men det er ikke alltid det faller i smak i det kalde klimaet vi har.
Lykke til i jakten på kjærligheten :-)

Skjult ID med pseudonym askepott ti. 20 nov. 2012 21:57

@carpediem

jepp, det kan du ha helt rett i.. derfor dater jeg ikke nordmenn. Jeg setter pris på menn som gjør de bitte små tingene som får meg til å føle meg som en kvinne. Norske menn gjør sjeldent disse tingene, med likestilling som argument. Det gjelder sikkert ikke alle, men dog mange!

Skjult ID med pseudonym CarpeDiem ti. 20 nov. 2012 22:47

Takk for tilbakemelding @askepott, viktig å merke seg for oss menn. Damene lar seg sjarmere av sydlandske manerer, så gå å ta kurs i .. tja, hva skal man kalle det ? Kurtisering kanskje, og da må det være en del av hverdagen. Oss menn blir beskyldt for det ene eller andre hvis vi finner på slikt her ..