Alle innlegg Sukkerforum

Stakkars menn? Nei, stakkars kvinner!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym einstein lø. 17 nov. 2012 15:14

Her har de hatt minst et tiår på seg til å få seg den "snille, gode og sympatiske" mannen de innbiller at de har ønsket seg. Men når denne samfunnsutviklingen har skjedd sitter de fremdeles på gjerdet og vil ikke "jakte" selv.

Forskning viser at det fremdeles er de mest direkte, pågående, mannssjåvinistiske, overfladiske casanovaene som lettest får seg dame, og neste helg kanskje ei ny, eller to eller tre. Kvinnene lurer seg selv, og kaller dette menn med god selvtillit og trygghet.

Vel, vi (samfunnet) har gitt de mulighet til å lære. Det har de ikke klart, der de sitter og venter på at den neste casanovaen skal komme og bergta dem. Mitt råd til gutta: Se og lær av de pågående og "selvsikre" drittsekkene som får jente etter jente i seng uke etter uke ;o)

Skjult ID med pseudonym ;) lø. 17 nov. 2012 15:29

Til syv og sist er vi bare kvinner, vi!!! og vi ønsker oss Menn, uten tvil. Det spørs hvor konflikten/uoverenskommelsen starter. Jeg tror på kommunikasjon, jeg. Kanskje det er på tiden at vi begynner å snakke sammen og foteller hverandre hva vi ønsker oss, hva vi drømmer om, hva vi trives med???

For vi er så jæ.... forskjellige, vi kvinner og dere menn

Skjult ID med pseudonym Lowry lø. 17 nov. 2012 15:30

Og slik fortsetter det...

Forum, der de hjelpeløse kan fullt ut utbasunere seg verbalt.

:p

Skjult ID med pseudonym ;) lø. 17 nov. 2012 15:32

Skal vi rapportere denne @Lowry til Sukker.administrasjonen ?

Skjult ID med pseudonym Lowry lø. 17 nov. 2012 15:47

Hvorfor ikke rapportere alle på forum? :p

Skjult ID lø. 17 nov. 2012 15:56

Ha ha! Enda en slik tråd fra en bitter man!

Skjult ID med pseudonym einstein lø. 17 nov. 2012 16:04

Jeg er ikke bitter. Jeg er en av de "selvsikre drittsekkene" som prøver å lære de gutta som klager her på forumet noe. Jeg koser meg hver eneste helg ;) Og når man ikke er i humør til å dra på byen, men vil gjøre det fra sofaen, er Sukker et av de stedene det er lett "å lure" jenter.

Skjult ID lø. 17 nov. 2012 16:05

Yeah right TS! Vi alle tror deg...NOT!

(mann 47 år fra Oslo) lø. 17 nov. 2012 17:25 Privat melding

*finner fram penn og papir for å notere og lære*

(mann 65 år fra Østfold) lø. 17 nov. 2012 19:00 Privat melding

Kvinner som lar seg beta av casanovaer er ikke jeg interessert i. Noe ONS er ikke for meg. Vil ha noe varig jeg.

Men når jeg ser på matchlista mi, så er der flest ungjenter rundt 45 og dei vil ikke ha en gammel en som meg:)

Fine er de, men hva hjelper det:)

(mann 65 år fra Østfold) lø. 17 nov. 2012 19:07 Privat melding

Nei da, var ikke noen sytetråd, sender mld og får mld retur. Klarer å lete opp damer i passende alder og prøver meg frem. Mange flotte og interessante damer derute.
Men så var det kjemien og kjærligheten da.
Er det muligt for folk rundt 55-65 å bli finne kjærligheten igjen?

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) lø. 17 nov. 2012 19:25 Privat melding

Og selv en tråd med overskrift som sier noe om "stakkars kvinner" viser seg å være en sytetråd mht at kvinner nok en gang er "syndebukken" ;)

Ja, ja :)
Må jeg velge mellom en casanova for en natt eller to (han dumper meg jo uansett må vite...og jeg er jo sikkert dum nok til å ikke gjennomskue dette på forhånd ;)
Eller en fyr som en gang eller to får seg til å syte over norske kvinner på en måte som underforstått betyr "jeg får ikke det jeg vil ha....vrææææl!!"
Så tar jeg glatt casanovaen :P

Takk og pris for at jeg faktisk har mulighet til å velge bort begge deler, og slipper å velge mellom to "typer" menn som overhodet ikke er noe av interesse når det kommer til kjærestemateriale ;)

Skjult ID med pseudonym einstein lø. 17 nov. 2012 19:40

Da ses vi kanskje en gang da Minney ;) Men det blir nok bare for én natt, for du er noen år eldre enn meg. Hvis ikke du er jæ**** god i senga, da kanskje det blir to.

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) lø. 17 nov. 2012 19:45 Privat melding

Når ble einstein en casanova? :P

Spørs jo også hvor god du er i senga da einstein ;)
Kan hende det blir med en natt uansett :P

Skjult ID med pseudonym einstein lø. 17 nov. 2012 19:53

Det blir som regel to netter, ihvertfall med de som nærmer seg 40 ;p Jeg har alltid vært en casanova (bruker vanligvis ikke selv det ordet), og det var derfor jeg ville lære bort litt til alle guttene som syter her inne (selv om jeg ser at jenter tolket selv denne tråden som en sytetråd, hehe).

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) lø. 17 nov. 2012 20:09 Privat melding

Men hvor mange av de som nærmer seg 40 lar en casanova som deg komme "i veien" for jakten på en reell kjæreste?
Og hvor mange av de som er på din alder eller yngre lar seg "lure" til å tro at du er "mr right"?

For når du snakker om å "få seg dame", så sutrer jo mannfolka her inne over mangel på seriøs respons går jeg utifra, da de ønsker seg en kjæreste.
Og de kvinner som evt løper rundt med en casanova en gang eller to tenker jo ikke alltid at de har "fått seg en mann", fordi de også egentlig ønsker seg en kjæreste.

Så for meg handler dette om to vidt forskjellige ting :)
Å evt ha en natt eller to sammen med noen handler jo ikke om at man faller for vedkommende eller har avsluttet / tatt noen pause i jakten på ekte kjærliget :)

Så "å få seg dame" er jo ikke hva menn som blir sittende på gjerdet og se på at casanovaene løper av sted med noen av damene her og der, har i tankene som definisjonen deres på å "få seg dame".
Problemet er vel at enkelte av dem tror at disse damene som blir med en casanova er håpløse tilfeller som ikke ønsker ekte kjærlighet, eller som ved å hive seg på en casanova går på en smell.
Noe som jo langt ifra nødvendigvis er i nærheten av sannheten en gang.

Skjult ID med pseudonym einstein lø. 17 nov. 2012 21:14

Om de "blir lurt" eller bare er ute etter et knu** vet ikke jeg. Ikke mitt problem :p Bli med i senga blir de, ihvertfall så lenge man oppfører seg som jeg skrev i første innlegg.

Men får inntrykk av at overraskende mange av jentene kommer krypende og egentlig ønsket seg et fast forhold. Merkelig nok tenker jeg. Da bør de heller gå bort til han stakkaren borti hjørnet i baren som ikke tør å snakke med noen han ikke kjenner fra før, men som kanskje like vel er verdens snilleste og mest oppegående fyr. I motsetning til meg ;p

Dette gjelder da først og fremst jenter på min egen alder og yngre. Jenter som er ca 5 år eldre enn meg (som deg) er som regel ikke ute etter et fast forhold med meg ;)

(mann 65 år fra Østfold) lø. 17 nov. 2012 21:37 Privat melding

Dæven @Minney

Du har mye fornuftig snakk :)

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) lø. 17 nov. 2012 21:42 Privat melding

Nå er det jo en gang slik at det også sitter en hel del "stakkars" jenter i hjørnene rundt om på utesteder og andre plasser hvor man potensielt kan sjekke hverandre opp. Og som ikke tør snakke med noen andre enn evt dem hun er ute med. Og som kanskje er verdens snilleste og mest oppegående jente :)

Men hvor mange gutter ser disse jentene?
Jeg har jo inntrykk av at mange av guttene likevel heller løper etter de jentene som er litt mer frempå (uten å virke billige eller noe sånt, så ikke misforstå).

Disse "usynlige" menneskene (for her er det ikke snakk om gutter eller jenter, de finnes blant begge kjønn) som på et vis sitter "i krokene" på slike steder, kanskje ofte fordi de er for sjenerte til selv å ta litt kontakt, er jo ofte mennesker svært mange overser. Uten at noen kan klandres på noe vis for det.

Så rådet om å begynne å se seg litt om og også se de som er litt mer "anonyme", gjelder jo både kvinner og menn :)

Men så er det jo noe med hvem og hva man tiltrekkes av da. Det kan man jo ikke gjøre så mye med. Og på et utested så er det jo omtrent håpløst å bli godt nok kjent med noen også til at personligheten deres rekker å farge dem slik at man evt tiltrekkes av dem nok.

Jeg for min del bruker ikke tiden min til å se etter mr right når jeg er ute. Da har jeg det gøy med dem jeg er ute med. Så får det heller bli en hyggelig overraskelse om han skulle dukke opp på et slikt sted noen gang. Men jeg har vel ikke akkurat troen på det :)

Skjult ID med pseudonym einstein lø. 17 nov. 2012 21:55

Det stemmer at det finnes både sjenerte gutter og jenter. Men du må være ganske naiv hvis du tror sjenerte gutter får kontakt med like mange jenter, som sjenerte jenter gjør med gutter. Jeg prater med mange sjenerte jenter på byn, og i andre sammenhenger. Det er like lett å få telefonnummeret fra dem. Dette forutsetter selvsagt at jeg tar kontakt først. Dette skjer ikke med sjenerte guttar, da (nesten) ingen jenter tar kontakt. De gidder ihvertfall ikke hvis ikke han virker "selvsikker" de første to setningene som kommer fra munnen hans. Den eneste setningen jeg som gutt er interessert i fra en sjenert jente består av åtte siffer ;p

(Og bare for å legge det til: Ja, jeg har blitt betatt av en jente som i første omgang virket veldig sjenert, men som var tipp topp, og vi ble et kjærestepar som varte i et par år.)

Skjult ID med pseudonym Lowry lø. 17 nov. 2012 22:02

Tror det har vært totalt ei jente som har tatt kontakt med meg ute på byen i år.
Men venninnen hennes ødela det opplegget.
Så sitter man og venter på at byttedyrene skal ta initiativ, da må man smøre seg med tålmodighet og vente lenge.

Skjult ID med pseudonym -m- lø. 17 nov. 2012 22:06

Hvorfor er det et mål å nedlegge mest mulig jenter da? gutter er noen rare vesner :P

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) lø. 17 nov. 2012 22:12 Privat melding

Jeg har selv vært en av disse sjenerte jentene ;)
Og jeg kan vel telle på en hånd de guttene som kom bort og snakket med meg :)

Men naiv blir man vel først når man tror at kun egne opplevelser er fasiten på disse "problemstillingene" ;)

Så hvordan du mener at du sitter på "fasiten" utifra dine erfaringer med dette skjønner jeg ikke helt :P

Det handler vel til syvende og sist om at egen oppfattelse av en situasjon alltid vil være den korrekte. Men vel og merke kun korrekt for en selv. For den sjenerte jenta eller den sjenerte gutten som ekstremt sjelden eller aldri opplever at noen kommer bort, så spiller det ingen rolle hva som er "vanlig" eller ikke, og om det er flest jenter eller gutter som opplever dette.
For dem er det jo en realitet, og de lever i en helt annen verden slik sett enn oss som tør å gå bort til andre.

Eh, ja....nå har jo jeg levd i begge disse verdenene da, så slik sett har jeg jo gått i skoene til slike sjenerte mennesker.
Men jeg har enda til gode å gå i skoene til en player, og de har jeg heller ingen planer om å prøve :)
For jeg er for ærlig til å forsøke å lure noen som helst :P

Nå gikk det plutselig opp for meg at kanskje det at jeg selv har vært sjenert er årsaken til å slike "bortgjemte" gutter i krokene som virker sjenerte, ofte er gutter jeg fort ser når jeg er ute. Og ofte dem som tiltaler og tiltrekker meg mest :)
Uten at det betyr at jeg alltid ser noen av dem, eller at absolutt alle virker tiltrekkende. Langt ifra :)
Men i forhold til hvordan jeg kan tiltrekkes av andre gutter som stikker seg mer frem, så er noen av disse jeg av og til har sett i krokene blant de mest spennende på et vis :)
Merkelig det der :P

Skjult ID med pseudonym einstein lø. 17 nov. 2012 22:14

Det er ikke et mål i seg selv, men det er godt med en flørt på kvelden, sex om natten og kos i sengen på morgenen, så hvorfor ikke?

Skjult ID med pseudonym einstein lø. 17 nov. 2012 22:15

(den var til -m-)

Skjult ID med pseudonym einstein lø. 17 nov. 2012 22:19

Men, Minney, mener du virkelig helt ærlig at det er like vanskelig for sjenerte jenter å komme i kontakt med det motsatte kjønn, som sjenerte gutter? Hvis du tenker deg godt om? Vet at verden ikke er enkel for noen, og ikke svart-hvit, men sjenerte jenter kan "i teorien" bare sitte å vente på at en gutt skal komme bort, og så si "ja". Det kan ikke en sjenert gutt.

Skjult ID med pseudonym -m- lø. 17 nov. 2012 22:20

bra å høre det da :) hehe joda enig med deg der :P

Skjult ID med pseudonym einstein lø. 17 nov. 2012 22:23

Forresten bra at det "gikk opp et lys for deg" Minney, hehe.. Helt positivt ment, hvis det var positivt følt fra din side :) Og jeg setter mye på spissen her. Er ikke like håpløs som jeg gir uttrykk for ;p

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) lø. 17 nov. 2012 22:42 Privat melding

Jeg vil jo tro at playere på et vis også er forskjellige :)
Og sånn er det jo også med sjenerte gutter og jenter.
Vi er jo til syvende og sist alle unike individer sammensatt på helt forskjellige måter, selv om vi kan puttes i en "bås" som "sjenerte", "frempå", "playere", "godgutter", you-name-it :)

Derfor er det det litt dumt at man tror at alle som er i samme "bås" som en selv, og som tilsynelatende utenifra kan se ut som eller virke som, er lik en selv og opplever ting på samme måten.
Nå er det nok mye som kan sammenliknes, og enkelte følelser som svært mange i en "gruppe" kjenner seg igjen i. Men graden kan nok variere, og også hva man faktisk har opplevd i forbindelse med å være "slik".

For meg var det vel så godt som umulig den perioden jeg var som mest sjenert, så jeg opplevde nok dette med at ingen overhodet var interessert som "fakta". Men en forskjell som ofte er en gjenganger mht gutter kontra jenter som opplever dette, er hvor "skylden" for dette plasseres.
Gutter kan nok litt oftere tenke at det er jentene som er "kresne, kravstore", osv.
Men sjenerte jenter tror at det er deres egen feil at ingen er interessert i dem.
Begge deler er jo helt feil å tenke, for ingen kan klandres på noe vis.
Men endringen må uansett komme fra den sjenerte, ingen andre kan gjøre akkurat det for en :)
Og ingen andre kan klandres for å ikke bli tiltrukket av en sjenert person, det er jo en ærlig sak :)

Joda, var positivt dette med "lyset" :)
Jeg vet jo ikke om det stemmer da, men den "teorien" følte i alle fall jeg at falt litt på plass for min del :)

Har jo sett mellom linjene her at du virker litt mer oppegående enn du later som ja ;)

Skjult ID med pseudonym Lowry lø. 17 nov. 2012 22:46

Alle byttedyr er i en bås, og ser like ut.
Alle forummenn/kvinner er i annen bås, og ser like ut.

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) lø. 17 nov. 2012 22:52 Privat melding

Det må være kjekt å ha en så enkel hjerne Lowry :)
Høres ut som et enkelt liv uten videre med problemer i alle fall :P

Skjult ID med pseudonym einstein lø. 17 nov. 2012 23:12

Gutter sier høyt at jenter er "kresne og kravstore", men føler inni seg at det er dem sin egen feil at ingen er interessert.

Skjult ID med pseudonym Minney lø. 17 nov. 2012 23:15

Og så tror de at det hjelper å si det høyt?
For det gjør jo jentene enda mer interessert i dem liksom :P

Er jo også noe med å tenke før man snakker. For å si slike ting høyt er jo som å tråkke i salaten egentlig.
Skikkelig i salaten også, for dersom fyren virkelig ser ut ti å mene det, så har han jo begravd sine muligheter hos alle oppegående jenter.

Skjult ID med pseudonym einstein lø. 17 nov. 2012 23:24

Hmm.. Dobbeltkommunikasjon her nå Minney? Det vi (gutter) oftest hører er at det er lite tiltrekkende med gutter som ikke er tøffe, direkte og trygge på seg selv. Så derfor er jeg som jeg er, og syns veldig synd på alle de andre guttene som er lost og blir mer og mer forvirret hver dag av det sammensurium av mixed signals fra jenter, hehe..

Skjult ID med pseudonym einstein lø. 17 nov. 2012 23:26

For å legge til: Blir du mer tiltrukket av en mann som sier "jeg føler at ingen liker meg, føler meg liten og tafatt, og føler det er min skyld"?

Skjult ID med pseudonym Lowry lø. 17 nov. 2012 23:28

Det der må være typiske forummenn :p

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) lø. 17 nov. 2012 23:36 Privat melding

Og jenter får jo aldri dobbeltsignaler fra gutter??
Dobbeltsignaler får man bare dersom man ikke vet hvem man er i utgangspunktet :)
For da strides man jo om å tekkes alt det guttene vil ha.
Og ingen gutter ønsker seg jo akkurat det samme. Slik er det jo også med jentene :)

Derfor må man være seg selv, og heller vente til det dukker opp en som ønsker en slik man er :)
Hvis ikke så ender man jo kanskje opp med en som tok en fordi man forsøkte å være slik gutten eller jenta ville at man skulle være. Og plutselig en dag så finner man ut at man jo ikke er seg selv, men en person som bare ville tekkes noen andre og dermed glemte hvem man var.

Nei, jeg blir nok generelt sett ikke tiltrukket av noen av disse mennene :)
Her er jo ikke noe enten eller, og at man derfor må like en fyr som føler at det er hans skyld at ingen liker han bare fordi man ikke liker fyrer som legger samme skylden på jentene :)

En fyr med selvinnsikt, og som ser hvor problemene evt ligger, hva de bunner i, og med et ønske om å gjøre noe med dette på en konstruktiv måte, er derimot noe helt annet :)
For å finne en fyr eller dame helt uten noen "problemer" av noe slag er jo umulig :)
Det handler jo i bunn og grunn om holdningen til seg selv, til andre, og hvordan man angriper og ser problemer og hindringer i livet :)
Hvordan "livsfilosofien" til fyren er har ekstremt mye å si for hvor mye eller lite tiltrekkende han er :)

Skjult ID med pseudonym einstein sø. 18 nov. 2012 00:00

Jeg er helt enig i at det viktigste er at alle må være seg selv, ikke prøve å endre profilen her på Sukker etter hva de tror alle andre liker, eller velge flørtemetode på byn fordi de har fått gode råd fra en som kaller seg einstein ;)

Men det må like vel være mulig å diskutere generelle tendenser i samfunnet. Hva er ellers poenget med å henge på et forum der det er meningen at mer enn to personer skal kommunisere med hverandre på likt? Samfunnet er aldri svart-hvit, aldri helt 50-50 og ting går i opp og ned. Min teori, er at det i dag generelt sett er vanskeligere for gutter å sjekke opp det motsatte kjønn, samt å finne kjærligheten, enn for jenter. For 50 år siden var det nok motsatt. Da mange kvinner ble tvunget inn i ekteskap de egentlig ikke ville være i.

Hvem vet, om 50 nye år kanskje det har snudd igjen. Samfunnsvitenskap er morsomme greier, ikke sant? hehe..

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) sø. 18 nov. 2012 00:08 Privat melding

Helt enig i at dersom alle var enige i alt så ville det blitt utrolig kjedelig :P
Samt at man jo da aldri får utfordret sine egne meninger på et vis som gjør at man må tenke igjennom dem av og til og se om de fortsatt holder mål :)
Noe de jo ikke alltid gjør heller, og derfor endrer jo folk meninger innimellom.

Jeg tror at det var vanskeligere for kvinner før, og at det i dag er omtrent likt :)
Kjenner personlig litt for mange jenter og kvinner som faktisk sliter med å finne seg en kjæreste. Ofte av samme årsaker som det menn mange ganger klager over. Men da mener jeg ikke klage i forstand "syte".
Konstruktiv "klaging" med andre ord.
For de skjønner hvor landet ligger, hva som kan være årsakene, osv. Men at årsakene kan være vanskelige å gjøre så mye med bestandig.
Og at både kvinner og menn i dag stiller høyere krav enn før i tiden, og derfor også høyner vanskelighetsgraden for seg selv.

Nei, ingenting er sort/hvitt.
Og det er langt mer enn 50 shades of grey :P

Skjult ID med pseudonym salmiaform sø. 18 nov. 2012 00:15

Hoho

Skjult ID med pseudonym Gørl sø. 18 nov. 2012 00:54

JAda... de får seg sikkert både en og to og tre damer. Hvilket må bety at de ikke blir kjæresten til noen av dem.

Skjult ID med pseudonym einstein sø. 18 nov. 2012 00:54

Kos deg i senga med boka før du sovner Minney ;p

Skjult ID med pseudonym Minney sø. 18 nov. 2012 00:59

Hehe, jeg har ingen av de bøkene einstein ;)
Og har foreløpig ingen konkrete planer om å lese dem heller :P

Har vel mer enn nok med hodet mitt før jeg sovner ;)

Skjult ID med pseudonym einstein sø. 18 nov. 2012 01:12

"Har vel mer enn nok med hodet mitt før jeg sovner."

Hmm, den skjønte selv ikke einstein.

Skjult ID med pseudonym Minney sø. 18 nov. 2012 01:33

Mente vel egentlig å si "mine egne fantasier" (i hodet) B-)

Tror vel forøvrig at det kan se ut som hodet mitt er ganske trøtt i kveld, så er vel på tide å finne bingen :)

Skjult ID med pseudonym Donkey! sø. 18 nov. 2012 02:47

"...Forskning viser at det fremdeles er de mest direkte, pågående, mannssjåvinistiske, overfladiske casanovaene som lettest får seg dame".

Jasså?

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) sø. 18 nov. 2012 14:39 Privat melding

Kjenner meg ikke igjen i det TommyGunn.

Helt uavhengig av kjønn så har vi alle som individer fått utdelt våre kort her i livet. Hva slags kort man har fått er jo mye avhengig av oppvekst og andre ting som har preget oss til de personene vi har blitt som voksne.

Men hvordan vi velger å bruke kortene våre er helt opp til oss selv. For ingen har fått bare ubrukelige kort :)
Og som voksen så ser man også at man ikke lenger trenger å være et "offer" for feks en evt dårlig barndom eller andre ting som ligger i fortiden.
Men det også er et valg man må og kan ta :)
For det som var i går var i går, i dag er en ny dag med nye muligheter :)

Om du ser på deg selv som en som ingen vil ha på noe som helst vis, så lever du jo fort opp til dine egne forventninger om deg selv. Noe som ingen andre kan klandres for.

Man skaper ofte det man tror på, eller evt det man frykter. Og det klarer man helt fint på egenhånd uten hverken motsatt kjønn eller andre sin "hjelp".

Skjult ID med pseudonym The One sø. 18 nov. 2012 14:50

Når ble det å være frempå overfor damene ensbetydende med å være drittsekk? Og enda mer når ble det å være forsiktig og tilbakeholden overfor damer ensbetydende med å være snill?

Og tilslutt når casanovaene får med seg damer hjem, når ble det ensbetydende med at de har lurt damene?

(mann 33 år fra Oslo) sø. 18 nov. 2012 14:54 Privat melding

Men det må være så kjipt å være jente og mot sin egen vilje like menn som behandler deg som en dritt, det slipper du som gutt da vi er programmert til å like snille, varme gode jenter som ler og koser seg.

Skjult ID med pseudonym Minney sø. 18 nov. 2012 15:11

Egen oppfatning er alltid virkeligheten / sannheten ;)
Og med forskjellige oppfatninger og opplevelser av disse tingene, så vil det også være mange virkeligheter / sannheter.

Her nytter det ikke å dra alle over en kam, fordi ingen av oss er like.

Men det finnes alltid hjelp å få, og det finnes alltid løsninger på problemer :)

Jeg tror åpenhet, ærlighet, det å tørre viser følelser (også at man er lei seg), er veien å gå :)
Men på en konstruktiv måte hvor man innser at eneste veien til å få hjelp er hjelp til selvhjelp. Ingen kan gjøre jobben for en, uansett hvor ille det måtte være. Og ingen kan klandres fordi man sliter, verken en selv eller andre. Men jobben med å lage nye og mer konstruktive stier i måten man tenker på må man gjøre selv (gjerne med støtte og hjelp fra venner og/eller fagfolk :)

(mann 36 år fra Sør-Trøndelag) sø. 18 nov. 2012 18:10 Privat melding

Sjøl synes jeg at det at en jente er sjenert kan være søtt. Men liker alikevel at jenter viser interesse/initiativ.
Det minst attraktive jeg vet i alle fall er om det ser ut som jeg er med i et eventyr med en prinsesse som sitter apatisk og venter på århundrets mest imponerende sjekketriks/sjarmtriks :p

Skjult ID med pseudonym _________ sø. 18 nov. 2012 18:21

Minney: Albert Einstein var faktisk en mad playah, akkurat som Giacomo Casanova.

(mann 36 år fra Sør-Trøndelag) sø. 18 nov. 2012 18:30 Privat melding

"En veldig god venninne av meg jobber på ett krisesenter/mottak i Oslo og forteller daglig at de opplever at unge menn tar sitt eget liv rett og slett fordi de opplever livet som så ensomt og faktisk så forteller mange av disse mennene at de blant har prøvd sider som sukker osv"

Er det den samme venninna som ble sparket i leggen på yoga-kurset? Hva skyldes dette lystløgner behovet ditt?