Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym Ny på nett sø. 18 nov. 2012 15:56

Jøje meg, mulig denne nettdatinga ikke er kanskje ikke helt mi greie..
Har ikke helt turt å sende meldinger til de som har vekket min interesse, men nå har jeg i det minste kastet ut noen hjerter i forskjellige farger. Så da lurer jeg på; når vedkommende stadig står som innlogga men ikke gir respons tilbake, betyr det da at jeg er ikke er interessant? Her sitter jeg og føler jeg jeg sitter og vifter med tilbudsplakaten, men jeg legger muligens for mye i dette?
Hvor mye initiativ tar dere? Og gir dere respons uansett? Jeg svarer på alle meldinger, høflige avslag,men jeg sier fra hva som ikke stemmer.
Minst to uker igjen her, hadde vært greit å skjønt kodene før jeg går ut...

(mann 27 år fra Buskerud) sø. 18 nov. 2012 16:09 Privat melding

Meldinger er nok det som gjelder. Hjerter er nytteløst. Ta kontakt og vent på respons. Plukk deg ut noen du faktisk er interessert i og kan gi litt av deg selv.

Pass deg for de som forventer å få servert ting på sølvfat. Meldinger går begge veiger og skriver hun noen få ord uten å virke interessert så bare gå videre til noen andre.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 18 nov. 2012 16:10

Får du ikke svar så finner ikke vedkommende deg interessant.

Men jeg fikk en ide når jeg leste teksten din. Kanskje ta et nytt profilbilde hvor jeg holder en plakat med teksten -"Tilbud til alle jenter. Lite brukt og snill gutt. Nå kun 9,90,-" :P

Skjult ID med pseudonym Molly40 sø. 18 nov. 2012 16:32

Du har i alle fall gledet noen med å gi dem tilbakemelding på at de er såpass interessante at de fortjener et lite hjerte fra deg! Har lurt på noe av de samme tingene selv.... Det kan være mange årsaker til at de ikke svarer umiddelbart. De er kanskje like ferske som deg, dater en annen for øyeblikket, de er ikke helt klare for å begynne å ta dette sukkergreiene helt på alvor ( ennå) +++ Det kan være så mangt. Jeg gir også respons på meldinger, og det tas i mot med takk. Synes det er greit med en viss høflighet og dannelse her, selv om man er anonym og på internett.
Jeg fikk et hjerte i går, og jeg sitter på gjerdet og lurer på om jeg skal bite på agnet og si hei. Tenker på det en liten stund til. Lykke til!

(kvinne 46 år fra Oslo) sø. 18 nov. 2012 17:37 Privat melding

Av hva som har kommet frem på forumet iallfall så virker det som om hjerter brukes mest som bokmerker slik at man kan se gjennom mulig interessante profiler igjen ved en annen anledning. Og dermed legges det ikke så stor vekt på hjerter. Iallfall ikke så stor vekt at det regnes som en henvendelse. Dermed er det ikke noe å svare på. En melding er nok det som må til om du vil ha kontakt, og da aller helst en melding med noe konkret det går an å svare på. Hei er ok å si, men det er ikke noe å svare på - så spør om noe, aller helst noe du fant på profilen hos vedkommende, slik at dere har et utgangspunkt for en samtale. Lykke til!

(mann 36 år fra Sør-Trøndelag) sø. 18 nov. 2012 17:50 Privat melding

synes nå for øvrig hjerter er en fin ting hvis man ikke selv tar initiativet til å sende meldinger.
Da vet man nå i det minste at det kanskje er noe der.

Skjult ID ma. 19 nov. 2012 16:57

Kan ikke si noe annet enn DOH og *FACEPALM*... Kvinne sant? :P Send en melding du! ;)

Skjult ID med pseudonym lotte ma. 19 nov. 2012 20:49

Hjerter ignoreres totalt av meg!
Det er litt tafatt og tuslete å bare sende et hjerte!

Vil du ha oppmerksomhet så må du manne deg opp til å kunne skrive noen linjer..

Skjult ID med pseudonym jetT on. 21 nov. 2012 21:42

jeg tolker hjerter som en invitasjon til å sende melding, og om jeg synes jenta som sender hjerte er interessant så sender jeg somregel en melding, men man kan jo ikke svare på alle henvendelser her inne?
svarer jo bare på de man tror kan bli noe, ikke lyst å bruke for mye tid her inne heller :p

(kvinne 37 år fra Oslo) to. 22 nov. 2012 12:25 Privat melding

Jeg synes hjerter er totalt ubrukelige, og jeg unngår å gå innom profiler som har satt det på meg, rett og slett fordi jeg synes det er en feig måte å vise interesse på. Mulig jeg er litt hard, men jeg ønsker meg en mann som tør å vise interesse.
Dette gjelder forøvrig også de som ikke klarer å skrive mer enn et "hei" som førstemelding. Gjerne uten stor bokstav og tegnsetting også. Hvis han er interessert må det da gå an å skrive noe som vekker lysten til samtale??