Alle innlegg Sukkerforum

Sitter nok på gjerdet ja

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym lady ma. 19 nov. 2012 21:47

Må innrømme at jeg sitter på gjerdet og lar menn ta initiativ. Har erfart at menn som virkelig finner meg interessant, gir seg til kjenne på en eller annen måte. Har de ikke guts nok til å ta første skritt når de synes jeg er potensiel for dem, da er de ikke min type alikevel. Og har jeg tatt initiativ først har jeg bommet hver gang. Får nok heller finne meg i å ha andre valget og velge blandt dem som velger meg.

Skjult ID med pseudonym Mann ma. 19 nov. 2012 21:58

Slutt å tull. Det er bedre for mannfolka mener du?. Ta ansvar for egen situasjon, gå for det du ønsker deg og har lyst på. Det er flere menn enn meg selv som syns det er positivt med gutsy kvinner. Der er helt ufarlig å fronte hva du vil, du vinner ikke hver gang, men det spiller ingen rolle egentlig, du tar rett og slett bare ansvar for din egen tilværelse. Lykke til!

Skjult ID med pseudonym lady ma. 19 nov. 2012 22:00

Jeg gjør jo det, men bommer hver gang. Nå har jeg nettopp sent et hei til en som har tittet tilbake tre ganger etter hverandre...så får jeg se da.....

Skjult ID med pseudonym lady ma. 19 nov. 2012 22:01

neida, ingenting...stille....veldig stille.

Skjult ID med pseudonym sugardaddy ma. 19 nov. 2012 22:03

Et hei?
Er ikke det jenter klager på at vi gutta sender?

Skjult ID med pseudonym lady ma. 19 nov. 2012 22:05

Jeg har ikke klaget på det, og er fyren interessant nok utfra profilen, holder det fint med et hei som en icebreaker.
Er da nok in real life det da...med et hei.

Skjult ID med pseudonym nilsen ma. 19 nov. 2012 22:06

Vil du være den som blir valgt, eller den som velger?

Skjult ID med pseudonym megvel ma. 19 nov. 2012 22:06

De siste to dater har jeg sendt førstemelding til..første ble så som så date..men gir meg ikke så lett heller:) Egentlig blitt en reser på førstemeldinger:) Og menn er hyggelig, de svarer. Shame on you women!! ;)

Skjult ID med pseudonym lady ma. 19 nov. 2012 22:08

Egentlig er det greit å bli valgt. Nå føler jeg det ikke så spennende, når det var jeg som tok initiativ. Føler meg tryggere når jeg blir valgt. Særlig fordi han drøyer med å svare....da daler det jo fort.

Skjult ID med pseudonym amor ma. 19 nov. 2012 22:10

Kos deg på den høye hesten din. Du er i godt selskap.

Skjult ID med pseudonym lady ma. 19 nov. 2012 22:10

Og nå tror jeg nok han ikke svarer.....det var det.

Skjult ID med pseudonym Mann ma. 19 nov. 2012 22:13

Lady, vi har alle preferanser, men det handler om å gripe mulighetene. Det er jo mange som matcher deg der ute. Du taper ingenting på å ha prøvd, det kan bli mye større tap ved å ikke prøve :-)

Skjult ID med pseudonym lady ma. 19 nov. 2012 22:15

Det var jo derfor jeg prøvde, fordi han gjorde inntrykk....hadde jo et lite håp. Vet det hadde smelt godt i brystet om han hadde svart.

Skjult ID med pseudonym Romeo ma. 19 nov. 2012 22:15

Her blir vi menn bedt om å studere profiler og komme med de mest kreative åpningsreplikker og så kommer du med et "hei"? Blir nesten provosert. Har aldri fått svar på slike "hei" meldinger. Likestilling! Hehe :)

Skjult ID med pseudonym lady ma. 19 nov. 2012 22:17

Bare tøys og tull at man må skrive så kreativt på første melding. Jeg har en helt annen erfaring. Svarer da gjerne på et hei fra en kjekk kar, skulle da bare mangel.

(mann 51 år fra Østfold) ma. 19 nov. 2012 22:18 Privat melding

@ lady

Når du sier "Hei" i din første-melding, og du får kun et "Hei" tilbake.
Hva svarer du da?
Svarer du da i det hele tatt?

Skjult ID med pseudonym lady ma. 19 nov. 2012 22:19

Klart det, hvis jeg er interessert. Hvorfor skulle jeg ikke det. Men er jeg ikke interessert nok, nei da lar jeg være. Så enkelt som det.

Skjult ID med pseudonym lady ma. 19 nov. 2012 22:20

Han var ikke interessert nok, rett og slett. Ellers hadde han svart, det er jeg sikker på.

Skjult ID med pseudonym Hound Dog ma. 19 nov. 2012 22:23

Hahaha, dette er den "uavhengige, moderne og selvstendige" kvinnen i et nøtteskall. Synes selv hun er modig og tøff, men er så redde for å bli avvist at hun sitter passiv og håper at en eller mann skal prøve seg på henne. Enten det er på et utested, på bussen eller på Sukker. For tenk om han skulle avvise henne eller hun skulle komme til å si noe teit, da ville hun jo nesten døøø!!! Å Gud, nei det kan vi ikke ta sjansen på altså! Men hvis HAN ikke våger, eller han ganske enkelt ikke kommer på noe å si for å bryte isen, da er han en feiging og ikke en ekte mannemann. Da er han ingen Mann med stor M. Og da er han jo åpenbart ikke hennes type likevel, så da kan det være det samme. Forteller hun seg selv, og kanskje tror hun nesten på det også.

Velkommen til år 2012. Noe er akkurat det samme som i 1912, eller for fem tusen år siden for den saks skyld. Møteplassene er kanskje endret, og samfunnet også, men kvinner er fortsatt kvinner... :P

Skjult ID med pseudonym megvel ma. 19 nov. 2012 22:26

Heldigvis for at kvinner er kvinner, selv om vi er forskjellig:) Jeg får vondt i raua av å sitte på gjerdet, ergo gjør jeg ikke det.

Skjult ID med pseudonym lady ma. 19 nov. 2012 22:26

Leste du tråden @ Hound Dog? Jeg kastet meg jo nettopp utpå?

Skjult ID med pseudonym nilsen ma. 19 nov. 2012 22:30

Heder til lady!

Jeg synes det er veldig stas å få meldinger fra damer, samtidig faller jeg i samme felle som mange damer beskyldes for - det er ikke alltid jeg svarer.

Skulle ønske at jeg kunne si at det var fordi jeg ble nedlesset i førstemeldinger. Slik er det overhode ikke, men når jeg føler at det virkelig ikke var noen god match, så føler jeg det beste er å sitte stille...

Skjult ID med pseudonym lady ma. 19 nov. 2012 22:35

Tror jeg kan si det sånn at bare 1 % av menn jeg skriver til svarer. Men jeg klager ikke over at de ikke svarer. Synes det er greit jeg, at de ikke svarer, det er jo et svar i seg selv. Men jeg bommer tydeligvis da. Så det er jo derfor jeg er fristet til å sitte på gjerdet og vente. Ikke fordi jeg sitter på en høy hest. Det er å misforstå meg. Nei, rett og lett for at det skal være større mulighet for å lykkes.

Skjult ID med pseudonym The One ma. 19 nov. 2012 22:36

@lady

Tror du er litt for kjapp med å avskrive ham. Det kan være flere grunner til at han ikke svarer med engang. For det første kan han være midt i en samtale men ei annen. Han trenger litt tid på å finne ute noe å skrive osv. Vi menn er litt enklere enn dere damer ;-)

Tror at når du skriver en førstemelding så behøver den ikke være så avansert, men legg opp til at man må svare på et eller annet i meldingen :-)

Lykke til ;-)

Skjult ID med pseudonym megvel ma. 19 nov. 2012 22:39

hmmm @lady, jeg får svar fra alle...mulig du sikter feil? Forstår du mister motet da ja..hadde nok tenkt meg om selv..Tar du hensyn til hva de ønsker i profilen da? Relatert til alder og bosted? 1% høres vannvittig ut!

Skjult ID med pseudonym lady ma. 19 nov. 2012 22:39

Nei, tror løpet er kjørt med han der.....han kikket tilbake men svarte ikke...det er et dårlig tegn. Men så klart, skulle han komme på banen senere så er jeg jo klar jeg da:-)

Skjult ID med pseudonym lady ma. 19 nov. 2012 22:42

Ja, jeg tar absolutt hensyn til alder og bosted og synes vel ikke jeg sikter for høyt heller. Får masse brev fra menn hele tiden, så jeg føler vel at jeg er attraktiv også. Men når jeg selv tar initiativ da går det trått.

Skjult ID med pseudonym Lowry ma. 19 nov. 2012 22:45

Sitter noen på gjerdet, bruk nok glidemiddel :-)

Skjult ID med pseudonym megvel ma. 19 nov. 2012 22:47

Hmm merkelig, at vi kan ha så forskjellig erfaring. jeg får ikke så mye meldinger..men du bor kanskje i storbyen og?

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) ma. 19 nov. 2012 22:48 Privat melding

Jeg sitter bak gjerdet :P
Men det er fordi profilteksten min er som den er. Den "hindrer" meg på et vis fra å sende førstemeldinger av den seriøse sorten.

Det hender seg likevel at jeg tar kontakt med folk her inne, men da av helt andre grunner enn hva jeg egentlig er her for (og nei, har ingenting med sex å gjøre hvis noen tenkte det ;)

Skjult ID med pseudonym lady ma. 19 nov. 2012 22:49

Tydelig at de ikke er rett for meg. Jeg bommer og bommer og derfor tenker jeg det er bedre å sitte på gjerdet. Har vel liksom ikke noe valg. Kan jo ikke skrive til noen jeg ikke liker bare fordi de sikkert svarer. Det blir jo feil.

Skjult ID med pseudonym lady ma. 19 nov. 2012 22:50

Ja, bor i Oslo.

Skjult ID med pseudonym megvel ma. 19 nov. 2012 22:52

Østlendinger!!;) hehe neida. Men rart ja...

Skjult ID med pseudonym blindebukk ma. 19 nov. 2012 23:05

som trøst..betre med ei flis i ræva av gjerde sittinga enn ... i ræva av daten....

Skjult ID med pseudonym vondvane ma. 19 nov. 2012 23:07

Selv om mange menn sier de setter pris på - og etterlyser at kvinnene tar første initiativ til kontakt, så er det noe grunnleggende skremmende for en mann å bli oppsøkt først av en kvinne. Sjansen for at han flykter er større siden han ikke har noe å jakte på. Det er ikke bare det at man forventer at menn skal ta initiativet, men det er også mer akseptert at mannen gjør dette - både blant kvinner og menn, virker det som. Her sitter vi nok fast i gamle reaksjoner, selv om vi ikke liker å innrømme det.

En mann som tar kontakt og er frampå blir regnet som selvsikker, og tar han kontakt igjen er han utholdende, mens en kvinne blir lett ansett som innpåsliten om hun tar første kontakt, og tar hun kontakt for andre gang er veien kort til å bli regnet som psyko.

Ellers er det jo et faktum at det mange kvinner faller for hos en mann er nettopp følelsen av å bli valgt av ham, å føle seg spesiell for ham. Det er vel de færreste menn som faller for det å føle seg valgt? Sånn om man setter det litt på spissen?

Skjult ID med pseudonym wow ma. 19 nov. 2012 23:20

Skriver selv til mange gutter her inne, ikke like mange som skriver tilbake. Men de som skriver til meg får alltid et høflig hei etterfulgt av noe annet, eller et høflig avslag.

Merker at menn her inne ikke er like tøffe på området med å "let a girl down easy". Kan skrive til en jeg har 97,95,94% match med, men de svarer ikke tilbake i det hele tatt.
Akkurat som de tror at det holder med at jeg ser de har lest mailen min og dropper å svare, for da skjønner jeg jo at de ikke er interesserte :P Hehe... Easy way out. Men slik er det. Det stopper ikke meg fra å ta kontakt med andre. Der er litt sånn eliminasjons runde. Try and fail. Du finner ikke ut av det ellers.

Jeg vil styre mitt liv og da må jeg selv styre hvem jeg kommer i kontakt med :). Kan ikke forvente at alle vil ha kontakt med meg, men gutta her inne er feige ;) De tør ikke prøve. Som jeg sier, man må jo ikke møtes om man ikke finner hverandre interessante, men hvordan kan man vite det om man ikke gir hverandre en sjanse?

Skjult ID med pseudonym wow ma. 19 nov. 2012 23:21

@Vondvane: Jeg er helt enig!

Skjult ID med pseudonym lady ti. 20 nov. 2012 07:11

Jeg er også enig med @Vondvane

Skjult ID ti. 20 nov. 2012 07:14

@wow
Det du skriver om å ikke svarer oppsummerer vel ca 90 prosent av det menn er minst fornøyd med hos damene også, så det går begge veier denne -feigheten-. Ingen av kjønne er noe bedre enn det andre, sånn er det bare. Menn damene synes å ha mer lov til å si at nei vi gidder ikke svare alle fordi vi ikke er interresert, mens menn tydeligvis blir feige av å gjøre akkurat det samme..

@lady
Den svarprosenten er nok normal for mange menn. Så ikke noe unormalt det. Menn vill også føle seg som spesielt utvalgte, så tipser som damene -krever-, skriv noe ut fra profilen som fikk deg til å ta kontakt. Vis interesse.

Det at menn blir skremt av å bli valgt er jo bare bullshit. Liker mann personen blir mann ikke skremt uansett.

Skjult ID med pseudonym CarpeDiem ti. 20 nov. 2012 10:22

En glad og blid dame som er utadvent, skremmer ikke menn. Har hun litt spesielle interesser som ikke er helt mainstream, er det litt bob-bob, men skremt, neida.
Foreslå gjerne uteaktiviteter som menn føler seg trygge på, kino, bowling, etc. Blir en kjent er det vel det samme hvem som først tok kontakt, er typen usikker, gå på dobbeldate, dvs han kan ta med vennepar som takker for seg etterhvert.

Skjult ID med pseudonym Tingeling ti. 20 nov. 2012 10:31

Jeg ble kjent for å uttrykke meg sterkt en gang i tiden, jeg....men det er lenge siden. Og da sa jeg at "De som sitter på gjerdet kan godt gjøre DET, men der skjer det ingenting."
Jeg vet ikke om det er helt og fullstendig sant, men NOE sant er det nok likevel i det....tror jeg.
Midt i alt det der virvaret fikk jeg et kallenavn. Det hadde noe med å "slenge seg ned fra gjerdet" å gjøre.
Hvis jeg husker rett...
:-)

*Men...alt til sin tid, selvfølgelig. ;-)*

(mann 47 år fra Oslo) ti. 20 nov. 2012 10:38 Privat melding

vondvane har bra poenger, men jeg tør av erfaring påstå at psykostempelet er like nærliggende for en mann som ikke tar et nei for et nei eller et tydelig hint for et tydelig hint (hva nå det er).
Og om man blir regna som selvsikker eller irriterende innpåsliten ved å være frampå, tror jeg kort og godt avhenger av om dama synes du er tiltrekkende eller ikke. Men det kan man jo faktisk ikke vite før man har prøvd.

Skjult ID med pseudonym Tingeling ti. 20 nov. 2012 10:59

"Ellers er det jo et faktum at det mange kvinner faller for hos en mann er nettopp følelsen av å bli valgt av ham, å føle seg spesiell for ham."

@vondvane
Kan du vise til kilden på dette faktum? Det er så fint å forholde seg til statistikker og tall i slike saker...
:-)