Alle innlegg Sukkerforum

Penger - avtennende?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym ByThe Way ma. 23 juni 2008 08:11

Noen ganger har jeg vært på date med menn som både direkte eller mer indirekte har formidlet at de har god økonomi - som om det skulle få meg mer interessert i dem. Det har alltid virket mot sin hensikt og vært drekte avtennende. Noen tenner kanskje på lommeboken?

Skjult ID med pseudonym Zitelle ma. 23 juni 2008 09:16

Jeg har enda ikke truffet menn som skryter av pengene sine. Hos mange ser man jo allerede i mailveksling om menn vektlegger dette som noe de har behov for å tydeliggjøre. Det at et menneske har bra økonomi sier jo også noe om egendrift, jobbinteresse og eventuelt lidenskap, så å ha penger er ikke negativt. Det er å vifte med dem som penisforlenger eller i håp om at kronene fungerer som damemagnet er teit. Men jeg finner det nok mer avtennende med de som evner å klare seg selv økonomisk. De finnes jo også.

:-)

Skjult ID med pseudonym Bloomie ma. 23 juni 2008 09:55

Zitelle

Enig med deg........jeg har heller ikke truffet menn som skryter av pengene sine......og det er avtennende med slike "show-off-fenomen"....

.....men den nest siste setningen din; "men jeg finner det nok mer avtennende med de som evner å klare seg selv økonomisk" ------ DEN skjønte jeg ikke helt. Du mener kanskje at det er avtennende om de IKKE evner å klare seg selv økonomisk?

*smiler*

Skjult ID med pseudonym Frkcino ma. 23 juni 2008 11:53

Mange opplever penger som veldig status.... Gold diggers er jo et velkjent fenomen..
At en mann/kvinne har særdeles god økonimi er ikke negativt MEN hvis denne personen ikke har et annet liv
enn kun noe som involverer penger - status symboler til en hvertid er ikke dette en person for meg... Penger er ikke likestilt med lykke men kan gi en person større frihet og pusterom... (hvis man kan sette pris på det man har - det er det ikke alle som kan...)

Enig med Zitelle og Bloomie - det at en person ikke klarer seg økonomisk og ha rot i økonomien sin er mer "turn off" for meg enn en som er flink - har styring på livet sitt samt bra økonomi!

Skjult ID med pseudonym lopå ma. 23 juni 2008 12:09

Det e jo greit å ha økonomien i orden.

De me mye penger er veldig gnitne o

(mann 53 år fra Vestfold) ma. 23 juni 2008 12:14 Privat melding

Damer som tenner på penger er turnoff... er jo bedre å bruke de, enn å brenne de opp....

Skjult ID ma. 23 juni 2008 16:00

Ikke spesielt interessant å treffe noen som har veldig dårlig råd i en alder av 30-40 år heller, men mener mannen så absolutt ikke trenger å tjene mer enn meg- bare like mye:) En mann som klager og syter over dårlig økonomi tenner ikke meg!

Skjult ID med pseudonym kit001 ma. 23 juni 2008 16:09

Hvis verden er rettferdig, finner golddiggers og de mennene som skryter av pengene sammen. Men, hvorfor har vi ordet golddiggers, men ikke ett kortord for mennene som flasher penger?

Skjult ID med pseudonym juni ma. 23 juni 2008 16:11

Penger tenner ikke meg, han kan godt ha dårlig eller stram økonomi også. Å ha lite penger _kan_ være på grunn av verdivalgene et mennensker har gjort.

Skjult ID ma. 23 juni 2008 16:36

eller ufornuftig livsførsel......

Skjult ID med pseudonym anejulie ma. 23 juni 2008 16:38

Det er hans penger. Uinteressant hvor mye han har. Jeg har aldri møtt noen som skryter av å ha god økonomi.Hadde jeg gjort det hadde jeg lurt på om det var alt han hadde å tilby. Men jeg møter ikke menn som har kun penger å tilby. Jeg har vært sammen med en rik fyr men jeg fikk ingen fordeler av det.Jeg likte dårlig at han var rik fordi jeg tenkte på det som står i bibelen om at det er vanskelig for de rike å komme til paradis.Nettop fordi de er opptatt av formuen sin, hvordan få penger inn og hva man kan bruke penger på. Det stjeler tid fra verdier som er evige.

Skjult ID med pseudonym miss.D.cup ma. 23 juni 2008 16:47

Enig med sciroco...Det må da finnes andre ting å tenne på?

Skjult ID med pseudonym juni ma. 23 juni 2008 16:51

skult id: jepp: eller ufornuftig livsførsel, og de er ofte ikke like spennende som de mer eller mindre har valgt bort å tjene godt med penger for å kunne gjøre andre ting :-)

Skjult ID med pseudonym juni ma. 23 juni 2008 16:52

... er fint å tenne på bål, ganske billig er det også...

Skjult ID ma. 23 juni 2008 16:55

hvor mye er mye/ eller lite? Er 400 000 grei årsinntekt, eller må det mer til for å være gjennomsnittlig i Oslo?

Skjult ID med pseudonym juni ma. 23 juni 2008 17:00

Det er nok ingen golddigger som kommer til å løpe etter en med 400 000 i årsinntekt, men tror man er rimelig gjennomsnitlig med en slik inntekt i Oslo, ja?

Skjult ID med pseudonym miss.D.cup ma. 23 juni 2008 17:00

....hadde vært fint å tenne på bål i kveld...tror det er ulovlig i øtstlandsområdet.....er vel lov å tenne på det som ulovlig også vel.. hihi

Skjult ID med pseudonym juni ma. 23 juni 2008 17:05

tenk å tenne på gummi og lær, da... svidd gummi og brent lær lukter virkelig ikke godt!!

Skjult ID med pseudonym juni ma. 23 juni 2008 17:12

Men kanskje er det slik at de som trådstarter nevner, ikke prøver å bruke penger og luksus som agn for å fiske seg en kjæreste, men bare ganske enkelt forteller om hva de ser på som viktig for å ha et fint liv?
Og det er jo lov?

Skjult ID med pseudonym hansomspør ma. 23 juni 2008 18:21

På de "rette" stedene (Cosmo, Le Belle Solle, Barbeint osv) treffer du både menn som flasher med pengene og damer som jager dem. Og de er faktisk mange flere enn man skulle tro. Det begynner å bli en forholdsvis stor flashe-kultur i Oslo.

Jeg kan vanskelig se for meg noe mindre sjarmerende enn menn som skryter av pengene og damer som lurer på hvor mye penger man rår over, men folk får gjøre som de vil. Er uansett ganske sikker på at sukker er den dårligste flashearenaen ever for gullgutta og gullgraverne.

Skjult ID med pseudonym juni ma. 23 juni 2008 18:34

hansomspør: jeg er visst naiv, og foretrekker vel å fortsette med å være det... Kan ikke helt se for meg at norske kvinner i dag er på leit etter en rik mann uten å selv ha noe å tilby økonomisk. Jeg tror ganske enkelt ikke på at en lavtlønna kvinne og en millionærmann har helt de samme verdiene som gjør at de passer sammen.
Ikke bare er jeg naiv... jeg er til og med fordomsfull...
;-)

Skjult ID med pseudonym hansomspør ma. 23 juni 2008 18:45

Jeg går som regel ikke ut på disse golddigger-stedene, men det har hendt jeg tar meg en tur og jeg ender opp med hakeslepp hver gang.

http://www.nettavisen.no/ioslo/article919384.ece

Og dette er nok mer sammensatt enn vi klarer å se. For folk som streber litt i tilværelsen, men som plutselig en gang finner seg "innenfor" etter å ha blitt invitert på en seiltur, et nachspiel i en luksusleilighet eller på en luksusferie, så tror jeg rett og slett det frister enormt mye mer enn man hadde trodd å bli en del av det livet. Da kan sikkert prinsippene kastes på båten, og man aksepterer et overfladisk liv med en man kanskje ikke passer sammen med fordi man rett og slett blir fanget av det man tror er det gode liv. Og for mannen så vet han at nesten uansett, så vil det være tvil om dama er der på grunn av ham eller pengene, og da kan han like godt sikre seg et flott "trofé" som kan gi ham økt status i selskaper og ellers (når han ikke er på jobb, hvilket han uansett er hele tiden).

Setter ting veldig på spissen her, men du ser sikkert poenget.

Skjult ID med pseudonym juni ma. 23 juni 2008 18:57

hansomspør: vel, ok, om jeg traff på en som hadde de rette verdiene for meg, så ville jeg vel ha jobbet litt ekstra for å klare å bli glad i han selv om han i utgangspunktet ikke var helt den rette... Og det samme vil vel gjelde for de som synes at penger og luksus ville lette hverdagen for dem og gjort dem mer lykkelige, og derfor ville de ha jobbet litt ekstra for å klare å bli glad i akkurat den personen som kan tilby dette.
Men det er lov... la alle få lov til å leite etter det de selv tror vil gi dem et godt liv, selv om de oppnår det først via en annen person og hans penger.. Også kan vi andre få en bismak i munnen når noen tilbyr oss noe som vi selv synes er usmakelig :-)

(mann 43 år fra Hedmark) ma. 23 juni 2008 19:04 Privat melding

Er ikke alltid synonymt med at man bruker mye penger av å ha mye penger....
Det er lettere å "spare" penger enn å tjene de....så fremt man aldri blir mett på kontoen....

Skjult ID med pseudonym Bloomie ma. 23 juni 2008 19:07

Cino......

...du refererer det jeg sa noe uriktig.....jeg spurte bare hva Zitelle egentlig mente med setningen sin (det manglet nok bare ordet IKKE) ------ om menn har dårlig råd eller stram økonomi så er IKKE det avtennende for meg, bare de har det bra og er selvstendig og lykkelige. Men om det bare er rot og tull og NULL styring, DA snakker vi om en litt annen grad av "turn-off"....

Og bare for å ha nevnt det: det er INGEN selvfølge for meg at alle mennesker i vår aldersgruppe har "alt", og jeg er heller ikke av den oppfatning at den ene parten MÅ ha det og det for å ha noe å tilby.... Jeg har MASSE å tilby UTEN nødvendigvis å ha den største rikdommen i blanke kroner :-)))

Skjult ID med pseudonym Zitelle ma. 23 juni 2008 19:13

Hansomspør.
Det finnes mange, mange menn på sukker med mye penger. Men jeg ser jo etter ekte kjærlighet, ikke flashere.
Så lenge jeg ikke blir stormende og dypt forelska ville det aldri funket uansett. Dessuten liker jeg jo så godt å bruke egne penger :-)

Og det er jo ganske fordomsfullt å tenke at de som har mye penger er pengevrak i huet og mangler god moral og etikk, ikke sant?

Som sagt: Ha gjerne penger, men ha også bena på jorden, drømmene mot himmelen og hjertet mot mennesker rundt deg.

Skjult ID med pseudonym lilli ma. 23 juni 2008 19:18

Sitter her og lurer på dette er ett storbyfenomen :-)

Skjult ID med pseudonym hansomspør ma. 23 juni 2008 19:18

Sant at det sikkert er mange menn med mye penger her, men dette er uansett ikke plassen for flashing, noe du så riktig påpeker når du sier at du (og folkene her inne) er på kjærlighetsjakt.

Er for øvrig helt enig i det du sier om fordomsfullt. Håper ikke jeg fremsto som det (selv om jeg er noget fordomsfull overfor Cosmo-flasherne).