Alle innlegg Sukkerforum

Til dere som frustreres over manglende svar

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Miss Piggy ti. 20 nov. 2012 18:03

Jeg er nok blant disse "uhøflige" som ikke alltid svarer, og har noen ganger fått så hatten passer av den grunn. Selv føler jeg egentig at taushet er mest hensynsfullt, men samtidig er det aldri hyggelig å være avvisende, selv når det kun er implisitt. I den forbindelse kommer jeg med et juleønske til dere gutta/menn: les andres profiler nøye, og skriv en dekkende profiltekst!

Jeg får meldinger hver eneste dag fra menn som faller langt utenfor det jeg klart sier at jeg søker. Nå sikter jeg ikke til elastiske begrep som kjekk, spennende, sosial osv. Men feks, jeg søker kun menn fra utvalgte fylker, men likevel får jeg meldinger fra menn fra andre steder, og som ikke vil flytte på seg. Hveeeeer dag! Det samme med alder, ønsket varighet på forhold osv. Kan disse forvente å få svar? Jeg tror for øvrig ikke at jeg er i noen særstilling når det gjelder antall meldinger.

Så kjære dere som ikke tåler taushet, vær så snill og les profilen skikkelig! Kjenner du deg igjen i det kvinnen sier hun søker? Hvis ja, har du selv klart å lage en profil som reflekterer dette? Og hvis nei, kanskje det ikke er noe vits i å ta kontakt?

Sånn... det var godt å få det ut : )

Skjult ID ti. 20 nov. 2012 18:12

Ja, ja, vi har alle våre problemer....

Skjult ID med pseudonym Ann Thrax ti. 20 nov. 2012 18:34

Jeg har også samme problemet, og skjønner frustrasjonen din. Når det renner inn, og du velger å være høflig i et avslag, er det ingen ende etterpå. Menn fra Trondheim tror de skal snakke med meg i Oslo, ingen av oss vil flytte. Menn som er 10 cm lavere eller verre (rekker meg til brystene), krever svar etter avslag. Alle som sier 'hei' og er langt utenfor har jeg gitt opp å svare, 45 år gamle menn forvandler seg til 3 år gamle gutter i trassalderen hvis de får et nei, og da vet du jo at du leste han riktig. Når jeg er online får jeg besøk, så jeg er mindre og mindre online, eller krysser av for ikke å være online, da slipper jeg meldinger. Ordentlige meldinger fra seriøse menn svares alltid på. Men ikke resten av dritten, og den er stor, de som ikke kan lese og se av profilen at det er fullstendig kræsj.

(mann 47 år fra Oslo) ti. 20 nov. 2012 18:41 Privat melding

For min del synes jeg det er helt greit både å sende og motta meldinger og komplimenter selvom man faller utenfor hverandres søkekriterier så lenge nan da også aksepterer å ikke alltid få svar. Og ihvertfall ikke gnåle og kjefte hvis man får avslag.

Skjult ID med pseudonym Miss Piggy ti. 20 nov. 2012 18:48

Jeg opplever det nok ikke så ille som deg, Ann Thrax, noe som kanskje skyldes min litt unnvikende taktikk... og at jeg har passert 30,og kanskje ikke får like mange meldinger. Du får blokkere og glemme : )

Uansett, poenget mitt var egentlig ikke å klage over mengden mail, men å påpeke at det egentlig ikke er hyggelig for noen av partene at det sendes en rekke meldinger som ikke fører noe sted. Og i den forbindelse var min post ment som et råd! Jeg ser at det i alle fall er en her som ikke synes dette er noe å lage noe poeng ut av, men tenker fortsatt at det er innspill det må greit å komme med.

Det er forresten ikke meningen å være generaliserende, det er sikkert kvinner som er like dårlige til å lese/skrive, men de ser jo jeg lite til.

Skjult ID med pseudonym forundret ti. 20 nov. 2012 20:03

Jeg har lurt på om noen menn rett og slett synes det er en trygghet at man bor så langt unna. De er engstelige eller kanskje egentlig ikke interessert i et forhold, så de sitter trygt der oppe i Tromsø og sender mailer til kvinner i Oslo...Da vil jo treff IRL være noe vanskelig for å si det mildt, og hvis begge har krysset av for 'ikke flyttbare'... Ikke vet jeg, har bare lurt på det.

Skjult ID med pseudonym Lowry ti. 20 nov. 2012 21:47

@Ann Thrax, hvis du ikke skjønner hvorfor du blir kontaktet av menn som har hodet sitt i brysthøyde med deg, da har du forstått veldig lite (og det forklarer hvorfor du er på forum) :p

(mann 37 år fra Vestfold) ti. 20 nov. 2012 22:15 Privat melding

Hvis man ikke takler å få et avslag så har man vel ikke så mye her å gjøre.

Selv om jeg ikke liker det så er det helt fair å ikke svare. Jeg hadde nok ikke giddet å svare alle jeg heller hvis postkassa mi hadde rent over men nå er det ikke akkurat noe fare for det. At folk ikke kan oppføre seg når man får et skriftlig avslag er vel ikke noe sjokk. Jeg håper at ganske mange oppfører seg bedre utenfor nettet enn det de gjør her ihvertfall.

Det som faktisk irriterer meg litt når det gjelder avslag er når jeg ser at dem ikke har besøkt profilen min engang før dem sender avslaget.

En annen ting er at hvis dere først skal avise meg i taushet kan dere ikke like så godt blokkere meg så blir dere kvitt meg og jeg kvitt dere...

Skjult ID med pseudonym o.o ti. 20 nov. 2012 22:30

Jeg sender kun meldinger til dem jeg synes passer, ut fra hva de har skrevet (mye eller lite) i sin profil. For min del betyr profilteksten og bildene mest, jeg er ikke helt opphengt i matchtall. Jeg sender en hyggelig melding, og hvis det er noe jeg kan nevne eller kommentere fra profilteksten hennes, så gjør jeg det.

Uten unntak er jeg innenfor alderkravet +/- 1 år, og jeg skriver kun til dem som er/vil møte noen innenfor samme geografiske område.

Så et svar - selv om det er en avvisning - er på sin plass :-)

Skjult ID med pseudonym storlav on. 21 nov. 2012 08:19

Lurer på hva som er verst, å ha et godt og bredt utvalg men aldri finne noe som passer, eller å ha så å si ingen utvalg og aldri vite hva som passer...

(mann 33 år fra Oslo) on. 21 nov. 2012 12:28 Privat melding

Men det er ikke Kate Moss eller Paris Hilton en ikke får svar av, det virker som om mange gutter gir seg selv mye juling over å ikke få svar...få svar av hvem da? hva er så utrolig spesielt med jenta som ikke svarer deg?
Jeg synes ikke det er noe å være flau over eller å klage over om en ikke får svar..so what? hvem er hun?

Skjult ID med pseudonym Mann35 on. 21 nov. 2012 12:32

Du behøver ikke å gi skriftlige avslag. Å la være å svare sender det samme budskapet. Du er ikke interessert.

Du behøver ikke å besøke profilene til de som sender deg meldinger. Tiltrekkes du ikke utseendet til vedkommende så holder det stort sett å se profilbildet. Synes du alderen er høy så er alderen for høy. Synes du vedkommende bor på feil side av landet så bor vedkommende på feil side av landet for deg. Å la være å besøke profilen og ikke svare sender det samme budskapet som ikke å svare etter å ha besøkt den. Hvorfor kaste bort tiden? Du er ikke interessert, enkelt og greit.

Og du behøver ikke forklare hvorfor du ikke er interessert. Du er det bare ikke, ferdig prata.

Blokkering er helt fair. Det er bare en måte å vise at du ikke er interessert, og samtidig få ryddet opp i søke- og onlinelistene slik at det blir lettere å få øye på de mer interessante.

Det er ikke verre enn som så...