Alle innlegg Sukkerforum

Kanskje man skal begynne og snakke til folk man ser på gata

Vis siste innlegg
(kvinne 26 år fra Oslo) ti. 20 nov. 2012 18:35 Privat melding

Vist man er på matbutikken, treningen, hundeparken, hvor som helst, og man ser noen man syntes er attraktiv, eller blir nysgjerrig på , kanskje man skal gå bort og si hei.

Eller kanskje ikke.

Lenge leve sukker for de som er litt små sjenerte!

Skjult ID med pseudonym -m- ti. 20 nov. 2012 19:17

Man burde vell det men fra det til å snakke til deretter å be dem ut osv..enten så tar gutten det steget eller så skjer det ikke liker det best den veien jeg da :P Men jeg er ikke sjenert babler i vei med hvem som helst, hvor som helst men er de som må spørre om nr mitt osv :P

(kvinne 33 år fra Vestfold) ti. 20 nov. 2012 21:25 Privat melding

Uavhengig av årsak, det er ingenting galt med å si hei til fremmede! :)
Er en grei start å være høflig, som det jo faktisk er. Så alt utover dette er jo bare ett pluss

Du skal se du ikke taper noe på slikt, men om du ikke vinner noen kjæreste eller flørt av det, har du iallefall muligens fått ett smil.. Eller gitt noen andre ett smil og ett høflig hei. Eller hva?

(mann 27 år fra Buskerud) ti. 20 nov. 2012 21:41 Privat melding

Tren deg opp til å kunne gjøre begge deler. Jeg har litt trua på det å tørre å si hei til en du finner attraktiv på gata. Det er lett å bli veldig kresen når man sitter på sukker.

(mann 38 år fra Oslo) ti. 20 nov. 2012 21:52 Privat melding

I andre land er det jo helt normalt å si hei til fremmede mennesker. Er man på samme treningssenter ønsker man hverandre en god dag. Man hilser i matbutikker etc etc. Vi er kansje litt for reserverte her i landet, med tanke på at det vil virke rart å si hei til noen man ikke kjenner. Men hvis man tenker etter, hadde det bare vært veldig koselig å få et hei selv, så hvorfor er det da så vanskelig å si det?