Alle innlegg Sukkerforum

Damer med "morobilde"

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Gunder to. 22 nov. 2012 09:13

Hei, eg er då ein gutt og eg ønskjer å spørre andre gutter /menn:

Er det nokon av dykk som synes det er morosamt eller positivt med damer som har såkalla "morobilder" der dei lager ein grimase?

Eg kjenner alltid at eg tenker: Uff, herregud. Enda eit ustyrteleg morsomt "morobilde": Ei jente som blåser opp kinna sine eller lager trutmunn eller gjere noko rart med augo...

Så eg berre lurte på om damene var heilt på bærtur når dei heile tida skulle legge ut slike bilder, eller om det faktisk er ein skokk men mannfolk her som synes slike ting er kjempemorsom.

Skjult ID med pseudonym Kvinne to. 22 nov. 2012 09:44

Hehee. Det er ikke morsomt med morobilder med grimaser. Enten det er menn eller kvinner som gjør det.

Det verste er egentlig ikke bilde. Men at de skriver noe under bildet ala: "Meg som lager ablegøyer." Eller noe som: "Oj, oj, så sint, da. Men vanligvis er jeg blid! " hehe... Huff så kritiske vi er og, da. Det er ikke en deal breaker.
Men det er samtidig sjeldent tiltrekkende. Og det bør vel helst et førsteinntrykk være her...

Skjult ID med pseudonym Gunder to. 22 nov. 2012 10:24

Eg har ikkje tilgang til manneprofiler, men kan tenke meg at det er mange dårlege ting der også.

Vel. Morobilder er altså ikkje morsomme. Eg trur bildene skal brukast til å vise at du er pen, slank og aktiv. Det gjeld kanskje også for menn. Morsom kan du vere i teksten.

Ja. Dei aller aller fleste damene er ikkje ville og gale. Og det er veldig få menn som vil ha ville og gale damer. Litt frekke holder i lange baner.

Men ja. Øllkrus og grimaser på halloween og massevis av maling i trynet, er aldri bra. Då tenker eg berre: åj, ho nærmer seg tretti, men driv framleis veldig aktivt på med festing?? Ikkje bra. Og viss ho ser bra ut, kvifor då ha desse bildene av seg sjølv med masse maling i trynet.

Eg er forresten også skeptisk til bikinibilder. Eg synes det gir litt for store signaler om å ville ha oppmerksomheit og annerkjennelse for kroppen sin. Ein vakker kjole og ein viss utrigning holder i lange baner.

Skjult ID med pseudonym camo to. 22 nov. 2012 10:31

Du kan se manneprofiler om du vil, det er bare å søke på profilnavn osv.

Når det gjelder bilder så syns jeg det er temmelig kleint når mannfolka stiller i bar overkropp og har bilder med ungene sine,eller med familiemedlemmer eller eks-kjærester. Morobilder er greit, men om alle bildene er festbilder får jeg litt dårlig inntrykk. Bilde med ett ølglass gir ikke inntrykk av vill festing.

Skjult ID med pseudonym livsglad to. 22 nov. 2012 10:42

Man skal helt klart være litt selektiv mht bilder....finnes vel ikke så mye verre enn mannfolk på 50+/- med bar overkropp- gjerne henslengt i sengen, fyllebilder, bilder med sigaretten i munnviken, ekser som er halvvegs klipt bort på bildet......er ihvertfall nok til at jeg verken tar kontakt eller svarer på mailer fra disse.

Skjult ID to. 22 nov. 2012 11:03

Wow... må si svarene her forteller en del om hvorfor dere er single! Folk som ikke kan ha det gøy eller gjøre narr av seg selv er veldig kjedelige, tror en ting som går igjen i nesten alle profiler jeg leser er at de vil ha en partner som har humor!

Men da er det jo greit at dere som ikke liker slike bilder ikke kontakter de personene, for dere hadde ikke hatt match uansett! Så kan dere la oss som er lite høytydelige og driter i hva andre folk sier kose oss sammen, så kan dere andre finne hverandre! :)

Skjult ID med pseudonym camo to. 22 nov. 2012 11:06

Wow, du er jo enestående på å lese... NOT! Selv har jeg ikke noe imot morobilder, men om 9 av 10 bilder er fyllebilder så blir jeg skeptisk, er ikke ute etter å finne en med tendenser til alkoholisme heller. Og må man virkelig ha alkohol for å ha det moro? Det sier jo mer om deg enn meg...

Skjult ID med pseudonym bIFFEN to. 22 nov. 2012 13:13

Hjælp. Det er jaggu mye man skal henge seg opp i?

Enig med "(Skjult ID ) - to. 22 nov. 11:03".

Og uansett - de som har slike bilder, de går vel ikke rundt og lager grimaser hele tiden? :-)

Skjult ID med pseudonym KONGEN to. 22 nov. 2012 20:42

At folk kan gjøre narr av seg selv er en forutsetning for at jeg skal gidde å møte dem med mer enn et knull i tankene. Fyllebilder derimot gjør meg skeptisk som camo også sier.

Skjult ID med pseudonym bønna to. 22 nov. 2012 20:54

Var innom en profil i mitt alderssegment for litt sia, en profil med flere bilder. Påfallende ofte var hvitvinsglasset, ølboksen - eller whatever som måtte inneholde fluidum - i forgrunnen av bildet. Tenkte som så "her er ei som vil ha drikkepartner"... jau jau. :-)

Grimaser er på samme nivå.. jeg lurer på hva poenget er med bilder tatt på "vors" eller i halvfylla... er kanskje profilen som sådan et påfunn en sen lørdagskveld (?) :-)

Skjult ID med pseudonym rairai to. 22 nov. 2012 20:58

Jeg skal ikke slutte å drekke før jeg fyller 96. De som har fyllebilder er kanskje ute etter å filtrere vekk pripne folk som en del over her? :-P

(mann 37 år fra Sør-Trøndelag) to. 22 nov. 2012 21:02 Privat melding

"Wow... må si svarene her forteller en del om hvorfor dere er single! Folk som ikke kan ha det gøy eller gjøre narr av seg selv er veldig kjedelige, tror en ting som går igjen i nesten alle profiler jeg leser er at de vil ha en partner som har humor!"

Jeg synes selv slike bilder er litt kleine. Det er rett og slett en annen type humor enn det jeg har.
Det går derfor ikke på om man har humor eller ikke, men hvilken humor man har.

Også disse beskrivelsene som det ble nevnt over her: "Jeg er vill og gal! Pass deg". De er nesten alltid et tegn på at de IKKE er ville og gale. Hvis det å skjele litt med en øl i hånda er deres syn på å være vill..så er de nok ganske reserverte.

Skjult ID med pseudonym Gunder fr. 23 nov. 2012 07:36

Min hypotese om at mange menn missliker eller får turn-off av damer med moro-bilder blei bekrefta.

Sjølvsagt kom det også ein del damer her som kaller oss pripne og at vi mangler humor og alt der. Who cares? Vi seier kva vi vil ha, og så kan dei høyre på rådet eller drite i det.

Eg kjem også til å drikke tl eg er 96. Og eg kjem kanskje også til å vere full til eg er 96. Men eg kjem til å vere full 1-2 gonger i året. Og eg vil ikkje at fullskap skal definere meg, eller vere ein del av det førsteinntrykket eg gir andre.

Eg har eit forslag. Kan ikkje dei mennene over 30 år som vil ha ei partybabe seie det? Ikkje nødvendigvis i sin profiltekst, men her på sukker? Kor mange vil ha eit fast forhold med ei dame som er over 25 år og som går på byen ein gong i veka?

Skjult ID med pseudonym Gunder fr. 23 nov. 2012 07:42

Eg trur mange som har morobilder faktisk ikkje har spesielt god humor. Dei har heller ikkje spesielt mykje selvironi. Å skjære ein grimase har ingenting med selvironi å gjøre. Det har noe med at musklene i ansiktet ditt kan trekke seg sammen på en måte som gjør at du ser merkeleg ut. Selvironi har å gjøre med å ta deler av sin personlighet uærbødig.

Eg er einig i at det er viktig å kunne gjere narr av seg sjølv. Men det å skjære grimase er ikkje å gjere narr av seg sjølv.

Mange jenter hadde hatt bedre av å ta seg selv mer alvorleg. Utvikle seg en personlighet. Få seg humor. Slike ting. Gud fri meg fra all den selvironien.

Det er fint å kunne gjøre narr av seg selv, men det kan fort bli en måte å takle egen mangel på suksess i livet.