Alle innlegg Sukkerforum

til alle nysingle!

Vis siste innlegg
(mann 29 år fra Østfold) to. 22 nov. 2012 16:23 Privat melding

jeg har inntrykk av at det er mange nysingle her inne som bruker sukker for å komme seg over en kjærlighetssorg enten bevist eller ubevist. personlig så syns jeg disse personene har et stort ego som kaster bort andre sin tid og krefter kun for at de selv skal føle seg bedre.
Selv har jeg hatt mest jentevenner opp igjennom og jeg har erfart hvordan de bruker gutter for å komme seg over xer uten å selv skjønne at de sårer gutten de gir forhåpninger før det er for sent. Dette er også en gjenganger i romantiske komedier btw :-P dette gjelder begge kjønn vil jeg tro.

hva er deres synspunkt på dette?

Skjult ID med pseudonym -m- to. 22 nov. 2012 16:30

Er i grunn litt enig med deg. Tror nok det er sunt å bruke litt tid på seg selv før man slenger seg ut på markedet igjen. Samtidig kan jeg jo se den at man vil ut og sprelle litt igjen..men spesielt etter et langt forhold syns jeg det er litt respektløst sånn for alle parter og feks bruke arener som sukker rett etterpå. Tror nok ikke det er helt sunt heller og slukne sorgene sine i et nytt menneske, men er jo en del som får panikk av å være aleine da. Men er vell ikke helt enkelt å finne ut om man er intresert heller her i dating verden jeg trenger vertfall litt tid og sier heller ja en gang ekstra til en date med en fyr jeg syns er pen og hyggelig enn en gang for lite :P Det er nok litt vanskelig å ikke såre noen i en datingprosess hvor man skal finne ut hvem man liker osv men man kan vertfall gjøre sitt beste for å ikke gjøre det tenker jeg :)

(kvinne 37 år fra Buskerud) to. 22 nov. 2012 17:37 Privat melding

Det er nok en del som sliter litt med å finne seg selv, og som bruker sukker fordi de da kanskje føler at de er en del av markedet, men så er det egentlig altfor tidlig. Noen sliter med å trives alene, og vil komme seg raskt videre, men så er fortsatt eksen i veien.
Det beste er jo om de er ærlige, både med seg selv, og i profilen sin, men det er kanskje ikke så lett for de av dem som ikke er helt klar over hvordan ståa er selv.

(kvinne 50 år fra Akershus) to. 22 nov. 2012 17:38 Privat melding

Ja er helt enig med deg der Ts ,er nok av de menn her inne og flere er ikke ferdig med x og etter en stund her er det mange som går tilbake til sin x
også..

Skjult ID med pseudonym KONGEN to. 22 nov. 2012 18:30

Tror jeg brukte en ti/femten jenter på denne måten. Siden jeg vet jeg ikke er alene om å gjøre slikt, spør jeg alltid hvor lenge de har vert single og om de har datet mye.

Igjen noterer jeg meg at fokuset vris til "Menn" noe som er ganske tullete da TS faktisk påpeker kvinner.

Skjult ID med pseudonym feline12 to. 22 nov. 2012 18:59

@KONGEN

Lurer da på hvordan du vurderer daten. Du spør om de har datet mye. Du liker henne godt, og hun sier hun har datet mye. Er det negativt eller positivt? Om hun har vært singel i la si to år.

Om hun sier hun er nysingel og ikke datet mye, er det mer negativt enn å ha datet mye?

(mann 56 år fra Oslo) to. 22 nov. 2012 19:13 Privat melding

Det stemmer at det er fort gjort å gå i "rebound-fella". Har alltid forsøkt å unngå å treffe kvinner som er i separasjonsfasen, eller kvinner som nyleg har blitt single. Det tek tid å kome over eit forhold; ein tommelfingerregel er visst nok minimum seks månadar (i snitt); vesentleg meir dersom forholdet har vart lenge, over år. Men det er med dette som med alt anna; unntak i alle retningar førekjem.

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) to. 22 nov. 2012 19:30 Privat melding

Man finner jo fort ut av det etter et par brev frem og tilbake, så da er det jo bare å styre unna :)

På samme måte som det er andre "faktorer" her inne man ikke ønsker hos motsatt kjønn mht å ønske å date dem.
Slikt er jo en ærlig sak, så er jo naturlig å komme inn på hvor lenge folk har vært single, osv.
Og da styrer i alle fall jeg unna hvis fyren ikke har vært singel i mer enn et par måneder :P
(ingen regler uten unntak, men tenker at et halvt år er minimum man bør være singel etter et seriøst og/eller lengre forhold før man egentlig har klart å legge alt bak seg og er klar for ny dyst :P )

Skjult ID med pseudonym KONGEN to. 22 nov. 2012 20:10

feline12, nysingel er negativt ja. Det er i grunn greit at hun har datet litt, bare hun ikke fremstår som billig. Det jeg bryr meg mest om er hvorvidt hun har vert sammen med noen over lang tid. Har hun ikke det, så tolker jeg det som at hun enten ikke er i stand til det, eller at ingen har orket det.

Skjult ID med pseudonym KONGEN to. 22 nov. 2012 20:38

Jeg tror det er som du sier, naivt! ;)

Mulig? Ja..
Sansynlig? Nei

Skjult ID med pseudonym KONGEN to. 22 nov. 2012 21:10

Da kan du være alle damenes "rebound kar" jeg lar det passere for egen del :) Det er uansett stort nok utvalg.

Skjult ID med pseudonym askepott fr. 23 nov. 2012 08:52

Veldig ofte tenker man at man savner typen/dama si, men ofte er det nok det man hadde man savner. Det kan saktens ta tid før man kommer dit. For mange handler det nok om å få en bekreftelse på at man er bra nok. Et brudd kan gjøre noe med selvtilliten og man har et behov for å føle seg attraktiv.

Syns det blir vanskelig å avskrive noen etter hvor mange mnd de har vært singel. En eller annen må nødvendigvis bli den første som dates. Et forhold kan ha vært dødt lenge før man tar det endelig skrittet.Noe fasit svar finnes ikke. Treffer man noen det kjennes riktig med, tror jeg det spiller liten rolle hvor lenge man har vært singel.

Skjult ID fr. 23 nov. 2012 09:06

Du har helt rett. Og det er sårt å være denne jenta igjen og igjen og føle at det aldri er oppriktig ment fra guttens side. Det sårer og det preger meg sånn at jeg nå nesten ikke tror at det kan være min tur igjen.

(mann 47 år fra Oslo) fr. 23 nov. 2012 09:51 Privat melding

Er vel i bunn og grunn bare én måte å finne ut av det på, og det er å ta sjansen hvis den byr seg og man selv er interessert. Er man en reboundguy/girl så vil det fort nok vise seg, og da er det jo bare å takke for seg og leite videre, en erfaring rikere.

Skjult ID med pseudonym stuck! fr. 23 nov. 2012 10:01

meldte meg inn jeg også rett etter bruddet med eksen. Ikke fordi jeg var klar for noe nytt, men fordi jeg trengte å se at det er flere fisk i havet. Jeg skrev ikke til noen på den tiden og fikk heller ingen meldinger. Kom tydlig frem i min profiltekst at jeg er nysingel. Så hvis man bare titter litt og er åpen om det synes jeg det er ok jeg, å melde seg inn på en dating side, selv om man ikke er klar for noe nytt. :) nå er vel TS ute etter de med kjærlighetssorg som viser interesse for andre her inne. Var jo en kar her inne for en tid tilbake som fortalte oss om sin kjærlighetssorg, at han gråt hver kveld, med åpen profil. Han fortalte oss også at han datet flere damer i uka? Det er jo ikke bra i det hele tatt.

Skjult ID med pseudonym forundret fr. 23 nov. 2012 10:50

KONGEN) - to. 22 nov. 20:10
" Det jeg bryr meg mest om er hvorvidt hun har vert sammen med noen over lang tid. Har hun ikke det, så tolker jeg det som at hun enten ikke er i stand til det, eller at ingen har orket det. "

Kongen: har du tenkt på det at man kan ha vært så uheldig med de man har møtt at man har mistet litt av selvtilliten og troen, og hvia man i tillegg er en sårbar type... for noen tar det år å komme over de få man treffer til man er klar for ny, og hvis denne nye også forkaster deg (av ulike grunner, trenger ikke være noe galt selv om to personer ikke "liker hverandre" i lengden), så går årene...
Folk er veldig raske til å dømme, tenk om grunnen til at man ikke har vært i langvarig forhold var at begge de forrige var konesmishandlere, f.eks?

Skjult ID med pseudonym Lowry fr. 23 nov. 2012 21:07

Selv om de ikke er klar for noe nytt igjen, er de alltids brukandes for noe.
De har fremdeles visse behov (med mindre de har havnet på forum), de er fremdeles byttedyr, og skulle jeg støte på noen, kan jeg jeg gjerne bruke dem :-)

Skjult ID med pseudonym Herren fr. 23 nov. 2012 21:08

Er i allefall mange unge damer med barn som ønsker en kjæreste med god økonomi, lol.

Skjult ID fr. 23 nov. 2012 21:20

Var mye klokt her. Fint å se at det er så mye god tenkning rundt et så sårbart tema.

Skjult ID med pseudonym venus fr. 23 nov. 2012 22:14

Jeg opplevde akkurat det denne tråden handler om. Ikke bare en, men to ganger.... Må si at jeg ble forbanna og skuffa. Følte meg regelrett lurt. Nr 1 snakka ikke om stort annet enn eksen hele tiden. Og ikke bare han men familien også... fikk høre av min "svigermor" at hennes kjære sønn nok aldri kom til å bli like glad i meg som han var i eksen. Til slutt fikk jeg nok, og dumpa både han og svigerbeistet.

Nr 2 virket mer lovende. Han snakka om eksen han også, men dro henne iallefall ikke med under dyna etter vi hadde lagt oss. Men hun dreiv og ringte hele tida, og da han sa at han aldri kom til å gå tilbake til henne igjen så trodde jeg han faktisk. Vi hadde det jo så bra sammen, og jeg begynte omsider å tro at det fantes ordentlige menn i denne verden. Vi dro på en fantastisk ferie sammen, og da vi kom hjem fikk jeg beskjed om at han hadde endel ting han skulle orde opp i før det ble han og meg på ordentlig. Blant annet pusse opp huset etter min smak. Følelsen jeg fikk da jeg etter en måned fant feriebilder av han og "eksen" tatt ganske så nylig, og lagt ut på hennes profil på facebook.. tja hva skal man si... Jeg forsøkte å ringe, men han tok ikke telefonen. Så jeg lot det være med det. Ga en god faen rett og slett. Tenkte at det var i såfall hans tap og ikke mitt.

Så nå har jeg mer eller mindre gitt opp. Har fortsatt en profil her inne, men den er ikke aktiv. Så når medlemsskapet går ut, så blir det ikke fornyet. Jeg ber dere som er ute etter en eller ei erstatning for en eks, tenk dere om og vær ærlig. Si heller ting sånn som de er istedet for å dele ut falske forhåpninger, for da kan den andre iallefall få velge selv. Sånt står det respekt av.