Alle innlegg Sukkerforum

Damer! Hva legger dere i "en seriøs mann"?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym åpen to. 22 nov. 2012 20:54

Mistenker at det er mange tolkninger av det! Man skal jo ikke være seriøs som på jobb, åpenbart. Jeg kan ikke vite om jeg vil gifte meg med deg før vi er godt kjent. Og er vi gutta for _lite_ frempå og flørtete blir det aldri noen tredjedate, for dere skal jo ikke ta initiativ må vite. Så hva betyr det for deg?

Skjult ID med pseudonym camo to. 22 nov. 2012 21:37

En som ikke serie-dater kun for å få seg noe, uten å fortelle at det er akkurat det vedkommende ser etter. Jeg setter pris på ærlighet, så får det være opptil meg om jeg vil være ett nummer eller ei.

Skjult ID med pseudonym åhå to. 22 nov. 2012 21:47

Å være seriøs mener jeg er en mann som ikke holder "dama" for narr, og oppriktig er på jakt etter et forhold bygget på gjensidig respekt og kjærlighet..
Duger ikke at mannen etter noen møter kommer med forklaring om at han ikke vet om han vil binde seg til noe fast. Mye bedre å tidlig komme med sannheten, for det er faktisk ikke sikkert en passer sammen- å det kan en jo ikke vite etter første møte.
Ærlighet er bedre enn en dårlig løgn!!

Skjult ID to. 22 nov. 2012 22:06

Han leter ikke etter andre på si for å finne noe bedre mens han dater en en kvinne. Han takker for seg før det går hele veien hvis han innerst inne vet at han ikke er interessert i et forhold med henne. IIkke en mannhore, med andre ord.

Skjult ID med pseudonym åhå to. 22 nov. 2012 22:14

Helt enig Skjult ID.. tror kanskje mange menn gjør det på den måten - har forresten akkurat opplevd det med en sukkermann :( Lyser ikke akkurat respekt av sånn, får bare tro det lykkes til slutt for slike menn, må tenke at jo før en får klarhet i sånn jo bedre er det - kan uansett ikke vare slike forhold der en stadig jakter på nye damer.

Skjult ID med pseudonym Lowry to. 22 nov. 2012 22:38

Seriøs, det vil si en som ikke bare avtaler treff med byttedyrene, men en som også møter byttedyrene, og så bruker og kaster byttedyrene.

Skjult ID med pseudonym åhå to. 22 nov. 2012 22:42

Når man har seriøse hensikter her inne på sukker syntes jeg det er trist at damer blir kalt byttedyr.. Lowry du er med å gjør dette stedet mer useriøst enn jeg i utgangspunktet trodde det var!

Skjult ID med pseudonym stuck! to. 22 nov. 2012 22:43

Jeg er en seriøs mann og oppleves som for seriøs??? Så ikke så lett dette her.

Skjult ID med pseudonym seriøs to. 22 nov. 2012 22:49

@ts

En seriøs mann er han som får meg til å le ...:) le mye ...

@Lowry

Kjenner en god psykolog som kan hjelpe deg ut av safarien ......