Alle innlegg Sukkerforum

Savner en funksjon i Sukker

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Love fr. 23 nov. 2012 09:52

Jeg er ikke spesielt attraktiv, og får aldri noen meldinger. Jeg må typisk sende 50-100 meldinger før jeg får svar fra noen.

Jeg savner en funksjon hvor jeg kan markere de som ikke svarer meg på en eller annen måte slik at jeg slipper å se dem i søkene mine. Noe a-la den der "Private vurderinger", men altså slik at jeg kan krysse av "svarte ikke på melding", og bruke dette i søkekriteriene mine senere for å luke bort disse. Jeg ønsker ikke å bruke blokkering.

Var dette vanskelig forklart?

Skjult ID med pseudonym MrMister fr. 23 nov. 2012 10:55

Var vel ikke helt syting det h*n skrev da Jinjang, var vel mer bare at det er kjedelig å prøve å huske alle man har skrevet til.

Skjult ID med pseudonym livsglad fr. 23 nov. 2012 11:06

Er jo bare å blokkere de så slipper du å se de igjen........Enkelt og greit og ut av systemet :-)

Skjult ID med pseudonym camo fr. 23 nov. 2012 11:08

Litt dumt å blokkere om de ikke svarer, eller hvilket tidsperspektiv skal man gi det? Jeg opplever å få svar på meldinger lenge etter at jeg har sendt, og velger å tro at de enten var opptatt med noen andre når jeg henvendte meg, eller at de nå er desperate og tar hva som helst :D

Skjult ID med pseudonym joy fr. 23 nov. 2012 13:07

Enig med deg, camo.
Litt dumt å blokkere, da mister en jo muligheten til å få svar på et senere tidspunkt.
Jeg gjør jo det samme: når jeg skriver med en eller flere andre, svarer jeg ikke, men sender gjerne en melding når jeg har anledning igjen. Og hver gang blir jeg forundret - eller mest amusert da - over menn som har blokkert meg i mellomtiden fordi de ikke kunne vente på svar. Tja, da var sjansen gått for godt. :P
Så kjære sukker, finn gjerne på en "på vent"-funksjon som får vedkommende bort fra eget søkeresultat og fra egen onlineliste a la blokkering, men MED mulighet til å ta kontakt.

(kvinne 51 år fra Østfold) fr. 23 nov. 2012 13:22 Privat melding

Å blokkere etter en uke synes jeg er litt tidlig... tenk om Drømmeprinsen er på ferie, uten mulighet til å logg på Sukker?

(kvinne 51 år fra Østfold) fr. 23 nov. 2012 13:33 Privat melding

Klart det gjør det! Kan jo hende vedkommende har fått lest den.. og ikke fått tid til å svare :)
Ikke alltid jeg svarer med en gang jeg har lest en melding... sikkert litt rar der :P

Skjult ID med pseudonym Mann35 fr. 23 nov. 2012 13:38

Jeg fikk svar fra en jente i dag som jeg sendte en melding til for snart tre uker siden. Jeg vet at hun leste den og var inne og tittet på profilen min både en og to ganger etterpå, men svarte altså ikke før nå. Er helt ok. Kanskje hadde hun nettopp vært på date med en annen da jeg tok kontakt og ville se hvordan det gikk med han først. Kanskje skulle hun til å date en fyr og ventet med å svare av samme grunnen, og følte at det var galt å begynne å skrive med flere når hun hadde så god tone med han. Kanskje var det bare fordi jeg er 2 -3 år over det hun har satt som maks, og hun har telt litt på knappene før hun omsider bestemte seg. Hvem vet. Det viktigste er vel at hun omsider svarte. Og blir det ikke noe ut av nå heller så er det også helt ok. Det er i alle fall ingen grunn til å hisse seg opp over at det tok lang tid, eller bli furten og blokkere bare fordi hun ikke svarte på en mail. Det handler ofte bare om timing.

Skjult ID med pseudonym joy fr. 23 nov. 2012 13:48

..har hørt det finnes folk som definerer "livet på sukker" ikke som 1.piroritet i livet sitt.. ;-)

(mann 37 år fra Vestfold) fr. 23 nov. 2012 13:49 Privat melding

bruk blokkerings knappen :)

(kvinne 51 år fra Østfold) fr. 23 nov. 2012 14:17 Privat melding

@robinsve... du har selvfølgelig rett til å mene det du gjør..

Og jeg har rett til å mene mitt... uten at du skal kalle det for tull, idiotisk og intetsigende :)

(mann 43 år fra Oslo) fr. 23 nov. 2012 14:20 Privat melding

blokkering er en kjip funksjon.
bør KUN brukes om noen er ufine eller ikke tar et nei osv.

Flere har blokkert meg fordi vi ikke passer samme, og det går hardt inn på meg.....hoho

Skjult ID med pseudonym Stimpy fr. 23 nov. 2012 14:25

Skriver man til så mange her inne at man glemmer hvem man har sendt til eller ei bør man kanskje vurdere å skrive til litt færre, og heller bruke tiden på å skrive bedre brev til de få som var verdt det.

Skjult ID med pseudonym joy fr. 23 nov. 2012 14:27

Dere som hisser dere opp over ikke å ha fått svar med det samme, må bare bruke blokker-knappen.
Bare bra det, så er dere borte fra mine lister. Med denne holdningen hadde dere jo vært uinteressante for meg uansett.
Men for meg selv ønsker jeg meg en knapp for å sortere vekk de jeg har hatt kontakt med uten at jeg må ta i bruk blokkering. Jeg vil jo ikke utelukke fremtidig kontakt. Men samtidig vil jeg ha aktuelle kandidater i listene mine.

Skjult ID med pseudonym oslomann fr. 23 nov. 2012 14:48

Altså, det å bli snurt og avskrive noen for alltid (blokkere) bare fordi de kanskje er opptatte for øyeblikket er jo ganske dumt da. Hvis du møter noen på en bar eller gjennom venner og forsøker deg på en flørt, for så å få vite at vedkommende har kjæreste eller er på dater'n med en annen, vil du da brenne alle broer og aldri mer vise et fnugg av interesse? Selv om du skulle møte henne igjen for eksempel noen måneder eller et par år senere og hun da var blitt singel igjen, og var veldig interessert i å bli bedre kjent? Det ville ikke jeg. At en jente kanskje velger å satse på en annen som hun allerede har investert tid og følelser i, kanskje til og med måneder og år av sitt liv, framfor å satse på en som hun møtte to minutter tidligere, det er vel ikke så rart er det vel? Og det er jo mye av det samme hvis en jente allerede er på dater'n med en hun har møtt her, selv om de bare kanskje har møttes en gang eller tre og hun fortsatt har en aktiv sukkerprofil. Hvis hun synes det da blir galt å begynne å skrive med en nye mann akkurat da, selv om hun kanskje synes han virker kjekk og interessant, så må vel det være helt ok. Jeg blir i alle fall ikke sur over det, og ikke blokkerer jeg jenta av den grunn heller. To – tre uker eller en måned senere kan det jo godt hende at hun har skjønt at det ikke ble noe mer med han andre, og tar kontakt med deg likevel. Og så kan dere ta det derfra, hvis du ønsker det.

(kvinne 46 år fra Oslo) fr. 23 nov. 2012 14:59 Privat melding

Uansett hva men mener om blokkering og bruken av den funksjonen, så er jeg helt enig med TS i at det mangler en funksjon hvor man kan ekskludere noen fra _et søk_ i forhold til ulike kriterier uten å ekskludere dem fra å kunne ta kontakt. Dette gjelder jo ikke bare kriteriet "dem som ikke har svart meg", det kan være aktuelt for mange andre kriterier også. F.eks "inkluderer ikke min alder i sitt søk", "inkluderer ikke mitt fylke i sitt søk" osv osv osv.

(kvinne 51 år fra Østfold) fr. 23 nov. 2012 15:01 Privat melding

@robinsve

Om det er et uomtvistelig faktum...så burde jeg blitt blokka av mange, og jeg blokka mange :)

Og siden jeg ikke har vært utsatt for det, eller utsatt andre for det... bestrider jeg at det er et uomtvistelig faktum:)

Det er mulig det er sånn i ditt "Sukker-liv". Hva med å innse at ikke alle er som deg, og gjør ting annerledes? Litt ydmykhet er kanskje på sin plass, og ikke være så bastant i sine uttalelser. Det KAN lønne seg i det lange løp. *tips*

@oslomann
Kan bare si at jeg er veldig enig i det du skriver.

Skjult ID med pseudonym oslomann fr. 23 nov. 2012 15:23

@ robinsve

Det er jo fair enough. Jeg hadde ikke tatt nummeret hennes jeg heller. Poenget mitt er hva du gjør hvis du møter henne igjen om si to måneder fra i dag, og hun da er singel og på nytt interessert? Avviser du henne fordi hun hadde type sist dere møttes og derfor ikke ble med deg hjem? For det er jo omtrent det du gjør når du blokkerer noen som ikke svarer deg her på Sukker, eller forsåvidt blokkerer de som gir deg et høflig avslag med begrunnelsen at de dater en annen (sjeldent selvsagt, de aller, aller fleste svarer bare ikke). Du avskriver dem helt og blokkerer for all fremtidig kontakt, selv om kanskje jenta bare var opptatt med en annen akkurat da du skrev (altså ren uflaks, men sånn skjer), men ute på markedet igjen en måned senere siden det ikke ble noe mer enn en håndfull dater med hvem det nå enn var hun møtte.

Å blokkere noen som sier rett ut at du ikke er hennes type, det er selvsagt noe annet. Det gjør jeg også.

Skjult ID med pseudonym camo fr. 23 nov. 2012 15:29

Jeg blokkerer kun de som er ufine, og som ikke tar avslag. To menn har gitt meg beskjed om at de vil konsentrere seg om den de treffer nå, og jeg setter STOR pris på slik tilbakemelding. Det er fair, spesielt for de utvalgte jentene. Håper å møte en slik mann selv, men innser at de er sjeldne. Selv har jeg bare hatt noen få dater, ingen som har vist seg å være noe å satse på, så har ikke gitt slik tilbakemelding selv (enda). Lever i håpet!

Skjult ID med pseudonym _________ fr. 23 nov. 2012 15:41

Enig med robinsve. Hvis man virkelig er interessert, klarer man fint å skrive et svar i løpet av en uke etter at man har lest meldingen, selv om det bare er noe kort.

Skjult ID med pseudonym Love fr. 23 nov. 2012 15:43

En litt enklere løsning for Sukker kunne kanskje vært muligheten til å krysse av på "Profiler jeg IKKE har besøkt" i søkemenyen. Det hadde holdt for min del.

@Tiqui har ellers mange bra forslag :-)

@Stimpy: Det hjelper lite med kvaliteten på brevene. Tror ikke løsningen ligger der gitt...

Skjult ID med pseudonym MrMister fr. 23 nov. 2012 18:23

Jeg har opplevd å få svar 3 uker setter at jeg har sendt melding.

Jeg svarer _aldri_ på de som svarer 1+ uke etter de har "lest" meldinga....uansett hva de skriver tilbake.

Skjult ID med pseudonym Lowry fr. 23 nov. 2012 18:41

Det er egentlig ikke rart at folk på forum er single, de er nok her for en grunn...

Skjult ID fr. 23 nov. 2012 19:08

Vi er vel alle her for en grunn???

Skjult ID med pseudonym Sagitarii fr. 23 nov. 2012 20:44

Helt enig at det hadde vært praktisk med flere søkefunksjoner. Det burde være flere kategorier med valgmulighetene ekskluder/inkluder/"søk bare innen" der ikke besvart melding kunne vært et av alternativene.

Det å blokkere om man ikke får svar synes jeg blir helt feil. Som flere nevner kan det jo være at hun treffer en fyr og bare vil holde seg til han ene. Det er da en god egenskap? Og skal man ekskludere en jente bare fordi hun tilfeldigvis traff en fyr akkurat når man sendte meldingen. Om det at hun en gang har vært på date er grunn til å ekskludere henne, så spørs det om det er så mange igjen å "ta av":) Så jeg mener absolutt at en funksjon som TS nevner hadde vært kjekk.

Nå skal det sies at i 99 av 100 tilfeller man ikke får svar så er det nok fordi den andre part ikke er interessert, men om man blokkerer alle, så blokkerer man jo også den ene der timingen bare ikke helt stemte.