Alle innlegg Sukkerforum

Hva skal man si?

Vis siste innlegg
(mann 26 år fra Akershus) fr. 23 nov. 2012 18:08 Privat melding

Okey, jeg er helt ny her på sukker og finner det litt vanskelig hva jeg skal si til nye personer? Det blir liksom litt dumt og bare tilfeldigvis si "Hei hva skjer". Tror jentene blir utrolig lei av disse postene xD Det er vanskelig å komme på noe interessant å si hver eneste post du skriver :P

Noen som har lyst til og dele sin story? Eller sine erfaringer?

(mann 56 år fra Oslo) fr. 23 nov. 2012 18:13 Privat melding

God aften, unge mann!

Har du sett Cyrano de Bergerac? Spelt ei mengde gonger på teater. Også filmatisert (basert på ein ekte figur, dog noget forfriska...) med både Gerard Depardieu og Steve Martin som gestaltar av rollene.

Poenget i filmane er at Cyrano tek på seg å skrive vakre kjærleiksdikt for vener; og det går strålande (kvinnene vert fullstendig bergtekne) - heilt til guten skal forsøke seg utan sufflør... :-)

Vel. I guess you take my point!
Så ver deg sjølv!
Ingen andre kan vere akkurat deg. Verken i skrift eller tale!!

Lukke til!

Skjult ID med pseudonym what? fr. 23 nov. 2012 18:15

For å være ærlig er jeg drittlei hvor kravstore mange blir etter å ha vært her inne en stund, så om de ikke vil svare fordi man ikke skriver noe "unikt" får det bare være. Det er uansett umulig å få et korrekt førsteinntrykk av en person gjennom en nettprofil med litt svada om seg selv og noen bilder. Jeg er sikker på at om du skriver "Hei hva skjer? Fin profil" og jenta liker bildene dine og det som ellers står i profilen din så vil hun svare...men noen garanti har man aldri. Kjipt å komme på DEN geniale førstemeldingen uten å være i stand til å følge opp :-)

(mann 47 år fra Oslo) fr. 23 nov. 2012 18:17 Privat melding

Du har allerede skjønt det viktigste. Ellers er det bare å prøve seg fram. Damer er i likhet med oss ikke en homogen masse, så noen fasit finnes ikke.

Skjult ID med pseudonym Klementin fr. 23 nov. 2012 18:47

Hvis hun liker profilen din spiller det ingen rolle hva du skriver. Det er deg hun skal bli interessert i, ikke meldingen din. Det er umulig å vise sjarm gjennom en førstemelding uansett, så det bør gå bra så lenge du ikke skrive noe som er helt bak mål.

(mann 26 år fra Akershus) fr. 23 nov. 2012 19:02 Privat melding

God feedback dere!
Vet godt at det ikke er noen fasit, bare vanskelig og vite om det kommer til og funke eller ei xD Får vel bare fortsette slik jeg gjør :P

Skjult ID med pseudonym Lies fr. 23 nov. 2012 19:46

Tenker at hvis man har en god profil, helst med bilde, er det ikke så viktig hva man sier. (Men ville foretrekke en kommentar om profilen min i stedet for et spørsmål om hva jeg driver med i kveld.) Hvis det står lite i profilen, blir jeg ikke interessert i å svare på en kort melding. Da blir det litt viktigere hva som står i meldingen...

Skjult ID med pseudonym MrMister fr. 23 nov. 2012 20:23

Jeg sender bare sånne meldinger og får vel svar på rundt 40% av det jeg sender ut. Tror ikke det har så mye å si så lenge de liker bildet ditt og/eller teksten på profilen.

Skjult ID med pseudonym Khione fr. 23 nov. 2012 21:04

Hvilke brev liker du å motta? Om du syns det er helt brillefint å motta: "Hei, hvordan går det?" , så skriver du det. Om du derimot syns det er lite oppfinnsomt og syns det er mye artigere når en jente skriver: "Hei! Jeg la merke til at i profilen din så sier du at du er over gjennomsnittet opptatt av synkronsvømming på land, det er jeg og!" Skal vi møtes og diskutere dette emnet over en kaffe/vin/øl, så skriver du det...
See my point? :)
Bruk profilen og trekk ut ting du er nysgjerrig på der. Er profilen tom, vel, da kan du bruke det. Da må jo personen fortelle litt om hva han/hun driver med, så sant de svarer da... :)

(mann 43 år fra Møre og Romsdal) fr. 23 nov. 2012 22:11 Privat melding

Er alltid litt vanskelig å komme på å skrive noe som fenger i første brev. Men når kontakten først er oppnådd er det jo enklere å svare, skrive videre og komme med noe mere fornuftig å skrive-

Har prøvd mange ganger å skrive til jenter uten å ha fått svar. Dei fleste tar seg heller ikke tid til å se i profilen
fra den dem får noen ord fra. Så jeg undrer meg på hvorfor ?

Hvorfor ikke se bort i fra at det første brevet ikke holder forventet mål. Prøv heller å svare å se litt hva som skjer videre, og ta standpunk om det er noe å gå videre med..

Både jenter og gutter har mye å gå på her..