Alle innlegg Sukkerforum

Til dere jenter!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym undrende fr. 23 nov. 2012 22:19

Hva skal til for at dere tar dere tid til å svare på et brev dere får ?
Og hvorfor tar dere ikke tid til å se litt i profilen til den dere fikk brev fra ?

Enkelte syns at det kan være litt vanskelig å skrive et førstebrev, men er mye bedre til å skrive når et får svar tilbake. Kanskje noe å tenke på ?

Skjult ID med pseudonym -_- fr. 23 nov. 2012 22:29

Er det da man skal skrive ditto?
Folk gidder ikke svare noen de ikke er interessert i!
1. Da åpner de for at de kan se alle bilder
2. Da tror vedkommende plutselig at de har sjans
3. Du blir kjeftet på dersom du svarer takk, men nei takk...
Deal with it! Det er ikke noe krav at man skal få svar fra alle!

Skjult ID med pseudonym Gunder lø. 24 nov. 2012 11:37

Folk er jo ikkje på sukker for å hjelpe deg eller få deg til å bli glad. Folk er på sukker for å få kjærast eller sex. Viss du ikkje er aktuell, så gidd ikkje folk å skrive til deg. Vanskelegare enn det er det ikkje.

Du er sikkert gutt. Viss ti jenter du fann uattraktive sendte mail deg kvar dag, ville du då ha svart alle saman med hyggelege og muntre og høfleg innhald? Nei. Folk er egoistisk. Du er egoistisk.

VIss du vil ha meir svar bør du forbetre profilen din. Å forbetre profilen sin betyr å få betre bilder av seg sjølv. Å få betre bilder av seg sjølv betyr å bruke ein dag eller to på å ta bilder der du ser elegant, kjekk, slank og velkledd ut. Ja. Damer er overflatiske på sukker.

Skjult ID med pseudonym Gunder lø. 24 nov. 2012 11:38

Folk er jo ikkje på sukker for å hjelpe deg eller få deg til å bli glad. Folk er på sukker for å få kjærast eller sex. Viss du ikkje er aktuell, så gidd ikkje folk å skrive til deg. Vanskelegare enn det er det ikkje.

Du er sikkert gutt. Viss ti jenter du fann uattraktive sendte mail deg kvar dag, ville du då ha svart alle saman med hyggelege og muntre og høfleg innhald? Nei. Folk er egoistisk. Du er egoistisk.

VIss du vil ha meir svar bør du forbetre profilen din. Å forbetre profilen sin betyr å få betre bilder av seg sjølv. Å få betre bilder av seg sjølv betyr å bruke ein dag eller to på å ta bilder der du ser elegant, kjekk, slank og velkledd ut. Ja. Damer er overflatiske på sukker.

Skjult ID lø. 24 nov. 2012 11:43

Det er de useriøse mennene sin feil at seriøse menn ikke får svar på meldingene :P

Skjult ID med pseudonym mikrobe lø. 24 nov. 2012 12:36

Jeg har lest et skuespill om ei som het Hedda.
Hun var ikke helt god.

Skjult ID med pseudonym V lø. 24 nov. 2012 12:51

Altså, nå får det hæren, fløtte meg være bli slutt på denne sutringa. Dette er et NETTdatingsamfunn, og man kan ikke gjøre alle til lags med så mange forskjellige mennesker på et sted, som er ute etter det ene eller andre. Skulle jeg begynt å sippe og sutre for hver gang et mannebein ikke har svart meg på en førstemelding, hadde jeg vært på gærnehuset for lengst. Da er de jo bare ikke interessert, og da setter jeg forsåvidt pris på at de ikke later som om de er det ved å svare av ren høflighet, for så bare å kutte ut tvert etter noen meldinger.
ELLER, at de er ærlige og sier takk, men nei takk på en ålreit måte.

Selv prøver jeg å svare de fleste, uansett.

Deal with, 'a :-)

(mann 47 år fra Oslo) lø. 24 nov. 2012 15:50 Privat melding

V:
MÅ du på død og liv ødelegge den dårlige stemninga her? :-P

(mann 36 år fra Hordaland) lø. 24 nov. 2012 18:30 Privat melding

Rimelig mange som ikkje svare, men so? E selvfølgeli kjekkare å få melding om at di ikkje e intresert da, men skjønne at d ikkje alti komme ein sånn melding og blokke dei ette ei god stund.
Så irritere meg ikkje over dei som ikkje svare, men glede meg over dei samtalane eg har hatt me dei som svare :)

Skjult ID med pseudonym V lø. 24 nov. 2012 19:37

@ HerrFekt: Sorry. Skal ikke gjenta seg ;-)

(kvinne 35 år fra Østfold) sø. 25 nov. 2012 01:46 Privat melding

Prøver å svare alle, men ikke alltid like lett . Tar meg også tid til å se på profilen til de som skriver . Men .... Når man våkner til 63 Mail så er det ikke alltid man setter av tid til å svare de man ikke har noe til felles med .

(mann 30 år fra Rogaland) sø. 25 nov. 2012 01:56 Privat melding

Altså liker best at folk svarer må innrømme det, men dersom folk ikke vil så er det ingenting å gjøre ved:)
Profilen er god synes jeg, så er det opp til jentene å ta kontakt å, må gå begge veger det der:)

Skjult ID med pseudonym Roy sø. 25 nov. 2012 02:10

Hvis man ikke får svar her, må man drite i å bruke onlinen. Dra ut i stedet, der spiller personligheten din 90% og ikke hvordan du fremstår på bilder og overfladisk tekst.

Skjult ID med pseudonym Donald sø. 25 nov. 2012 02:49

Hva skal til for att dere jenter skal svare ????????????????????????????
HVA TRUR DU EGENTLIG?????

Hva skal til for at DU svarer da ? jo BILDENE...

Det er ingenting annet som er interessant her inne bortsett fra bildene.

Skjult ID med pseudonym Denduveit sø. 25 nov. 2012 04:16

Til alle dere bråkjekke som snakker om, sutring, Deal with it.. Og den merkverdig unnskyldningen, som er en totalt ansvarsfraskrivelse, sitat- Du blir kjeftet på dersom du svarer takk, men nei takk...
Gud hjelpe dere, det er synd på dere! Rull ut antennene deres i hvert fall, om dere skulle ha noen… .

Dette ser ut til at det bunner og grunner i at det er en mangel på respekt for andre mennesker og manglende folkeskikk hos visse personer.

Når vi blir tiltalt på en høflig og hyggelig måte her inne av folk som finner oss interessante, så er det vel en hver persons simple plikt til å svare dette menneske, selv om vi ikke finner denne personen interessant. Ønsker ikke alle at det skal være en god atmosfære her inne på Sukke? Det er mennesker vi her har med å gjøre, og ikke maskiner.

Det er ikke her snakk om at det skal svares på en slik måte at det kan se ut som at vi bygger opp til at motparten kunne tro vi er interessert…
Men til de av dere som ikke helt har fått opp øynene, og har en manglende respekt og folkeskikk, så har faktisk sukker lagt ut et verktøy her med ferdig utfylt tekst…

Nederst på en hver side der du skriver eller besvarer en mail er det en rullgardin, knapp, som det står – Velg standardsvar. Har vi da fått en mail fra en person som ikke faller i smak, så velger vi Høflig avslag, og sender det tilbake som en respons på mailen. Da har vi vist at vi er ryddige og oppriktige og har svart høflig, istedenfor og ignorere personen. Du er rett og slett feig og simpel når du ignorere et menneske.

Ingen personer liker å bli ignorert når vi oppriktig tar kontakt med et annet menneske. Så har noen gjort seg flid med å sende deg noen hyggelige ord, så send dem i det minste et høflig avslag om interessen ikke er til stede.
Og skulle det være noen som ikke aksepterer et høflig avslag, så er det bare å blokkere dem. Så det finnes ingen unnskyldninger for at ikke DU skal vise litt respekt og folkeskikk for den som tar kontakt med deg på en hyggelig måte.
Har du lest mailen, så tar det deg 1 sekund å sende et Høflig avslag. Og er du en av de privilegerte som mottar 100 mail hver dag, og velger å lese dem alle, så har heller ikke DU noen unnskyldning for og ikke sende et høflig avslag....

Håper de som føler seg truffet absorberer dette, og tar det til ettertanke.

Takk for meg.

Skjult ID med pseudonym Klementin sø. 25 nov. 2012 07:57

Grunnen til at jeg ikke svarer er at jeg foretrekker å ikke få svar fremfor å gå avslag selv. Det er faktisk ikke alle som ønsker å få et titals avslag tilbake når man har sendt ut meldinger. Det folk derimot burde bli flinkere til er å sende en melding etter daten for å fortelle om man er interessert eller ikke.

Skjult ID sø. 25 nov. 2012 10:36

Verden er sånn at du kan ikke gjøre så mye med hva andre velger å gjøre. Men du kan gjøre noe med hva du velger å gjøre selv, og hvordan du velger å takle hva andre gjør.

Skjult ID sø. 25 nov. 2012 11:07

støtter Denduveit fullt ut.
Man er på et sted hvor hele poenget er at man skal ta kontakt med hverandre.....

Men til TS...se positivt på det at de ikke svarer. Da kan du blokkere de og så er du kvitt de på listene dine.
For vil du egentlig ha kontakt med folk som ikke har såpass folkeskikk at de f.eks ikke engang kan bruke 3 sekunder på ett standard avslag? Synes det forteller ganske mye om en persons holdninger som menneske uansett hvor mange dårlige unnskyldninger de har for å ikke svare.

For det er nettopp bare dårlige unnskyldninger. Det tar ca 5 sekunder å åpne en melding og så sende ett standard avslag. Og slenger man på 5 sekunder til så har man blokkert personen også, slik at man slipper eventuelle kjipe tilbakemeldinger, som også er ett argument som ofte blir brukt for å ikke svare :)

Enkel hoderegning tilsier at at man klarer minst å svare 4 stk i minuttet, som igjen betyr 20 stk på 5 minutter. Burde være en overkommelig oppgave det for de fleste :)

Og til slutt. Det er faktisk en vesentlig forskjell på menn og damer på sukker når det gjelder dette med å svare. Damene hater å få avslag og vil heller ha stillhet. Og så tror de at menn mener det samme.
Men de fleste menn vil heller ha et avslag enn manglende svar.....

Skjult ID med pseudonym camo sø. 25 nov. 2012 11:08

Seriøst?! Hvorfor får "alle" andre jenter så mye mer meldinger enn meg?? Stemmer antallet her? Våkne til 63 meldinger??? Det gjør i alle fall ikke jeg! :-(

Skjult ID med pseudonym haha sø. 25 nov. 2012 12:08

Vis en halvveis pupp eller to, så snur det sikkert camo ;) kvinnfolk spiller på sex, vi spiller på trygghet

Skjult ID med pseudonym Pedro sø. 25 nov. 2012 14:58

Nja...
Sukker-jentene er dårlige til å svare på greie henvendelser...
enten dei hevder dei får mange 100 om dagen eller ei...

Skjult ID med pseudonym undrende sø. 25 nov. 2012 15:08

Her snakker vi om at meldinger blir sett,, profilen forblir usett, og brevet ubesvart.

Hva når en engiang ikke gidder å se litt i profilen fra den en får svar fra ?

Skjult ID med pseudonym undrende sø. 25 nov. 2012 15:30

Ikke interesert etter bare å ha lest noen settninger ? Det sier ingenting om en person, det finner en ut av om en prøver å finne ut litt mere.

Skjult ID med pseudonym askepott sø. 25 nov. 2012 16:29

Det tar ikke langt tid hvis jeg liker det jeg ser.. dvs er profilbildet av en jeg finner tiltrekkende sjekker jeg profilen, ser om vi kan være en match. Er vi det svarer jeg.

Og omvendt, finner jeg ikke profilbildet tiltrekkende, bruker jeg ikke tid på hverken profil eller å svare.

Skjult ID med pseudonym Hugo sø. 25 nov. 2012 16:51

Selv er jeg mann på 27 som har vært her siden mai. har 102 hjerter og får 3-5 førstemeldinger i uken. 95% av hjertene og meldingene er fra jenter som ikke er min type utseendemessig. Overvektige, mindre attraktive eller de som ikke har bilder men basert på teksten skjønner jeg at det ikke er noe å spør om heller.

For min del kjører jeg enkel prosess, jeg leser meldingen, kikker på profilen og dersom hun ikke er noe for meg svarer jeg selvsagt ikke, i tillegg pleier jeg å blokkere vedkommende.

Høflig? Igrunnen ikke, men pleier du å prate med alle telefonselgerne som ringer deg for å være hyggelig, eller legger du bare på som meg?

Skjult ID med pseudonym Ann Thrax sø. 25 nov. 2012 17:00

Jeg legger på. Her blir man kontaktet av mange som aldri hadde gått bort til meg på gata eller på et utested fordi signalene hadde ikke eksistert mellom oss etter et blikk. Bare fordi jeg er tilgjengelig med en profil på et nettsted betyr ikke at man kan kreve kommunikasjon av høflighet til tross for at ting ikke stemmer.

Skjult ID med pseudonym Hugo sø. 25 nov. 2012 17:14

Nettopp Ann Thrax.

Og for å være litt ufin på søndagskvelden. Mange av dere gutta som klager mest over å ikke få svar er også dere med de verste profilene. Jeg sitter flere ganger bare og rister på hodet over bilder dere selv tenker ser kjempebra ut, men som gjør at jeg som fremmed sitter med et inntrykk av at man er helt på tur.

Så alt i alt, jeg skjønner at jentene ikke svarer på 90% av meldingene her inne