Alle innlegg Sukkerforum

Gutter som klager på usvarte meldinger

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym caramell sø. 25 nov. 2012 10:59

Tenker dere gutter over hvor mange meldinger vi jenter kan få?I løpet av en dag? Og hvor intetsigende
de kan være?
Meldinger som " Hva skal du i kveld" "Du var søt" "Hei" " Fortell om deg selv" som gjerne kommer fra en hverken med bilde eller profiltekst. "Spør om det er noe du lurer på" er
jo nesten den beste! Er du ikke her for å vise et bilde av deg?
Så har vi disse som helt tydelig er klipp og lim på 100 ord som sendes til alle.
Det er tråd opp og tråd ned over hvor uforskammende, uhøflige og høye på pæra vi er som ikke svarer. Svarer på hva? Ditt ego? Om jeg ikke får svar så går jeg videre. Trenger ikke å ha noe med meg å gjøre i det hele tatt. Han kan ha det akkurat som meg!
Jeg har i skrivende stund 190 uleste mail. Jeg vet ikke hvor jeg skal begynne, og vet dessverre at jeg går
glipp av fine fyrer fordi jeg ikke hardt nok jobber meg igjennom mailene.
Har også satt meg ned og gått igjennom de som kan virke interessante, og da skjer det at jeg kan være blokkert pga en eller annen tidsfrist.
Jeg får også mail fra mange som spør hvorfor jeg ikke har svart, og det treffer en samvittighet på at jeg ikke leverer det jeg skal. Skjønner jo også det fra utallige tråder her inne. Det er bare å svare ikke interessert, så er det løst. Tro meg, det er ikke det!
Slik holder jeg på i ett par uker og så ender det med at jeg deaktiverer profilen min. Så aktiverer jeg den når ønsket om å treffe noen overgår følelsen av at det bare er mas her inne.
Så de gode gutta drukner i oppmerksomhetsbehovet til de andre som egentlig ikke kommer med noe. Så til de gode gutta: Jeg skjønner at det er litt kjipt at akkurat hun du sendte mail til ikke svarer. Hun du sendte en oppriktig, ærlig og åpen mail hvor du både ga av deg selv og viste din interesse for hva du har fanget opp om henne av hennes profil. Ikke ta det personlig. Hun drukner trolig nok i spammet fra de andre.

Skjult ID med pseudonym arneand sø. 25 nov. 2012 11:05

@ts
Sorry ass, jeg kan nok aldri sette meg inn i den situasjonen du beskriver.
Jeg kan derimot ha god samvittighet, da jeg for tiden ikke bidrar til å gjøre den helt klart fryktelige situasjonen verre.
*dakar* ;p

Skjult ID med pseudonym Romeo sø. 25 nov. 2012 11:11

Det er vel en ond sirkel som fører til spameffekten, er det ikke? Den første meldingen jeg sendte på sukker var av den lengre sorten og passe seriøs. Siden jeg ikke fikk svar på den så fant jeg en til og sendte en kortere en. Og sån baller det på seg. Eneste som nytter for min del er shotgun approachen. Jeg tror at hvis folk svarer høfflig nei så blir det mindre spam som fyller postkassa til folk. Jeg tror kanskje det toget er gått, men syting over ubesvarte e-post vil ikke gjøre at vi løser opp i denne situasjonen uansett :)

Skjult ID med pseudonym TomiHode sø. 25 nov. 2012 11:51

støtter romeo.
Hadde damene svart, så hadde ikke mennene hatt behov for å sende ut 100 meldinger for å få 1 svar.
Så ikke legge all skyld på gutta. Dere legger opp til det selv :)

Og gjør det noe om første meldingen er intetsigende? Poenget er jo at det blir vist interesse. Om resten av meldingene er like kjipe så er det selvsagt noe annet. Og hvorfor tror de du meldingene ofte kan være intetsigende? Det kan jeg fortelle. Når 90% av alle profiler er mer eller mindre helt like så er det litt begrenset hvor fantasirik man kan være når man sitter å skriver på melding nr 100 :)

Så ikke gjør dette mer innviklet enn det egentlig er. Synes du den som tar kontakt har en interesssant profil så svar. Og synes du ikke det , så send et standard avslag og så blokker :)

Skjult ID med pseudonym Klementin sø. 25 nov. 2012 11:55

Selv om damene hadde svart måtte du jo sendt 100 meldinger hvis du fikk avslag på 99 av dem?

(mann 44 år fra Møre og Romsdal) sø. 25 nov. 2012 12:18 Privat melding

Ser ikke helt problemet... om man er interessant nok, så blir man lagt merke til kan jeg tenke meg... så om de får 100 meldinger eller mer, så legger de nok merke til noen som fanger blikket, og bruker tiden på dem.

Jeg har gjort meg en tanke, som jeg tror er mye av årsaken og det er at de skriver allerede med 2-3 personer og bryr seg ikke om ny oppmerksomhet. - dette tror jeg er "hverdagen" for flere. Eller jeg vet det etter tilbakemeldinger fra de jeg har blitt kjent med. Derfor må du lykkes med å "bryte inn i sirkelen".

Selv skriver jeg sjelden nye meldinger, kun når jeg finner noen interessante, bruker ikke garn når jeg "fisker" og det må være noen jeg har lyst til å bli kjent med. Men får jeg ikke svar så er det ikke meg damene leter etter. Så enkelt er det. Den som får meg bort herfra, legger nok merke til meg, selv om jeg kun hadde skrevet "hei". Og jeg ser ingen hensikt med å "purre på uteblitt svar" - Den riktige svarer deg uansett.

Ikke noe stress, man leter jo etter ei, og ikke en haug med svar.

Jeg har forståelse for de som ikke svarer, men det er jo et svar det også. :)

Skjult ID med pseudonym megvel sø. 25 nov. 2012 12:23

ojda, 190 uleste?! Jeg kan lese mine i mak og ro..pleier si om jeg allerede dater noen og derfor avventer, mange blir helt stumme da og det er grunnen til at jeg uansett hva ikke tar tråden opp med de senere. Om de er hyggelig uansett så kanskje de hører noe når daten uansett som alltid ikke blir noe mer zzzz. På an igjen..
For meg er det veldig unaturlig ikke svare uansett..men så får jeg ikke så mange hendvendelser heller..buuhuuuu

ærlighet? Tror ikke de fleste liker høre det uansett..så mulig stillhet er bedre..

(mann 33 år fra Oslo) sø. 25 nov. 2012 13:47 Privat melding

@Caramell - Men hvordan skal en ellers si hei? Og er du klar over hvor like jenteprofiler er? En kan fint titte innom 10-15 jenteprofiler på rad med identisk profiltekst og identiske bilder - er det ikke litt spesielt å skulle kreve så unike meldinger om en ikke gidder å skrive noe om noe annet speilreflekskamera,fotografi, reisefeber til land med fattige brune mennesker og yoga og trening 4 ganger i uken og ut på tur aldri sur og standard svart hvitt bildet i albumet og noe mas om favorittserier?

Skjult ID med pseudonym Jente sø. 25 nov. 2012 13:56

Hvis man har over 190 meldinger i innboksen og fremdeles er her. Da er man vel over middels kresen om man ikke finner en å gå på date med?

Skjult ID med pseudonym caramell sø. 25 nov. 2012 13:58

@conan. Ser den:) men da sender du trolig ikke mail til dem? Helt greit å starte med hei, men en setning eller to etter ville vel økt sjansen for en dialog?

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) sø. 25 nov. 2012 14:00 Privat melding

Det er vel like mange forklaringer på hvorfor man ikke svarer som det finnes ubesvarte brev, enten det er fra kvinner eller menn.

For det er nok ikke vanlig her inne at de fleste jentene får så mange brev, det er nok bare de mest attraktive.
Oss andre lar ofte være å svare av andre årsaker. Men kanskje likevel årsaker som kan relateres til noe i TS sin beskrivelse.
Feks så tror jeg ikke det er særlig mange av hverken kvinner eller menn som er ute etter noe seriøst som svarer på meldinger i "skjera" gata :P

Og så må man bare respektere at folk avviser forskjellig. Noen avviser med et høflig avslag, noen lar være å svare. Uansett så vil aldri alle bli "fornøyd", men det er jo heller ikke hensikten her inne. Hensikten er jo å være fornøyd med det man gjør selv, og gi og forvente gjensidig respekt fra sin annerledes neste på akkurat dette :)

Derfor har ingen her inne grunn til å være "sur" eller "skuffet" over andre på noe som helst vis. I så fall så er det fordi de forventer et eller annet de egentlig ikke har "krav" på, og har i så fall bare seg selv å skylde på om de da blir skuffet, osv.

Skjult ID med pseudonym caramell sø. 25 nov. 2012 14:13

Som er helt greit. Vi er her for å finne en, ikke bruke mye tid på det som ikke funker. Jeg er en av de som ikke alltid svarer, selv om jeg ser at det hadde vært mer høflig å gi et avslag. Samme ønsker jeg tilbake. Heller taushet enn å få mail med avslag. Det er riktig for meg. Det er ingen fasit.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 25 nov. 2012 14:44

Noen ganger skulle jeg ønske jeg visste hvilke av jentene jeg syns var interessante som fikk mye meldinger og hvem som ikke fikk så mye at de mister oversikten.
Hadde jeg visst det så kunne jeg sendt til de hvor meldingen min ikke bare blir en dråpe i havet. :P
Og så kunne jeg blokkert alle de andre som det ikke er vits å kaste bort tid på. :P

(mann 56 år fra Oslo) sø. 25 nov. 2012 14:49 Privat melding

@ Ser gode poeng hjå fleire her - som vanleg fins det ingen fasit. Men i og med at ein har tilgang på såkalla "Standardsvar", så tek det om lag tre sekund å sende eit slikt.
Såpass bry tykkjer eg dog ein burde gjere seg - om ikkje innhaldet i "førstekontakta" har vore sjikanøst eller på andre måtar ubehageleg.

Skjult ID med pseudonym luring sø. 25 nov. 2012 14:50

Tips hvis du har 190 uleste mail: Begynn på toppen, evt bunnen. Høres ut som en vanlig dag på jobben spør du meg.

Skjult ID med pseudonym Patsy sø. 25 nov. 2012 14:54

Kanskje sukker burde lage en funksjon for massesvar/avslag.

Skjult ID med pseudonym Pedro sø. 25 nov. 2012 14:55

Er ikkje det TS driver med sutring da?
Syns hun beskriver eit luksusproblem eg, for min del...

Dessuten... tviler STERKT på at hun er normen for damene her inne...
Taushet er det som for det meste er i bruk...
Har hørt fra noen andre, som ikkje ville taste med meg... og dei snakket om eit langt lavere tall på brev enn det som TS hevder hun får.

(mann 41 år fra Oslo) sø. 25 nov. 2012 14:58 Privat melding

Jeg har et forslag til deg TS:

Blås i de meldingene. Sett deg med og gjør et matchsøk og send melding til en DU synes virker interessant.

Så får du følt litt på hvor vanskelig det kan være å skrive en personlig melding, og du slipper å bruke tid på de du ikke synes er interessante.

Kjempetips, helt gratis :)

Skjult ID med pseudonym caramell sø. 25 nov. 2012 16:22

Takk for tips:). Jeg gjør allerede det:) Poenget var også at i denne haugen kan det ligge fine mail som har druknet i mengden.