Alle innlegg Sukkerforum

IkkeTikkende klokke...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym lillemor sø. 25 nov. 2012 17:21

Veldig glad jeg ikke er mellom 30 og 38 år og barnløs og på jakt etter en mann og far til barnet mitt. Man føler man har en skjult agenda som må for alt i verden holdes hemmelig for ikke å skremme vannet av mannen man er på date med.

Men har inntrykk av at det finnes mange verpesjuke menn også....? Særlig når man selv ikke er det. Da kommer de frem og spør .....synes det er litt rart. Er tross alt 46.

Er ferdig med å få barn, og føler det er en befrielse både for meg selv og for de som viser meg interesse at dette ikke er noe tema.

Damer med samme erfaring?

Skjult ID med pseudonym Klementin sø. 25 nov. 2012 17:23

Jeg ønsker meg barn, men føler jeg bare møter på menn som ikke er klar for å roe seg og i hvertfall ikke vil ha barn.

Skjult ID med pseudonym Flickan sø. 25 nov. 2012 17:28

Jeg er 36 og ikke så veldig interessert i barn, selv om jeg kanskje ikke vil utelukke det 100%.

Problemet mitt er vel heller at det er umulig å overbevise menn om at man ikke er veldig gira på barn, selv om man er i DEN alderen. De tror du er ute etter en avlsokse uansett hva du sier. Det kaller jeg å bli satt i bås.

Ikke at jeg pleier å ta initiativ til å snakke om det, men når det kommer opp, sier jeg jo at jeg slett ikke er sikker på at jeg vil det der....

Skjult ID med pseudonym arneand sø. 25 nov. 2012 17:35

@Flickan - sø. 25 nov. 17:28
"De tror du er ute etter en avlsokse uansett hva du sier. Det kaller jeg å bli satt i bås."

I see what you did there...

@ts
Finnes det virkelig damer mellom 30 og 38 som ikke kan kategoriseres som tikkende biologiske bomber?
Snedig. ^^

(kvinne 45 år fra Akershus) sø. 25 nov. 2012 17:37 Privat melding

Jeg er 40 år og veldig glad for mine tre sønner, og forstår godt desperasjonen til de som vil ha barn, og klokka går. Jeg er veldig fornøyd over at jeg aldri mer skal gå gravid, og neste barn som holder meg våken, er evt barnebarn. Det er ikke en mann i denne verden som kunne overtalt meg til å få flere barn. Men jeg vil ha en KJÆRESTE..

Skjult ID med pseudonym rairai sø. 25 nov. 2012 17:56

Dette er forresten en av grunnene til at menn på 30+ foretrekker damer på 30-, mindre sannsynlighet for verpesjuke tidlig i forholdet. Av erfaring vet jeg at damer kan snu fort i den saken, så ikke så lett å forholde seg til ei som påstår at hun vil vente heller. Ikke at jeg ikke vil ha barn selv, men greit å bli kjent før man inngår en slik livslang forpliktelse.

Skjult ID med pseudonym rairai sø. 25 nov. 2012 17:57

Jeg bekrefter vel mer eller mindre hva Flickan sier her :)

Skjult ID med pseudonym John Doe sø. 25 nov. 2012 20:18

jeg får jo nesten panikk når en jente uten barn skriver til meg!!! ;)

jepp, jeg har barn og skal ikke ha flere!

Skjult ID med pseudonym Sara sø. 25 nov. 2012 20:29

-ikke få panikk! Det er en del av oss barnløse kvinner rundt 40 som lever godt som vi gjør, og som tenker at når vi ikke har fått unger til nå, så går det greit videre også. Kjenner mange som har fått barn i siste liten, der barnefar er noe tilfeldig valgt og forholdet blir deretter. Av den grunn ønsker jeg meg egentlig en kjæreste som allerede har barn, og som jeg kan fungere som en positiv ekstra voksenperson for, og jeg kan ha nytte og glede av dem på deltid. Det er ikke liv om å gjøre at barn i mitt liv må være mine biologiske.

Skjult ID med pseudonym Mann 30 sø. 25 nov. 2012 20:36

Verpesjuk mann på 30 her hehe :D
Jeg har greit med tid da føler jeg.. Planen, i den grad at man kan ha noen, er å finne ei på f.eks. 28 og vente 2-3 år.. :)
Blir konge!!

Skjult ID med pseudonym 40 sø. 25 nov. 2012 22:44

Jeg har aldri følt klokka eller hatt lyst på barn, og det kommer nok ikke til å skje nå heller. Jeg leter etter menn som ikke vil ha / er ferdig med å få de ungene han skal ha, så jeg slipper problemstillingen. Litt synd at en del kjekke menn i slutten av 40-årene er som verpesjuke høner langt inn i midtlivskrisa fordi de har rota bort tiden, stakkars.

Skjult ID med pseudonym k40 ma. 26 nov. 2012 18:18

Legger ikke skjul på at jeg ønsker meg barn. Hvorfor skulle jeg vel det da....kunne ikke tenke meg å prøve å lure noen til å få barn med meg som ikke ønsker det. Jeg tror heller ikke forhold vil kunne fungere særlig dersom man ikke her ønsker det samme en stund muligens. Jeg er ikke desperat heller og de som ikke har samme ønske får repektere mine å heller ikke prøve å oppnå kontakt med meg noe mange gjør allikevel. Noen tror jeg alt ligger i rugekassa klar til angrep på første og beste annlegg som måtte komme min vei. Hadde jeg vært desperat så hadde faktisk akkurat det ikke vært noe stort problem i det hele tatt.....menn er enkle sånn.....;) Hadde ikke trengt å vært her engang for å ordnet den saken.Kunne fint latt seg ordne til og med på en dårlig hår dag eller hva det en skulle være så er man stort sett tag-bar det er nå min erfaring hvertfall.....
Ser også at mange mulig tenker at hmm.....40 år.....tja det problemet der løser seg selv snart fra naturens side så.....jeg skjønner jo såpass da... Så har jeg litt morro i blant da å sender svar med noen standar spørmål angåene annleggene.....så hå-hå.....artig å se litt etterpå at vedkommende ikke var sen med få å blokkert meg... å det er helt fullstendig greit!

(kvinne 37 år fra Buskerud) ma. 26 nov. 2012 19:10 Privat melding

Kan ikke si klokka mi tikker spesielt høyt. Jeg er selvfølgelig klar over at jeg ikke har all verdens tid, samtidig som jeg nok har rygget unna menn som har vært mer enn klar for å stifte familie, og det helst i går. Prioriteringen får være å finne den mannen som passer, om man skulle være så heldig,så får resten komme etterhvert.

Skjult ID med pseudonym Jente 30 + ti. 27 nov. 2012 16:31

Er glad jeg er en kvinne som beg å nærme meg36 år, og som føler meg helt rolig selv om jeg ikke har barn. Får jeg barn, gjør jeg det, får jeg ikke, er nok det helt greit. Har et helt avslappet forhold til dette, og det føles godt :- )