Alle innlegg Sukkerforum

Auto logg ut?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym ^_^ ma. 26 nov. 2012 03:25

Er det mulig og få til noen auto logg ut funksjon pga inaktivitet?

Støtt og stadig får jeg opp at brukere er online og sender derfor melding / Chat, mens personen egentlig ikke har vært aktiv på en del timer.

Andre forum o.l har en automatisk logg ut funksjon som logger deg ut om du ikke har gjort noe på feks 1 time. Det samme gjelder vell om du bare krysser ut vinduet, systemet plukker fortsatt opp at du er aktiv en veldig lang periode etter dette.

Bare jeg som savner dette?

Skjult ID med pseudonym tec. ma. 26 nov. 2012 08:26

det er allerede på plass

Skjult ID med pseudonym ts ma. 26 nov. 2012 08:42

Synes ikke det virker som det funker. En jeg har truffet en del gjennom her feks var pålogget til 4 i natt, når jeg vet at hun la seg 1.

Skjult ID med pseudonym pgmp ma. 26 nov. 2012 10:28

Hjelper ikke stort om en utlogging skjer automatisk når man fortsatt står på online-/chatlista i timesvis etterpå - og det skjer selv om man logger ut manuelt også.

@ts
Sikker på at hun la seg kl1, og ikke bare sa det for å kunne konsentrere seg om en annen resten av natta?

Skjult ID med pseudonym Ann Thrax ma. 26 nov. 2012 12:06

Jeg er litt glad for at det er forvirring rundt dette når jeg ser at folk her er sykelig opptatt av hvem som er pålogget eller ikke og hvor lenge og når. Hvis du prøver å chatte med noen ut av det blå er det ikke alltid de gidder å ta invitasjonen, og hva er poenget med å hele tiden sjekke når folk er på eller av eller ergre seg over at de ikke svarer selv om de er grønne.. å sjekke at en man prater med er pålogget helt til 4 om morgenen er litt sykt spør du meg.

Skjult ID med pseudonym ss ma. 26 nov. 2012 13:10

min profil logger ihvertfall automatisk ut etter en stund, så her funker det..

Skjult ID ma. 26 nov. 2012 14:19

Nå har jeg vært inaktiv i 5 timer, men er like fullt pålogget når jeg vender tilbake til dataen.

Skjult ID med pseudonym ts ma. 26 nov. 2012 16:46

@Pgmp det er jeg sikker på ettersom hun sov her den natta ;-)

@ 14.19 se der, funker ikke som det skal. er ikke sykelig opptatt av det men hva er vitsen med en online nå funksjon når den ikke er oppdatert på x antall timer. Dette er jo en funksjon som det satses mye på ettersom det er det første som kommer opp etter log in. Enten fiks det eller ta det bort mener jeg mtp at det bare skaper forvirringer.

Skjult ID med pseudonym vailers ma. 26 nov. 2012 16:54

skal vel ikke glemme det fakta at sukker har fordel av at flest mulig medlemmer vises som pålogget. Dvs vise at de har en stor brukermasse :)

Skjult ID med pseudonym ts ma. 26 nov. 2012 17:35

@Ann thrax, hadde det vært greia så er jeg enig, men tilfelle her var at hun sov hos meg, jeg våknet klokken 4 pga en mail om en mld, logger på av nysgjerrighet og ettersom vedkommende som sover på min høyre side Og jeg har god match så kommer hun langt opp på "online" lista.

Skjult ID med pseudonym Jente ma. 26 nov. 2012 17:48

HAHAHAHA
Sover med en dame med høy match.våkner klokken 4 pga en mail om en mld, logger på av nysgjerrighet .

JAJA.... Er det rart vi forblir single. :)))))))

Skjult ID med pseudonym Lowry ma. 26 nov. 2012 17:51

Kanskje hun lå på sin side av sengen og brukte sukker på mobil, fulgte du med så mye? :-)

Skjult ID med pseudonym ts ma. 26 nov. 2012 19:57

@ jente, ja nyskjerrigheten her er sterk og selv om hun sov over betyr ikke det at det nødvendigvis er noe mer der eller at vi er "eksklusive" på noen måte.

@lowry mtp at mobilen lå på stua så tviler jeg, men ikke umulig at hun hadde vært på "do" 10min før jeg våknet.

Uansett poenget her er ikke og forklare om den natta, men brukte det som et eksempel på at jeg vet med sikkerthet at systemet ikke funker som det skal, noe andre også tydeligvis har oppdaget.

Skjult ID med pseudonym Ann Thrax ma. 26 nov. 2012 20:09

Ok ts..ser den. Men skjønner fremdeles ikke de som vil ha det slavisk fra minutt til minutt hvem som er av og på, jeg slår aldri av pc'n og den siden står der sikkert grønn selv om jeg er på hyttetur. Om noen vil henge seg opp i hvorfor jeg er online eller ikke, bør de heller ta noe beroligende. Når man blir ekslusive, er man ikke grønn på sukker lenger. Om man da ikke krysser av for 'ikke vis meg online' og leter litt ved siden av...lykke til for de

Skjult ID med pseudonym KONGEN ma. 26 nov. 2012 20:14

Jeg kan surfe videre på sukker etter å ha sovet en natt uten å logge meg inn igjen.
Skal jeg være ærlig kunne jeg ikke brydd meg mindre. Jeg her helt enig med Ann Thrax) - ma. 26 nov. 20:09 her.

Skjult ID med pseudonym Gørl ma. 26 nov. 2012 20:57

Har fått mange meldinger med: Hallo i natten. Får ikke du heller sove?
Altså de har en forventning om at jeg er våken kl. 04, noe jeg sjelden er.

Men jeg synes det er verre de få gangene har opplevd å snakke med noen litt fram og tilbake i løpet av en dag, og så spør den ene eller den andre om å treffes samme kveld. DET er kjedelig å ikke få svart på/vente på svar på. Så det lærer man etter hvert å unngå. Men i starten trodde jeg det var samsvar med å være pålogget og vises pålogget. Sånn som face book. Sannheten, rett og slett.

Skjult ID med pseudonym ts ma. 26 nov. 2012 21:47

Det er ikke at jeg bryr meg veldig om når noen spesifikke er pålogget, men mer at hvem som er pålogget NÅ er noe sukker legger mye i, det er klart at jeg ikke vil ha minutt til minutt, men når de som står som pålogget på førstesiden ofte ikke har vært pålogget på 4-5 timer så virker det som en funksjon som går mer på og overbevise "kunder" om at her er det mange aktive hele tiden når det ikke er realiteten istedet for og informere om hvem som faktisk er på...

Det er også flere eksempel på at det kunne vært greit at den var litt mer oppdatert enn det den er, gørl nevner en av dem. Igjen ikke minutt til minutt det blir feil, men mer 1 time og ikke 5 eller hva det er nå.

Har du ikke vært aktiv (dvs trykket på siden) på en time så burde det ikke komme opp i systemet at du er pålogget. Just my 2 cents.