Alle innlegg Sukkerforum

Så mange søte frosker

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Ann Thrax ma. 26 nov. 2012 19:04

Undrer av og til om folk vet 100% hva de leter etter / vil ha? Jeg famler litt, tror jeg vil ha kjæreste, men så kommer tvilen og det er så godt å være singel. Har datet meg gjennom en fin haug her inne, en varte en del måneder men da jeg ville mer ville ikke han. Når jeg finner tonen med en som faktisk vil ha mer, skrubber det for meg. Jeg finner årsaker til at jeg ikke er tiltrukket til de jeg møter på løpende bånd. Er det fordi jeg møter en del jeg aldri hadde sett to ganger på i en real life setting, eller er det noe annet som f.eks at jeg bare er halvinteressert i hele greia? Men innimellom er motivasjonen knallsterk for å finne noen, og da slår jeg gjerne til med seriedating. Så er det bråstopp. Hvordan kan jeg vite hva jeg vil sammen med en mann før det har gått litt tid? Som sagt, jeg 'tror' jeg helst vil ha en kjæreste. Men med det utgangspunktet blir det masse masse feiling. For min del hvertfall. Satans mange frosker man skal kysse altså.

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) ma. 26 nov. 2012 19:13 Privat melding

Er det ikke ofte slik med mye her i livet at når man er i tvil eller ikke vet, så betyr det at det ikke er riktig for en :)
Og at den dagen man bare vet, da er alt dette med tidligere "vet ikke" glemt bort, fordi alt plutselig bare faller på plass :)

Og mange ganger så tror jeg at folk som dumper noen med "forklaringen" at de ikke egentlig er klar for noe forhold enda, faktisk føler dette fordi den de datet ikke var riktig for dem.
Så når vedkommende tilsynelatende blir sammen med noen bare noen måneder etterpå så handlet det ikke nødvendigvis om at vedkommende lyvde seg ut av situasjonen. Men at h-n bare ikke skjønte forskjellen på "ikke klar" og "ikke funnet den rette". Jeg tror de to tingene fort kan forveksles fordi mange faktisk føler at de ikke er helt klare når singeltilværelsen trekker mer enn en søt jente eller gutt de har datet.
Men så bunner det kanskje egentlig i at vedkommende ikke var den rette, og at singeltilværelsen glatt blir gitt på båten ganske kort (eller lang for den saks skyld) tid etterpå fordi man treffer en som er riktig for en :)

Så mange vet nok egentlig 100% hva de vil ha :)
De er bare så utrolig i tvil mange ganger før det de vil ha dukker opp :)
Og da er det lett å bli sittende på "virrestolen", hvor man vil det ene den ene dagen, og ombestemmer seg tvert dagen etter :P

Skjult ID med pseudonym Klementin ma. 26 nov. 2012 19:22

Kjenner meg veldig igjen i TS. Jeg har det helt likt. Problemet er jo at jeg veldig gjerne vil treffe noen, men så møter jeg gutter som er litt forskjellige fra meg når det gjelder interesser, ikke er helt den typen jeg vanligvis faller for, eller at jeg bare ikke er tiltrukket. Når jeg møter gutter i virkeligheten derimot er det ofte sånne jeg falt for med det samme jeg traff de. Er ganske sikker på at jeg har blitt for kresen. Det er så få interessante menn, og jo bedre man blir kjent med de, jo kjedeligere blir de.

Skjult ID med pseudonym Rich&Happy ma. 26 nov. 2012 19:24

@Minnie: Klokt sagt

Skjult ID med pseudonym Ann Thrax ma. 26 nov. 2012 19:29

@ Minney, så kloke ord, som vanlig, fra deg :)

@ Klementin, du nevner interesser, som jeg egentlig overser i 'bli kjent' fasen fordi jeg tenker at om vi har ulike interesser er ikke det så viktig. Men den kræsjer vel gjerne 2-3 måneder inn i datingen etter at alt som er nytt og spennende legger seg litt kanskje.

Skjult ID med pseudonym She ma. 26 nov. 2012 20:51

Én ting er i hvert fall sikkert, som TS nevner - at man møter en del som man aldri ville sett to ganger på i en real life-setting, og dermed er det nødt til å bli en del bomtreff der man raskt finner ut at man ikke er så interessert, sånn er det når man bare har sett noen bilder på forhånd.
Folk bruker jo som regel de aller mest flatterende bildene av seg selv og ikke alltid virkeligheten er like flatterende.

Skjult ID med pseudonym Ann Thrax ma. 26 nov. 2012 20:56

@ iKommode, ja jeg er enig i at det kanskje kan være det, siden jeg trives godt alene. Men mesteparten av livet har jeg vært i langvarige forhold, og trivdes veldig godt der, så det er ikke bare det heller.
Som @ She sier, man skal jo pløye gjennom en del hvor det blir mye bomtreff, og da oppstår tvilen hos meg når jeg har truffet tre-fire på rad som går i glemmeboka etter noen dager.

Skjult ID med pseudonym Ann Thrax ma. 26 nov. 2012 21:18

Men iKommode, hva skjer når du møter folk fra Sukker kjapt for å se om det er noe interesse der, og du absolutt ikke føler tiltrekning..det er bare null? Kan da alvorlig ikke bruke tid for å utforske slikt? Tvinge seg selv til å få lyst til å kysse en fyr?

(kvinne 50 år fra Akershus) ma. 26 nov. 2012 21:24 Privat melding

Nok en gang super kloke ord fra Minnie :))
Skulle likt å møtt deg irl , har så sansen for mye av det du skriver :) tror du er en kjempe person .
Har du skrevet bok ? om ikke, hva med å prøve på det ?

Sorry ts for at jeg sporet av :((

Skjult ID med pseudonym Ann Thrax ma. 26 nov. 2012 21:30

@ Isbj..Har også et hemmelig ønske om å få Minney som bestevenninne....

(kvinne 50 år fra Akershus) ma. 26 nov. 2012 21:33 Privat melding

Ann Thrax .. ja ikke sant :)) hvor i landet holder du hus? ser Minnie bor Aust -Agder og litt avstand ..

Skjult ID med pseudonym Ann Thrax ma. 26 nov. 2012 21:40

Jepp..@ iKommode, jeg tar poenget. Og det er vel de gangene hvor jeg faktisk har brukt tid som frustrerer mest, de som varer en kaffe er ikke verdt å snakke om. Og det jeg sa først, jeg kan ikke finne ut hva jeg vil før forholdet egentlig er under utvikling og jeg treffer det rette punktet. Så den datingen jeg driver med er selvfølgelig overfladisk, fordi jeg utelukker ved kjemi (i.e hvis jeg ikke kan tenke meg å kysse fyren pga hvasomhelst grunn som stopper meg, ofte at jeg ikke liker han som person eller han er fysisk ikke attraktiv).

Men de jeg satset på, varte jo litt. Jeg kikker meg selv fremdeles for en mann som jeg kunne ha vasket bilen naken for, men som tok 5 dater før han kysset meg. Og havnet i vennefella. Timingen blir så viktig i alt dette for at vi gir hverandre mer tid for å finne ut av det.

Skjult ID med pseudonym Ann Thrax ma. 26 nov. 2012 21:40

@ Isbj, jeg er i Oslo :)

Skjult ID med pseudonym Ann Thrax ma. 26 nov. 2012 21:41

klikket, mente jeg..ikke kikker meg selv..

Skjult ID med pseudonym Klementin ma. 26 nov. 2012 21:43

Jeg pleier å gi det litt tid, men uten hell foreløpig dessverre. Når jeg gir det tid blir jeg som regel mindre interessert og ikke mer. Nå har jeg bestemt meg for å være klar på at jeg vil begynne som kun venner, ellers er jeg alltid overnervøs for at fyren skal prøve å kysse meg eller lignende.

Skjult ID med pseudonym isbj ma. 26 nov. 2012 21:44

Du er i Oslo ja :)) har du vært på noen av de felles treffene vi har hatt ?

Skjult ID med pseudonym padde ma. 26 nov. 2012 21:47

Hei!

Hva med vi padder?

Skjult ID med pseudonym paddine ma. 26 nov. 2012 21:48

@Isbj
Jeg bor i nogre.

Skjult ID med pseudonym Ann Thrax ma. 26 nov. 2012 21:49

@ padde - bli kvitt vortene så kysser vi dere også :)

@ isbj, nei har ikke vært.

Skjult ID med pseudonym Ann Thrax ma. 26 nov. 2012 21:50

lol paddine..

Skjult ID med pseudonym paddine ma. 26 nov. 2012 21:50

@Ann Thrax
Hva med meg?

Skjult ID med pseudonym paddine ma. 26 nov. 2012 21:51

Åja.

Skjult ID med pseudonym paddine ma. 26 nov. 2012 21:51

Det er fint å være padde.

Skjult ID med pseudonym askepott ma. 26 nov. 2012 21:55

Jeg fant nylig ut at det funker ikke med 2 date, hvis jeg ikke er tiltrukket første date.. med tiltrukket mener jeg at jeg har virkelig lyst at daten skal ende i et kyss.... Jeg gav en fyr en ny sjanse, han var meget hyggelig, men den helt store gnisten manglet... Jeg tenkte at det kan jo komme, men det gjør ikke det for meg. Enten er den der eller ikke. Så.. dette med at man må tiden til hjelp, mulig det funker for noen, men dessverre er jeg ikke konstruert slik.

Skjult ID med pseudonym Ann Thrax ma. 26 nov. 2012 21:57

@ askepott...så riktig! Jeg er litt redd for å innrømme at hvis jeg ikke føler for litt klinings på date 1, blir det bare vurderinger og tull etterpå...

Skjult ID med pseudonym askepott ma. 26 nov. 2012 22:03

@Ann Thrax..

Skjønner deg, fordi det kan muligens høres veldig kynisk ut, men de gangene jeg har falt for noen har jeg aldri sittet og spekulert på om jeg vil treffe fyren igjen eller ikke. Dette med å ta tiden til hjelp.. det er helt bortkastet for alles del.. dvs ikke bare meg det går utover, men den man treffer. Mange ting skal stemme, men for at man i det hele tatt skal starte på noe, må lysten være der.. Jeg MÅ ha lyst til å være fysisk med fyren.. Enkelt og greit. Og da blir det nødvendigvis mange frosker å kysse..

Har nettopp vært der.. han ville kysse meg, det kjentes helt feil.. det gav meg ingenting. Og det handler ikke om at det er noe feil med fyren, det er jeg som ikke har den rette tiltrekningen!

Skjult ID med pseudonym Ann Thrax ma. 26 nov. 2012 22:12

askepott, takk for den. Jeg svimer også i alle andre retninger hvis jeg ikke får den fysiske tiltrekningen. Kommer hjem og tenker : 'nei, ingen date # 2 med han'. Men blir litt frustrert over at jeg møter så mange menn til date # 1 som jeg burde/skulle/kunne ha sila ut før det, og trenger et møte for å se hva som er der. Og etter mange bomskudd blir man 'håpløs' lol.

Skjult ID med pseudonym askepott ma. 26 nov. 2012 22:17

Men for å svare deg på spørsmålet ditt.. ja, jeg vet hva jeg vil.. men med hvem.. det aner jeg ikke før HAN dukker opp..

Skjult ID med pseudonym Ann Thrax ma. 26 nov. 2012 22:22

Hm, der bomma du litt kanskje, du VET hva du vil, men ikke med hvem. Så uansett, jeg tror på å gi ting litt tid. Det blir for vanskelig her inne, for det er noe nytt og spennende rundt hvert hjørne. Sukker sin nye markeringsfunksjon har 'har datet', og 'på vent'. Hvis jeg skulle brukt den slavisk ville alt blitt organisert og interessen min 'poff' borte

Skjult ID med pseudonym Ann Thrax ma. 26 nov. 2012 22:23

Mente ikke at du bomma, bare at du bomma med 'hvem'..sorry

(mann 47 år fra Oslo) ma. 26 nov. 2012 22:51 Privat melding

Men er ikke noe av det som gjør nettdating såpass spesielt (og kanskje vanskelig) at man nærmest starter i motsatt ende? Tidligere ble man gjerne sammen fordi man hadde møtt hverandre og likt hverandre, nå møter man hverandre for å se om man liker hverandre og kan bli sammen. Fanken, dette låt kanskje litt fjortis, men tror bestemt at det finnes et poeng der inne et sted.
Det jeg lizzm prøvde å si var vel egentlig at vi gjerne har analyse/vurderingsfilteret på allerede før vi i det hele tatt treffes.

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) ma. 26 nov. 2012 22:53 Privat melding

Ble nesten litt rørt her nå isbj og Ann Thrax :)
Eller ble vel mer enn nesten, for jeg ble faktisk rørt :)

Og takk, dere virker som kjempedamer dere også :)

(avsporing fra tråden dette men :P )

Jeg er nok ikke alltid så klok som det av og til kanskje kan virke. Og jeg har absolutt mine ting å jobbe med jeg også. Vet ekstremt godt at å si ting er enklere enn å utføre dem. Samt at å gi andre råd også er lettere enn selv å følge dem. Både på godt og vondt :)
Men jeg synes det er interessant å lære av egne feil :) Og for å klare det så må man jo tryne litt her i livet :P

Har vurdert om jeg skulle ha prøvd å komme meg på sukkerfesten i januar :)
Ikke for å lete etter noen kjæreste, men for å kanskje være så heldig å treffe på noen av de gode forumtrollene her inne :)
(og ja, jeg vet at et forumtroll er noe annet.....men her på Sukker så har ordet forumtroll en særegen betydning, så det så!! :)

Skjult ID med pseudonym Ann Thrax ma. 26 nov. 2012 22:57

@ iKommode, igjen fikk du meg til å tenke, og tenker spesielt på en spesiell som havnet i vennefella...

@ HerrFekt, det er ikke fjortis, vi starter faktisk i motsatt ende enn det vi er vokst opp til å følge. Om 10 år møtes tenåringene bare slik, ikke på blomsterenga etter en skoletur. Trist, litt.

(mann 47 år fra Oslo) ma. 26 nov. 2012 23:05 Privat melding

AnnThrax (digger forresten det pseudonymet):

Men som middelaldrende mann er dette den arenaen der man faktisk KAN møte noen, så jeg synes egentlig ikke det er trist. Jeg er bare litt sur for at jeg ikke oppdaga den før. :-P

Skjult ID med pseudonym Ann Thrax ma. 26 nov. 2012 23:07

lol @ HerrFekt, du er ikke den eneste. Jeg liker nicket mitt også (selvforklarende hver gang jeg er sur, he he).

Skjult ID med pseudonym Ann Thrax ma. 26 nov. 2012 23:10

+ ingen kan egentlig vite om jeg er fullstendig dopa, full eller på piller..ehm

(mann 47 år fra Oslo) ma. 26 nov. 2012 23:21 Privat melding

Sløyt, jente. Sløyt, ezze.

Skjult ID med pseudonym Ann Thrax ma. 26 nov. 2012 23:23

Erhm, la oss ta den privat....

Skjult ID med pseudonym Ann Thrax ma. 26 nov. 2012 23:27

@ Minney, du er så klok som du er, og det er nok ;) Du er også den mest hyggelige personen på forumet, så ikke vær redd for hvem som vil ha deg på vors, fest og nachs på neste sukkerfest, vær på vakt for oss forumsdamer og heller se litt mer på mannfolka ;)

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) ma. 26 nov. 2012 23:40 Privat melding

@ Ann Thrax

Mannfolk??? B-)
Hvor? :P

Er farlig å havne på forumet, for man glemmer jo at mannfolk var den opprinnelige årsaken til at man lagde seg en profil på Sukker :P

Skjult ID med pseudonym Tingeling ti. 27 nov. 2012 00:10

Jeg skal ihvertfall ikke kysse denne frosken! DET vet jeg! ;-)
http://www.youtube.com/watch?v=WlEzvdlYRes

Skjult ID med pseudonym Ann Thrax ti. 27 nov. 2012 01:10

@ Minney...ha ha. Du og jeg, ta en tur på byen?

Skjult ID med pseudonym Ann Thrax ti. 27 nov. 2012 01:12

@ iKommode, jeg kjenner en god spesialist...? Du ok? eh

Skjult ID med pseudonym _________ ti. 27 nov. 2012 03:43

Istedenfor å kjøre seriedating, ta det litt med ro.

Skjult ID med pseudonym Lowry ti. 27 nov. 2012 08:11

@Minney, psst, mannfolk finner du utenfor forum, forummenn er ikke lenger menn :-)

Og ellers, frosk vs byttedyr: http://www.youtube.com/watch?v=qh4zX-gQz-Y

(mann 47 år fra Oslo) ti. 27 nov. 2012 08:22 Privat melding

Har for lengst innsett at Lowry har rett, så så det er bare å bli her.

(mann 37 år fra Vestfold) ti. 27 nov. 2012 10:17 Privat melding

iKommode1: lurte på om jeg skulle føle meg truffet når du begynnte med små grodorna...

(kvinne 37 år fra Buskerud) ti. 27 nov. 2012 10:56 Privat melding

Ved nettdating blir ikke settingen fullt så avslappet som når man treffes tilfeldig, får sans for hverandre, og ser hva som skjer.
Møtes man på nettet, så vet jo begge hvorfor man treffes i utgangspunktet, og man må finne ut av om man passer sammen.
Det kan fungere helt greit det, om begge er innstilt på at man ikke blir kjent på fjorten dager, men samtidig kan man føle litt på at man treffes fordi man skal finne ut om man passer som kjærester.
Det er noe med akkurat det som jeg til tider synes er noe stressende, i allefall om vedkommende i andre enden har det fryktelig travelt. Da er det lettere å si takk for seg, og heller kjenne på at man faktisk har det fint som man har det. Det kan vel også bli slik om man har vært singel lenge. Kan bare snakke for meg selv, men jeg vil ikke ha kjæreste bare for å ha en, jeg har det fint alene også, det er bare det at det hadde jo vært ekstra trivelig å være to i lengden. Det er i hvertfall mye bedre å være singel uten å ha noe på gang, enn å date noen hvor alt bare føles helt feil, og fyren går deg fullstendig på nervene. Nok et tegn på at det ikke er riktig person.
Men, den som lever får se, og den som venter på noe godt, og så videre:) Nå er det jo også snart nytt år og nye muligheter, og det har jeg jo sagt de siste 5 årene, så får vi se om 2013 er året for flere av oss her inne:-)

Skjult ID med pseudonym stuck! ti. 27 nov. 2012 12:08

blir helt feil for meg å tenke at nå vil jeg ha meg en kjæreste. Og at da er det jo bare å begynne date damer til du finner den rette.
Jeg vil at det skal være så nærme irl som mulig jeg da. Og det er jo ikke mange damer på nett som gir meg den samme følelsen. Så jeg venter heller til hun dukker opp. Hun som med sitt profilbilde setter i gang hele systemet mitt. Får jeg god tone med henne og hun vil treffe meg har jeg til dags dato aldri tenkt at hun er helt feil. Jeg har alltid tenkt JA!!!! deg vil jeg ha. :) Blir like betatt hver gang.
Fremdeles singel så mulig jeg også bare må begynne å date damer som ikke gir meg så mye jer på nett i håp om at det kan utvikle seg noe, eller at jeg blir positivt overrasket. Synes det blir helt feil jeg da. Er jo ikke sånn det funker utenfor. Ja man kan bli betatt av dama på jobb over tid, men hun må jeg jo treffe hver dag og det bare skjer at jeg en dag ser henen på nytt :). Her på nett snakker vi om å vise interesse for en jeg aldri har møtt eller må ha noe som helst forhold til på andre plan. Og blir rart å gi meg selv muligheten til å kanskje bli betatt over tid. Når vi ikke har noe annet å bygge forholdet vårt på enn å se om vi kan utvikle følelser for hverandre. ?? Så jeg har vel konkludert med at jeg velger å vente til det dukker opp en dame som får meg til å tenke wow!! deg vil jeg ha.

Så jeg er han som vet at hun vil jeg ha på første møte jeg. Så får tiden vise om hun lever opp til mine forventninger :) Tror det er lettere å vise oppriktig interesse også om man er veldig betatt. Hvis man ikke er helt sikker så blir det lettere å takke nei til en kinokveld fordi man heller vil være med venninner eller kamerater akkurat den kvelden.
Vil møte en som setter venner og venninner til side jeg i bli kjentfasen. Og det skjønner dine venner for du driver jo ikke å dater hele tiden..... :)

Skjult ID med pseudonym askepott ti. 27 nov. 2012 19:08

@stuck , signerer den!

Har det akkurat sånn jeg og, jeg vet det med en gang om jeg kunne tenkt meg noe mer. Med det som utgangspunkt satser jeg.

Ute i IRL kommer ingen med matchtre , med andre ord du vet svært lite om personen som du nettopp er blitt betatt av, men det spiller ingen rolle, når du er tiltrukket for det er da du ønsker å bli bedre kjent!