Alle innlegg Sukkerforum

Følte ikke for å svare. :P

Vis siste innlegg
(mann 33 år fra Vest-Agder) lø. 1 des. 2012 14:50 Privat melding

Det har mange ganger vært et omstridt tema at en rekke kvinnelige Sukker-deltakere ikke svarer på meldinger. Og selv om man godt burde vite at det ikke nytter å sutre over dette, så har det allikevel blitt en del klagetråder som omhandler dette, av skuffete menn, nettopp her på forumet.

Vel, jeg prøver nå å belyse at dette med å ikke svare ikke burde myntes for mye bare på kvinnene. Hvis man som mann påstår at man svarer på alle meldinger man får inn, så tror jeg nok at det er løgn. :)
For å ha "større muligheter på markedet", så er jeg også medlem på Møteplassen. Og her fikk jeg for to dager siden en av de aller kjedeligste og mest intetsigende meldingene som det går an å skrive, rett ned i innboksen min...

Ei 30 år gammel dame fra Kristiansand skrev et "hei" til meg, og ingenting annet. Det er akkurat så vidt man kan kalle det ei melding egentlig. Det sto bare hei, skrevet med liten "h", og ikke noe mer. :) Og profilen er totalt bildeløs i tillegg. Da må jeg virkelig si at jeg ikke følte noe interesse. Og ja, jeg forventer at man bruker bilder på profilen. Ellers får jeg et inntrykk av at hun prøver å skjule noe. Ikke misforstå meg, det er hyggelig at noen tar kontakt med meg, men i likhet med mange andre bør det ligge mer innlevelse og ektefølt interesse bak. Så jeg valgte å ikke svare. Kanskje det er arrogant og kaldt av meg, jeg vet ikke.

Men hvis kvinnene her har fått mange slike fantasiløse og intetsigende henvendelser av mannfolk, så har jeg full forståelse for at de ikke gidder å svare. Hvis jeg føler interesse for noen her, så prøver jeg å sette fingeren på hva jeg liker på profilen hennes. Stille et spørsmål, eller tre. Og ikke kommentere for mye på hennes utseende, selv om jeg virkelig liker det jeg ser. :)

Skjult ID med pseudonym Klementin lø. 1 des. 2012 14:56

For min del så handler det ikke om at meldingen er fantasiløs

Skjult ID med pseudonym Klementin lø. 1 des. 2012 14:57

For min del handler det ikke om at meldingen er fantasiløs

Skjult ID med pseudonym Klementin lø. 1 des. 2012 14:58

Eller kjedelig. Er jeg ikke tiltrukket så svarer jeg ikke, og er jeg interessert så svarer jeg på et hei.

(kvinne 44 år fra Buskerud) lø. 1 des. 2012 15:14 Privat melding

Er det ikke profilbilde, så svarer jeg IKKE på ett Hei bare... og er det profilbilde, og jeg liker det jeg ser der, så sjekker jeg resten av profilen, og svarer . :)men igjen, er jeg ikke tiltrukket, så svarer jeg ikke... Men må også få si at det er ofte jeg leser meldinger, men ikke har tid akkurat da til å sette meg ned og skrive noe fornuftig..og hender da også at jeg ikke får svar.. så sånn er vel bare nettdatingen....

Skjult ID med pseudonym Kroma lø. 1 des. 2012 15:15

Jeg beundrer din evne til å skrive et innlegg på fire avsnitt om dette, Sefiroth. High five!

(mann 38 år fra Oslo) lø. 1 des. 2012 15:53 Privat melding

Et enkelt hei kan jo alltids være starten på en samtale. Der ute utenfor sukker så sier man jo oftest hei først og venter på hei tilbake. Og vips har man en samtale gående. Så hvorfor kan man ikke gjøre det så enkelt her inne?
Info om personen står jo i som oftest i profilen uansett. Ser ikke helt problemet her.

Så jeg kan gjerne svare noen som bare sier hei :)

Skjult ID med pseudonym klanten lø. 1 des. 2012 15:57

Et enkelt " hei " her inne på et nettsamfunn virker for meg som et mulig tilbakestående kvinnemenneske.

Skjult ID med pseudonym mp lø. 1 des. 2012 16:59

Det handler om litt folkeskikk, spesielt om noen legger litt arbeid i å sende en melding. Jeg har selv vært aktiv på flere sider, og sukker skiller seg spesielt ut, vet ikke hvorfor det er slik. På MP får jeg meldinger daglig og mellom 5-15 besøkende hver dag. Profilteksten og bildene er identiske. OG jeg får svar der, men ikke her. De siste 2 månedene har jeg skrevet ca 15 førstemeldinger her - ikke mange, og ikke til "topp 10" men til damer som jeg liker profilteksten på, jeg prøver alle triksene, stiller spørsmål, viser at jeg har lest profilen - og kanskje 10 % besøker min profil tilbake og 0 har svart. Det virker som om sukker er oslos lekeplass.

Jeg personlig svarer alltid, selv om jeg ikke får mange. Men en hurtigmelding hadde jo vært greit, så slipper man jo å vente i spenning hele tiden. Det er ikke noe typisk online dating fenomen at svarene uteblir, det er et typisk sukkerfenomen. Men helt ærlig så er jo et uteblitt svar også et svar, og en bekreftelse på en personlighet jeg IKKE leter etter.

Jeg er seriøs, og har ingen problemer med draget - bare litt problemer med å finne ei hvor begge vil satse litt mer. (og hvor hun er flyttbar) Men for sukker sin del så er de uteblitte svarene her ufattelig demotiverende og jeg kommer nok til å bytte "lekegrind" om litt. Greit at dere/vi ikke svarer på opplagte "masseutsendelser" at vi ikke svarer på "hei" og at vi ikke svarer på profiler uten tekst og bilde - DET kan jeg forstå, men når vi får et brev fra noen som har gjort en innsats, så er det greit å tenke på at det er mennesker vi har i andre enden og at online dating kan være drepende demotiverende for de med litt tynnere hud og livserfaring enn meg.

Jeg skrev over lengre tid med ei veldig flott jente, hun fikk uten at jeg kødder mellom 50-60 meldinger hver dag, og kunne ikke skru på facebook engang uten å renne over. Der fikk jeg innblikk i, og forståelse for hvordan det er for de flotteste damene, men hun svarte alle, som hadde lagt inn litt innsats, som hun sa selv: "de fortjener et svar"

Jeg personlig gidder ikke skrive stort mer her på sukker, så kan dere damer leke med de som bare er ute etter en flørt, jeg vil bli kjent med deg, og evner å være i et forhold over lang tid, og det er det jeg vil ha, så slik sett er jeg nok på feil plass når jeg er på sukker.

Jeg er ikke bitter eller sur altså, det overrasker meg bare hvor totalt forskjellig sukker.no er sammenlignet med andre sider. Alt for mye Oslo, alt for mange useriøse he

(mann 33 år fra Vest-Agder) sø. 2 des. 2012 00:20 Privat melding

@star39: Slik reagerer jeg også. Hvis noen helt bevisst ikke legger ved bilder på profilen sin, så ser jeg ikke noe stort poeng i å starte en samtale. Jeg vil gjerne se hvem jeg skriver med.

Og ja, utseende har noe å si. Uansett hvor overfladisk og feil det høres ut. Jeg skjønner hva som menes med indre skjønnhet, men det er det ytre som man legger merke til aller først. Og hvis jeg ikke synes ei jente er tiltrekkende, så blir det et høflig avslag, uansett hvor bra personlighet denne jenta måtte ha.
Slik tenker jeg om meg selv også. Det er sikkert mange kvinner her som absolutt ikke finner meg tiltrekkende og sjarmerende, og derfor aldri kunne vurdert å ta kontakt med meg en gang. Og det er helt greit, jeg forstår det. :)

Bilder, ansiktsuttrykk, klesstil og profiltekst har svært mye si.

(mann 33 år fra Vest-Agder) sø. 2 des. 2012 00:22 Privat melding

@Ågot: Nei, jeg er ikke jomfru. Men jeg har ikke rikelig erfaring, for å si det på en enkel måte. Og det kan også være stor nok grunn til at flere kan miste interessen.

(mann 45 år fra Oslo) sø. 2 des. 2012 03:29 Privat melding

@mp 16:59
-Kjenner meg igjen i noe av det du skrev. De gangene jeg sender brev er det veldig oppriktig. Kanskje brevene er altfor oppriktige eller seriøse? Jeg går ikke gjenom lange "innledningsrutiner" før jeg kommer inn på viktige tema. Skjønner ikke hensikten med det. Men kanskje noen opplever dette som ubehagelig og påtrengende fordi de tenker at en førstedate med meg blir bindende...(?) (???)
Det er vanskelig å vurdere hvem man klaffer med fordi mange skriver lite om seg selv.
-Å tro på Gud skyver helt sikkert mange vekk. (Det er naturlig. Det er få på sukker som skriver om sånt. (Annet enn å ha krysset "Åndelig men ikke religiøs" ol på skjemaet.))
Jeg har vært ute på hyggelige treff med flere, og da er det alltid hun som har tatt kontakt fra begynnelsen.
-Bare litt nattelufting av tankene. Sov godt videre.

Skjult ID med pseudonym Kroma sø. 2 des. 2012 04:57

Jeg må ha landet på feil planet... Dette overgår min kognitive bredde. Du fikk altså et "hei". Og det har resultert i en tråd med lange vurderinger, betraktninger og filosofiske posisjoneringer. KAN det tenkes at hun ved en feil klarte å sende meldingen før hun fikk fullført? Og i den anledning tenkte som så at hun antagelig dummet seg ut og heller trakk seg tilbake? Hva er det med dere? Jeg får oppriktig vondt inni meg når dere klarer å utbrodere noe så trivielt til et leksikon i mellomenneskelig etikk. Si meg, er der der vi er? Er det dette vi har akumulert til? Vi har sendt folk til månen, løst hull i ozonlaget, gjort gutta i scooter til millionærer, men får bakoversveis av et hei med liten "h"? Er det rart vi mister troen på homo sapiens? Jeg beklager, men dette er ikke akseptabelt. Ta dere sammen. Av alle ting dere kan lage tråder av så er ikke dette her godt nok. Jeg beklager å være pekefngeren oppi dette. Nei stryk det, jeg beklager ikke. Dette holder bare ikke. Dette er syting, sutring, klaging over _ingenting_. Gunsan, hvor er du??

Skjult ID med pseudonym arneand sø. 2 des. 2012 05:10

@Kroma - sø. 2 des. 04:57
Mmmh, altså...
Koker ikke hele greia ned til at TS, etter å ha fått en melding med bare ett *hei*, fra en helt tom profil, skjønner hvorfor folk som får masse lignende intetsigende meldinger, ikke nødvendigvis gidder å svare på alle?

Nuh, hva var det de klaget over igjen? ;p

(mann 33 år fra Vest-Agder) sø. 2 des. 2012 10:51 Privat melding

@arneand: Spot on!

Det var akkurat det jeg egentlig mente med hele innlegget mitt. Men jeg skjønner at det vekker reaksjoner at jeg skriver så mye om noe så lite. :)
Nå fikk jeg det til å høres ut som at jeg er en kald og avvisende person, det er jeg i realiteten ikke.

Men de som ikke har profilbilde, og ellers en ganske tom profil legger jeg ikke noe energi i å svare. Er det ei jente med bilder, men som jeg ikke finner spesielt tiltrekkende, som skriver til meg, så svarer jeg faktisk. Men da med et høflig avslag.

Skjult ID med pseudonym Klementin sø. 2 des. 2012 11:33

Hoho, her gjør du mye ut av veldig lite Sefiroth. Anbefaler deg å ikke ta alt så høytidelig, damer liker jo fyrer som er litt laidback.

Skjult ID med pseudonym sugardaddy sø. 2 des. 2012 12:25

Lubricio @

Så du får så masse post at du ikke orker å sende et standard svar som sukker alt har skrevet? Vel, så populær tror jeg IKKE du er...

Skjult ID med pseudonym mp2 sø. 2 des. 2012 13:15

@MP

Jeg kjenner meg igjen i det du skriver. Sukker er dysfunksjonelt i forhold til f.eks mp.
For moro skyld opprettet jeg en profil der med samme bilde og en kort tekst.
På én uke hadde jeg like mange besøk som på ett år her inne, og omtrent like mange førstemeldinger.
Merk at noen av disse meldingene var fra jenter som også finnes her inne men da tydeligvis aldri har sett meg.

Jeg tror rett og slett mp gjør en bedre jobb på å synliggjøre oss gutta enn det sukker gjør.
Synd, for det er flere jenter jeg liker her inne.

Skjult ID med pseudonym Klementin sø. 2 des. 2012 13:19

Som jente kan jeg si at det er langt fler menn jeg blir tiltrukket av her på sukker enn på MP. Kan det være at dere retter og slett bare har høyere konkurranse her?

Skjult ID med pseudonym Broom... sø. 2 des. 2012 14:45

Kan skrive under på at møteplassen og match.com er litt mer ordentlige enn her. Får vanvittig mye besøk, mange skriver til meg og utrolig hyggelige folk. Trenger ikke å ta kontakt med damene, faktisk så tar damene kontakt med meg. Morsomt ;-)

Tror sukker.no lever i sin egen verden og tror damene her inne er utrolig sære. Det er en grunn for at jeg ikke henger mer på sukker og heller holder meg til andre plasser hvor man faktisk får kontakt. Og da faktisk med utrolig nydelige kvinner.

Menn som kun har prøvd sukker burde absolutt prøve andre nettdatingsider.

Regner med at innlegget mitt blir slettet av sukker admin om ikke så lenge, rett og slett fordi sukker.no ikke tåler kritikk.

Skjult ID med pseudonym Kev85 sø. 2 des. 2012 14:57

Tror det er mange som er på sukker som også er på møteplassen, match osv. Tror ikke det er noe forskjell på jentene her inne og der. Hehe

Skjult ID med pseudonym bønna sø. 2 des. 2012 15:20

"Sukker" høres klissete og søtladent ut. En møteplass er mer nøytralt :-b

Skjult ID med pseudonym mp sø. 2 des. 2012 15:22

@kev85 - Det er en forskjell og den er tydelig merkbar og @Broom - tenk å anbefale menn å bytte side da? De menn som er her kan holde seg her, så kan heller de damene som ønsker noe seriøst bytte side :D

Jeg skjønner ikke hvorfor det er slik. men @mp2 er inne på noe - kan rett og slett være designet? Kanskje henger de seg for mye opp i matchscore? Og skriver ikke til de som har lavere enn 97?? Jeg har også skrevet med jenter som er på flere sider, og fått kontakten via andre steder enn denne. Utfordringen er at de som jeg har skrevet med har jo også sagt at det er flere useriøse menn på sukker.no så kanskje er det vi gutta som skaper problemene for oss selv? :)

Men flere muligheter for å bli oppdaget hadde jo vært greit. Rent brukermessig så er jo sukker bra, selv om utvalget er svært begrenset i mitt nærområde :)

Skjult ID med pseudonym camo sø. 2 des. 2012 15:30

Forebeholder meg retten til å være kresen, uansett hvilket nettsted jeg velger å bruke. Har jeg ikke vært interessert i en mann på sukker, vil jeg neppe være det på andre steder heller.

Skjult ID med pseudonym Klementin sø. 2 des. 2012 16:30

Hadde vi damer hvert så kresne som dere skal ha det til, så hadde vi jo ikke kunne dratt på dater så ofte som vi gjøre. Kommer jo stadig i kontakt med menn som virker interessante her inne, og at jeg fortsatt er singel handler mer som at jeg ikke har møtt den ene rette ennå. Det betyr ikke at jeg trenger å bli mindre kresen på hvem jeg skriver med. Hadde jeg ikke skulle vært litt kresen hadde jeg fått jo uhorvelig mange å skrive med her, for da hadde jeg ikke kunnet skille de interessante fra de uinteressante.

Skjult ID med pseudonym pusur sø. 2 des. 2012 17:44

jeg sender hjerte (gult) og private meldinger til damer jeg synes er søte og jeg har lyst til å prate litt med, men det ser ikke ut som de hverken leser meldinene (det står at de ikke har lest) eller i det heletatt besøker min profil! me på Online-lista ser jeg at de er pålogget. og ja jeg sikter sikkert for høyt etter mitt utseende og livsstl.

Skjult ID med pseudonym Kev85 sø. 2 des. 2012 19:48

Mp, da er mitt spm, de som klager så mye på sukkerjenter da om jeg kan kalle de for det, hva gjør de her inne? Hvorfor bruke tid og penger på noe som de selv ikke har trua på? Noe man ikke kan gjøre er å endre personligheten til noen.

Skjult ID med pseudonym Lowry sø. 2 des. 2012 20:05

De som klager på dem på forum tilhører den 1%-en av sukker som er på forum, og er ikke representive, forumpersoner er egen spesielt art elns.