Alle innlegg Sukkerforum

Menn og seriøsitet??

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym sommerfugl sø. 2 des. 2012 01:17

Nå må jeg bare spør om hva det er som skjer enkelte ganger. Jeg har hatt kontat med noe menn, mailene har gått frem og tilbake med fin tone. V har pratet på telefon og jeg får høre at dette var en flott samtale og de gjerne vil prate videre med meg.De har ment at jeg er av interesse. Jeg har til da ikke vist bilder av meg. Jeg er langt fra stygg, jeg får titt og ofte høre at jeg er en flott og høyreist dame, jeg har ingen problem med å komme i kontakt med andre mennesker, men når disse mennen får se bilder av meg så er det stille, eller jeg bare blir blokkert.
Jeg har ingen problem med å bli avist, men når en i det ene sekundet vil forsette å prate og finne ut av meg, for i det neste blokkere meg, det er da jeg blir skeptisk til om det finnes seriøse menn her inne?
Om noen er det så hadde det vert kjekt med et tegn...for maken til useriøse menn her inne skal en lete lenge etter. Enten er det kun sex en spør om elleren blir blokkert..
Tror ikke jeg blir medlem her noe mer jeg.

Skjult ID med pseudonym Pater sø. 2 des. 2012 01:23

@sommerfugl: Jeg anser meg selv for å være meget seriøs. Og ærlig. Hvorfor ikke ha bilde i profilen din? Å skjule deg på den måten er ikke rettferdig overfor oss seriøse menn som virkelig søker en kvinne som deg.

(mann 38 år fra Østfold) sø. 2 des. 2012 01:28 Privat melding

At noen mister interessen for deg etter de har sett bilde(r) av deg betyr ikke at de ikke er ute etter noe seriøst. Det betyr kun at de mistet interessen for deg etter de fikk se bilde(r) av deg.

Sånn, det var dagens leksjon i det å trekke korrekte logiske slutninger, selv om de kanskje ikke er like komfortable som de ukorrekte man dikter opp selv.

Bare hyggelig. Regning sendes i posten.

Skjult ID med pseudonym Pater sø. 2 des. 2012 01:33

Jeg synes @ANASLEX er litt vel kjapp i logikk-leksjonen sin der. Korrelasjon medfører ikke kausalitet, min venn.

Skjult ID med pseudonym sommerfugl sø. 2 des. 2012 01:35

Men hvorfor gå så fort frem da? Si det de tror en dame vil høre og så blokkere etterpå? Ting tar tid, jeg sitter ikkje her å venter i brudekjole på en mann.
@ pater ja hvorfor jeg ikke har profilbilde kan være mange grunner til som jeg ikke kommer inn på her, er en logisk forklaring.

(mann 38 år fra Østfold) sø. 2 des. 2012 01:38 Privat melding

@Pater:

Jeg vet, men utifra informasjonen som ligger tilgjengelig, så er det den mest sannsynlig korrekte konklusjonen. Det kan jo selvsagt også skyldes at de fikk spasmer og tilfeldigvis kom nær blokker-knappen når de fikk se bildet uten at det hadde noe som helst med bildet å gjøre i det hele tatt, men kanskje noe de hørte på radioen, eller at naboen banket på døra for å låne en sekk med salt, og ikke er datakyndige nok til å reversjere blokkeringen, eller en hel masse andre mer eller mindre søkte greier, men altså... Come on! =)

Skjult ID med pseudonym Pater sø. 2 des. 2012 01:38

@sommerfugl: Jeg respekterer det.

(mann 37 år fra Hordaland) sø. 2 des. 2012 01:42 Privat melding

Bruk bildet på profilen, så slipper du dette "problemet".

Skjult ID med pseudonym Hoohoo sø. 2 des. 2012 08:43

Ok, at du ikke vil ha bilde det får man respektere. Men da må man jo ta konsekvensene av dette og, altså at noen da kommuniserer med deg fordi du har egenskaper som passer med det de ønsker det er jo fint og vel men de har jo ikke sett deg. At du då ikke passer med vad de ønsker utseendemessig må du jo bare akseptere.

Det hyggelige då er jo å gi deg beskjed om det (og hadde du oppskattet det?), men slik er nå en gang ikke verlden og har vel ikke med deres seriøsitet å gjøre.

Og så denne evinnerlige generalisering, menn hit og menn dit. Pfft... Ni damer altså ;)

Skjult ID med pseudonym Klementin sø. 2 des. 2012 08:49

Sånn er det å ikke ha bilde. De fleste vil miste interessen etter å ha sett bilde av deg. Det gjelder begge kjønn.

Skjult ID med pseudonym Pater sø. 2 des. 2012 11:04

Jeg tror dessverre at @Klementin har helt rett. Folk danner seg et bilde av deg når de snakker med deg i telefonen eller texter med deg. Når de begynner å like deg, så blir dette bildet de har konstruert stadig flottere og mer perfekt. Fantasien deres tar av, og når de endelig får bildet av deg som viser at du er kun en av oss vanlig dødelige, så blir det en nedtur for dem.

Skjult ID med pseudonym camo sø. 2 des. 2012 11:39

Enig med de siste to, men nå vet jeg ikke årsaken til å ikke ha bilde i profilen. Syns det er sterkt gjort å få til så god kontakt uten profilbilde, mange av oss kommer ikke så langt MED bilde i profilen. For min del er bildeløse profiler uaktuelle, er overfladisk nok til å innrømme at utseendet har noe å si.

Skjult ID med pseudonym megvel sø. 2 des. 2012 11:46

Uff ja, hadde ikke likt få en slik avvisning, best ha et bilde fra starten. jeg innleder ikke videre kontakt med noen før jeg får se bilde, utrolig kjip følelse å avvise noen etter å ha sett bilde..Og det er uten unntak hitttil. Så få deg et bilde, eller få avvisning på avvisning.

Skjult ID med pseudonym livsglad sø. 2 des. 2012 11:50

TS; hvis du ikke vil ha bilde i profilen eller album så vær villig til å sende bilder på mail relativt raskt. Er ikke til å komme unna; man skal like utseendet på den man skal date-hjelper ikke med all verdens hyggelige telefonsamtaler i forkant, utseendet avgjør, ihvertfall i første omgang. Du sparer både deg og de du har kontakt med for evt bortkastet tid. Vet selv hvor irriterende det er når jeg har brukt tid på en mann, så møtes for date og det viser seg at bilder i profil er tatt for ti år og tyve kilo siden.

Skjult ID med pseudonym femmeninne sø. 2 des. 2012 12:04

@sommerfugl!

Det er som @Hoohoo sier, du tar konsekvenser av at du viser bilder så sent.
Menn er mer visuelle enn kvinner. De mailer med deg od et sted i hodet sitt har de bilde av deg. Det må ikke være bevist en gang. Menn når de har laget seg det "bilde" og det stemmer ikke med det de ser på sjarmen, får de en slags skuffelse.
Samme gjelder kvinner men i litt mindre grad. Utseende er meeeeeget viktig ved nettsjekking. Husk at det finnes
hundrevis andre profiler rundt hjerne som man kan velge og vrake.

Jeg vil råde deg å vise bilder så fort som mulig, da unngår du denne dumme situasjonen med blokkering

Skjult ID med pseudonym mann35 sø. 2 des. 2012 12:09

Altså er Sukker full av useriøse kvinner. Sikkert minst 95 prosent av damene her er dønn useriøse. Hvorfor? Fordi de verken tar kontakt med meg først eller svarer meg når jeg sender dem en melding. Til tross for at de som regel påstår at de ønsker en kjæreste og ønsker noe seriøst selv. Løgnhalser er de! For det kan vel ikke bare være at det er bildene mine de ikke liker, og at de fleste av demfaktisk ønsker en kjæreste likevel - bare ikke meg?

Skjult ID med pseudonym femmeninne sø. 2 des. 2012 12:17

@mann35
Her er så stor utvalg og sånne krav at bare det at du spiller ikke golf /foreksempel /er en god grunn til avvisning.
Skjønner du ?
Det har ingenting med seriøsiteten å gjøre.

Skjult ID med pseudonym mann35 sø. 2 des. 2012 12:22

@ femmeninne

Skjønner det veldg godt. Mitt innlegg var ment veldig ironisk :) Poenget mitt var det motsatte selvsagt. At mennene som TS skriver og prater med ikke vil ha henne, når hun omsider og etter langt og lenge viser dem hvordan hun ser ut, behøver ikke å bety at de ikke kan være dønn seriøse i sin søken etter en annen kvinne de liker bedre.

For min del gidder jeg ikke engang å svare på brev fra kvinner uten bilde. Mest sannsynlig vil jeg jo ikke tiltrekkes noe særlig av dem når jeg endelig får se ett bilde, og det blir så kleint å skulle avvise dem da.

Skjult ID med pseudonym arneand sø. 2 des. 2012 12:27

@femmeninne - sø. 2 des. 12:17
Jepp, om du ikke har en godt dokumentert historie som dungeon master i D&D hjelper det lite om du ellers er perfekt. Det bare er sånn... ;p

Skjult ID med pseudonym sommerfugl sø. 2 des. 2012 22:28

Jeg sier ikke at menn er verre enn kvinner, for det tror jeg nemlig ikke. Jeg er ikke redd for å skrive til menn uten bilde,da jeg ser på det om en likeverdig som en med bilde. Joda, jeg har og avist, både de med og uten bilde, men jeg sier bestandig i fra og forklarer grunnen.
Nå er jeg heldigvis ikke desperat etter å finne meg en mann, så jeg tar det ikke så tungt. Jeg stiller spørsmål tegn ved å bare blokkere uten å si noe mer. Jeg mister repekten jeg da, og galskapen er det at en av de som blokkerte meg sjekket meg opp en gang jeg var ute. Han kjente meg ikke igjen. Trenger ikke si at han var uinteressant for meg da.
Jeg er klar over at det er et kaldt samfunn her inne, og det finnes nok de som har forventninger til hver eneste de møter, menn og kvinner, de kan få en knekk ved en blokkering.

Jeg er den jeg er på godt og vondt slik som alle andre, jeg er trygg nok på meg selv og jeg vet hva jeg vil ha og jeg tar hver og en kontakt for nett det det er ( til det motsatte er bevist ) tidsfordriv...

Skjult ID med pseudonym bønna sø. 2 des. 2012 22:38

...sommerfugl flagrer fra blomst til blomst ? ¨

Med 91000 aktive profiler så skal det mye til for at samtlige profiler er opprettet her for tull og tøys og intet annet
:-)

(kvinne 50 år fra Oslo) sø. 2 des. 2012 22:43 Privat melding

Problemet er vel at mennene ikke sier fra om at de ikke liker bildet men bare blokkerer henne , og det er jo litt uhøflig. Siden de har hatt en del kontakt så kan man jo koste på seg et lite svar. Det er jo helt ok at man ikke liker utseende, virker som om en del menn ikke tør å si fra om det ? Hva er de såfall redd for ?

Skjult ID med pseudonym Lowry sø. 2 des. 2012 22:43

Dvs bie går fra blomst til blomst?

Eller jegerdyr fra byttedyr til byttedyr :-)

Skjult ID med pseudonym Hvemvet sø. 2 des. 2012 22:48

Jeg mener at kvinner som ikke har profilbilde er useriøse. Tror de at utseende ikke er viktig hvis man bare blir gode venner først gjennom meldinger og telefon? Utseende er viktig for menn, det er slik det fungerer. Dette er ikke menns skyld, det er et resultat av lang evolusjon - som kvinner også har vært med på.

(Eneste unntak er kjendiser som ønsker ekstra anonymitet.)

Skjult ID med pseudonym The One sø. 2 des. 2012 22:58

Vi har alle våre grenser for hva som er uhøffelig og ikke. Det virker som grensene er annerledes på nett i forhold til det virkelige liv. Noen syns det er uhøffelig at man ikke svarer på sendte mail osv osv. Tror bare man må leve med at nettet kan være et kaldt sted, men mennesker viser jo litt sitt sanne jeg vet å opptre slik og det er jo det positive med det.

Skjult ID med pseudonym Hvemvet sø. 2 des. 2012 23:06

Men hvorfor ikke ha profilbilde, da? La mennene se hvordan du ser ut og så kan det godt hende at du får kontakt med en som synes du er helt ok, og har lyst til å bli kjent med deg. Det er jo ikke værre!

Hvor mange damer er det som går på by'n i niqab?

Skjult ID med pseudonym oslomann ma. 3 des. 2012 09:12

Det er ikke noe nytt at noen av de som avviser deg her inne likevel prøver seg når de en gang møter deg ute i den virkelige verden. Det tror jeg mange har opplevd, både blant kvinner og menn. Jeg for min del har opplevd det minst to ganger selv, som jeg kan huske. Det kan være mange grunner til at noen kan avvise deg her på Sukker, og det er lurt ikke å ta det personlig. Du er ikke profilen din, den er bare noen bilder og litt tekst. En markedsføringsannonse som konkurrerer mot tusenvis av andre markedsføringsannonser om målgruppens oppmerksomhet og interesse. Du selv er så mye, mye mer.

Skjult ID med pseudonym blark ma. 3 des. 2012 16:08

@OkdameOslo: virkelig? Er det hyggelig å få høre "jeg liker ikke utseendet ditt"? Den var ny.

Skjult ID med pseudonym Viggo ma. 3 des. 2012 17:45

@Sommerfugl
"Joda, jeg har og avist, både de med og uten bilde, men jeg sier bestandig i fra og forklarer grunnen. "

I de tilfellene hvor du synes personen ikke er tiltrekkende, så gir du faktisk beskjed om det?

Jeg håper virkelig jeg aldri mottar en slik melding. Da vil jeg heller leve lykkelig i all min uvitenhet.

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) ma. 3 des. 2012 17:52 Privat melding

Så lenge det blir sagt på en grei og høflig måte, så er jo dette med hvem man fysisk tiltrekkes av en ærlig sak :)

Jeg har ingen problemer med at noen sier at de ikke er fysisk tiltrukket av meg. Man vet jo godt at smaken er forskjellig, så da vet man jo også at en del personer vil se på en som "ikke-kyssbar". Det betyr jo imidlertid ikke at disse personene misliker en som menneske eller har noe imot en på andre måter :)

Så hvorfor ta seg nær av noe man jo vet svært godt at er fakta? Ingen kan tiltrekkes av alle, sånn er det jo bare :)

Skjult ID med pseudonym Viggo ma. 3 des. 2012 19:41

@Minney

Hva man opplever som attraktivt varierer strengt tatt lite fra person til person. Alle ser at Brad Pitt er en kjekk mann, og de færreste vil mene at John Fredriksen er pen.

Det at vi alle har våre små preferanser forandrer ikke på dette.

Skjult ID med pseudonym sommerfugl ma. 3 des. 2012 20:01

@ viggo

Kommer jo ann på hvordan en sier det da. En trenger ikke si" du er så stygg at jeg ikke vil ha deg" En merker jo om det er noe som fenger en, og da er det bare å si det på en fin måte. Men med ditt svar så understreker du bare det jeg har tenkt mer enn en gang at menn styrer unna sannheten.

@ oslomann

Du sa det du, en er så mye mer enn bare noen ord.

Uansett så får en aldri et helt konkret bilde av en person pr profil og bilde, Bare synsing...

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) ma. 3 des. 2012 21:04 Privat melding

@ Viggo

Nå er jo vi "vanlige grå mus" ikke som noen Brad Pitt eller Angelina å regne uansett ;)
Og selv om ganske mange er enige om de som er aller penest av både kvinner og menn, så er det ekstrem stor variasjon i hvem vi finner attraktive blant de andre "grå mus" som oss selv :)

For det er jo tross alt flest mennesker som hverken skiller seg ut fordi de er veldig pene eller mindre pene. De aller fleste er jo sånn "midt på treet" et sted :) Og finner seg en partner som også er "midt på treet" :)
Og der opplever i alle fall jeg at smaken varierer ganske mye blant folk ;)

Skjult ID med pseudonym camo ma. 3 des. 2012 21:30

Det er enorm forskjell på hva man finner attraktivt! Selv er jeg lei av at man alltid skal bruke Brad Pitt som eksempel på "den perfekte mannen" (utseendemessig). Han er virkelig ikke det flotteste eksemplaret.

Skjult ID med pseudonym jente ma. 3 des. 2012 21:38

hehe... Deler den der, selv om det er en uvesentlighet, camo. Hvorfor spør alle om de må "se ut som Brad Pitt"? Kjenner ingen jenter som sikler etter hanb akkurat...

(mann 42 år fra Telemark) ma. 3 des. 2012 22:18 Privat melding

Lubricio: Ingen argumenter?? La oss si at du gjerne vil tiltrekke deg en slik person som ikke er opphengt i profilbilder, er ikke det et godt nok argument for å ikke ha? Med andre pord så er det ikke deg vedkommede vil ha på besøkslista!
Personlig synes jeg det er argument nok hvis det absolutt er slik en vil ha det.
Er mulig vi andre lett lar oss iritere over dette og kanskje føler oss snytt for et eksemplar av det motsatte kjønn. Men realiteten er at vedkommede har valgt det slik:)

Skjult ID med pseudonym oo ma. 3 des. 2012 22:25

Det å ikke ha bilde i profilen sin er å stille seg utrolig sårbar.

Vi har alle forskjellig smak. Det er ikke overfladisk å ha preferanse når det gjelder utseende til kjæreste. De fleste vet jo hva de tenner på!

Det må da være vondt å bli avvist fordi utseende ikke faller i smak. Når profiler har bilde velger en etter hva en faller for. Hvis utseende ikke tiltaler blar en videre. På den måten slipper en å forholde seg til at den ene parten blir avvist og den andre satt i klem. Noe som er vanskelig for begge parter.

Oppfordring: søker du seriøst etter kjæreste - legg bilder i album eller ha profilbilde!

Skjult ID med pseudonym askepott ma. 3 des. 2012 22:41

Det er faktisk ganske pyton med profiler uten bilde som tar kontakt.. som skal sende deg bilde. Noen har muligens en litt dårlig selvinnsikt og syns selv de er knakkanes kjekke.. Hva skal man egentlig si , når de sender deg bildet og du ikke finner dem tiltrekkende. Jeg vil ikke ha kontakt med noen uten bilde, nettopp fordi det oppstår en ubehagelig situasjon når man får et bilde av en person man ikke syns noe om. Jeg har noen få ganger skrevet, beklager men du er ikke helt min type, som er en forsiktig måte å gi avslag på. Det betyr ikke at personen er stygg, men at jeg ikke tiltrekkes av vedkommende.

Jeg syns det er å dra det litt langt å si at menn er useriøse fordi de ikke liker det de ser, når bildet er sendt. Hva du selv syns eller hva andre har sagt til deg er likegyldig i denne sammenhengen, fordi det er de du sender dette bildet til som gjør seg opp en mening.!

Skjult ID med pseudonym femtitre ma. 3 des. 2012 22:50

Enig med oo,dette har du lagt opp selv,og kansje du også har bygget opp en slags forventnig for en mann,nei,og atter nei,uten å være ærlig og ha et bilde av seg selv,og på toppen klage,det blir for patetisk .Legg inn et bilde,så ser du,

(mann 56 år fra Oslo) ma. 3 des. 2012 22:52 Privat melding

Ja. Her slit eg litt.
Trådstarar har ingen problem med å bli avist.
Det er kaldt.

Stadig oftare tek eg meg sjølv i å spekulere på om dette - mesteparten av diskusjonsfora - er eit falsum.

For - i mitt hovud - er mange av problemstillingane så ufatteleg fjerne frå livet eg lev i - og alltid har eksister i - at - wow! er det mogleg!

Ja. Kanskje akkurat, difor.
Og for meg gjer det mykje, at dei som skriv kan artikulere seg; det vil seie -. kan skrive korrekt. Norsk. Ohne fehler Ganz einfach, oder?

(kvinne 50 år fra Oslo) ti. 4 des. 2012 07:59 Privat melding

@blark Jeg har ikke problemer med at ikke alle faller for meg rent utseendemessig, vil vel ikke kalle det hyggelig men såpass realistisk er jeg at jeg skjønner det.
Det kan jo være at personen ser bra ut men ikke nødv. Det utseendet man faller for også.

Skjult ID med pseudonym sommerfugl ti. 4 des. 2012 20:41

@ askepott og @femtitre

Dere misforstår litt. Jeg har null problem med å bli avist, det går fint. Og at jeg skal ha skrudd opp forventningene til de jeg prater med er det største tullet jeg har hørt på lenge. Hvorfor skaljeg gjøre meg bedre enn det jeg er? Jeg er den jeg er på godt og vondt, og det vil jo komme frem før eller senere om det skulle utvikle seg videre.

Og hvorfor blir Brad Pitt nevnt i forbindelse med flotte menn? Han er langt fra en mann jeg hadde snudd meg etter...

Skjult ID med pseudonym _________ ti. 4 des. 2012 21:08

sommerfugl: Det er jo du som er useriøs, hvis du ikke vil vise bilde med én gang :)

Jeg har ikke bilde for øyeblikket, men jeg prøver heller ikke å få kontakt med noen, for jeg tror ikke det er noen vits. Kommer heller tilbake like svak senere, men med bilde, i alle fall.

Skjult ID med pseudonym sommerfugl ti. 4 des. 2012 22:08

Det respektere jeg at du syns..... :-))

Skjult ID ti. 4 des. 2012 23:41

hmm, tenker på hvilke kommentarer som dukka opp når det var ein kar som sa noe liknende for ei uke eller 2 sida sammenliknet med disse kommentarene... andelen folk med sjukelig dobbeltmoral er ekstrem her -.-

Skjult ID med pseudonym Polfarer ti. 4 des. 2012 23:59

Hver gang slike tråder dukker opp finnes det en lett måte å få besvart sine spørsmål, eventuelt fått satt ting i perspektiv. Man tar bare helt enkelt å spørr seg selv hva som ville skjedd om mannens og kvinnens rolle var byttet om.

Da ville du for det første fått en majoritet av svar som kalte deg sutrete og negativ. Da ville du sannsynligvis fått rykte på deg for å være en sleazy mannegris uten profilbilde som utgir seg for å være noe du ikke er, og ikke minst være veldig creepy siden du ikke har profilbilde.

Denne metoden er svært effektiv i et land som Norge, der alle kvinner er prinsesser og alle menn frosker.

Skjult ID med pseudonym padde on. 5 des. 2012 08:12

@Polfarer

Nei, jeg er en padde.