Alle innlegg Sukkerforum

Koseseminar - hva synes dere

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym CarpeDiem ma. 3 des. 2012 09:22

om trenden fra USA og nå også England. Betale for å kose uten kyss og deodorant. Noe for kalde nordmenn, eller er vi bleike?
www.abcnyheter.no/livet/2012/12/02/finner-varme-på-koseseminar .

Skjult ID med pseudonym oslomann ma. 3 des. 2012 10:06

Hahaha, hvis du trenger litt uskyldig kroppskontakt på den måten så begynn med en såkalt "sensuell dans" i stedet. Argentinsk tango for eksempel, eller bachata eller kizomba. Litt mer krevende kanskje, men du lærer deg en ny ferdighet, har det forhåpentligvis gøy samtidig, får noen nye venner og får masse kroppskontakt på kjøpet. Men for all del, hver sin smak.

Skjult ID med pseudonym Hvemvet ma. 3 des. 2012 10:21

Enig med oslomann. Argentinsk tango er tingen!

Skjult ID med pseudonym -m- ma. 3 des. 2012 10:46

uff det der var bare veldig veldig trist syns jeg :/

Skjult ID med pseudonym Lilleulv ma. 3 des. 2012 10:59

Det fristet ikke akkurat å melde seg på.... Men hver sin smak! Klemmer fra ukjente er ikke noe jeg er så god på - hverken å gi eller å ta imot. Jeg er ikke så fysisk av meg og liker heller ikke hvis folk står for nærme når de prater. Såkalte Close talkere for de som har Seinfeld terminologien inne. Hehe...

For meg er det å gi en lang klem et klart utrykk for en følelse. Å løsrive dette, evt. å simulere en følelse, blir bare rart. Hvis jeg en dag skulle trenge fysisk berøring i seg selv, ville jeg nok heller valgt en aktivitet som er koblet mindre til følelser. Som dans, massasjetime, hudpleie osv.

Skjult ID med pseudonym CarpeDiem ma. 3 des. 2012 11:12

Jeg tenkte nå på alle deltagerene i diverse klagetråder, over at menn/damer dumper daten, at ingen gidder å svare på mail, trenger armkrok, litt kos og varme, at enkelte ikke har vært på date på år og dag.
Noen sier også at de ikke er så aktive (liker ikke alle topptur bildene..) og da kan det bli en hesblesende opplevelse med tango.. Har du ikke trent på en stund, tror jeg folk når makspuls innen få minutter.
Hadde sukker folk flest vært så topptrente at de tok en tango uten problem, hadde det blitt stor gjennomtrekk på sukker.
På den annen side er et slikt seminar et mer lavpuls innslag med gode muligheter for jentelus. Absolutt, men å dra helt til England, er som å gå over bekken etter vann.

Skjult ID med pseudonym Lowry ma. 3 des. 2012 11:39

Det gjennomgående tonen på forum er klarer ikke, vil ikke, orker ikke, tør ikke etc.

Den "nye" forumsangen:

Orker ikke, gidder ikke passer mæ'kke, raker ræ'kke
vikke, hakke, måkke, skakke, fåkke, bøkke, takke, tøkke.

Trond Viggo supplerer Eagles :-)

Skjult ID med pseudonym CarpeDiem ma. 3 des. 2012 11:58

Lowry, haha, :-)
oslomann og iKommode1, argentinsk tango, topp forslag, men det blir litt langt til Oslo, måtte hatt lyntog med 2 timers tur hver vei.
@Lilleulv, et ekte norsk utsagn, det der. Kjenner meg godt igjen der i mye av det du sier, sydlandske takter er ikke for alle.
-m- hva er så tragisk synes du?

Skjult ID med pseudonym CarpeDiem ma. 3 des. 2012 13:53

Oki, her var det respons så det holder@iKommode. Skulle gjerne hatt en del forum damer til å kommentere , men som mann kan jeg si litt om det samme, men er vel svært lik i hovedsynspunktet ditt. Nettdating blir som et blitz, et sampling, en test over alt for kort tid til å vekke kjærligheten hos begge.
Overlater til andre å fortelle for seg hvordan de opplever dette, og ja, jeg er for at det bør være gode venne arenaer der de som leter/ønsker en kjæreste virkelig flagger dette med et egnet symbol IRL.

Skjult ID med pseudonym CarpeDiem ma. 3 des. 2012 14:27

Var med på tenning av juletrelys i regi av skolen og merket meg at foreldrene forandrer ansikt bare i løpet av høsten eller siden 17. mai.
Vi kan se annerledes ut bare etter en passe hard trenings økt. Vi burde være mer romslig i forhold til at vi har store variasjoner over måneder for utseende, utstråling, fysisk form og ellers humøret om høsten/vinteren.
Det er et faktum at nåløyet blir mindre for kjæreste emner med åra. Spørsmålet blir da, velger en å være single bevisst eller kan en gjøre noe med det overhode?

Skjult ID med pseudonym Lowry ma. 3 des. 2012 14:31

En fin liste over ting som er feil med de som havner på forum, kan brukes om og om igjen :-)

(kvinne 48 år fra Oslo) ma. 3 des. 2012 15:01 Privat melding

iKommode1

Du har så innerlig rett i mye av det du skriver. Å være på et kvarters gjensidig "ådissjen" for å få avgjort om det er framtidig partner vi har foran oss, er jo unektelig litt kunstig. Klart man kan oppdage noen etter en stund på bakgrunn av oppførsel, bevegelse, lukt, latter, sjarme, blikk og humor. Blant mange andre ting.

De fleste av oss husker da filmen E.T kom. Jeg satt på Colosseum kino og var vel rundt 12 år. Da E.T. ble introdusert i filmen, og plutselig fikk en lommelykt på seg i gresset og skrek opp, var han utseendemessig skremmende. Jeg skvatt og ville unna. Han var stygg, rar og rynkete. I løpet av en liten time, så jeg sjarmen og mot slutten var han vakker. På sin spsielle måte, men likevel. Og da han sa: "E.T phone home", var det vel flere enn meg som hadde lyst til å holde rundt ham..... ?

E:T ville kommet til kort på nettdating og på kaffedater. Godt han slipper det! ;-)

Skjult ID med pseudonym Lowry ma. 3 des. 2012 15:26

Heller de alienene i Alien, tøffe bad boys :-)

Skjult ID med pseudonym Lilleulv ma. 3 des. 2012 15:55

Iphone home. Haha..
E.T er helt klart kul! Har ikke sett den siden jeg var 12. Sikkert derfor følelsen sitter så godt i kroppen... :-)
Han illustrerer jo poenget ditt veldig godt i alle fall, iKommode1. (Vanskelig navn du har å bruke sånn i setninger...) Så - en varm takk til E.T! T-skjorte kommer i posten!

Nå det gjelder vennefella mener jeg at det kan bli en felle hvisnoen bygger opp et vennskap med i klart håp om noe mer, mens den andre hele tiden har deg trygt plassert i kategorien venn. Det er også en form fo vennefelle. At to gjensidige venner plutselig kan oppdage HVERANDRE, har jeg mer tro på, enn når det en stund bare er en av partene som vil noe mer... eller hva tror andre?

Skjult ID med pseudonym CarpeDiem ma. 3 des. 2012 16:21

Joda, tror på det. Men da må du legge inn et gear og flørte aldri så lite. Har du hørt om å spille på andres følelser?
Det er vel kjent at det er mulig å få andre intressert .. Det er sikkert noen drevne i gamet her.

Skjult ID med pseudonym _________ ma. 3 des. 2012 18:48

Vi er bleike. Enda mer så på vinteren.

(mann 33 år fra Oslo) ti. 4 des. 2012 02:06 Privat melding

E.T er den tristeste filmen jeg har sett, stakkars lille tassen blir glemt igjen av sine egne...han får hundemat av barna og slår hodet sitt hele tiden og blir syk og slår seg på sykkel og har så hjemmelengsel at han blir sprø også er han minst av alle rundt seg og helt hjelpesløs...jesus christ.

Det rareste jeg synes med jeg savner en armkrok-tråder er at alle starter de hel anonymt, hva er så galt med å si at en savner en armkrok? Det er mye rarere å ikke ønske seg en jente i armkroken.

Skjult ID med pseudonym CarpeDiem ti. 4 des. 2012 11:22

Python, så kaldt, brr. Nei, tror at kalde vintere gjør noe med oss slik at folk flest liker å ha ukjente på minst en armlengdes avstand ,( ikke armkrok en gang, Conan).
Til sommeren bærer det til syden, og nordboerne blomstrer i varmen.. Har noen generasjoner langs iskanten endret oss? Eller vikingene som hadde et klima som i Sør-Frankrige, hadde de for kort periode til å endre genene våre? Et paradoks at vi er etterkommere etter alle folkeslag langs Middelhavskysten. De vandret nordover i ulike bolker etter siste istid.
Konklusjon er, vi liker ikke hvem som helst på vinterstid..?

Skjult ID med pseudonym Lowry ti. 4 des. 2012 11:37

Det må være noen andre, ikke meg, nei, jeg kan godt ha ukjente innenfor en armlengdes avstand, vel, forsåvidt mer intimt enn det og inni også :-)