Alle innlegg Sukkerforum

Gi beskjed

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Ane on. 5 des. 2012 01:07

*sukk* skulle ønske folk kunne svare på melding og gi beskjed at de ikke er intresserte. Det er liksom vanlig høflighet.

Men enda værre var en nylig opplevelse. Jeg fikk riktignok høflig avslag, men ble i samme slengen blokkert. Det synes jeg var uhøflig og litt sårende.
Får jeg et avslag vil jeg gjerne vise meg høflig tilbake og signalisere "no hard feelings"

Skjult ID med pseudonym _________ on. 5 des. 2012 01:12

Ikke bry deg om å bli blokkert. Det høres fælt ut, men mange bruker det kun for å filtrere ut de som ikke er interessante. Med så mange profiler å velge mellom som det er her, er det fort gjort at noen blir borte i støyen, og da er det greit å prøve å holde det litt ryddig.

PS: Cheer up, det ordner seg nok :)

Skjult ID med pseudonym Ann Thrax on. 5 des. 2012 01:34

Det er vel nettopp derfor at du ble blokkert, det at et høflig avslag ikke er nok, man skal få enda en melding etter det igjen...he he. Ta det positivt at du slipper å se en person i onlinelista som ikke er interessant for deg alikevel.

Skjult ID med pseudonym Hugo on. 5 des. 2012 11:01

TS: Snakker du 5 minutter med alle innkasterne i syden som vil selge deg ting bare for å være høflig?
Eller prater du flere minutter med telefonselgere når de ringer deg?

Skjult ID med pseudonym Mia on. 5 des. 2012 11:20

Ts, ikkesvar er også ett svar. Blokkering er også ett svar. Og forventninger til høflighet her inne er kanskje litt i meste laget. Blir du såret allerde så tidlig i fasen, av en blokkkering, av en ukjent person, da treng du virkelig en klapp på skuldra og lykke til videre. :).

(mann 39 år fra Vestfold) on. 5 des. 2012 13:15 Privat melding

De få gangene jeg ikke svarer på meldinger, er det fordi vedkommende åpenbart ikke har lest profilen før sending.
Og blokkering brukes for å rydde listene. Det er bra for begge at den ene blokkerer. Jeg skulle ønske alle som ikke er interessert i meg kunne tatt en tur innom profilen min kun for å trykke på blokkeringsknappen. Da slipper jeg å bruke tid på å lese vedkommendes profil, og vedkommende slipper å få meg opp på sine lister i fremtiden. Ideelt sett skulle matchlistene bestått av kun en person. Til flere som blokkerer meg, og til flere jeg blokkerer, til nærmere målet om å finne EN partner kommer vi.

(mann 31 år fra Oslo) on. 5 des. 2012 16:31 Privat melding

Hvis matchlistene bare hadde bestått av én person så hadde det jo blitt veldig kjedelig om dere etter første date fant ut at dere absolutt ikke var noe for hverandre.

(kvinne 60 år fra Rogaland) on. 5 des. 2012 22:41 Privat melding

Dette med blokkering forstår jeg godt du kan bli såret av.Det er mulig og sende et høflig svar egentlig.Men høflighet i dagens samfunn er desverre blitt en mangelvare,og man glemmer lett at man sårer andre,spesielt angående nettdating.Grensene for hvordan man oppfatter et annet menneske,og det å avise er nok enklere her
enn der ute.Konklusjon,,man må bare overse det,og gå videre.

Skjult ID med pseudonym slappav to. 6 des. 2012 14:48

Jeg har valgt nettdating fordi jeg lever et hektisk liv og siden livet er for kort til alt jeg onske å gjøre velger jeg å ikke bruke tid til å svare noen som jeg er ikke interessert i. Jeg er en høflig person, jeg sier ja takk og nei takk og altid åpne dører til folk, at jeg ikke svarer betyr ikke at jeg mangler folkeskikt men jeg har ikke lyst å bruke tid på noen som ikke passer meg. Overfladisk? Selvfølgelig, dette er nett dating! vindu shopping for kjæresete. Jeg får melding fra folk uten bilder, lav matchtall og ser du ut som en stor sofagris nei, du vil ikke få svar. For dere som hisse seg opp over dette, beklager. Jeg tar godt varer på meg selv og forventer det samme i en partner. Har aldri blokkert noen heller og jeg blir ikke såret hvis jeg ikke få svar ( har skjed mange ganger!) da går jeg videre. Ikke svar=ikke interesert!! Så enkelt er det. Hvis du takler IKKE å få svar hvordan vil du takle at noen svarer og fortelle deg hvorfor de er ikke interesert? DET er mye mer sårende. Lykke til videre.

Skjult ID med pseudonym kjelbendik to. 6 des. 2012 20:22

Det er bare kleint å skrive avslag, enkleste å bare blokkere å glemme vedkommende

Skjult ID med pseudonym dsf to. 6 des. 2012 21:03

kjelbendik
det er ikke kleint å skrive avslag. Det kalles bare normal høflighet.
Men eller så støtter jeg de som blokkerer etterpå. Og hvorfor de gjør det....

Skjult ID med pseudonym lusa to. 6 des. 2012 21:09

Jeg holder med bendiken altså. Blokker, blokker, blokker, og *vips* så er alle glade. Eller - det vil ikke være mulig å formidle noe annet ihvertfall, og dét gjør jo MEG glad.

Skjult ID med pseudonym ikkefar to. 6 des. 2012 21:20

Det er ikke så lett å være megheller

(kvinne 37 år fra Akershus) sø. 9 des. 2012 13:23 Privat melding

Jeg synes det er uhøflig å blokkere uten å si høflig "nei takk" først. Å ikke få svar er kjedelig for da sitter man der uten forklaring, men å bli blokkert uten videre synes jeg er værre.

Jeg svarer ALLTID. Uansett. Og jeg vil herved slå et slag for høfligheten, og erklærer at heretter vil jeg alltid gi beskjed før jeg blokkerer noen. Så det så!

:-)

Skjult ID med pseudonym høna-magda sø. 9 des. 2012 13:32

Sånn er det bare! Det er mange som ikke har svart meg og mange _jeg_ ikke har svart.

@slappav, som du sier:Hvis du takler IKKE å få svar hvordan vil du takle at noen svarer og fortelle deg hvorfor de er ikke interesert? DET er mye mer sårende.

Enig m du, bedre å ikke svare enn å gi et virkelig sårende svar :)

Skjult ID med pseudonym Elinor33 ti. 11 des. 2012 17:22

Det skulle vært en "plakat" her inne som sier noe om etikke og høflighet. Flere kunne trengt den. Enda kjedeligere er de som går inn på profilen, for så å ikke åpne mailen. Vi snakker om voksne menn...
Hvor er mr. Darcy!?

Skjult ID med pseudonym Elinor33 ti. 11 des. 2012 20:25

@Gurl
Litt bastant der med å si til TS kanskje ikke fortjener bedre eller hva? Vil jo anta at når en sender en første mail, så er det med en hyggelig tone, ergo FORTJENER man noe hyggelig tilbake. ( enten det er et høflig avslag eller ei!) Makan!

(mann 29 år fra Oslo) on. 12 des. 2012 03:08 Privat melding

hmm. jeg vil tro at du ikke får noe svar når du bare skriver hei eller noe anet kort. prøvde ut dette litt, spesielt mot profiler som nesten ikke har noe tekst.

det rare er at jeg da somregel får et hei eller noe tilbake. derimot når du bruker litt tid til å komentere noe den andre parten har skrevet. så får jeg sjeldent svar :)

jeg tror de fleste "damene" får ganske mange "brev" av veldig mye folk. så jeg ser at de ikke orker å svare på alle heiene med mindre du er rene Mc Daddy. men da stemmer det ikke med det jeg har beskrevet overfor..

men har det blitt en trend at jeg skal ta kontakt? med de jeg skriver med er det jeg som har "tatt det første skrittet" nå har jeg ikke vært her spesielt lenge, men det virker veldig slik.

Ellers så tror jeg at "damene" blir litt bortkjemte med komplimanger, og da når du er som meg, og ikke gidder å skrive at hun har så pen ditt eller datt.. vel da er det ikke "intresant" lenger. men nå tenker jeg mer at, hvorfor åpne med et kompliment når den andre sikkert har hørt det mange ganger før, then again, kanskje det er "the way to go"

eller sosialt selvmord., ???