Alle innlegg Sukkerforum

Innholdsløst

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Elinor33 on. 5 des. 2012 12:30

Når jeg er på date, og jeg merker den andre kanskje ikke er så pratsom forsøker jeg iallfall å holde det gående, hvilket innebærer at jeg selvsagt spør litt for å bli kjent med den andre. Jeg har opplevd flere dater der jeg blir mer kjent med vedkommende enn han med meg. Da vil kanskje noen si at jeg må la han slippe til, og selvsagt har jeg gjort det, men det er påfallende hvordan mannfolk ikke spør tilbake for å holde dialogen i gang.
Etter en slik date har jeg følt at jeg har blitt kjent med han og at jeg synes daten ble kjedelig, hvorpå han syntes det var kjempe fint osv osv. Saken har i grunn vært at han ikke har blitt kjent med meg, men snakket utrøttelig om sin jobb f.eks.
Noen her på forumet vil sikkert gi meg inn her, men jeg vil høre om noen opplever det samme, og hva kan man best gjøre når daten går den veien?

Skjult ID med pseudonym Diaz on. 5 des. 2012 12:35

Så du vil bare høre fra de som mener/opplever det samme som deg? Altså fra din synsvinkel og ikke på hvordan det kan oppleves for den andre parten? For da har du jo allerede alle svarene selv..!

Ja da blir det grei diskusjon.

Skjult ID med pseudonym Klementin on. 5 des. 2012 12:35

Opplever ofte det motsatte. Fyren spør og graver, og gir ikke meg muligheten til å styre samtalen noe særlig. Noen er manisk redd for stille øyeblikk. Liker dater der begge er litt sjenerte.

Skjult ID med pseudonym Elinor33 on. 5 des. 2012 12:40

Dere er velkommen til å si hva dere mener, og grunnen til at jeg, siden jeg har opplevd det slik, vil høre om noen har opplevd det samme og hva de evt gjør for å gjøre det annerledes.
Og det er selvsagt interessant hva den andre opplever. Ingen forhastede konklusjoner.....

Skjult ID med pseudonym Lilleulv on. 5 des. 2012 12:48

TS spør da om råd fra de som opplever det på samme måte, Diaz?

Kanskje du ikke skal ta mer enn din de av ansvaret for praten, TS?

Om det blir stille, blir det like stille for begge. Kanskje han ikke opplever pausen så lang som du gjør? Kanskje han sier mer om du forblir stille lenger enn du er komfortabel med? Verdt å prøve, kanskje. Jeg har opplevd dette begge veier. At jeg noen ganger er den som spør og graver og blir kjent med personen, og motsatt. En var så flink til å spørre og grave og komme med oppfølgingsspørmål at plutselig hadde vi brukt to timer på bare meg. Ikke rart jeg ble dumpa raskt! ;-). Da jeg ville pense over på ham, hadde han fått nok.... Så husk at det er ikke nødvendigvis "snilt" å ta en for stor del av ansvaret...

Skjult ID med pseudonym pgmp on. 5 des. 2012 13:06

Har opplevd dette "problemet" begge veier.
Spørsmål-og-svar-samtalene minner raskt om jobbintervju. For min del er det en veldig turnoff. Det beste er når man får til en dialog hvor begge forteller fritt om seg og det som opptar en, den andre bryter inn med kommentarer og kanskje forteller om egne erfaringer i samme tema. Det funker sjelden på en førstedate. Derfor prøvde jeg (sist jeg var single) alltid å gjøre førstedaten kort, og være klar for en andredate (hvis ikke førstedaten ble avskrekkende).

Nå har jeg tatt samme prinsipp over til meldinger. Blir meldingene kun spørsmål-og-svar, og jeg ikke klarer å styre samtalen til en bedre dialog, forsvinner interessen for vedkommende. Siden det i sjelden funker blir det langt mellom datene, noe som passer meg ypperlig.

Skjult ID med pseudonym Elinor33 on. 5 des. 2012 13:08

@pgmp
Good point! :)

Skjult ID med pseudonym Frk34 on. 5 des. 2012 13:19

Det der kjenner jeg meg godt igjen i... Har vært på dater der fyrene har vært så nervøse, at jeg har brukt halve daten bare på å få de til å slappe av(som for så vidt er helt greit, det må da være rom for å være usikker). Ellers skal det sies at jeg er god på å få folk til å prate, og liker å få folk til å føle seg vel. Det gjør nok også at jeg tar litt for mye "ansvar" for daten. Har kommet frem til at sånne pratedater ikke får frem den mer personlige siden av meg særlig godt, så nå prøver jeg heller å foreslå litt aktiviteter. Sist date inkluderte en termos kaffe mens hunden hans fikk luftet seg. Nå smeltet jeg litt mer for hunden enn han, men jeg tør si at både mann og meg visste mer av oss selv enn vi ville gjort inne på en kafè.

Skjult ID med pseudonym pgmp on. 5 des. 2012 13:24

@Frk34
Kjenner den der... bli mer interessert i datens hund enn personen.
Noen tar den også litt lenger; En kammerat ble mer interessert i damas bror enn i dama han skulle på date med.

Skjult ID med pseudonym Elinor33 on. 5 des. 2012 13:33

@Frk34
Veldig gjenkjennbart det der. Jeg er en menneskekjenner, vil at folk skal ha det bra osv, og av yrket mitt er det en viktig faktor å være lyttende....og det viser seg på privatlivet og, dvs kommer litt i "fella" der.
@pgmp
Interessert i damas bror. Hehe, jaja....

Skjult ID med pseudonym Frk34 on. 5 des. 2012 13:35

:-) Fantastisk :-) Hmm... Kanskje det egentlig ikke er lurt å inkludere hunder, de søtingene usletter jo all konkurranse i mils omkrets ;-)

Skjult ID med pseudonym Elinor33 on. 5 des. 2012 13:41

@frk34
Hehe, hunden tar all oppmerksomheten, og er det datens skalkeskjul for et eller anna....?

Skjult ID med pseudonym storlav on. 5 des. 2012 14:22

Jeg tenker som pgmp, selv prøver jeg å finne ut om jenta er interesert i meg, men også interessant via meldingene vi sender til hverandre her inne.

Altså, om personen er interesert i å bli kjent så vil h*n skrive spørsmål til deg her inne. Men hvis personen er sjenert så kan det fort bli stille når man møtes, men har personen nevnt dette så vet man det i det minste! :P

Skjult ID med pseudonym Elinor33 on. 5 des. 2012 15:14

Ja, det kan være greit å starte med en kopp kaffe som regel. Og er neste date like innholdsløst e.l. så havner han fort i elimineringskassen....

Skjult ID med pseudonym Elinor33 on. 5 des. 2012 16:09

Jeg er nesten 180, 167 menn får nok ikke se profilen min en gang. Sorry. (Kjenner jeg har blitt så kresen med åra...)