Alle innlegg Sukkerforum

Til alle disse mennene som stadig trener etc.

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym femtitre on. 5 des. 2012 22:54

Dette skal være en positiv tråd.Jeg ser med forundring at todredjedeler av menn går lange skiturer,oppover,nedover,sitter på en fjelltopp,trener mange ganger i uka.etc.Det er helt greit det,men for deres egen del så er det ikke alle kvinner som er så interressert i dette som dere kansje tror.Jeg tror dette er en manneting,for å si det slik.Kjekt at man holder seg i form,men det er ikke det første man ser etter egentlig.Bare et lite tips.

Skjult ID med pseudonym lusa on. 5 des. 2012 22:57

Jeg skjønner ikke helt hvor dere finner alle disse sprekasene.. Jeg har bare latsekker rundt meg. Og det er ingen overdrivelse, jeg kan telle mennene som trener på treningssenteret mitt på to hender.

Skjult ID med pseudonym klapp on. 5 des. 2012 22:58

"Jeg tror dette er en manneting,for å si det slik."

Haha, den var jo nesten litt søt. Skjønner at du ikke har sett på så mange kvinneprofiler, så du er unnskyldt ;)

Skjult ID med pseudonym Kvinne50 on. 5 des. 2012 22:59

Joda..det er det mange kvinner inkl meg som ser etter det:)
Det er absolutt ikke en manneting. Vi er mange kvinner som fremdeles har sportsånden i oss.
Jeg selv trener minst 4 ganger i uka. Og tar gjerne en tur i skog og mark eller i bakken i helgen også.
Så JA til sporty menn!!!

Skjult ID med pseudonym femtitre on. 5 des. 2012 23:02

fortell meg da klapp,siden jeg er kvinne.Trener de like mye så unnskyld meg,da har jeg misforstått.Kansje jeg også bør skrive det i profilen min da,,dette var morsomt,,

Skjult ID med pseudonym høna-magda on. 5 des. 2012 23:04

Send en av de treningskara til meg du ;)

Skjult ID med pseudonym femtitre on. 5 des. 2012 23:05

jeg har også sportånden som du sier,men finnes det ikke en slags mellomting.Alle kan da ikke springe rundt i fjellet vel..

Skjult ID med pseudonym høna-magda on. 5 des. 2012 23:06

Jeg løper rundt som ei huggærn høne ;)

Skjult ID med pseudonym Kvinne50 on. 5 des. 2012 23:22

Klart det er alltid en mellomting.
Man går da ikke på toppturer,skiturer,treningssenter på samme dag..
Men det er mange som liker en eller annen aktivet..om ikke hver dag men flere ganger i uka.

Jeg hadde blitt gal av å sitte i armkroken til en mann som sliter på sofaen hver eneste dag!

Skjult ID med pseudonym klapp on. 5 des. 2012 23:44

@femtitre: Å fremheve hvor glad en er i å trene (pluss friskusbilder fra diverse fjelltopper) er vel en av de største klisjeene her inne, uansett kjønn. Folk er nok livredde for å bli oppfattet som latsabber om de gir et ærlig intrykk av seg selv (nekter å tro at det er så mange som har trening som en sååå stor del av livet sitt, at det rettferdiggjør å være en fremtredende faktor på en profil som tross alt bare har plass til å fortelle det mest grunnleggende/viktigste om seg selv). Jeg trener alt fra 1 gang i mnd til 1 gang i uken, og er på 1-2 "fjelltopper" i året. Men jeg nevner ingenting om det ettersom det er så utrolig mye annet som kommer før dette i livet mitt.

Om en ser hva som gjennom media og samfunnet generellt blir oppfattet som noe stort pluss, så finner en dette igjen i svært mange profiler. En god helse er selvsagt et stort pluss, og om en så smått (eller stort) hinter til at en driver med noe trening, så prøver en jo bare å brife med at en er frisk, sunn, sterk, osv. osv. Stille seg selv i et best mulig lys på et område som har mye fokus, i redsel for å skremme bort noen om en ikke understreker hvor flink en er på akkurat dette.

De som FAKTISK har trening og friluftsliv som noe fremtredende i livet sitt har selvsagt all mulig grunn til å fremheve dette, men som sagt; jeg nekter å tro at det er SÅ mange som har det.

Vi liker ikke å skille oss ut, derfor skriver vi som regel det samme i profilene våre.

Et par andre klisjeer som overgår fremheving av trening (i hvertfall i de profilene jeg er innom):
"Jeg elsker å reise"
"Jeg er utadvent"
"Søker en som er utadvent"
"Jeg elsker å le og ler av alt og ingenting"

Vet ikke hvor lenge du har vært her, men du finner nok fort ut at det er komisk mye som går igjen her inne :)

Lykke til i jakten da!

Skjult ID med pseudonym femtitre on. 5 des. 2012 23:52

takk for svar klapp.Ærlig talt,dette visste jeg slett ikke.Men,de får bare trene videre da,Jeg går selv en lang tur hver
dag,men føler det er ikke så mye å skryte av.Men,er det et skrytetema,ok,jeg er ikke lat,men dette ble faktisk komisk ja..

Skjult ID med pseudonym Ann Thrax on. 5 des. 2012 23:54

Jeg tror bare at kvinner som ikke liker turer på fjell og i skog og mark tre ganger i uka skal utelukke de som har kombinasjonen 'Trener/ski/gå/løpe/sykkel' + 'Hun skal være slank'. Desverre utelukker det noen mannfolk som har ølmage og ikke akkurat har super kropp men tror de har, men dette er vel ikke noe tap, siden selvinnsikten antakeligvis er = 0.

Skjult ID med pseudonym KONGEN to. 6 des. 2012 00:11

Heldigvis er det plenty av kvinner her inne som liker å løpe, gå toppturer, kjøre nedoverski, bortoverski osv. Damer som er late og i fult forfall er ikke noe for meg :)

Skjult ID med pseudonym KONGEN to. 6 des. 2012 00:13

Ann Thrax: hvis du tror man må se ut som en fitnessutøver for å ha glede av å kjøre ski, løpe og sykle osv, så trenger du er reality check.

Skjult ID med pseudonym femtitre to. 6 des. 2012 00:14

det er ikke snakk om å mislike eller ikke.man trenger ikke være tykk om man ikke springer i marka tre ganger i uka.Selv går jeg lange turer hver dag.ER det ikke trening det også da.Det er hysteriet jeg vil markere.gjentar,,

Skjult ID med pseudonym camo to. 6 des. 2012 00:17

Jeg har trening som hobby, og trener 5-6 ganger i uka, kan ikke fatte hva som er galt med det.

Skjult ID med pseudonym femtitre to. 6 des. 2012 00:21

til deg kongen.Jeg er slett ikke lat.forfall etc.Som sagt jeg går selv mye lange turer.Det er hysteriet jeg misliker.nå ble dette bare morsomt..

Skjult ID med pseudonym KONGEN to. 6 des. 2012 00:22

Joda, å gå er noe av det sunneste du kan gjøre. Synes det er litt drøyt å kalle gåturer for trening, men du har rett i at man ikke trenger å være tykk. Man kan være tynn og dvask også.

Tror uansett du missforstår. De fleste gjør det ikke fordi de vil se bra ut. Dette er bare noe late folk tror. De fleste trener fordi de liker å trene.. de fleste som trener fordi de vil se bra ut, gjør det definitivt ikke i marka, men på Sats eller Elixia. Og jeg kan garantere deg at -ingen- går toppturer fordi de har lyst til å se bra ut.

Men jeg ser ikke noe problem her. Du kan jo bare finne deg en passiv fyr i stedet?

Skjult ID med pseudonym Ann Thrax to. 6 des. 2012 00:22

@ KONGEN, her har du vel misforstått noe. Regner med at du ikke er den som leser manneprofiler for ofte, så du er kanskje ikke veldig kvalifisert. Det er mange menn som liker ski, løpe, sykle, men de ser også ut som de ikke har løpt en mil på 10 år når de møter opp på date, blant annet fordi det tar et halvt minutt før de kan puste igjen, men samtidig krever 'slank, veltrent kvinne' på sin profiltekst. Det er nesten umulig å tyde hvem som er hva, men kombinasjonen 'jeg er sprek' + 'vil ha slank dame' = vanligvis ser de veltrent ut. Kombinasjonen 'Jeg er sprek + vil ha kosete, morsom dame' = Vanligvis ser de helt ok ut, og kombinasjonen 'Jeg er sprek' + 'vil ha ..har ikke utfylt' = 50 kg overvektig eller 15 cm lavere enn det de sa i profilen.

Bare en digresjon, men løsningen er vel egentlig å snakke med folk litt mer før man møtes, hvis man er rigide på krav, blir det en teit date uansett. Er man åpen for å møte en man kan like, er sjansen der for at man faktisk møter noen som gjør inntrykk :)

Skjult ID med pseudonym KONGEN to. 6 des. 2012 00:27

Ann Thrax, ok du har rett. Jeg har ikke for vane å lese manneprofiler. Men at vedkommende ikke ser ut som en typisk langrennsløper betyr ikke at man ikke beveger seg. Ganske sikker på at ingen ville tippet at jeg pleier å løpe i marka eller på toppturer heller.

Ikke før skiutstyret er på i alle fall.

Men med klær på? Tør vedde en månedslønn på at du hadde ment jeg var utrent ;)

Skjult ID med pseudonym Ann Thrax to. 6 des. 2012 00:31

Nei, så overfladisk er jeg ikke. Med klær på, uten klær på, det du presterer er da viktigst. Men uansett, hvis du er fornøyd med deg selv og synes du ser ok ut, har du en utstråling som antakeligvis ville sjarmert meg. Mange veltrente, muskuløse menn som har passert meg i revy som jeg aldri ble interessert i fordi selvtilliten ikke var der. Vil heller ha en fornøyd fyr som kan sitte og le og spøke enn noe annet, men det finnes grenser med overvektighet og tenning hos meg som alle andre. Den grensa går rundt folks trivselsvekt, ikke mine 'mål'.

Skjult ID med pseudonym femtitre to. 6 des. 2012 00:37

da sier jeg god natt.Dette ble en misfortåelse desverre.Men,du Kongen,jeg er som sagt helt normal av utseende,ikke slank,ikke tykk,jeg er bare ikke en treningsnarkoman,må man ha det inn med teskjeer her,se på siste besøkende.

Skjult ID med pseudonym KONGEN to. 6 des. 2012 00:44

Ganske sikker på at du ikke har besøkt min profil, men kan jo ta en kikk..... nope! Det har du ikke! ;)

Skjult ID med pseudonym femtitre to. 6 des. 2012 00:51

det har jeg.takk for praten.hyggelig.Kjekt ta en prat uten negativitet.

Skjult ID med pseudonym KONGEN to. 6 des. 2012 00:53

Javel? hva hadde vi for matchtall da? :)

Skjult ID med pseudonym Trhm to. 6 des. 2012 17:16

Mange som skryter på seg den sporty greia der med å trene og holde seg i form, Fint det, men når resten av tiden blir brukt liggende på soffaen uten vilje til å finne på noe, så blir det litt sært da. En kombinasjon med litt av det meste tror jeg er det beste i det lange løp.

Skjult ID med pseudonym The One to. 6 des. 2012 17:26

Hmmm, hvis det er så ille med alle gutta som påstår at de trener her inne, hvordan er det med de som ikke gjør det da?........tenker jeg.

Skjult ID med pseudonym Trhm to. 6 des. 2012 18:02

Kanskje de mennene som ikke skryter på seg all den treninga faktisk har et liv? Å ser mening i mer enn bare et treningssenter? Gjøre noe sammen med en venn/ kjæreste for eksempel. Ha et sosialt liv sammen og ikke bare med treningsapparater og soffaen hjemme? Jeg bare undres.....

Skjult ID to. 6 des. 2012 18:16

Hm.....tror Lowry2 kunne ha godt av å bli brukt masse og så kastes i søpla ;) Han snakker jo ikke om noe annet, så på tide å få smake sin egen medisin? ;)

Skjult ID med pseudonym Lowry to. 6 des. 2012 18:57

@Lowry2, high five :-)

Skjult ID med pseudonym Trhm to. 6 des. 2012 19:18

Syntes d blir vel barnslig, Lowry2 er nok en som gjør dette stedet useriøst. Slike skulle vært stengt ute fra dette stedet.

(mann 36 år fra Oslo) to. 6 des. 2012 19:44 Privat melding

Jeg tror kvinner flest foretrekker sporty menn som holder seg fysisk og psykisk i form kontra sofagriser som kun beveger seg mellom kjøleskapet og sofaen...

(mann 38 år fra Oslo) to. 6 des. 2012 19:53 Privat melding

Aldri trent for å se bra ut. For meg handler det om å få tankene over på noe annet. Jeg føler meg fri når jeg trener, og lettere til sinns etter trening. Det at kroppen får en bedre form og utseende av det er en bieffekt, hvis man kan kalle det det.

Skjult ID med pseudonym Trhm to. 6 des. 2012 20:02

Har aldri hatt noe i mot at menn eller kvinner trener, det jeg prøver å si er at livet inneholder så mye mer. Og trening må kunne kombineres med fler ting. Men når trening blir det eneste som er viktig, og det eneste en har å prate om har det gått litt langt. Syntes ikke skryt om treningsmengde er spesielt interessant når du er asosial og livet ellers blir brukt på en soffa medTV'n som selskap.

Skjult ID med pseudonym Lacarus to. 6 des. 2012 20:05

Trening.

Skjult ID med pseudonym kjelbendik to. 6 des. 2012 20:19

menn trener for å holde seg i form å finne kvinner som ikke ser jævlige og feite ut....

Skjult ID med pseudonym Lacarus to. 6 des. 2012 20:22

Trening II