Alle innlegg Sukkerforum

Nettdating! Fin måte og plukke opp den rette på?

Vis siste innlegg
(mann 40 år fra Oslo) on. 5 des. 2012 23:56 Privat melding

Hvor seriøst er det egentlig?

Jeg for min del er jo ganske så seriøs rundt nettdating.
Lett måte å komme i kontakt med like sinnede mennesker på,
Jeg er jo litt ferdig med å dra på byen hver eneste helg, har mitt kontakt nett som jeg har hatt i mange år, jobb og barn som skal følges opp. Så hvor skal man da finne den rette?
Jeg mener det er helt genial måte finne noen på, så kan man også luke vekk de som er helt uinteressante før man i det hele tatt tar kontakt.

Hva mener dere?

Skjult ID med pseudonym KONGEN to. 6 des. 2012 00:08

Fungerer like bra som noe annet. Det er en fin måte å komme i kontakt med folk på og det er jo nettopp møte mennesker du må gjøre.

Men det er plenty av steder du ellers kan finne den rette? Forslag: I stolheisen på fjellet, på gymmet, ute i marka slår vi som løper ofte av en prat osv. Hvis du ikke møter nye folk, så trenger du å utvide horisonten. Ikke nødvendigvis for sjekking, men fordi det rett og slett er fint :)

Skjult ID med pseudonym Ann Thrax to. 6 des. 2012 00:25

Funker helt fint når du er motivert for det, men logg av og ta pauser når ting går deg imot og du ikke har hodet med deg ;) Lykke til med nettdatinga!

(mann 40 år fra Oslo) to. 6 des. 2012 00:25 Privat melding

Kan se at det jeg skrev, så det ut til at jeg nesten aldri møter noen:) men mente egentlig at det er en lett måte å finne ut hva hver enkelt er ute etter! Regner med at alle har dannet seg et lite bildet av hva man liker, typ interesser fritid, jobb osv osv. Så derfor genialt mener jeg dette er:)