Alle innlegg Sukkerforum

har menn det samme problemet som oss kvinner,ingen bilde i profilen,eller,,

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym femtitre sø. 9 des. 2012 23:32

Hei,dette er ingen negativ tråd.Jeg undrer bare,har menn det samme problemet med ansiktløse profiler som oss kvinner,jeg bare
undrer.Jeg har over halvparten av besøkende uten bilde,og av og til meldinger,men,hvorfor er det så vanskelig å ha et bilde av seg selv.undrer,man vil jo gjerne se den man prater med.

Skjult ID med pseudonym arneand sø. 9 des. 2012 23:34

@ts
Jepp, dårlig med bilder gitt, snedige greider det der. ^^

Skjult ID med pseudonym femtitre sø. 9 des. 2012 23:39

Så da har dere menn det samme problemet,eller,,kjekt med svar..

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 9 des. 2012 23:41

Jeg tar det som en selvfølge, at siden dette er en datingside uten påbud om bilde, så finnes det haugevis med både dame og mannfolk profiler uten bilde.

Skjult ID med pseudonym camo sø. 9 des. 2012 23:45

Bedre uten bilde enn 10 år gamle bilder. Eller? Begge deler er like ille.

Skjult ID med pseudonym Mønø sø. 9 des. 2012 23:53

Jepp! Altfor mange jenter/kvinner har verken bilde eller profiltekst.

Skjult ID med pseudonym femtitre sø. 9 des. 2012 23:55

ja,den negative biten der har jeg også opplevt faktisk du camo.Traff en her inne,og planlagt date,og jeg fikk nedtur
da han hadde nok et bilde som var ti år gammelt,der var ikke noe brunt hår lenger,men en eldre mann uten hår..herregud,kan man ikke bare være ærlig da.uff opplevt noen slike også ja,..

(kvinne 36 år fra Oslo) sø. 9 des. 2012 23:58 Privat melding

Må ha en merkelig innstilling. Er det sånn at en kan skru av for bilde løse profiler? Alle profilene på marchlisten min uten profilbilde er av personer med ikke godkjente profilbilder. Masse bilder inne på profilene.

Skjult ID med pseudonym femtitre sø. 9 des. 2012 23:58

ok.men da forstår jeg dere menn blir like frustrerte,men,at kvinner ikke har bilder synes jeg faktisk er verre enn menn uten bilder,svarer dere da om dere får meldinger,eller,,

Skjult ID med pseudonym femtitre ma. 10 des. 2012 00:02

merkelig innstilling,,jeg synes da det er normalt ha et bilde av seg selv,tror nok du misforstår der.Jeg snakker om besøkende på min profil og meldinger.

(mann 38 år fra Buskerud) ma. 10 des. 2012 00:05 Privat melding

Jeg ble nylig blokkert av ei fordi jeg ikke ønsket å fortsette dialogen på grunn av at hun ikke hadde bilde i profilen. I det virkelige liv har alle jeg snakker med et ansikt jeg kan forholde meg til. Foretrekker derfor det her også. Dessuten, hvorfor skal man bruke tid på ansiktsløse når det er nok av de med at ansikt her inne? Pene ansikt også. Da skal det en del til for å opprettholde interessen for ei uten et ansikt.

(kvinne 60 år fra Rogaland) ma. 10 des. 2012 00:15 Privat melding

Hei til siste svar,Jeg er helt enig med deg,jeg er en godt voksen dame som man sier,men jeg synes det er leit at
ikke bare alle kan ha et bilde,men kansje det har noe med ærlighet å gjøre da.Men,så kjekt sett disse mennene
uten bilde ,og,så mye lettere da,for alle.ha en fin kveld.takk for tilbakemelding.

(mann 39 år fra Vestfold) ma. 10 des. 2012 00:18 Privat melding

Må ærlig innrømme at jeg ikke har noe problem med bildeløse profiler. Derimot har jeg et problem med å se at noen kan gjøre det til et problem at noen profiler ikke har bilder.

(mann 36 år fra Oslo) ma. 10 des. 2012 00:18 Privat melding

Facebook?;)

Skjult ID med pseudonym Ann Thrax ma. 10 des. 2012 00:28

Jeg svarer nesten aldri hvis de ikke har bilder i albumet, det blir så kleint når de skal sende et bilde på epost, på frimerkestørrelse, men du kan se at det ble tatt for 5-10 år siden, og jeg må si sorry, tror ikke jeg gidder dette...

Det er nok noen genuine der ute uten bilder med god grunn som også deler bilder etter å ha snakket litt, og ikke ser ut som satan selv, men er nok vanskeligere å få kontakt vil jeg tro - ikke minst siden er er så mange med bilder å ta av.

Facebook, @Han? Det er privat og for venner

Skjult ID med pseudonym Lowry ma. 10 des. 2012 10:11

Er det så rart at folk havner på forumet, og blir blivende?
Jeg bare spør...

Skjult ID med pseudonym lusa ma. 10 des. 2012 10:17

Jeg ser ikke problemet. Det finnes mengder på mengder med folk her inne, så hvorfor fokusere på den andelen du ikke kan se?

Skjult ID med pseudonym lol ma. 10 des. 2012 11:57

Jeg har gjort en liten "test" på det derre profilbilde greiene. Jeg er mann , så er det sagt. I utgangspunktet så er billedløse profiler ikke noe problem . Men på ett eller annet tidspunkt underveis , etter en del meldinger og styr - så ser jeg det som naturlig at jeg får "se" hvem jeg snakker med og spør derfor etter et bilde.

(Ps..har bilde selv på min profil)

Men da virker det som om ting ikke blir så spennende lenger....som om den "billedløse" liksom ikke vil chatte mer , og slutter å svare på meldinger.

Slike "billedløse" profiler har jeg ingenting til overs for. Derfor har jeg skrevet i egen profil , at jeg foretrekker profiler med bilde.

Etter at jeg skrev det ,og poengterte at jeg på ett eller annet tidspunkt ville se hvem jeg skrev med , har kontakt frekvensen gått drastisk ned. Den er faktisk målbar. Da er det at jeg stiller meg spørsmål om hva disse "billedløse" skal her ?

Skjult agenda ? Ikke vet jeg , og driter forsåvidt i det. Men det er vel ikke en hemmelig datingside dette her ? Da finnes det vel noen som er mer lugubre enn MP.....

Når jeg er "ferdig her" om en måned eller to , så skal jeg prøve en annen "date side"....men det er vel kanskje det samme der...

Skjult ID med pseudonym lusa ma. 10 des. 2012 12:07

ol) - ma. 10 des. 11:57

Jeg tror det kan være mer enn en grunn til at meldingsfrekvensen er gått ned. Det å orientere om at det er et krav om bilde allerede i profilteksten, oppfatter jeg litt negativt eller vel krast selv. Faktisk i så stor grad at jeg ikke pleier å svare folk som melder meg som har inkludert det i profilen. Langt mindre sende melding på eget initiativ. Og ja, jeg har selv bilde i, og jeg er i utgangspunketet av samme oppfatning som deg. Og jeg skriver aldri med noen som ikke har bilde - jeg synes bare det er litt over the top å informere om det i profilteksten.

Skjult ID med pseudonym kjelbendik ma. 10 des. 2012 19:42

Veldig mange av de som ikke har profilbilde, men har album bilder ser ut som troll... det er lureri for at du skal klikke deg inn på profilen, noe du ikke hadde gjort om det var profilbilde :p

Skjult ID med pseudonym arneand ma. 10 des. 2012 19:45

@kjelbendik - ma. 10 des. 19:42
Damn, jeg er avslørt (o.0) ...

Skjult ID med pseudonym kjelbendik ma. 10 des. 2012 19:53

slapp av de fleste her er troll å det sies at det finnes noen for alle :D