Alle innlegg Sukkerforum

mobil.sukker.no oppdatert

Vis siste innlegg
(mann 33 år fra Møre og Romsdal) on. 12 des. 2012 15:06 Privat melding

Vi har i dag lagt ut en oppdatering på mobil.sukker.no. Tilbakemelding og feilrapporter kan sendes her, eller til support@sukker.no.

PS: Matchtreet vil være borte til i morgen tidlig.

Skjult ID med pseudonym a on. 12 des. 2012 17:25

Kan dere forklare nærmere hvordan "På byen"-knappen fungerer? Må mobilen være tilkoblet sukkerserveren hele tiden for at denne funksjonen skal være aktivert?

(mann 47 år fra Oslo) on. 12 des. 2012 19:09 Privat melding

Hæ, ENDA en sær skrivings kødde profil? Trodde den trenden døde da Jeanett forsvant herfra.

Skjult ID med pseudonym Evy on. 12 des. 2012 20:02

Meldinger henger seg litt opp. Selvom jeg har lest meldingen står den som ulest, både på mobil og "vanlig" side.

(mann 34 år fra Hordaland) on. 12 des. 2012 21:28 Privat melding

Har ett par ting å nevne. 1. Sted hvor personen kommer fra, og om vedkommende har galleri kommer ikke frem nå, uten å klikke seg inn på dem. 2. Savner fortsatt "jeg søker" funksjonen, så man lettere kan finne folk i sitt område, slik man kan i web versjonen av sukker.

(mann 34 år fra Hordaland) on. 12 des. 2012 21:33 Privat melding

Det kommer også ikke frem med "fargekode" om en melding er lest av deg/mottaker eller om det er du/samtalepartner som har skrevet sist. Ikke at dette utgjør noe problem, men sitter man først å knotet på mobilen, så hadde en slik endring hjulpet på :)

(mann 34 år fra Hordaland) on. 12 des. 2012 21:37 Privat melding

Når man først skal furte: det er veldig få valg i søkefunksjonen. Ville jo antatt at å søke etter påloggete personer ville være ett av dem første valgene man kunne gjøre =P

(kvinne 50 år fra Akershus) on. 12 des. 2012 21:41 Privat melding

Flott ny versjon på mob :-)
Men savner at jeg nå ikke kan se alder, nå må jeg inn på en profil for å vite alder..

(mann 47 år fra Oslo) on. 12 des. 2012 21:58 Privat melding

Treet kommer ikke opp på IPad. Jeg kjører IOS6.1

Skjult ID med pseudonym Ann Thrax on. 12 des. 2012 22:46

Alder og bosted, så jeg slipper å klikke meg inn på alle profilene hadde vært fint :) Slik det er nå kan den bare brukes til å lese og svare på meldinger, lese forumet, hvis man da ikke vil legge igjen besøk hos mange helt uaktuelle som man aldri ville klikket på på webversjonen?

(mann 33 år fra Møre og Romsdal) to. 13 des. 2012 08:54 Privat melding

@SusiQ: Den nye utgaven har en rekke oppdateringer for ytelse, småfeil og utseende. Ekstra tekst på profil, og bedre oppsett for meldinger er også med. Matchtreet er tilbake nå, som jeg skrev i går :)

@a: Du må ha en nettkobling for å få oppdateringer på denne listen ja. Vi bruker GPS når du åpner listen, og oppdaterer fra tid til annen etter det.

@Evy: Hvilken telefon har du? Send evt en epost til support@sukker.no

@badegakk: Søk på mobilsiden vil bli utvidet etterhvert. Ang sted og album så jobber vi på noe der, men det var ikke helt stabilt nok for denne oppdateringen. Ang meldinger så er det notert.

@isbj: Vi håper å få dette tilbake snart.

@draupne: Se min første post.

Skjult ID med pseudonym Ann Thrax to. 13 des. 2012 17:14

Synes også layouten er fin, ellers enig med iKommode1 + ønsker meg en forklaring på hvordan 'på byen' fungerer. Ellers, flott at dere jobber med å forbedre ting og informerer / tar feedback på forum.

Skjult ID med pseudonym Sufix to. 13 des. 2012 22:07

Av alle ting fikk jeg faktisk ikke til å skrive svar på meldinger. Feltet der du skal skrive forsvinner i nedre kant av skjermen. :( Møkkatelefon type litt utdatert Samsung..

(mann 33 år fra Møre og Romsdal) fr. 14 des. 2012 08:44 Privat melding

@Sufix: Vi har fått denne tilbakemeldingen fra en annen bruker som hadde første utgaven av Samsung Galaxy S. Vi prøver å få fatt i en så vi får gjennprodusert feilen internt. Om du har en annen nettleser installert på telefonen så vil det kanskje hjelpe. Fint om du kan sende en epost til support@sukker.no med info om problemet, samt hvilken telefonmodell du har.

@iKommode1: Enig i det. Det kommer en oppdatering der etterhvert :) Ang tekstfelt så skal vi se på det. Vi har en modell av samme telefon, så regner med vi får en forbedring der.

@Ann Thrax: Jeg skal få noen til å ordne en forklaring, så kommer vi tilbake med den :)

Takk for tilbakemeldingen, og god fredag!

(mann 33 år fra Oslo) fr. 14 des. 2012 09:45 Privat melding

@ iKommode1

Kan du sende meg en post med info om hva du benytter av nettleser? :)

@Sufix

Kan du sende meg en post og fortelle meg hvilken type samsung tlf du benytter, om du ikke allerede har formidlet dette til supporten ;)