Alle innlegg Sukkerforum

Forpliktende Sexfohold ?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Maxell on. 12 des. 2012 18:29

Jeg vil ha en forpliktende sexforhold med deg , vi skal ikke ha sex med noen andre , vi kan treffes i andre sosiale anledning men ingen andre fopliktelser ønsker kvinnen jeg treffer nå .

Tror det er en bitt jeg mangler her , klarer ikke å se hva betydningen av dette er , kan dere hjelpe ? Kvinner pleier kke å ha så klare og enkle ønsker :)

Skjult ID med pseudonym Ann Thrax on. 12 des. 2012 19:40

Så du vil ha en elskerinne men ikke at hun har sex med andre..tja. Er det ok om hun dater andre imens for å lete etter noe bedre?

(mann 36 år fra Oslo) on. 12 des. 2012 20:12 Privat melding

Høres ut som et standard opplegg dette, problemet kommer, slik som nå, når du ønsker mer enn den andre parten.

Skjult ID med pseudonym joy on. 12 des. 2012 21:39

Maxell, det betyr du er ok å ha sex med, du er attraktiv nok til å vises frem ved sosiale anledninger, men hun er ikke interessert i noe mer enn det, ingen satsing på en felles fremtid med barn og enebolig og familiehund.
Jeg antar du kan leve med det? :-)

Og jo da, det finnes kvinner med slike klare og enkle ønsker. :-)

Skjult ID med pseudonym Søta on. 12 des. 2012 22:18

Klart kvinner kan ha slike enkle og klare ønsker....hvorfor skulle vi ikke?

Skjult ID med pseudonym Lowry on. 12 des. 2012 22:20

Forumkvinner kan også ha slike ønsker, og det blir bare med det :p

Skjult ID med pseudonym Nok on. 12 des. 2012 22:57

Vurderer å rapportere deg til Sukker, Lowry. Ikke på grunn av denne kommentaren spesielt. Men fordi du over lang tid ikke gjør stort annet enn å snakke nedsettende om forumsdeltakere, og spesielt forumskvinner. Du trekker stemningen ned, og sikkert noens selvtillitt også. Kan ikke overse deg fordi du deltar i så godt som alt av tråder kun for å gjenta deg selv. Nok nå.

Skjult ID med pseudonym Ann Thrax on. 12 des. 2012 23:02

Litt enig med Nok, det er ikke spesielt morsomt det han skriver, og veldig irriterende å se spyet hans i hver eneste tråd. To ganger i mnd har han et humoristisk poeng, det er ikke nok :)

Skjult ID med pseudonym Nok on. 12 des. 2012 23:04

@Maxell

Det er nok mange kvinner som ønsker dette. På samme måte som mange menn ønsker dette. Kvinner og menn blir likere og likere hverandre i adferd. Og begge vil ha i pose og sekk. (Slippe å ringe rørleggeren for noen andre, slippe kjønnssykdommer og samtidig få hygge, sex og kos). Har selv hatt forhold til menn som øsnker dette. Det går fint en stund. Men er det vellykket, så kommer behovet for noe mer. Og er det ikke så stas, så mister man gnisten og kikker seg rundt etter andre. Så på sikt har jeg ingen tro på denne varianten. Hva tenker du selv? Frister det deg?

Skjult ID on. 12 des. 2012 23:25

Enig med Nok. Lowry bør rapporteres.

Skjult ID med pseudonym Maxell on. 12 des. 2012 23:56

@Nok

Må innrømme at i starten har jeg hatt forhåpninger eller rettere sagt forventninger om noe mer men når ønsket kom på bordet svarte jeg meg enig umiddelbart men i ettertid har funderinger over mitt svar kommet stadig tettere , ingen anger over det men betenkt over min rolle da denne type forhold er nytt for meg. Misforsto meg ikke , foreløpig er jeg fornøyd , kvinne er flott og har en fin personlighet , liker henne veldig godt .

Vanskeligheten i denne tilfelle blir å lære seg å holde igjen , , tror jeg , er dette The game off love ?

Hvordan kan det bli vellykket når man er nødt til å holde igjen , kansje er det her man bør ta en sjanse og risikere
en skuffelse eller en seier :) ?

Leser at dette er vanlig ..... hmmm , jeg har tydelighvis mye å lære .

Skjult ID med pseudonym DP to. 13 des. 2012 06:09

Nyt tiden, masse sex, ingen forpliktelser egentlig, du har friheten til å gjøre hva du vill, hadde det sånn med ei dame en stund, sikkert ett år, vi ble sammens, varte ca 8 år.
Trur ikke du skal mase om å få et mere seriøst forhold, bare gi dama tid til å få følelser for deg, men jeg ville sett om gresset er grønnere et annet sted samtidig, ikke vent alt for lenge om det er et forhold du vil ha. for det er ikke sikkert du noen gang får det med henne.

Skjult ID med pseudonym -m- to. 13 des. 2012 07:42

Det du snakker om ts kalles vell åpent forhold/intervall kjæreste etc hvorfor ikke bare diskutere det med den eventuelle personen `? Har selv hatt et par av de forholdene siden jeg har hardt for å forplikte meg..det med intervall kjæreste var det en som selv foreslo..og det var jo greit navn på det for min del..for det var jo litt sånn det var når man var sammen var man sammen(feks en helg) men vi dro jo og på fest sammen feks da. Men ingen forpliktelser noen veier når vi ikke var sammen kunne den andre gjøre som man ville noe som passet meg ypperlig. Sånne forhold funker for meg best hvis personen bor et stykke unna ellers er det lett for at det begynner å ligne et ekte kjæresteforhold etterhvert. lykke til er du tøff nok og er ute med saken tidlig finner du sikkert i disse moderne dager ei frøken som kan tenke seg det. vertfall for en stund. Men vær obs på at hun kansje da ikke ser på deg som kjærestematriale skulle du få følelser etterhvert..min erfaring er at det er menna som får det først.. :P

Skjult ID med pseudonym Lowry to. 13 des. 2012 08:46

@Nok, slike ønsker uttrykkes ofte nok på forum, men de var nok ikke noe mer enn et ønske, kommer det som oftest frem, hvorfor skulle ikke folk tåle å se dette konstatert?
I lengden blir det mer tragikomisk enn komisk å se slike ønsker ytret, når det kommer så lite ut av det.
Stemningen på forum er negativ nok og påvirker folk i negativ retning og er en ond sirkel, en dråpe i dette havet fra eller til merkes knapt.
I tillegg har vi bygdedyret/jantelov(/forumdyret) og forumpolitiet...
De med dårlig selvtillit bør heller kutte ut forum generelt, eller bli immun og holde forumet på god mental avstand.
(Og forumsdeltakere er ikke representative for sukkers medlemsmasse, det er heller ikke noe nytt.)

@Ann Thrax, poenget er ikke å være morsom, jeg har mine mål og ting jeg vil gjøre, og uttrykker det ganske direkte.

Skjult ID med pseudonym Maxell to. 13 des. 2012 09:46

@Lowry

Greit , nå har du også sagt din mening om dine yttringer og det er helt greit men vennligst IKKE avspor denne tråden , hold deg til saken eller start din egen tråd .

Skjult ID med pseudonym Ann Thrax to. 13 des. 2012 10:19

Til dere menn som vil ha et slikt forhold, jeg lurer fremdeles på, er det greit for henne å date andre samtidig på leting etter en kjæreste selv om hun har sex bare med deg?

Skjult ID med pseudonym Lowry to. 13 des. 2012 10:33

@Ann Thrax, så lenge alle er klar over det, elskerforhold er vel ikke noe permanent, bare litt gøy mens man venter.
I tillegg påvirkes gummibruk og hyppighet for STD-tester.

Skjult ID med pseudonym Maxell to. 13 des. 2012 12:31

@ Ann Thrax

Godt poeng ! I mitt tilfelle må jeg snu spørsmålet ditt så den passer til meg :)

Det er akkurat det som kan gjøre forholdet vanskelig og har gjort at jeg begynner å tenke og forstå hva var det som manglet i forholdet , intensiteten blir borte i mitt tilffele sammenlignet med mine tidligere erfaringer

Har ingen svar til det pr nå ...

Skjult ID med pseudonym Maxell to. 13 des. 2012 12:33

@DP

Vurderer ditt forslag , synes det er et godt forslag men det er noe som må endres hos meg ......Må lære mer :)