Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym Nissen lø. 22 des. 2012 19:48

Nå er det jul igjen. For mange en festlig høytid med mye morro og familiesammenkomster, for andre en mørk og dyster tid med mye ensomhet og mørke tanker.
Veldig mange av oss har det så altfor godt her i lille Norge, vi tar mye for gitt. Husk bare på at det ikke er alle i dette landet som har det like godt!
Mine tanker går til alle de stakkars grisene og ikke minst lammene som fikk barndommen så brutalt ødelagt, takk for alt dere går igjennom for at vi andre skal ha det godt!

God jul!

Skjult ID med pseudonym bønna lø. 22 des. 2012 20:54

...mørk og dyster tid... innledes med lussi langnatt og avrundes med åsgårdsreia.... og så er det en rampete variant av de underjordiske som må blidgjøres med grøt for at han ikke skal gjøre faenskap i fjøset...

Skjult ID med pseudonym Fenikkel lø. 22 des. 2012 20:57

Utrolig synd på de barna som stadig opplever sine foreldre møkka fulle. Samt utrolig synd på de som ikke har noe familie og må være alene hele julen.

Enig med TS. Veldig mange har det for godt i dette landet. Mange baserer julen på overflod med gaver og tull, og veit egentlig ikke hvorfor man feirer jul. Helt utrolig.

Skjult ID med pseudonym arnold lø. 22 des. 2012 21:13

Det går helt bra å være alene i julen, som ellers.
Jeg har meg selv, og det er alt jeg trenger for å ha det bra.
Jeg har ikke og trenger heller ikke kjæreste, venner, familie etc, alt det der er ustabilt og flyktig.

Og synd på barna som må tilbringe julen med fremmede (berusede foreldre forandrer seg litt og blir fremmede).

(kvinne 50 år fra Akershus) lø. 22 des. 2012 22:11 Privat melding

Ønsker at de som har unger tenker på ungene før de får for mye alkohol i blodet og gjør jula utrygg..

Skjult ID med pseudonym voksen nå lø. 22 des. 2012 22:32

Jeg har et litt annstrengt forhold til jul..min mor og hennes nye mann drakk ofte og mye. Jula var intet unntak. Jeg har faktisk ingen gode barndomsminner fra julen, foruten twistskålen til mormor:) Husker jeg såvidt fikk være med en gang på julaften for finbuksen min var for liten..da var jeg vel 8-9. Husker hvor pinlig det var å ta drosje hjem på morgenkvisten med dritafulle foreldre som kranglet.

Selv har jeg nulltoleranse for barn og alkohol, men et sunt forhold til det ellers. Dessverre har en av mine søsken tatt denne tradisjonen videre og det skaper problemer mellom oss og felles feiring. Selv har jeg laget mine egne tradisjoner..mest adoptert fra tv..såååå kanskje jeg overdriver en smule, men mine små skal ha de beste minner. Ikke noe stress, ikke noe mas, ikke alkohol. Kakebaking og familiekos er fokuset her..

God jul:)