Alle innlegg Sukkerforum

Til friluftsfantasten

Vis siste innlegg
(mann 42 år fra Oslo) ma. 24 des. 2012 02:05 Privat melding

Du er kanskje en av dem: Du vurderer å feire jul i skauen, pakkene under et grantre og ribba på primusen? Fortvil ikke. Det finnes håp. Du også kan bli en sofasliter, men du må jobbe med deg selv.

Begynn med å sitte i sofaen, kanskje med en kopp kaffe. Sitt der en stund. Se hvor lenge du holder ut. Om du er klar for det, utforsk en mer lutende sittestilling: La låra skli fremover slik at du sitter mer på ryggen enn på rumpa. Bra. Nå er du på vei et sted. Om dette føles nok for en dag, så stopp her. Ta deg en tur i skauen igjen eller kanskje en tur på treningsstudio om du absolutt må det.

Jobb videre med sofaen neste dag. Prøv en liggende stilling og se hvordan det kjennes. Finn frem et teppe, kok litt kaffe, finn en bunke filmer og forsøk å beholde roen. Forsøk å undretrykke behovet du har for å dra på deg joggedressen og løpe ut i snøen.

Det finnes håp for deg og. Ikke gi opp!

Skjult ID med pseudonym Rosalita ma. 24 des. 2012 11:38

Hehehe:) Spot on!

Skjult ID med pseudonym arneand ma. 24 des. 2012 12:37

@ts
Dette vil bli fryktelig hardt, men jeg viker ikke fra en slik enorm utfordring.
Jeg krysset sydpolen på enhjulssykkel, gikk på hendene over nordpolen i mørketida, og var på topp 10.000 i verdensrankingen på Unreal Tournament 2003 (med knappe 15-20 fps), så dette SKAL jeg klare!
Rawr, and stuff!

Skjult ID med pseudonym bønna ma. 24 des. 2012 16:05

@brylkrem: profil på Sukker er kanskje det beste rådet for å unngå frostblemmer.

Skjult ID med pseudonym Denduvet ma. 24 des. 2012 23:30

@bønna.

Men å ha en profi her på Sukker er jo også som å bestige en høy tinde... Kan jo noen ganger bli nokså surstoff fattig her... B-)

Skjult ID med pseudonym Lowry ti. 25 des. 2012 08:41

Du har vært for lenge på forum, du har glemt noe, for å slite sofaen kreves litt mer bevegelse, film trengs ikke, la henne øve på å sprike med bena etc, det samme kan også gjøres i skauen så lenge det ikke er vinter.