Alle innlegg Sukkerforum

Flørt som kan utvikle seg...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Lurer to. 27 des. 2012 21:32

Hei,

Er ganske ny her, men har et spørsmål til dere menn. Når dere skriver "Flørt som kan utvikle seg med kvinne fra..." betyr det i praksis at det ikke er et fast forhold dere er ute etter, men mer en elskerinne?

Jeg har skrevet at jeg ønsker et langvarig forhold. Har vel fått 90-100 mail på et par uker og jeg svarer høflig nei på disse henvendelsene fra de jeg tror ikke er ute etter et seriøst forhold. Mulig jeg har bommet stygt...

Bare lurer

(mann 36 år fra Vest-Agder) to. 27 des. 2012 21:36 Privat melding

Tror det varierer noe fra person til person, men tenker jo at flørt som kan utvikle seg, godt kan bety nettopp det..Er jo uansett ikke et så uvanlig utgangspunkt for noe som på sikt kan bli et langvarig forhold:)

(mann 47 år fra Oslo) to. 27 des. 2012 21:37 Privat melding

For min del (som har skrevet akkurat det, såvidt jeg husker):

Har en drøm (les gjerne med følsom Jørn Hoel-stemme) om et langvarig forhold, men ønsker å skynde meg langsomt så jeg ikke brenner hverken meg selv eller de broer som evt måtte finnes.

Skjult ID med pseudonym camo to. 27 des. 2012 21:37

Jeg er ute etter langvarig forhold, men innser at det kan være noen frosker underveis jeg må nødvendigvis treffe på. Derfor har jeg valgt "flørt som kan utvikle seg" :-)

Skjult ID med pseudonym padde to. 27 des. 2012 21:39

Enn padder?

Skjult ID med pseudonym camo to. 27 des. 2012 21:40

Det kan hende det dukker opp en padde på veien også ;-)

(kvinne 45 år fra Buskerud) to. 27 des. 2012 22:14 Privat melding

For meg blir det som lyrikken i Natasha Bedingfield Soulmate... Hvem lengter ikke etter en sjelevenn som vet å elske meg ( akkurat på den måten jeg trenger det) uten å bli fortalt hvordan ....

Og det tror jeg skjer gradvis.. derfor flørt som kan utvikle seg ... og i min tolkning utvikle seg naturlig og ærlig til kjærlighet ... og sjelevenn.. kanskje ?

Skjult ID med pseudonym MoiNoir to. 27 des. 2012 22:51

Har selv ikke klart å tolke denne setningen på en måte som jeg var tilfreds med å formidle til dameverden. Har fjernet preferansen helt men er usikker på hvordan dette virker nå igjen. Vil jo helst ha et laaaaaaangvarig forhold men innser at det er vanskelig å treffe blink på første skudd.

(mann 42 år fra Telemark) to. 27 des. 2012 23:07 Privat melding

Jeg tolker det dithen at de vil det skal starte med en flørt for så å utvikle seg sakte.

(mann 36 år fra Oslo) fr. 28 des. 2012 00:46 Privat melding

Blir litt ta det som det kommer, man vet aldri helt svaret på alt som skjer..

(mann 50 år fra Oslo) fr. 28 des. 2012 00:53 Privat melding

Føler at ett nytt forhold bør starte med en flørt. Starter man med forventninger om ett langvarig forhold på første date, blir det jo litt søkt. Jeg mener en flørt åpner opp for å møte noen raskt uten å bli veldig godt kjent via meldinger først. Noe jeg synes er bortkastet tid, da det er jo kjemien/tiltrekningen til personen som avgjør om det blir en date nr 2 eller ikke!.
Betyr ikke at jeg ikke vil ha ett langvarig forhold men at jeg vil ta det litt piano i starten, særlig med tanke på at jeg har barn.

Skjult ID med pseudonym asdf fr. 28 des. 2012 00:54

Jeg ønsker meg et langvarig forhold.

..men ikke etter 1. date.

..vil gjerne bli kjent med personen og la ting utvikle seg mens vi flørter og koser oss på veien.

..forhåpentligvis finner vi begge ut etterhvert at vi er de rette for hverandre og velger å satse.

Men ikke noe forventninger om langvarig forhold etter et par kopper kaffi og en runde i høyet, takk.

Syns flørt som kan utvikle seg er veldig beskrivende og ser ikke helt hva som kan tolkes i så mange andre retninger enn akkurat det. Om personen mener noe annet enn det, så bør en vel kunne finne ut av det relativt greit etter noen meldinger her, eller et par dates.

Skjult ID med pseudonym MmM fr. 28 des. 2012 00:56

har alltid med en ring på innerlomma når jeg går på date, sånn just in case.

(mann 36 år fra Oslo) fr. 28 des. 2012 08:59 Privat melding

Ethvert forhold begynner med en flørt som utvikler seg...

(mann 46 år fra Vestfold) fr. 28 des. 2012 16:46 Privat melding

Det står jo Flørt som kan utvikle seg...
- OM man ønsket KUN en flørt ville det vel stått KUN det tenker jeg...

Har litt med innstillingen til hvordan man dater å gjøre for meg...
Ikke legge ALT for mye forventninger i det fra første date.. men bli kjent før man tar stilling til om man vil bli kjærester eller ikke.... og ikke omtrent avtale det FØR første date ;)

ØNSKER jo at det skal utvikl seg.. men vil ikke inn i et forhold for en hver pris.. :)
Kanskje den burde vært omdøpt til "Desperasjons-skala" :D

Skjult ID med pseudonym Lurer lø. 29 des. 2012 17:14

Takk for svar, ser jeg har formulert meg litt dumt her slik at det blir oppfatta som om jeg mener at man ikke skal gå rolig frem. Jeg har vel igrunn tolka denne setninga dit hen at de som skriver "flørt som kan utvikle..."at de ser etter litt spenning i hverdagen og at flørten i seg selv er målet med å vere på Sukker. Og de som skriver langvarige forhold har det som mål med vere her. Ikke at man skal bli sammen etter 1. date eller ikke ta det rolig. Men, uansett takk for svar. Har jo blitt endel klokere...

(mann 43 år fra Oslo) lø. 29 des. 2012 18:18 Privat melding

Noen liker å gå på visning, andre hater det. Noen liker å kjøpe sko, andre hater det. Noen liker i sjekke for å sjekke, andre hater det. Vi er alle forskjellige og har forskjellig agenda, noen søker etter langvarig forhold, noen søker etter noe som kan utvikle seg til noe veldig bra. Personlig har jeg det ikke travelt men ønsker å bli ferdig med den første fasen og starte på å bygge opp noe bra. En flørt som kan utvikle seg er nok noe mindre håndfast, kanskje det er mindre skremmende om man lider vegring mot å knytte seg til noen?

Skjult ID med pseudonym Dag lø. 29 des. 2012 20:35

Liker å prøvekjøre minimum en 5-6 "biler" før jeg bestemmer meg.

(mann 42 år fra Akershus) sø. 30 des. 2012 18:38 Privat melding

Man er vel ikke her for å finne noen som deler ønsket lengde på et forhold.

Man er her for å finne noen man trives i selskap med, kan prate med, gå turer med, og hundre andre ting. Om man på forhånd har sagt "flørt" eller " "utvikle seg" eller "langvarig betyr ingenting! Den dagen man ser på den man har funnet og tenker! Yes! Langvarig! DA passer det å putte langvarig i profilen sin, og med et navn hektet på! Og DA betyr det ingenting hva som stod der fra før heller.

(mann 34 år fra Hordaland) sø. 30 des. 2012 19:31 Privat melding

Jeg kommer ikke med bruksanvisning men svarer uansett.

Skjult ID sø. 30 des. 2012 19:45

Langvarig forhold høres ut som at man er desperat etter en kjæreste og tar hva som helst., mens flørt som kan utvikle seg høres ut som man har lyst på en kjæreste, men man er samtidig glad i singel livet, så det trengs overbevisning om at hun/han er den rette.

(mann 36 år fra Oslo) sø. 30 des. 2012 21:35 Privat melding

For min del betyr det at man må møtes og kjenne på kjemien før jeg vet om det vil utvikle seg til noe mer... De fleste forhold begynner jo med flørt...

(mann 52 år fra Vestfold) sø. 30 des. 2012 21:37 Privat melding

@Lurer.
Menn bommer stadig vekk både på teksten og innholdet. Ikke gi opp :)

Skjult ID med pseudonym prippa sø. 30 des. 2012 21:57

En flørt som kan utvikle seg tolker jeg som at man er ute etter nemlig en FLØRT.
søker en god venn med noe attåt så lenge det er moro.Det kan kansje bli noe mer,men ikke ha håp.Som regel kommer det snart noe nytt og spennende i hans vei.

Langvarig forhold er noen som er mer seriøs.Har det ikke travelt,men tar ikke så lett på det hvis man først går inn i ett forhold.Man er langt ifra desperat.Heller motsatt.Man er ferdig med og flørte og høyst sannsynlig såre andre mennesker kun for og ha det moro.Man flørter for og finne en man kansje kan dele livet med.