Alle innlegg Sukkerforum

HAR BARN ALIKEVEL???

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym lurer fr. 28 des. 2012 09:41

Har skrevet litt med en fyr i et par uker, bare litt egentlig. Det har liksom gått noen dager imellom svarene. Så vi jo ikke kommet i dypden med samtalen ennå. Han har ligget syk også så det forklarer noe.

Nå spør han om vi skal treffes og jeg fikk telefonnummer. Da kunne jeg sjekke ut hvem han er og gikk inn på Facebook. Der er det bilde av ham med en liten to-tre måneder datters. I profilen står det at han ikke har barn. Jeg ble litt sjokkert i grunnen. Før jeg så dette hadde jeg allerede sendt en sms hvor jeg skrev at jeg gjerne ville treffe ham og skulle bare finne et tidspunkt som kunne passe. Men nå fikk jeg kalde føtter.

Ikke så mye for at han ikke hadde skrevt eller nevnt det, men for at da blir det en helt annen situasjon.

Hvordan hadde dere reagert? Tror ikke jeg er så klar for småbarn jeg.....har selv en på ni og er veldig fornøyd med å være ferdig med babiser.

Skjult ID med pseudonym lurer fr. 28 des. 2012 09:57

Nei, de gratulerte med datter og han takket høflig for deg. Hva skal jeg gjøre? Hvis jeg sier jeg har snoket på Facebook og sett han har en datter blir det litt dumt også. Men kan jo også finne på en unskyldning om at jeg ikke er helt i date modus alikevel?

Skjult ID med pseudonym lurer fr. 28 des. 2012 09:58

Takket høflig for det, skulle det stå.

Skjult ID med pseudonym lurer fr. 28 des. 2012 10:05

Og det er i profilbildet. Så det var liksom ikke bare et bilde i albumet.....dette var en stolt pappa ja.

Skjult ID med pseudonym lurer fr. 28 des. 2012 10:10

Nå sendte jeg en sms og sa rett ut at jeg hadde vært på Facebook og at jeg ble paff over å se at han hadde en liten datter han ikke hadde nevnt i profilen sin....best å si det som det er kanskje.

Skjult ID med pseudonym camo fr. 28 des. 2012 10:25

Ser ikke problemet. Det finnes sikkert en årsak, og det er hans sak. Ikke din. Dere har ikke engang møttes og her snakkes det om tillitsbrudd osv, really?

Skjult ID med pseudonym lurer fr. 28 des. 2012 10:29

Det er hans datter, det står til og med navnet hennes med hans etternavn. På trøyen hennes står det Daddy. Og han takker en hel rekke med folk som gratulerer med den skjønne datteren og dette ble lagt ut i begynnelsen av desember i år.

Selvom det bare er en kaffedate, så er det ikke helt greit. Går veldig sjelden på date og har ikke mye tid til det. Hva skal jeg på date å gjøre med en som har en baby? Det passer ikke for meg i det hele tatt.

Det er som noen nevner over en viktig opplysning å bevisst utelukke i en profil. Møtes man på andre arenaer enn nettdating stiller det seg annerledes. Men på nettet har man mulighet for å sile ut og peile seg inn på en person med samme interesser og livssituasjon om man ønsker seg. Og jeg ville ikke søkt etter en mann med et så lite barn. Vet hvor mye jobb og slit det er med det.

Skjult ID med pseudonym Dagens fr. 28 des. 2012 10:34

Men dette er noe som skjer ofte blant menn som er på nett. De "glemmer" å fortelle om barnet de har med sin ungdomskjæreste, eller den minste som kom til ved en ONS rett etter skilsmissen.
Så legger de til et par cm på høyden og trekker fra et par år på alderen.
Man kan muligens si at dette er menn sin form for sminke på nett?
Vi damer jobber jo stussen av oss for å finne de mest flatterende bildene, der de ekstra kiloene ikke synes osv, når vi dater på nett.

De fleste prøver å framstille seg på best mulig måte og det å ha en rimelig nyfødt arving er kanskje ikke det som gjør en mann mest attraktiv.
(Uten at jeg skjønner at han skulle ønske å være attraktiv for andre enn de damene som synes det er helt greit at han har et barn.)

I tillegg kan det hende profilen ble lagd før han fikk barn og at han ikke har tenkt på at den bør oppdateres?

Jeg er spent på hva han svarer på meldingen fra deg!

Skjult ID med pseudonym lurer fr. 28 des. 2012 10:40

Jeg har også litt på følelsen at han har glemt å rette på profilen sin. Men han ble straks mye mindre interessant for meg, så det er en viktig opplysing som ikke rakk å komme frem før jeg nesten satt på kaffedate med ham. Ikke så gøy å få vite det på kaffedate, tror jeg hadde fått litt sikksakksmil da.....

(mann 48 år fra Akershus) fr. 28 des. 2012 10:45 Privat melding

Enig i at det der ble en helt annen situasjon for både deg og han, han er sikkert ikke inressert i å ha noen i sitt eller sin datters liv som ikke er interessert i det.

Bare si det som det er og så kan dere begge gå videre.

Skjult ID med pseudonym camo fr. 28 des. 2012 10:46

Om han har en bitteliten baby er det ikke så mye jobb for han enda, så fremt han ikke er sammen med dama fortsatt da...

Det kan være mange årsaker til at han ikke vil legge det ut i profilen sin, at han har barn. Ville ikke avfeid han av den grunn.

Skjult ID med pseudonym lurer fr. 28 des. 2012 10:52

Takk for det. Men får nå vente på svar fra han på SMS. Kanskje han ikke svarer i det hele tatt fordi han synes jeg var ufin som sjekket han på Facebook? Ikke godt å vite.

Om det ikke er så mye jobb nå, så blir det jo det.....og jeg ønsker ikke være en del av det. Enkelt og greit.

Skjult ID med pseudonym camo fr. 28 des. 2012 10:54

Det er helt fair å ikke ville møte noen med barn, men har du tenkt på at om du møter en uten barn - at vedkommende kanskje ønsker det? Er du klar på at du er ferdig med barn? Å utelukke menn med barn gjør dating hakket vanskeligere, i alle fall når man blir 30+.

Skjult ID med pseudonym lurer fr. 28 des. 2012 10:54

Jeg har i hvertfall nevnt ni-åringen i profilen min. Så han vet hva han går til.....

(mann 48 år fra Akershus) fr. 28 des. 2012 10:55 Privat melding

@lurer, men da er det jo ikke noe spørsmål. Bare si takk og ha det, det er helt fair det.

Jeg kan tenke meg mange grunner til hvorfor han ikke har tatt det opp i sin profil, men vil man ikke ha småbarn i livet sitt så er jo det helt greit.

case closed ;)

Skjult ID med pseudonym lurer fr. 28 des. 2012 11:00

Greit med en som har barn. Men opplys om det og fortell alder. Da styrer jeg unna 0-3 år.

Skjult ID med pseudonym Gunsan80 fr. 28 des. 2012 11:20

Uff, flere her inne som tar lett på det. Hvorfor, som sagt, kaste bort tiden på en date når du vet utgangspunktet for videre treff, evt kjærester ikke er det du hadde i begynnelsen?

Klart man er litt nysgjerrig, hvem bruker vel ikke facebook i dag?
Tror han skal ha mer dårlig samvittighet for ikke å ha nevnt familiemedlemmet, enn at du gjerne ville se flere bilder av han på face?

Skjult ID med pseudonym MM fr. 28 des. 2012 11:48

Å starte med løgn er aldri bra. Glem han.

Skjult ID med pseudonym 69 fr. 28 des. 2012 12:12

Å ha en unge på si er nok ikke det mest sjokkerende å oppdage i etterkant i nettverden Ts.
Værre om en man får kontakt med er i forhold og eller gift og de finnes det endel av.

I motsatt tilfelle har jeg møtt kvinner som tenker litt vel mye på egenintersser på nett.
mest seg og sitt og sine barn og forholdsvis lunken adferd overfor motpartens barn.

Du minner spesielt om ei som ikke hadde barn men var bekymret over å eie, matriellrettslige goder, fordeling ved brudd og arv var tema allerede etter et par dates.

Så kanskje du bør gå litt i deg selv også TS..

Skjult ID med pseudonym pgmp fr. 28 des. 2012 12:40

Hvor vanskelig er det å se for seg at person som akkurat har fått en datter ikke umiddelbart oppdaterte sin sukkerprofil? Heldigvis finnes det fortsatt mennesker her som ikke anser sin sukkerprofil som verdens navle.

Skjult ID med pseudonym arneand fr. 28 des. 2012 13:07

@Gunsan80 - fr. 28 des. 11:20
Jeg har en facebookprofil, men du skal være veldig synsk om du finner noe personlig info på den ;p

@ts
Så, hva ble det til?

Skjult ID med pseudonym lurer fr. 28 des. 2012 19:14

Han svarte som jeg tenkte at profilen var laget før barnet kom til. Barnemoren hadde ventet lenge med å fortelle om graviditet og forholdet var over da. Han skulle oppdatere profilen. Sa også som noen over her at jobben var jo mest for mor som hadde barnet boende hos seg.

Jeg svarte at jeg hadde litt kaldere føtter nå og ønsket ham lykke til. Jeg føler meg ganske ferdig med små barn. Greit nok å få det avklart før man går på date.

Skjult ID med pseudonym lurer fr. 28 des. 2012 19:19

Skrev også at jeg kanskje ikke var den rette for han akkurat nå.

Skjult ID med pseudonym lurer fr. 28 des. 2012 20:38

Man bruker vel forum etter hva man har behov for. Noen får mye ut av det andre lite. Det er vel greit så lenge man er anonym og vedkommende ikke er sukker bruker. Kynisk føler jeg ikke at jeg er. Bare bevisst.

Skjult ID med pseudonym The One fr. 28 des. 2012 20:56

Ehhh @ Per. Det handler jo om hva slags liv man ønsker å leve. At det kommer inn et lite barn (baby) inn i livet påvirker det jo trossalt så mye at jeg vil ikke kalle det overfladisk. Hadde jeg vært @TS ville jeg nok skrevet i profilen at hun ikke ønsker å treffe de med barn under x år så har hun sitt på det tørre.

Skjult ID med pseudonym lurer fr. 28 des. 2012 20:57

Synes det er flott at han tar ansvar. Jeg har vel ikke sagt noe annet. Men det ble ikke nevnt noe om barn her...så jeg ble paff og hadde ikke tenkt meg å bli involvert med noen med slike forpliktelser. Synes du vrir voldsomt på problematikken og virker nærmest som du selv føler du må forsvare noe? Senk skuldrene. Dette er bare en tråd hvor jeg lufter tankene og hører gjerne om hva andre også tenker. Det er jo ikke noen som skal ta dette personlig.

Skjult ID fr. 28 des. 2012 20:59

Skyggeboksing på høyt nivå her ikveld. Tydeligvis mange som har vært i mang en havn og lagt igjen litt arv og føler seg truffet ;-)))

Skjult ID med pseudonym matro fr. 28 des. 2012 21:06

Helt greit å ditche noen om de har vært uærlige og ikke sagt at de har barn. Det forandrer jo faktisk hele forholdet.
Slapp av, det er bare en fyr på nettet du har sendt noen meldinger til, om noen uker har du glemt hele fyren og han har mest sannsynlig glemt deg også.

Skjult ID med pseudonym lurer fr. 28 des. 2012 21:06

Og når det står i profilen at man ikke har barn....trenger vel ikke jeg spesifisere i min at jeg ikke ønsker barn mellom den og den alderen. Jeg bare peiler meg inn på den profilen som passer for meg. Derfor ble jeg så overrasket når det alikevel finnes en baby. Men som jeg forstod, så var det en glipp og ovehode ikke en bevisst handling for å skjule at han har barn nå.

Skjult ID med pseudonym The One fr. 28 des. 2012 21:11

@lurer

Hvis det var mitt innlegg du kommenterte. Jeg tenkte litt mer for fremtiden. Dersom du er åpen for å treffe noen med barn, bare de ikke er under en viss alder. Det dukker jo stadig opp noen som tiiter på profilen din og det er jo greit for de å vite ;-)

Skjult ID med pseudonym lurer fr. 28 des. 2012 21:18

Og hvor gammel er du Per, med så mye bitterhet? Håper du ikke bare har hatt dårlige erfaringer med dating?

På et så tidlig stadium har jeg ikke funnet ut om jeg er interessert nok, og trekker meg ut for ikke å gjøre det mer komplisert senere om jeg da synes det ble litt mer enn jeg synes er greit.

Det er jo meg selv jeg skal lytte til først og fremst. Ingen har rukket å få noen store forventninger til hverandre enda. Det er nå det er viktig å være bevisst om hva man ønsker, før man får følelser osv. Sånn er det med nett dating.

Skjult ID med pseudonym Ann fr. 28 des. 2012 22:22

Jøss, hva er det med Per?

Jeg skjønner deg veldig godt TS, og ville gjort akkurat det samme. Lykke til videre :)

Skjult ID med pseudonym lurer fr. 28 des. 2012 22:58

Takker for støtten Ann:-)

Skjult ID med pseudonym q lø. 29 des. 2012 00:23

@robinsve få høre mer. min knupp.

Skjult ID med pseudonym kjelbendik lø. 29 des. 2012 21:09

Jeg har oppgitt at jeg ikke har barn, men jeg har en bastard som jeg ikke har eller kommer til å ha kontakt med..

Da er det vel greit å si du ikke har barn?

Skjult ID med pseudonym gamla lø. 29 des. 2012 21:50

Bastard? Hva er det for noe, @kjelbendik ????

Skjult ID med pseudonym xxx lø. 29 des. 2012 21:53

takk @gamla..:) lurte jeg på også....men like greit for barnet å ikke ha en far i livet sitt som tenker sånn da!

(mann 38 år fra Akershus) lø. 29 des. 2012 22:03 Privat melding

Hmm. Har da bilde av ei jente på fanget jeg og. Og jeg er ikke faren hennes. Bare trodde det i ca ett år. Kan være mange grunner. Hadde det vært meg hadde jeg spurt om det var ungen hans. Er jo ikke noe galt med det. Selv om man har snoket litt.

Skjult ID med pseudonym Neineinei lø. 29 des. 2012 23:27

Til OP: Tror det er på tide å holde seg unna forumet nå. Det du lirer ut av deg i første post og i videre innlegg er en total skam, dessverre men kanskje også en normal standard her på forumet? Det vitner om total mangel på sosial intelligens og total mangel på det meste egentlig. Dette var kanskje en tynn påstand, men det danner et godt bilde av poenget. Mulig sukker.no ser på dette som et humoristisk forum der folk som har lyst å få seg en skrekkelig god latter kan ta seg en titt, men kom igjen... Dette blir for mye av det gode!!! Og bare i tilfelle du skulle ha lyst til å forsvare (LOL?!?!?!?!) deg selv i en videre post så kan jeg fortelle deg dette: Det du har kommet med i denne posten kan aldri forsvares. Du har faktisk klart å kommentere at han faktisk var en stolt far i en negative tone på profilbildet. SHOCKER :D?? Nå er det på tide å forstå at dersom du synes hans oppførsel var ille, så får du heller vurdere det selv eller ta en prat med noen du kjenner (såfremt muligheten er der(?)) og høre om de har noen forslag.Om du ikke har noen som vil høre på så holder du kjeft, og prøver å gjøre det beste utav det. Du vil hente hjelp på et forum for single mennesker, der ALLE har muligheten til å svare. Folk som svarer i slike forum er ofte ABSOLUTT IKKE i stand til å gi gode svar. (Ikke angrip meg for dette, dere som måtte føle dere truffet... Dette er fakta og noe alle BURDE vite.........ok, en gang til.... IKKE kommenter denne påstanden... Det vitner bare om akkurat det som jeg nettopp påpekte... Uansett hvor snurt du/dere måtte føle dere).

Konklusjon: Han burde kanskje ha informert deg om dette, dere har """"""""kjent""""""""" hverandre i 2 uker så det burde være 0!!! problem for din del, å legge det ut på dette forumet er en skandale, du kan prise deg lykkelig over at det er mulig å starte tråder anonymt :)

Skjult ID med pseudonym lurer lø. 29 des. 2012 23:47

Håper det var godt for deg å få lettet på dette trykket, for det var ganske heftig. Hvor fikk du det fra at det jeg skrev om stolt far var i en negativ tone? Kjenner meg absolutt ikke igjen. Så det får du ta på din egen kappe.

Skjult ID med pseudonym Neineinei lø. 29 des. 2012 23:56

Det tar jeg gjerne på min egen kappe. Det er inntrykket jeg sitter igjen med etter å ha lest dine kommentarer her. Du må gjerne si at jeg er helt ute på vidda angående dette, men for meg så dannet du bilde av en mildt sagt snurt person, som var utrøstelig etter denne """"""skandalen"""""". Uansett, håper noen av mine punkter kan føre til at man tenker seg om 2 ganger, og så får du heller prøve å glemme utropstegnene og hermetegnene som var lagt ved for å forsterke poengene.

Skjult ID med pseudonym lurer sø. 30 des. 2012 00:01

Akkurat nå føler jeg mest det er du som har et problem og ikke jeg.....for meg var det ikke et snurt innlegg, sitter bare litt forundret og ser at han jeg tenkte meg på date med har unnlatt å opplyse meg om en viktig detalj, og lurere på hva andre hadde tenkt .....ingen big deal, så kommer du og lager en big deal av det....dette er et forum man sitter på når man kanskje ikke har noe annet å gjøre....ta det for det det er og pass på blodtrykket :-)

Skjult ID med pseudonym Skalle sø. 30 des. 2012 00:07

@Neineinei:
Rull inn a!!

Det at han har barn, men ikke har nevnt det er absolutt en dealbreaker så lenge hun ikke vil date en med barn. Er det en grunn som absolutt et reell når det gjelder avvisning, så er det om man har barn eller ikke!!

Skjult ID med pseudonym kjelbendik sø. 30 des. 2012 01:10

bastard e en løsunge.. et barn du har fått med å gå på en smell eller blitt lurt når kvinnfolk helvete sier de går på pillen

Skjult ID med pseudonym xxx sø. 30 des. 2012 01:13

@kjelbendik-man er da 2 om å lage ett barn! og barnet skal da ikke lide for idiotforeldre!

Skjult ID med pseudonym Flittigis sø. 30 des. 2012 02:30

Men kjære vene da...her var det mye utblåsing fra folk som tydelig trenger noen å snakke med. Uansett TS. Jeg forstår hva du mener. Selvfølgelig skal man være ærlig om barn i profilen! Jeg forstår det slik at du har fått en forklaring og at du ikke har noe imot at han tar ansvar (slik som noen antyder-helt ut av det blå) så da er det vel greit. Dere kan gå hver deres vei og finne noen som passer bedre etter deres ønsker-no stress :) Synes forresten du har bevart fatningen meget bra i denne tråden TS-veldig bra-stolt av deg:)

Skjult ID med pseudonym lurer sø. 30 des. 2012 08:39

@Flittigis. Takk for din positive og forståelsesfulle kommentar. Du har lest meg godt og riktig, også mellom linjene og sett at ikke alle andre har klart det like godt.

Skjult ID med pseudonym storlav sø. 30 des. 2012 12:04

@lurer, syntes det du gjorde var VELDIG BRA!! Slike ting er ikke noe man skal skjule, sier jo ganske mye om han hvis han er her inne når han har et lite baby, hovedfokuset hans burde være dattera! Hvis han ikke forteller om noe SÅ VIKTIG i livet sitt, hva annet kan han holde skjult...?

Og ikke ta deg nær av de negative kommentarer som folk slenger fra seg her inne, de er jo bitre så ikke mye av det de sier er relevant til saken..

Skjult ID med pseudonym lurer sø. 30 des. 2012 12:22

@storlav
Takker for støtten og sier meg enig:-)

Skjult ID med pseudonym storlav sø. 30 des. 2012 13:05

Folk som ikke greier å se forskjellen mellom konstruktiv kritikk og bitre kommentarer burde strengt tatt holde seg unna seriøse tråder, for det hjelper ingenting.

Jeg skjønner godt at noen ikke får tid til å oppdatere profilen sin når de har en nyfødt baby, da burde så å si all ledig tid gå til å passe på den og ikke med å finne seg en ny en. For det sier ganske mye om personen når de er i den situasjonen, singel men med et barn, høres ikke ut som personen har særlig evne til å bedømme seg selv og andre mennesker, eller så hadde han ikke kommet opp i den situasjonen.

Men folk har forskjellige meninger, og det skal de få lov å ha!