Alle innlegg Sukkerforum

Den korte, eller lange...profilen

Vis siste innlegg
(mann 44 år fra Sør-Trøndelag) lø. 29 des. 2012 01:51 Privat melding

Jeg må bare innrømme at jeg er ekstremt dårlig på førstekontakt, sånn generelt her i livet. Det er akkurat som om jeg til og med blir sjenert på interwebben! Men anywho:

Det er en del besøk på profilen min (hva som er mye eller lite for mannsprofiler aner jeg ikke, men det er vel ingen drøy gjetning at jenter får en god del flere), men det er fåtallet som legger igjen et "hei". Og selv hjerter er vanskelig å få. Nå er jo ikke dette for å klage - så teit er jeg ikke. Men det ender med at jeg skriver nye profiler hver eneste uke for å se hva som fenger jentene mest. Og det kan virke som jo mindre jeg skriver, jo lettere er det å få en hilsen.

Betyr det at dere liker mystiske menn og liker å gjette - også her? ;-)
Personlig liker jeg å lese andres profiler der det står en del, men det er sjokkerende mange jenter som bare legger igjen noen få ord - eller ingenting i det hele tatt (what!?). For ikke å snakke om mangelen på bilder. Altså, kjærleik er litt bingo, men det går an å høyne oddsene littegrann. :-)

Kjør...eh, debatt.

Skjult ID med pseudonym arneand lø. 29 des. 2012 02:01

Pfft, jeg er sikker på at dere ymter frempå om koserøsking i skjegget allerede i andre avsnitt :p
Da er nok oddsen for svar høyere om dere utelater det fra profilen, og drøyer med den infoen til andre melding... ((((^.^)

(mann 46 år fra Oslo) lø. 29 des. 2012 02:02 Privat melding

Jeg har samme erfaringer som deg. Jo mer intimt jeg skriver på et førstebrev jo mindre sjanse er det for å få svar. (Snakker ikke om sex-intimitet.) Det dreier seg ikke om å brette ut masse krav, men om å skrive slik jeg snakker med venner jeg kjenner.

(mann 47 år fra Oslo) lø. 29 des. 2012 02:05 Privat melding

Interessant eksperiment med nye profiler hver uke, og mitt ærlige og særdeles informative svar ang. hva som er fasiten for å høyne besøks- og meldingsraten er: Jeg aner ikke.

(mann 44 år fra Sør-Trøndelag) lø. 29 des. 2012 02:05 Privat melding

Jeg mener jo først og fremst i selve profilen da, om jeg var uklar på det. Har vel egentlig ikke lagt ut så mye om meg selv til å begynne med. ;)

(mann 46 år fra Oslo) lø. 29 des. 2012 02:11 Privat melding

Jeg snakker også om selve profilen. Prøver å være så ærlig jeg kan, og jo mere generelle opplysninger jeg har (som gjelder for de fleste) jo flere henvender seg. Og det er selvsagt også logisk.

Skjult ID med pseudonym tresnitt lø. 29 des. 2012 02:14

Men vær klar over... (Jeg har vært her et år nå - og har også hørt andre si det.) ...at jula og ukene før er generelt en døtid her.

Skjult ID med pseudonym adf lø. 29 des. 2012 02:16

Profilebilde først. Ok? vel, da får du besøk på profilen din. Første hindring unnagjort, high five!

Skriver du mye tekst? Ok, da har du gitt leseren uhorvelig mange måter å tolke deg til en grisete/kjedelig/ubetydelig/snobbete/uverdig/høytidelig/innadvendt/voldelig/osv. type. Jo mer info, jo mer å tolke. Jo mer å tolke, jo mer feil tar leseren. Så om du ikke er usedvanlig flink til å ordlegge deg, så plasserer du hodet nærmere hoggestabben for hver setning du skriver om deg selv. Her blir en silt ut for den minste ting, så skal du skrive mye, så skriv GODT!!

(mann 44 år fra Sør-Trøndelag) lø. 29 des. 2012 02:17 Privat melding

Sier du det? Jeg hadde min mest aktive periode ei jul for noen år siden. Men det er ikke massivt med folk her akkurat nå, nei, det ser jeg jo.

Skjult ID med pseudonym Tiny Tim lø. 29 des. 2012 02:17

Tiny Tim har forsøkt lang, kort og fyldig, men responsen forble den samme. Så skrev Tiny Tim et dikt i stedet og det hjalp faktisk!

(mann 44 år fra Sør-Trøndelag) lø. 29 des. 2012 02:19 Privat melding

Ja, adf, ser den. Samtidig, jeg går ikke bare på profilbilder (men det er et jævla must å ha - men utrolig mange har ikke, overraskende nok), så liker å lese om folk. Men det er altså bare meg. Det er denne forbaska gjettinga om hvordan folk er som jeg ikke er så glad i. Hvorfor skjule det?

(mann 44 år fra Sør-Trøndelag) lø. 29 des. 2012 02:20 Privat melding

Tiny Tim: Flott! Den prøver jeg i neste uke. ;)

(mann 46 år fra Oslo) lø. 29 des. 2012 02:25 Privat melding

Så flott da. At det hjalp med et dikt. Kanskje det hjalp fordi han er flink til å skrive. Har selv lagt ved egne kunstbilder og -film ol. men vet ikke helt om det gjør noe forskjell.
Men det sies jo at kvinnene (generelt) er mest verbalt anlagt.

Skjult ID med pseudonym Tiny Tim lø. 29 des. 2012 02:27

Kjør på med dikt gutta! :-)) Lykke til ;-)

Skjult ID med pseudonym tresnitt lø. 29 des. 2012 02:29

Takk. Men er lissom ikke så flink med poesi...æsse.

Skjult ID med pseudonym nilaya lø. 29 des. 2012 02:31

@tresnitt
kjør på :) Det klarer du ;)

Skjult ID med pseudonym ikkefar lø. 29 des. 2012 02:31

Potetsi kasn vel alle som msbvil.

(mann 46 år fra Oslo) lø. 29 des. 2012 02:37 Privat melding

Jeg har en venninne som er en veldig dyktig poet (men det jo på en måte juks). Men kanskje ikke hvis man sier at det ikke er en selv som har skrevet det men at man liker det.

Skjult ID med pseudonym tresnitt lø. 29 des. 2012 03:05

Dette har hun laget til en film. (Hildi Bragason)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Stjernestøv frembragte jorden og gråten i alle tings splid

En krans av stjerner lyser over ditt hode som rovdyrøyne om natten

De bringer deg mørket på strimer av lys

Under treet er våre tårer forvandlet til villrosens dugg som leger jordens lacrimosa

(mann 42 år fra Buskerud) lø. 29 des. 2012 03:22 Privat melding

Her er Tiny Tim sitt dikt: JEG ER BOKEN!

Jeg er boken som ble lest, men ikke riktig forstått. Bedømt etter omslaget som smuldret opp. Min perm og mitt innhold består, med kapitler og sider lange som år. Som bok er jeg nok ikke å finn på øverste hylle, men gjemt og litt glemt der bak. Skulle dine øyne meg allikevel finne har du mye vinne.
Mitt ønske er at du leser meg ord for ord og bokstav for bokstav. Min historie er lang og inneholder mange sjangre. Forhåpentlig vil du ikke angre.
Mitt innhold skiller seg fra andre bøker og kanskje er det nettopp dette du søker.
Jeg er ufullstendig og har mange sider igjen å fylle, men du må velge selv for jeg kan ikke trylle. Det gjenstår å se hvem jeg skriver mine neste kapitler med.
Ta meg i din hånd og under din arm så du kan la deg inspirere av min historie og sjarm.
Om jeg er lettlest må du selv bedømme, noe vil nok bli vanskelig å skjønne.
La meg ikke stå her til skamme, men plukk meg opp med det samme.
La mine sider lyse opp og måtte du aldri få nok!

Skjult ID med pseudonym Tiny Tim lø. 29 des. 2012 03:26

Æsj Tiny Tim ser en skriveleif ;-P

Skjult ID med pseudonym Dagens lø. 29 des. 2012 10:46

Hvorfor jeg ikke hadde svart Egokloss, selv om profilteksten er utmerket og albumet har mange bilder, handler om at du er arbeidsledig, ikke har barn, signaliserer noe med tatoveringene dine og tilhører metalmiljøet. Jeg er rett og slett ingen dame for deg.
Du ser, for meg, svært tiltalende ut på albumbilde nummer to. :)

Tresnitt kler bedre kortere hår. Du ser langt mer velstelt ut da. Jeg liker bildene du har lagd. Dersom jeg hadde vært i din søkergruppe, hadde jeg neppe tatt kontakt. Du liker tålmodige barn. Barn flest, er ikke spesielt tålmodige. Dermed kan du vinke farvel til alle som har barn under tolv år, tror jeg.

Husk at det er mange damer som ikke har så mye til overs for skjegg av en viss lengde.

Sånn. Der fikk dere jammen en tilbakemelding dere ikke hadde bedt om. Og det fra en dame som har ganske høyt matchtall med den ene av dere.
Hva man ikke gjør i disse jule-ånds-tider.

Skjult ID med pseudonym -m- lø. 29 des. 2012 11:53

Jeg syns nå heller det har ekspodert i henvendelser nå rundt jula både på nettet men ikke minst med sms og diverse fra gutter jeg kjenner fra før av :P virker som en god del gutter føler seg ensomme på denne tiden og det er vell ikke så rart :)

Men dere angående dikt..sånn for min del så hadde jeg fått totalt noia! Blir for ja..jeg veit ikke suppekliss for min del hadde en type en stund som skrev dikt til meg jeg fikk helt spader uffameien :P

Skjult ID med pseudonym camo lø. 29 des. 2012 12:51

Jeg fikk ett erotisk dikt som førstemelding en gang, kan love dere at jeg ikke svarte på den (grøss). Har identisk matchtall med tresnitt og TS, men ingen av dere har spesielt tiltalende profilbilder, så jeg går ikke inn på profilene deres. Jenter er visuelle de også.

Skjult ID med pseudonym Big Tony lø. 29 des. 2012 13:40

@camo. Syns du er kald jeg!
@-m-. Du liker ikke kliss og det er sikkert fordi du selv er tørr som Sahara. Uffameien, kan ikke være greit.

Skjult ID med pseudonym Big Tony lø. 29 des. 2012 13:45

@Dagens mener tydeligvis at det å henge ut andre om deres utseende er i Julens rette ånd. Sjøl sitter du nok der med tynnt pistrete og flisete hår. Masse rynker i ansiktet ikke all verdens lotion hadde kunnet fjernet.
Ushavet og brei over stumpen med lår som tømmerstokker.
Goood Jul hahaha ;-P

Skjult ID med pseudonym MoiNoir lø. 29 des. 2012 13:50

if you don't know me by noooow... sniff sniff ;D

Skjult ID med pseudonym camo lø. 29 des. 2012 14:02

Helt korrekt, jeg er kald. På tide å fyre litt i peisen :-)

Skjult ID med pseudonym camo lø. 29 des. 2012 14:10

Ser den tresnitt, jeg har sikkert gått glipp av en del på denne måten. Men min erfaring her inne viser at de fleste bruker det beste bildet som profilbilde osv. Selv gjør jeg jo ikke det, så ser jo at jeg har en form for dobbeltmoral her :-)

(mann 46 år fra Oslo) lø. 29 des. 2012 14:11 Privat melding

@Big Tony
Dagens har ikke hengt meg ut. (Eller var det noen andre du siktet til?)

@Dagens
Jeg digger barn generelt. Men det står på bildet at det er best å lage utstillingsbilder sammen med tolmodige barn. Det er ikke alltid mulig selvsagt, særlig siden de som lager tøffest bilder vanligvis er under 12 år.

@Camo
Du aner garantert ikke hvor sinnsykt variable bilder jeg har. Men hvis det enslige prifilbildet i seg selv stanser deg i å se på mer - har det kanskje heller ingen hensikt å gjøre det.

Skjult ID med pseudonym Dagens lø. 29 des. 2012 14:16

Verken Tresnitt eller trådstarter bruker det beste bildet de har som profilbilde. Husk at hva man betegner som det beste profilbildet er individuelt.
Jeg har i alle fall blitt overrasket noen ganger over hvordan menn velger ut profilbildet sitt.
Har i tillegg blitt særdeles overrasket noen ganger når jeg har møtt de jeg har skrevet med her inne. Som oftes positivt.

Skjult ID med pseudonym tresnitt lø. 29 des. 2012 14:22

Vil ikke dere også - Big Tony, Dagens, Camo - vise dere her? Ikke fordi det skulle måtte være noen direkte sjekkings. Men hvordan har dere valgt det? Jeg har forøvrig selv tenkt tanken at jeg ikke skal se max modellaktig ut på profilbildet, fordi det er ikke sånn jeg ser ut!

Skjult ID med pseudonym Gilia73 lø. 29 des. 2012 14:24

Hmm vi er forskjellige på preferanser og det er bra.. Liker godt menn som skriver dikt til meg, men ikke som første melding.. Kjenner de meg og da skriver dikt.. Smelter jeg:))
Liker og best lange profiltekster for da føler jeg at personen ønsker å by på seg selv.. Vil at jeg som leser og ser virkelig skal få en smakebit av hvem han er, og hva han søker:)) ellers liker jeg best bilder hvor menn smiler .. Og helst med hele ansiktet .. Vil se at det når øynene som for meg er nøkkel til sjelen:)
TS bor for langt unna.. Og derfor ville jeg kanskje bare tatt en liten titt men ikke sendt noen melding, herlige tresnitt har jeg tittet på før og er en flott mann med mange finurlige flotte tanker.. men ser spøtt lik ut som ene broren min .. Så kunne bare blitt venn med han :)) ok .. Det var bare mine refleksjoner.. Bra vi er ulike kanskje:)) da finnes det forhåpentligvis en for oss alle her inne..

Skjult ID med pseudonym tresnitt lø. 29 des. 2012 14:32

Nå ble jeg så nysgjerrig på hvordan du ser ut, hehe. Hvem du er.

Skjult ID med pseudonym Dagens lø. 29 des. 2012 15:01

Jeg har ikke profilbilde, bare album. Syntes det var så kjipt at alle gratisbrukerne uten bilde og profiltekst kunne se hvem jeg er, mens de var anonyme kikkere.
Jeg vet i alle fall at de bildene jeg har, er gode nok til at jeg blir gjenkjent av dem.

Ser ut?
Jeg vet ikke, egentlig. Tror jeg har et utseende som gjør at menn enten synes jeg er pen eller veldig stygg. Har fått negative kommentarer på krøllene mine, høyden min, at jeg har for tykke lepper, går for ofte i kjole/skjørt, er for tynn med for masse muskler. Det samme som de andre ikke klager på. ;)

Jeg har pseudonym på forumet fordi jeg ble stalket noe helt for jævlig da jeg ikke hadde det. Sånn at jeg fikk trøbbel med å sove på grunn av truslene.

Skjult ID med pseudonym tresnitt lø. 29 des. 2012 15:21

Truslene? Hva prater du om? Få høre.

Skjult ID med pseudonym Lowry lø. 29 des. 2012 15:33

Trusler og stalking (finnes det mer enn en stalker, tror jeg har hørt om det ifbm med de som møttes sosialt), verdt å notere på listen (i tillegg til uthenging, outing, trakassering etc) til neste gang noen igjen spør om hvorfor folk her er anonyme, og det viser tydelig at det er mye rart på forum og at det innebærer en viss risiko å ikke være anonym både på forum i seg selv og ved sosiale treff.

(mann 36 år fra Oslo) lø. 29 des. 2012 15:34 Privat melding

Jeg er ganske sikker på at et dikt ikke ville gjort susen for meg.. om jeg skulle skrive det selv :p

(mann 44 år fra Sør-Trøndelag) lø. 29 des. 2012 16:53 Privat melding

Trådstarter sliter med å finne riktig profilbilde. Fordi det er så helsikes individuelt!
Jeg tilhører forøvrig ikke noe metalmiljø. ;)

(mann 46 år fra Oslo) lø. 29 des. 2012 17:06 Privat melding

Jeg synes du har et fint bilde. Men jeg er mann da, så det er kanskje ikke så vesentlig. Men hvorfor skal man absolutt glise for at ikke mange av de andre skal bli redde eller føle det som kaldt (eller jeg vet ikke hva)?

Skjult ID med pseudonym maria lø. 29 des. 2012 17:07

Liker bilde ditt jeg TS:) Kanskje du kan sette litt farger på det, så blir det mulig litt mindre *kaldt* om du forstår:))

Skjult ID med pseudonym Elin sø. 30 des. 2012 00:43

Det hjalp med farge.

Skjult ID med pseudonym Lazarus75 sø. 30 des. 2012 00:56

Mmm... prøv litt sirkulær logikk?

Skjult ID med pseudonym hans sø. 30 des. 2012 02:48

Jo lengre skrevet jo bedre. Sålenge det ikke er repiterende eller for mye skriv om nesebein og hårballer.