Alle innlegg Sukkerforum

Er jeg bare søppel?

Vis siste innlegg
(kvinne 36 år fra Østfold) to. 26 juni 2008 22:47 Privat melding

Si meg; er det normalt å få et svart hjerte når man ikke har svart på mld innen 2 timer? Jeg fikk en hyggelig og interessant mail av en kjekk og tilsynelatende oppgående mann, leste den, og måtte dra avgårde for å rekke noe. Satte meg ned for å svare da jeg kom tilbake, men neida; der lå det istedet en mail, som bla inneholdt sitater om at sånne som meg var søppel , ikke verdt en dritt osv.

Blir menn så fort hissige her inne? Eller er det bare meg de tenner på?? (haha)

(kvinne 49 år fra Oslo) to. 26 juni 2008 22:49 Privat melding

Hei.. Høres ut som en gjenganger...

rapporter vedkommende til support@sukker.no så blir vi kvitt slike uoppdragne ekle mennesker... (blir så irritert på dårlig oppførsel..)

klem Cino

Skjult ID med pseudonym synnøve to. 26 juni 2008 22:50

hehe, det må ha vært en eiendomsmegler eller noe sånt, de er vant med korte svarfrister...

Skjult ID med pseudonym Tweety83 to. 26 juni 2008 22:58

"Sletter" de som har lest og ikke svart innen 2 uker om jeg kommer på det.. 2 timer var da veldig kjapt.. Hårsår, goddag ;) Og det at han skriver sånne mail er egentlig bare bra, da merket du at han ikke er riktig vel bevart før du brukte mer tid på han

Skjult ID med pseudonym Frkcino to. 26 juni 2008 23:00

Ja kundebehandler er ikke vedkommende (eller kanskje det er det han er.... en møkkalei av jobben en.... )

Skjult ID med pseudonym Ærlighet to. 26 juni 2008 23:03

Utrolig.

Jeg må nå si at det var en noget forhastet beslutning, og en særdeles uhøflig måte å ordlegge seg på..

Det er jo lov å miste interessen, men det var definitivt feil måte å gjøre det på!

Det hender jeg også gjør det på den måten.. Leser meldingen, og svarer etter en stund.. Jeg liker å skrive gjennomtenkte meldinger, noe jeg ikke fikser med tidspress.

Når det er sagt, selv synes jeg din profil ser ganske forlokkende ut, og kanskje jeg en gang sender en melding, hvem vet..
Var jo ikke så dårlig match heller om man skal tro på de er matchtallene.

Skjult ID med pseudonym s to. 26 juni 2008 23:09

... enda et argument for å fjerne status lest / ikke lest på meldingene.

Skjult ID med pseudonym Frkcino to. 26 juni 2008 23:10

enig med "s" - hva nå når folk tar ferie da.. Gosh da blir det mye edder og galle i mailboksene fremover....
(mange som ikke får svar...)

Skjult ID med pseudonym ElFrodo to. 26 juni 2008 23:15

nja...er man på ferie så leser man heller ikke meldingene da ;-)

Ellers så er vedkommende tydeligvis "litt" utålmodig ja...hehe

Skjult ID med pseudonym Frkcino to. 26 juni 2008 23:16

Ja det er jo det som var poenget.. Da blir det muligens en del hat mail fra de som forventer svar innen 1 sek.... hihihihi

Skjult ID med pseudonym ElFrodo to. 26 juni 2008 23:17

joa, men margarita leste faktisk mailen ganske fort da :-)

(mann 44 år fra Oslo) to. 26 juni 2008 23:22 Privat melding

Dette er det evige problemet med internettkommunikasjon, at det er mye rare mennesker. Mye flotte mennesker også, bevares, men dog :)

Er det noe man bør lære fort, er det at folk kan fremstå på én måte til å tidlig i kommunikasjonen, for så å snu på en flis. Har du det forbeholdet klart for deg, er mye gjort.

Skjult ID med pseudonym s to. 26 juni 2008 23:26

Begrunnelsen min er todelt:

1. For å unngå situasjoner som TS her opplever. Nå er dette ekstreme tilfeller, men det kan uansett skje at en avsender ser at mottaker har lest meldingen, hvorpå sistnevnte kanskje ikke føler for å svare med en gang eller har tid (evt. andre årsaker). Så grubler avsender, blir snurt og vender det andre kinn til, selv om mottaker eksempelvis svarer dagen etter.

2. En må rett og slett anta at meldingen etter hvert leses. Å vente litt i uvitenhet om dette bygger bare opp spenningen. Er det slik at mottaker ikke gidder å lese meldingen, evt. leser og ikke gidder å svare, er dette begge å anse som avslag. Skulle det være slik at mottaker har vært borte en stund, og så plutselig svarer, så får en heller ta det derfra.

Dog, for de som bryr seg om det å ikke få svar innen den tid en forventer etter at mottaker har lest meldingen, får dette stå for disses egen regning. De vet sannsynligvis ikke hva de går glipp av hvis DET er kilden til å skape dårlig flørteklima :)

(mann 35 år fra Vestfold) to. 26 juni 2008 23:32 Privat melding

Uh, for en taper han hørtes ut som.

Skjult ID med pseudonym Amourine to. 26 juni 2008 23:35

Skal jeg være helt ærlig, fatter jeg ikke dette "tidspresset", jeg. ;-)
Jeg har mottatt meldinger, fra både interessante...og null-interessante. Og ser for min egen del at jeg kanskje bruker mer tid på å skrive tilbake til de jeg ønsker å tenke litt over hva jeg skriver til. (har ikke med interesse å gjøre, kanskje heller lengde på meldinger osv...) Evt jeg skriver når jeg er i skrive-modus. Evt jeg glemmer å skrive, og tar en razzia en kveld...hehe.
Jeg har selv sendt meldinger til gutter her også, og ikke fått svar. Ser jo de er lest - men jeg sitter ikke og "følger med" hva den andre evt gjør (online) og teller timer. Djesezz....

Blir ikke dette litt det samme som sms-styret? Skal du svare straks (hyper-interessert/desp) eller vente (taktisk/rett og slett treg)?? Og hva er forresten dette med å "ringe-etter-3-dager-regelen" ??
*ler*

Skjult ID med pseudonym Amourine to. 26 juni 2008 23:44

@ Margarita
NEI! For å svare på ditt innledende spørsmål. :o))

Skjult ID med pseudonym s to. 26 juni 2008 23:44

@Amourine

Siden denne lest-/ikke leststatusen synliggjøres, vil det sannsynligvis alltid være noen som bryr seg.

Erfaringsmessig tenker, analyserer og grubler mange her så til de grader om det meste at de greier nok å gjøre det i denne anledningen også.

For de som har funnet noen de liker, formulert en personlig melding og så ser de at mottaker har lest meldingen, men svaret uteblir: Jeg tipper at de fleste tar dette som et avslag der og da, selv om noen av disse selvfølgelig vil få en positiv overraskelse om svaret kommer dagen etter.

Men det er mye smak og behag. Noen vil ha avslaget med en gang, andre synes det er greit at dette skjer uten tilbakemelding.

Skjult ID med pseudonym Amourine fr. 27 juni 2008 00:12

@ s
Ja, da har jo jeg virkelig ikke fulgt "standarden" her inne...*ler*
Hos meg kan det gå en uke, faktisk. Og det er ikke for å være vrien eller vanskelig - jeg er bare litt distrè og vimsete. Hehe
Burde sikkert sette det på profilen min, da. Men ikke for det - nå står jeg på den lista, og jeg gjorde det for å bli flinkere til å svare kjapt. Altså...like mye for min egen del. *s*

Men takker for tips...
;ø)

Skjult ID med pseudonym Hingsten.. fr. 27 juni 2008 00:45

Uff så mye eder og galle der er her inne for tiden da.. se positivt på sommeren istedet nå kjære kolleger..
Hingsty nyter smaken av sommer, og tar ikveld ferie, stikker til "den svensk rivieranen" imorgen..og sert frem til et møte i Paris..
fokuser på positive ting kjære kollegaer.. og svelg unna og spytt ut små sure oppstøt.. så går alt så mye bedre.. eller er hingsty helt på hæla her nå, nydysjet og klar for nye uskyldige rampestreker... Ønsker alle en behagelig kveld og sommer..vrrinsk..

(mann 47 år fra Telemark) fr. 27 juni 2008 00:50 Privat melding

Jeg synes du har en nydelig og intressant profil :o) alt annet en søppel.

(kvinne 35 år fra Akershus) fr. 27 juni 2008 01:37 Privat melding

Jeg kjenner meg igjen i det du skrev her jeg fikk noe av det samme, men han brukte litt styggere ord en søppel..Jeg rapporterte til support, men de kunne visst ikke gjør noe før fler rapporterte han.

Skjult ID med pseudonym FantaFree fr. 27 juni 2008 07:50

Synes det er enda snodigere med de som setter hjerte på en, men ikke svarer på brev de da får. Hva er greia da liksom?

Skjult ID med pseudonym Amourine fr. 27 juni 2008 08:49

@ FantaFree
Jepp, den har jeg også vært borti...:-) Hender seg jeg sender en melding, og takker for hjerte jeg. Mest for å vise at jeg har lagt merke til det, og kanskje jeg er litt nysgjerrig på den i andre enden. Men neida...ikke svar. *ler*
Og hva med denne: Får kjempelang melding fra en som har satt rødt hjerte. Jeg svarer... Og etter det hører jeg ikke et pip. ;-)

Neeh, gutter...jeg skjønner dere ikke alltid altså. ;-))
*flire*

Skjult ID med pseudonym jeppe fr. 27 juni 2008 09:38

Du bør være glad for at du slapp billig unna den fyren. Hva hvis han ikke hadde sendt oppfølgingsmeldingen? Når ville det ha smelt for ham da?

Skjult ID med pseudonym bloomie fr. 27 juni 2008 09:49

Amourine og FantaFree

De to variasjonene har jeg vært borti også....opplever at gutta setter hjerte.....men ingen hilsen... EN gang har jeg valgt å skrive en melding ------ takket for hjerte.....osv......og ikke ett pip tilbake... Det er helt i orden at de ikke sender hilsen, alle må få gjøre det de selv ønsker -- men et SNODIG handlingsmønster er det uansett *ler!

En annen variant er at man f.eks. får en seriøs og veldig hyggelig, flott hilsen....som virkelig gir inntrykk av oppriktig interesse og engasjement....og så svarer man (med intensjon om å fortsette kommunikasjonen), og så går det vinter og votter før det kommer svar tilbake.....man velger å svare igjen innen rimelig tid, og så er det igjen vinter og votter av tid som går før man får svar................ Igjen: jeg irriterer meg ikke, blir ikke såret --------- men SNODIG er det! Må bare le av disse variantene, og helt ærlig så bruker jeg IKKE mye krefter på de karene der.... Er vel såvidt jeg klarer å tenke på de som seriøse i det hele tatt.... (beklager om jeg støter noen, men det er sannheten)

:-))))))

Skjult ID med pseudonym Fubar fr. 27 juni 2008 10:31

Poenget er vel at han ikke var en hyggelig og snill mann. Det er en av problemene med nettdating, vi som faktisk er hyggelige og snille klarer ikke skille oss ut fra de som bare later som...

(kvinne 36 år fra Østfold) fr. 27 juni 2008 10:54 Privat melding

Stakkars, nå synes jeg litt synd på han. Tenk om han leser dette, og ikke mente det sånn. Egentlig. Hmm. Men det er uansett ikke sånn man sier, man har jo et problem på et eller annet vis da.

Som dere sier, bra de sier sånt så man får lukt de ut før det går for langt!! Kan jo rapportere han ja, har ikke tenkt på det!

Skjult ID med pseudonym Fubar fr. 27 juni 2008 11:05

Om du skal syntes synd på alle tullinger og idioter i verden, så får du det rimelig travelt.

Det er så mange som tror at sukker er en klubb for snille mennesker, men det er et hvilket som helst tilfeldig utvalg av Norges befolkning. Du finner like mye rart her inne som i virkeligheten...(like mye bra også)

Skjult ID med pseudonym Frkcino fr. 27 juni 2008 11:45

Alle som får en klage på seg får en henvendelse fra SUKKER sin support!! Jeg har sendt inn flere klager på brukere som ikke vet og oppføre seg. Disse klagene har sukker tatt seg av og jeg er happy med utfallet!

Men de som får en klage på seg må også få en sjanse til og forklare seg......

Derfor jenter og gutter er det veldig viktig at man MELDER i fra når man får slike "dritt" mail fra andre brukere her inne...
Da kan man bli kvitt slike "profiler" her inne...
support@sukker.no

Skjult ID med pseudonym Lemen fr. 27 juni 2008 16:16

Synes det var veldig kjapt, men det tyder vel på at han i bunn og grunn er en drittsekk.

Når det er sagt, synes jeg det er bra med synlig lest/ikke lest. Jeg vet med meg selv at det kan ta dager mellom hver gang jeg er innom, men siden Sukker bare registrerer aktivitet i uker, kan det være ting jeg ikke har svart på fordi jeg ikke har lest det som slett ikke er utelukket. Samtidig er det greit å se at noen har lest en melding, så når det går en uke uten svar (som det som oftest gjør...), vet man at vedkommende er uinteressert.

Skjult ID med pseudonym Kanutten fr. 27 juni 2008 20:06

Enig d Lemen.
Synes faktisk det er greit å kunne se om meldingen er lest eller ikke. Da får man et lite begrep på om når man tidligst kan vente svar. Folk jobber kanskje skift (2uker på /3uker av) og ikke alltid er på nett. På denne måten ser man jo om det er reelt at det tar litt tid med svar, kan jo ikke svare uten man har sett meldingen. Jeg er selv ikke alltid inne og svarer så snart jeg kan, menjeg sjekker først om de jeg har sendt melding til faktisk har lest den eller ikke.
Ha en god helg alle sammen, så får vi håpe at svar so kommer er til glede.

Skjult ID med pseudonym hansomspør fr. 27 juni 2008 21:09

2 timer var i korteste laget. Men synes man bør bruke de svarte hjertene dersom man ikke får svar i løpet av 2 uker.

Var forresten akkurat inne på profilen din, og den var fin den :)

Skjult ID med pseudonym kropro on. 2 juli 2008 01:25

Er ikke meningen at kjønnene skal forstå seg på hverandre... Da hadde jo plutselig alt vært i orden for alle!
Neida, men er vel en evig runddans dette med at jenter og gutter har problemer med å forstå hverandre. Katt og mus har problemer de også, så er nok kommunikasjonen som er synderen her!

Men ¨send en melding til support om slikt å la det vandre. Kan ikke være nærtagende på nett tror jeg fordi det alltid finnes de som ikke greier å oppføre seg eller som kanskje ikke har helt kontroll på sin egen fornuft.

Dessuten så var du kanskje heldig der at du unngikk kontakt med ham. Ville vel vært dumt å finne det ut på et senere tidspunkt!

Skjult ID med pseudonym jepp to. 3 juli 2008 14:10

Nei vet du hva,om de har det så travelt med å få kontakt,og tenker ikke på at folk har ting å gjøre,synest jeg det ikke er noe å satse på alikevel. Da tror jeg vedkommende lever i en data-verden for seg selv,og tror at alt er gjort med ett taste-trykk:-) Skal man uansett ikke ha litt tid å tenke? Om det er så travelt og hastig var det nok ikke noe særlig til kar;-)Hmm,tenk om alt med denne personen skulle gå like fort;-) Klokka,tiden,pengene,tolmodighet.. Kan nevne i fleng.. Stopp verden,jeg vil av:-)