Alle innlegg Sukkerforum

forpliktelser

Vis siste innlegg
(kvinne 39 år fra Oppland) ti. 2 mai 2006 22:57 Privat melding

Er det virkelig så mystisk, dette med hva kvinner mener med at "menn ikke vil forplikte seg"- herregud...det er da ingen hemmelighet- og dersom akkurat du ikke er en av "de"- så vet du da hva de hinter til uansett, gjør du ikke? Hva ligger i forpliktelse...hm...det kan ikke være lett å forstå...og dersom du lurer så fælt; hvorfor ikke spørre den eller de konkrete det er snakk om? Da får du ihvertfall svar på det du lurer på og fra den du tenker på.

Skjult ID med pseudonym mozart lø. 6 mai 2006 11:28

Jo, jeg vet også at mange menn ikke vil forplikte seg, men gjelder ikke dette damer også.. Mange damer som ikke vil forplikte før man treffer den "perfekte" mann og derfor så forblir man vel singel eller hva.. Hehe

Hva er det som er galt med å forpliktelser da, hvis man liker hverandre hva er da problemet ...

Jeg har ikke noe i mot forpliktelser, muligens jeg er spesiell. Men that's life...

Så selv om du ikke syntes min profil var interesant, så kommer du med mange kloke ord da, så jeg tror du er en fornuftig dame og det er ikke dårlig det da.. Det er jo langt i fra alle som er det da...

Skjult ID med pseudonym PLIKT? lø. 6 mai 2006 16:27

BOTTOM LINE: Hvis man stoler på hverandre og er inneforstått med hva det vil si å ha et forhold, da trenger man ikke preike om forpliktelser overhodet!

Gjør man det, så betyr det at forholdet skurrer og ikke kommer til å vare. Du kan ikke holde på en kjæreste som ikke passer til deg i lengden, selvom du "trenger ham" (eller henne). Naturen bestemmer. Jeg er sterkt imot at EN person dominerer forholdet fordi han eller hun ikke klarer seg alene og er avhengig av en annen for å klare seg.

Forhold skal handle om gjensidighet!

(mann 40 år fra Rogaland) ma. 13 aug. 2012 10:50 Privat melding

Liker