Alle innlegg Sukkerforum

Sukker en arena for frustrasjon?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Frustrert ma. 31 des. 2012 14:50

Så sitter jeg her igjen. Har møtt en del hyggelige jenter på sukker. Hatt noen fine dater, men ikke møtt den ene som virkelig setter hjertet i brann enda...

Men, selv om sukker gjør det mulig å møte mange som man ellers ikke ville møtt, og dermed er et gode, så er det også en arena for frustrasjon og skuffelse.

Jeg er ikke en som sender sexmeldinger, er bråtøff, påtrengende, plagsom... Når jeg ser en profil jeg liker skriver jeg respektfullt, tar utgangspunkt i ting jeg liker i profilen hennes, ting hun sier hun ønsker som jeg mener jeg passer inn i. Jeg er høflig, hyggelig og legger arbeid i å ta kontakt på en fin og personlig måte.

Men, minst 80% av gangene blir det ikke besvart, og i omtrent 10% av tilfellene sender de et standardsvar... Dette er fryktelig frustrerende. Alternativet er selvsagt å ta kontakt med en to linjers melding, "Hei, fin du! Se på meg og skriv tilbake", men det vil selvsagt ikke bedre sjansene.

Så,hvorfor legge tid og energi i å ta kontakt når majoriteten her ikke ser noen grunn til å være alminnelig høflig en gang?

Man kan jo ikke gi opp, hun finnes der ute et sted, men i mellomtiden sitter man jo her og roper ut i tomheten og det kommer ikke en gang et ekko tilbake.

Jenter, hadde det ikke vært ok med et to linjers svar, ihvertfall til sånne som meg som skriver høflig og respektfullt? Så slipper avsenderen å gå der og vente og håpe på svar? Det er nedslående å legge sjela si i å skrive gode meldinger som bare forsvinner ut i tomme intet...

Skjult ID med pseudonym Pater ma. 31 des. 2012 15:01

@Frustrert. Du gjør det på den helt rette måten. Fortsett med det du så dukker hun opp. En enkel regel: Aldri si til en vakker kvinne at hun er vakker eller søt... Det sier alle til henne. Fremhev andre kvaliteter ved henne, det gjør DEG spesiell i hennes øyne, og det er det hun ønsker å høre. Hun VET at hun er vakker.

Hvis hun ikke er så vakker, så finn ett eller annet som du synes er vakkert ved henne. Det er alltid noe vakkert ved enhver kvinne. Finn det og fortell henne. Håret, eller øynene hennes, eller.... Hun dør etter å høre noe sånt. Da stikker du deg ut, og hun vil være sulten etter å høre mer.

Skjult ID med pseudonym Svein ma. 31 des. 2012 15:09

Frustrert: Har du fått noen du kjenner til å se igjennom profilen din og gi deg tilbakemelding?

Selv om det kanskje burde vært annerledes, blir man fort veldig utseendefokusert på sukker. Det første jeg ser på når jeg ser på en profil er bildene til en jente. Jeg tror de fleste jenter gjør det samme. Så bør det være noe annet med profilen som er spennende også før jeg tar kontakt, men hvis jeg ikke synes en jente er søt på bildene sender jeg sjelden en melding. Utseendet er langt i fra alt, men på sukker er det ofte der det begynner.

Om man ser bra ut på bilder eller ikke har lite å gjøre med om man er kjekk/søt eller ikke. Alle kan se bra ut på bilde. Med dette mer jeg ikke at du skal gå i fotostudio og ta bilder, det blir veldig rart.

Men finn gjerne en venn/venninne som du vet gir ærlige tilbakemeldinger og ikke lyver for å være snill. Få ham/henne til å lese igjennom profilen din og se på bildene. Kanskje er det noe som bør skiftes ut/endes? Det høres ut som om meldingene du skriver er ok, så det er nok ikke der problemet ligger.

(kvinne 45 år fra Nord-Trøndelag) ma. 31 des. 2012 15:14 Privat melding

Synes det høres ut som du gjør det på en helt ok måte, jeg, Frustrert. Men heller ikke det gir noen garantier.

Regelen til Pater synes jeg forøvrig greit kan ignoreres.

Men gjør det noen forskjell om den du skriver til skriver feks "Beklager, men jeg er ikke interessert."? Eller er det slik at en må forklare seg om hvorfor en ikke er interessert når noen skriver til en? Og blir det ikke da slik at en får et nytt svar som en må svare på? Osv?

Skjult ID med pseudonym Pater ma. 31 des. 2012 15:19

@perle72: Jeg elsker det åpne og upretensiøse smilet ditt, og de vennlige øynene dine. Du er skjønn! ;)

(kvinne 45 år fra Nord-Trøndelag) ma. 31 des. 2012 15:21 Privat melding

Takk, Pater :D er det nå jeg skal dø?

Skjult ID med pseudonym Frustrert ma. 31 des. 2012 15:22

Takk for svar folkens.

Svein, ja jeg har fått venner til å se igjennom proilen min og også fått skryt for den fra jenter her på sukker.

Perle, neida, tanken er slett ikke at det skal bli lange diskusjoner av det, men et "Hei, takk for melding, tror nok ikke vi to passer samen. Ha en fin dag.", noe som i det minste bekrefter at meldingen er mottatt... Man går jo og håper på svar mens timer og dager går, og det er bedre få et klart nei enn å skulle forstå gjennom taushet at svaret er nei....

Skjult ID med pseudonym Pater ma. 31 des. 2012 15:22

Yepp ;)
P.S. Elsker humoren din også! Herlig

(kvinne 45 år fra Nord-Trøndelag) ma. 31 des. 2012 15:23 Privat melding

Ah, jeg tror jeg dåner ;)

(kvinne 45 år fra Nord-Trøndelag) ma. 31 des. 2012 15:27 Privat melding

Jeg er jo ikke uenig i at det er en veldig ok ting å svare, og særlig når en kan spore en dose anstrengelse bak meldingen, men en får jo opp om meldingen er lest eller ikke? Trenger ikke gå å vente veldig lenge etter det? Håper uansett dette ikke er tingen som får deg til å gi opp. For dersom du en gang finner noen her inne, vil jo det være en av de som svarer. :)

Skjult ID med pseudonym Frustrert ma. 31 des. 2012 15:29

Takk for svar folkens.

Svein, ja jeg har fått venner til å se igjennom proilen min og også fått skryt for den fra jenter her på sukker.

Perle, neida, tanken er slett ikke at det skal bli lange diskusjoner av det, men et "Hei, takk for melding, tror nok ikke vi to passer samen. Ha en fin dag.", noe som i det minste bekrefter at meldingen er mottatt... Man går jo og håper på svar mens timer og dager går, og det er bedre få et klart nei enn å skulle forstå gjennom taushet at svaret er nei....

Skjult ID ti. 1 jan. 2013 02:11

Jeg er bare fustrert over andres syting og klaging.

Skjult ID med pseudonym frøken ti. 1 jan. 2013 04:53

kanskje du ikke trenger å skrive en hel bok til henne på første melding.. den kan bli litt i meste laget, du kan ikke forvente at hun er SÅ interessert i deg med èn gang. Hvis det er så viktig for deg hvorfor kan du ikke heller gi det tid, og kanskje være litt mindre påtrengende.

Det er ofte sånn, enten prøver man for hardt eller så prøver man ikke hardt nok, det gjelder å finne en balanse..

Skjult ID med pseudonym Dag ti. 1 jan. 2013 06:44

@Frustrert

Det høres ut som du tror du skiller deg ut fra de fleste, fordi så mange skriver "hjernedøde" meldinger. Det gjør du ikke.
Det holder ikke å være høflig, hyggelig og personlig. Og skrive ditto meldinger. Den snertne berta sovner midt i meldinga da, det må kraftigere lut til.
Du ender i køen sammen med alle de andre som profilerer seg som trygge, stabile, pålitelige og sosiale mennene, som alle har kjempegod sans for humor.

Gjesp.

Skjult ID med pseudonym MoiNoir ti. 1 jan. 2013 10:14

En utomjordings kärlekstörst
En undran vem som svek vem först
Och jag blir gärna en martyr
Vi behöver nog en ny
Sälj dig, sälj dig dyrt

Ett långfinger åt döden
Vi gick över lik
Och skylta' med vår kärlek,
vårt rika inre liv
Men plåtarna till himlen
var slut när vi kom dit
Och priset vi betalat
För att klassas som elit
Var att vi blev som dom andra

Vi blev som dom andra

Och vi kommer inte längre
Vi är tillbaks på noll
Men ingen kommer sörja
Vi har spelat ut vår roll
Vi glömmer hela skiten
Det betyder ingenting
Vi skulle kommit längre
Men räckte inte till

Vi blev som dem andra

Skjult ID med pseudonym Rosalita ti. 1 jan. 2013 14:15

Vennlig råd: Ikke bruk tid og energi på å irritere deg over noe du ikke får gjort noe med, men konsentrer deg heller om det du faktisk kan styre. Som f.eks., sikt litt lavere, eventuelt fiks opp profilen eller gjør noe som gjør deg mer attraktiv. Profilbilder med en smilende og glad mann funker ofte for meg:)

Skjult ID med pseudonym Lowry on. 2 jan. 2013 18:41

Får ut litt nå bl.a., aaargh!, svarte på en kontaktannonse fra noen som skulle ha en trekant, og de ringte meg mens jeg var borte på trening, og har ikke fått kontakt med dem siden, aaargh!

(mann 38 år fra Rogaland) on. 2 jan. 2013 19:21 Privat melding

Du trenger en bra åpningsreplikk.. en kvinne bruker max 7 sekunder på å tenke over om hun vil ha deg...

skriv noe sånn som : Hei beklager, men jeg har ikke tid til date i helgen fordi kamelen min er blitt syk....

Ha en absurd åpningkommentar som får dem til å le/smile litt

Skjult ID on. 2 jan. 2013 22:06

Det er ikke åpningsreplikken eller en god chat up line det står om..

Vi kvinner ser på bildet..liker vi det, så klikker vi på profilen.
Liker vi profilen så svarer vi.

Hvis ikke bilde appellerer eller profilen..ingen svar eller avvisning.

Ganske enkelt og greit!

Dere menn tror sikkert vi kvinner er så dype og analytiske..
Newsflash!
We are not!

Skjult ID on. 2 jan. 2013 22:16

Igjen, så lurer jeg på HVORFOR dere frustrerte bruker tiden deres her inne på Sukker hvis det er en så negativ opplevelse?
Det er jo bare selvdestruktivt!

Skjult ID med pseudonym Lowry fr. 4 jan. 2013 18:54

Dobbelt aaargh!, den kontaktannonsen om trekant onsdag var ikke avsluttet likevel, og jeg ble visst forsøkt oppringt idag mens tlf var av, dobbelt aaargh!

Skjult ID fr. 4 jan. 2013 19:03

Kan ha så mange sider på kanten som du vil

(kvinne 40 år fra Hedmark) fr. 4 jan. 2013 19:14 Privat melding

Jeg får mange brev, og tenkte i starten at jeg skal være høflig og svare alle. Men det førte bare til merarbeid, og 95% tok det som et tegn på at jeg kanskje var interessert. Det kom da brev tilbake, og nye spørsmål. Jeg lar være å svare, og det kommer nok et brev..jeg for min del mener da at dere får ta et hint.
Etter 3., 4., og 5.gangen dere skriver uten å få svar så sier det seg selv at jeg IKKE er interessert!?

Hvordan mener dere jeg skal svare? Si det rett ut på første melding?
Når jeg nokså tidlig har hintet om at vedkommende ikke er noe jeg ser etter, så er det veldig irriterende å få brev om hvordan jeg kan vite det uten at jeg har møtt dem; MEN det er da det er viktig å ha bra bilder, og innholdsrik tekst slik at nysgjerrigheten pirrer såpass at du blir valgt ut blant mange!

Får du ikke den responsen du ønsker; foreslår jeg at du jobber litt med deg selv; hva med ny stil, ny tankegang, utvikle deg selv...problemet ligger ikke hos alle andre!

Lykke til!

Skjult ID med pseudonym jente fr. 4 jan. 2013 19:23

Du har vunnet sminkekurs?

Skjult ID med pseudonym banan fr. 4 jan. 2013 20:13

et lite tips til trådstarter er jo å droppe pseudonym slik at flere enn venner kan analysere profilen.. Om en jente ikke i første omgang ikke er hundre prosent tiltrukket av trynet kan en bra profil få henne til å tenke seg om..

Ellers er dette nettdating, ikke blind dating, så folk må slutte å sutre og være mindre sinna / lei seg for at man ikke får svar..

Skjult ID med pseudonym Skaramanga fr. 4 jan. 2013 22:35

Lar meg ikke vurdere av kvinner, det er jeg som vurderer dem!

om de ikke svarer meg ja det er deres tap !!

(kvinne 40 år fra Oslo) lø. 5 jan. 2013 20:36 Privat melding

Fikk en melding a la en halv bok her for et par dager siden som jeg ikke har fått svart på. Nå leste en lite hyggelig melding til fra vedkommende med store bokstaver, hagevis av utropstegn om min mangel på folkeskikk, høflighet, om hvor synd det var på meg etc etc?! I tillegg hadde vedkommende blokkert meg?! Han har sikkert brukt mye tid på meldinga, men hvem er det som mangler folkeskikk her???? Stakkars mann som har behov for å øse ut av seg så mye dritt fordi han ikke fikk svar på tre dager!!!

(mann 42 år fra Oslo) lø. 5 jan. 2013 21:08 Privat melding

Når man ser mottaker er online når man sender tror jeg enkelte blir fryktelig utålmodige.

(kvinne 40 år fra Oslo) lø. 5 jan. 2013 21:13 Privat melding

Hvis jeg sender en melding og ikke får svar, er helt enkelt vedkommende interessert! Har ikke noe behov for å sende lite hyggelige meldinger til vedkommende for det! Glem det og kom deg videre! :)

(kvinne 40 år fra Oslo) lø. 5 jan. 2013 21:15 Privat melding

Hehe, mente IKKE interessert :)

(mann 31 år fra Sør-Trøndelag) lø. 5 jan. 2013 22:46 Privat melding

Lett å bli frustrert over ikke å få svar ja, vært i den situasjonen selv.

Og ja jeg skal si at jeg syns det virker arrogant, men nå skjønner jeg at det kan bli mye for dere damer ellers. Dere hadde jo endt opp med å skrive hele tiden om det var tilfellet :P

Når det er sagt så leser jeg at flere her har HINTET til at de ikke er interessert i vedkommende, som i et forsøk på å være snill. Greit nok, dere skal ha poeng for å være snill, men helt ærlig så vil de fleste mannfolk bare ha et rett frem svar. Ikke hint om noe for da blir vi fort forvirra. Ikke lett å tolke tekst.

Jeg sendte faktisk en hilsen til ei her forleden. Det var nå rett etter nyttår og da fant jeg jo det aktuelt å bare spørre om hun hadde noe nyttårsforsett på gang. Svaret jeg fikk var kort å greit at nå hadde hun så mange på gang at hun ikke hadde tid til flere.

Det var rart for min del, men helt greit på en annen. Dere karer som sitter å tvinner tommeltotter mens dere venter på svar må lære dere (som jeg måtte) at det er helt ok å bare gi blaffen. Får du svar så er det flott, får du ikke, vel da var hun ikke verdt tiden din heller. Selvrespekt, finn den!

Sier ikke at det gjelder alle her altså, men det er et generelt godt poeng for en del. Utover det så gjelder det som frustrert sier, vær respektfull. :)