Alle innlegg Sukkerforum

for raskt ?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Forelsket ma. 23 juli 2007 18:02

Hva mener andre sukkermennesker, om hva som er for raskt ?
Jeg ble kjent med ei flott dame for 17 dager siden gjennom sukker, vi hadde vår første date for 14 dager siden.
Nå skal det jo sies at det var ei nydelig jente, og ho likte meg, så nå reiser vi til Venezia på førstkommende torsdag for en langweekend, vi gleder oss veldeig og synes ikke det det er for "raskt", men hva synes dere der ute.

Skjult ID med pseudonym ladden ma. 23 juli 2007 18:19

Om man etter en uke sier (chat) til en jente at hun har pene øyne, er man for intensiv, og borte vekk er hun.
Sier man at man liker profilen til vedk., får man av og til et takk, og borte vekk er hun.
Hvorfor kan ikke jenter forstå at ikke alle gutta er frambusende og pågående, noen av oss prøver noenlunde med litt beskjedne uttalelser for å ikke skremme. For noen er man da treg og tullebukker mens andre syns det må ta flere uker før man bør spørre om navnet.
Man er visst både for snar og for treg, man må da bli klin kokus.
Det hele er visst en røre, men mest et SKUESPILL.

Skjult ID med pseudonym hingsten ma. 23 juli 2007 18:33

Ingenting er for raskt eller for tregt til syvende og sist... av erfaring kan jeg iakta in live og forberde meg... det tar meg iblant maks 2 minutter og få mitt første lette nuss.. med påfølgende mer intense utover kvelden... til å måtte finpusse skriften her inne 2-3 uker... med samme resultat.og jeg er passe kresen men ikke noen don joan... spennende på hver sin måte... det finnes inget svar... god tur til forfatteren forresten....eller...vrrrinsk...

(kvinne 50 år fra Akershus) ma. 23 juli 2007 20:00 Privat melding

Hvorfor for "raskt" hvis det føles godt og riktig for begge? Synes det er herlig romantisk og impulsivt!! God tur og lykke til! Litt misunnelig!! :-)

Skjult ID med pseudonym hmmmmmmmm ma. 23 juli 2007 21:10

Høres hyggelig ut, for regner med at dere begge er to voksne og oppegående mennesker.
Håper turen blir super romantisk:) Lykke til...


Å så til innlegg nr. 2 jeg syntes menn heller er litt trege, syntes det er merkelig å skrive hei, hvordan har du det osv, uke inn og uke ut, uten særlig mer enn det. Da opplever jeg, at vekommede egentlig ,ikke er særlig interressert

Skjult ID med pseudonym lurt? ma. 23 juli 2007 21:18

Være på vakt for golddiggers..... kjenner en som ble lurt kraftig av ei her inne.

(mann 48 år fra Oslo) ma. 23 juli 2007 21:47 Privat melding

Hva er for raskt? Heller raskere enn langtekkelig! Å reise sammen er en utmerket måte å bli kjent med hverandre på, og så kan dere finne ut hvordan dere passer sammen i forskjellige situasjoner. Kos dere på tur ;)

(mann 51 år fra Oslo) ti. 24 juli 2007 07:49 Privat melding

hvis han vil spandere, og synes det er greit, må han jo få lov til det? Han er sikkert erfaren nok til å avsløre golddiggers. Men, han kan jo tenke seg om før han drar kredittkortet hos gullsmeden...

(mann 42 år fra Telemark) ti. 24 juli 2007 11:19 Privat melding

Min erfaring er at sjekking på en måte er som å gå på fisketur, som kan være en stor tålmodighetsprøve, spesielt hvis en står på feil sted (hvor kan jeg kjøpe ekkolodd???), men så må man være på hugget når man får napp. Jeg er enig med Cojak, for noen dager på tur med dobbeltrom er en fin markering av starten på noe mer enn et nytt vennskap og om ikke annet veldig avklarende...

Man skal ikke undervurdere hvor mye bedre en lærer hverandre å kjenne av å møtes In Real Life enn ukesvis med mailveksling om vær & vind, for det blir for dumt å skulle utlevere seg selv til noen som selv ikke engang vil utlevere fornavn og telefonnummer, og siden jeg har datet f.eks Brasilianske jenter så tar jeg det som et tegn på at noe er alvorlig galt hvis jenta i andre enden ikke er komfortabel med å treffe folk på offentlig sted på en av de tryggeste kanter av kloden jeg har vært (og hun er sannsynligvis ikke ferdig med tidligere forhold). Dessverre, som flere er inne på, så skal det lite til før en 'her på berget' blir stemplet som for pågående e.l, så med en slik ballast hjemmefra er det kanskje ikke så rart at jenter med annen kulturbakgrunn oppfatter en som uinteressert. En stor fordel med norske jenter er at de fleste har råd til å betale for seg og alltid spennende å se om ei jente som snakker mye om likestilling er konsekvent.

(mann 51 år fra Oslo) ma. 30 juli 2007 20:02 Privat melding

Det hender jeg lurer på en del ting etter en date. Heldigvis er ikke hvem som tar regningen det som opptar meg mest...

Men, seriøst, jeg opplever at de kvinnene som har minst forutsetning for å dele på regningen, er de som ønsker å gjøre det.

Skjult ID med pseudonym happy ti. 31 juli 2007 10:14

Til Forelsket: det er ikke for raskt! Jeg har nettopp kommet hjem fra en fantastisk sydentur med en flott mann jeg har truffet her på sukker. Vi bestilte turen etter å ha kjent hverandre én uke og det ble den beste ferien vi begge to har vært på!

(mann 51 år fra Oslo) ti. 31 juli 2007 11:17 Privat melding

La oss håpe HAPPY aldri får på seg ''alle menn er drittsekker brillene'' igjenn. Nok av de som har de...

Skjult ID med pseudonym :) ti. 31 juli 2007 11:29

Du burde ikke bekymre deg for hva andre synes. Gjør det dere føler er riktig. God tur.

Skjult ID med pseudonym ;-) ti. 31 juli 2007 15:31

Nå må "forelsket" snart være tilbake fra sin langweekend; Hvordan gikk daten? Var det for raskt?

Skjult ID med pseudonym happy ti. 31 juli 2007 18:29

Jada lillemej, skal gi deg en oppfølger om noen måneder, jeg! Har du mistet helt troen på kjærligheten, eller er det vanskelig å se at andre møter den store kjærligheten her inne? Takk kit001 for din treffende kommentar :o) Og bare for å ha sagt det: jeg har slettet profilen min, siden jeg ikke lenger trenger å lete etter prinsen ;o) Er bare litt artig å følge med på diskusjonene her inne.

Skjult ID med pseudonym gutt ti. 31 juli 2007 23:39

"ladden" og "hmmmmmmm":

Noen jenter vil ha lange, seriøse mails, andre vil ha korte og mer "casual" meldinger. For noen er tidlige komplimenter turn-off, for andre er det veldig turn-on.

Generelt kan man kanskje si at de som har et spesielt pent ytre ikke vil sette pris på billige komplimenter, mens folk som ikke så ofte hører positiv omtale av seg selv smelter når de får et.

Folk er forskjellige. Det som funker hos noen virker stikk motsatt hos andre.

Det jeg har generelt best erfaring med er å ikke bare skrive "interessant profil!", det er billig og kjedelig. Ta heller tak i konkrete ting du leser om i profilene og spinn litt rundt dem. Da viser du at du har lest profilen og gjort deg noen tanker rundt det som står der. Litt humor virker som regel også ganske bra.

Jeg har hatt suksess med komplimenter i meldingene også, men da er de som regel subtile, litt tvetydige eller bundet opp i humor.

Bottom line er at man skal imponere litt. Kall det gjerne et skuespill, for det ligger mye skuespill i det - fra begge parter (enten de tror det eller ei).

Hele skiten er et spill, om du ikke liker det får du børste av deg skuffelsen og fortsette å skrive enkelt til du treffer jentene som liker det enkelt. De finnes som sagt de også (og det er absolutt ingenting galt med det! Det er kanskje rett og slett mer modent og nøkternt).

Skjult ID med pseudonym Sigurson on. 1 aug. 2007 01:20

Dersom kjemien stemmer, ja hvorfor ikke!?