Alle innlegg Sukkerforum

Ønsker for 2013

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Venter ti. 1 jan. 2013 14:28

Vet ikke helt hvorfor jeg skriver dette, kanskje bare fordi jeg trenger å få gitt uttrykk for det...

Men, jeg orker ikke løpe rundt på byen lenger, jeg er rett og slett lei av å våkne i fremmede senger med kvinner jeg ikke føler jeg har så mye til felles med.

Men... Jeg er også lei av å lage mat til bare meg. Jeg er lei av å se film alene i sofaen. Jeg er lei av å legge meg alene. Jeg er lei av å komme hjem til mørkt hus og slå på lysene for at det skal bli koselig å være her..

For 2013 er mitt ydmyke lille ønske:

Å komme hjem fra jobb til et hus det er lys i, bli møtt med et smil når jeg kommer inn døren, kjenne lukten av middagen...
Stå på kjøkkenet og lage noe godt og vente på at hun kommer hjem og blir glad når hun ser det gode hun skal få når hun kommer hjem fra jobb....
Sette på en god film, sprette ei flaske vin, tenne et par stearinlys, kjenne at hun setter seg inntil meg, godt inni armkroken, legger seg behagelig til rette inntil meg.
Føle glede og spenning sitre i kroppen når det nærmer seg leggetid fordi jeg skal legge meg med HENNE!
Sitte sammen og planlegge en langhelg et sted, enten et spennende sted, eller simpelthen ett eller annet sted ettersom vi kanskje ikke skal utenfor hotellrommet hele helgen, men bare vil nyte hverandre...
Men først og fremst... føle at hverdagene har så mye mer mening fordi jeg deler dem med noen jeg er glad i...

Det er mitt lille ønske for 2013. Håper ikke det er for mye forlangt, for jeg lengter virkelig etter det.

Kanskje er du som leser dette akkurat henne jeg så gjerne vil treffe? I så fall håper jeg du finner profilen min snart, veldig snart, og gir deg til kjenne, for er du henne så vil jeg virkelig møte deg og bli kjent med deg... Jeg har så mye gi, jeg mangler bare henne som skal få alt sammen....

Skjult ID ti. 1 jan. 2013 14:32

Film er best når man ser det alene, når man har en dame der så får man ikke med seg filmen uansett =P

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) ti. 1 jan. 2013 14:42 Privat melding

Bare pass på at ønsker for fremtiden ikke spolerer din evne til å leve i her og nå, og finne glede i hverdagen slik den faktisk er for tiden :)

Folk som har det godt med seg selv og det de allerede har i livet sitt (til tross for at de ønsker seg noe mer) vil langt oftere også virke "tiltrekkende" på det de "ønsker" seg ;)

Men skjønner at savn og litt "frustrasjon" av og til kan ramme noen og enhver :)
Så lenge det kun er innimellom og at man ikke lar det ramme hverdagen ellers, så må man ha lov å føle litt på "tomheten" iblant.

Skjult ID med pseudonym Venter ti. 1 jan. 2013 14:53

Har det bra i hverdagen jeg, Minney. Masse interesser og morsomme ting å drive med, og ikke minst barnet mitt 50% av tiden... Har det godt med meg selv, men føler allikevel et savn og en mangel. Ting blir ikke dobbelt så godt når det deles med noen, men mangedobbelt.... Er ingen motsetning mellom å ha det godt med seg selv og llikevel savne å dele livets gleder med...

Skjult ID med pseudonym Skalle ti. 1 jan. 2013 14:59

Skriver under på den Venter. Føler akkurat det samme selv :/

Skjult ID med pseudonym Uglyface ti. 1 jan. 2013 15:03

Ikke for mye forlangt i det hele tatt, har de samme ønskene som deg.
Er lei av ensomme middager, morgenstunder, kvelder. Ønsker å ha en å planlegge ferie sammen med og dele de små og store øyeblikkene i hverdagen med.

(kvinne 30 år fra Oslo) ti. 1 jan. 2013 15:03 Privat melding

TS, du høres ut som drømmemannen min - er jeg for ung?

(kvinne 45 år fra Buskerud) ti. 1 jan. 2013 15:03 Privat melding

Syns det var godt skrevet TS. Selv om livet er innholdsrikt er det lov å lengte etter et menneske i livet sitt. Du skriver du vil ha ei å møte når du kommer hjem, ei å sovne og våkne med, .. For meg er det nok å finne han som jeg kan kalle kjæresten min. Han som jeg lengter etter når vi er fra hverandre, og som gjør at livet får et ekstra skjer av farger bare fordi jeg vet at han er min:)) Håper du får oppfyldt ditt ønske i 2013, og håper at hjerte, hode faller på plass for meg og i 2013 når HAN kommer på min vei:))
Og i mens skal vi lytte til Minneys kloke ord, om ha det godt med seg selv.. For min del har 2012 rakt flere fantastiske sukkervenner som har gjort 2012 til et spennende år:))

Skjult ID med pseudonym Venter ti. 1 jan. 2013 15:16

Frk.Ingus... For ung? Det er en aldersforskjell... Men, hvem vet. I løpet av livet har jeg møtt både modne 20 åringer og umodne 40 åringer.. Det viktigste sitter mellom ørene og ikke i datoen på fødselsattesten... Men, om jeg er drømmemannen vet du vel først når du har sett profilen min og vi har møttes... Får se... :-)

Og Gilia. Takk for fine ord. Ønsker deg lykke til i jakten på ham. Har sett deg i levende live på sukkerfest, og du har virkelig sjarm og utstråling. En dag ser han deg og blir helt fortapt....

Skjult ID med pseudonym Gilia73 ti. 1 jan. 2013 15:51

Å tusen takk.. det var fint kompliment:)) Jeg har møtt frøken Ingus IRL .. og nydeligere ung kvinne skal en lete lenge etter:)) Så lykke til til oss alle !

Skjult ID med pseudonym Alexis ti. 1 jan. 2013 17:08

Det hadde vært litt lettere å finne profilen din hvis du ikke var anonym da... ;)

(mann 48 år fra Oslo) ti. 1 jan. 2013 17:12 Privat melding

Det ville det selvsagt.... Bedre sånn?

Skjult ID med pseudonym Gilia73 ti. 1 jan. 2013 17:20

Så bra..Da ser en ansiktet bak ordene :))

(mann 48 år fra Oslo) ti. 1 jan. 2013 17:30 Privat melding

Så får man håpe det kke skremmer noen da... ;-)

Har kort hår nå, men ville legge ut et bilde der smilet kommer til sin rett... Er nyere bilder i albumet...

(mann 48 år fra Oslo) ti. 1 jan. 2013 19:51 Privat melding

Så moro!

Jeg la ut innlegget anonymt litt ut av skepsis mot åpne forum, og mente det egentlig ikke som en slags ekstra kontaktannonse, det er vel det jeg har profilen til... Men, jeg lot meg lokke til å vise ansikt og brukernavn her, og jeg angrer ikke... :-)

Ikke at jeg har funnet den rette i løpet av de fem timene siden jeg postet mitt lille hjertesukk om hva jeg drømmer om og savner... Men, jeg har fått masse besøk og en rekke veldig koselige meldinger fra flotte kvinner... Nå er både bosted og andre faktorer i veien for forhold med de fleste av dem, men det er da utrolig koselig og en skikkelig höidare allikevel. :-)

Så, angrer ikke! En stor takk til alle dere nydelige kvinner som har gjort dagen min mye lysere og bedre!