Alle innlegg Sukkerforum

Ærlig talt.....

Vis siste innlegg
(kvinne 40 år fra Sør-Trøndelag) ti. 1 jan. 2013 16:31 Privat melding

Nå har jeg fått noen brev her inne som jeg alltid svarer på, og jeg svarer alltid ærlig på spørsmål som blir stilt. Her som i det virkelige liv når men blir kjent med folk så stilles det spørsmål som "hva jobber du med da?", og dum som jeg er så svarer jeg ærlig på dette også. "Jeg er dessverre ufør", og legger til at min sykdom er både ufarlig, usynlig og ikke smittsom. Men hva skjer???? Joda, den jeg skriver med hører jeg ikke mere fra....
Spørsmålet blir: Er jeg et dårligere menneske fordi om jeg ikke kan være ute i jobb? Og skal jeg unngå å svare ærlig på nettopp det?
Hører med til historien at jeg bor i eget hus, har aleneomsorg for barn, og jeg har også et sosialt liv....
Synspunkter????

Skjult ID med pseudonym Z ti. 1 jan. 2013 16:35

Det skal ikke rare skavanken til for å bli valgt bort på et nettsted. Et år for gammelt, en for stor nese, en skjev tann, et kilo for mye, en jobb for lite. Her blir man valgt bort for et godt ord. Folk vet ikke sitt eget beste :-)

Så selv om du er ufør, tror jeg ikke du er alene om å bli valgt bort. Bare vit at sukker ikke er den virkelige verden.

Skjult ID med pseudonym nenetten ti. 1 jan. 2013 16:35

Det er trist at du opplever det sånn. Du er helt sikkert et godt menneske, og jeg ville vært ærlig om din situasjon om jeg hadde blitt direkte spurt.

Men, er du sikker på at akkurat det er grunnen til at du ikke hører fra de igjen? Det kan være mange grunner til at "samtalen" avsluttes.
Tror det er noe som skjer alle, enten det er på Sukker eller der ute i RL.

Stå på, du finner sikkert den rette for deg.

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) ti. 1 jan. 2013 17:10 Privat melding

Jeg får svært sjelden brev av den "rette" sorten etter at jeg skrev ærlig i profilen min at jeg er syk og ikke jobber.
Men jeg ønsker ikke å kaste bort hverken min egen tid eller andre sin tid dersom det er uaktelt for dem å treffe ei som er i min situasjon.
Jeg vet godt at jeg ikke er noe dårligere menneske enn andre selv om jeg ikke kan jobbe :)
Og jeg tror heller ikke på noe vis at folk lar være å skrive til meg fordi de anser meg som noe dårlig menneske :)
Men det er mange små og store ting vi legger til grunn i valg av partner. Krav som kanskje i utgangspunktet ikke betyr så mye, men som sammen med andre ting velter lasset og likevel blir en overvekt til at man ikke anser vedkommende som noe kjærestemateriale.
Og dette med sykdom, uansett grad, kan være avgjørende for mange.
Sånn er det bare, og det godtar jeg uten å anse det for noe "galt" på noe vis å utelukke "sånne som meg".
For jeg har jo selv mine ting som jeg ikke ønsker i mitt liv, og som jeg ville avvist andre på igjen. Uten at det betyr at de dermed er noe dårligere mennesker enn meg eller andre. Det går kun på hva man selv ønsker og ikke ønsker her i livet, og der må alle ha sin egen fulle frihet til selv å bestemme :)

For jeg vil jo også tro at du som jeg avviser menn på ting kanskje dem selv ikke anser som noe grunnlag til å avvise folk på? :)

(kvinne 37 år fra Troms) ti. 1 jan. 2013 18:17 Privat melding

Synes dere er tøffe og flotte damer! Og jeg er enig, ærlighet varer lengst og de som ikke takler det vil du ikke være ilag med. ;) Jeg blir helt sikkert luket ut fordi jeg ikke gidder å bestige hver en eneste fjelltopp. ;P liker å være aktiv, men livet består av så mye mer og når man er ferdig på jobb og ungene er i seng, så er det å gå til fjells det jeg har minst lyst til å gjøre. ;)

Skjult ID med pseudonym 4 u on. 2 jan. 2013 06:27

Om de har problemer med det var dem ikke noe for deg likevel. Men synes d er fryktelig synd o det er slik d er. Kanskje akkurat du er det beste mennesket nettopp pga d?

(kvinne 35 år fra Rogaland) on. 2 jan. 2013 06:48 Privat melding

@ts
sånn er det dessverre. Kjenner problemet. Jeg er ikke ufør, men henger i en tynn tråd når det kommer til den biten. Har ikke jobbet fullt på et par år iallefall. Siste året har jeg ikke jobbet i det hele tatt, før nå nylig. Er i arbeidsutprøving.
Folk er vel kanskje litt raske til å trekke slutninger, uten at de vet alt...

Skjult ID med pseudonym kjelbendik on. 2 jan. 2013 17:11

problemet er vel at folk er redde de må forsørge deg...

(mann 37 år fra Sør-Trøndelag) on. 2 jan. 2013 17:19 Privat melding

@TS

Det er et eget felt i profilen som omhandler jobb. Det er jo bare å skrive at du er ufør?

Jeg er ikke et dårlig menneske fordi jeg er 178cm, men enkelte kvinner foretrekker høyere menn, og det får være deres sak.

Jeg ser ikke noe mål i å rakke ned på andres prioriteringer og verdier. De er hva de er.

Skjult ID on. 2 jan. 2013 17:24

Ja, det må kke mye til :(

Skjult ID med pseudonym hobbylegen on. 2 jan. 2013 17:30

Ts løper opp fjelltopper og liker å være aktiv og er utgangspunktet spennende, men etter noen ord frem og tilbake er det vanskelig å vite hva hun er ute etter uten at jeg vet hva som begrenser hennes arbeidevne.
Forsøkte en litt rampete romantisk vinkling, men det var iallefall ikke populært..