Alle innlegg Sukkerforum

Kjære gutter :)

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym -m- ti. 1 jan. 2013 18:53

Mitt ønske for 2013 er at dere tenker litt over hvordan dere behandler en dame som dere liker. Om dere så har møtt henne her på nettet, via venner, på toget osv. Behandle henne med respekt på den måten du vil behandle din beste kompis eller søster. Gi henne tid til å bli kjent med deg for den gode gutten du egentlig er, vær ærlig om hva du ønsker ut av deres bekjentskap og hold litt igjen når du føler at følelsene tar overhånd og du helst vil kaste deg over henne i sofaen. Vær litt gentleman og vent til hun kommer til deg. Happy hunting gutter, kansje en av dere er min fremtidige date? ;)

Skjult ID med pseudonym hmm ti. 1 jan. 2013 19:12

Jeg føler jeg har det meste av dette inne egentlig. Akkurat det med sofaen er vanskelig, da.....er det ikke noen jenter der ute som liker at man kaster seg over? Eller som er veldig raske til å kaste seg over meg?
Hmmm.....mitt ønske for 2013 er å finne en jente som kaster seg over meg i sofaen ;)

Skjult ID med pseudonym -m- ti. 1 jan. 2013 19:24

For min del værtfall ser jeg lett på en sånn gutt som truende og jeg trenger trygghet og det å vite at han faktisk er intresert i meg som person og ikke bare noe lett morro der og da. Det å ta seg litt tid til å bli kjent med personen og faktisk lytte til de signalene som blir gitt tror jeg er vedig viktig. Dere gutter kan lett virke truende på ei jente når dere som regel er både større og sterkere enn oss. Er dere virkelig intresert så ikke skrem oss bort på 1-2-3 vertfall :)

Har en gutt som snart kommer hit for å hilse på. satser på han er mer av typen jeg beskrev i inlegg 1 her enn han forje jeg hadde på besøk. For er ei positiv jente og slår ikke alle over en kam :O)

(mann 48 år fra Oslo) ti. 1 jan. 2013 19:37 Privat melding

Woody Allen ga ut en plate med Standupshow for mange år siden... :-) Der var han regelrett poetisk:

"When I see her standing there in the doorway I want to cry, write a poem, - jump on her... I'm very sensitive you know..." :-)

Skjult ID med pseudonym pgmp ti. 1 jan. 2013 19:38

Her har vi oppskriften på vennefella?

Skjult ID med pseudonym Yeah! ti. 1 jan. 2013 19:39

Kommer helt ann på hvordan hun behandler meg!

Skjult ID med pseudonym hmm ti. 1 jan. 2013 20:01

@ m
jeg er så forsiktig og beskjeden at du hadde nok aldri opplevd meg som truende. Jeg er ikke typen som kaster meg over noen, haha, bare prøvde å være morsom. Men en som kaster seg over meg, ja DET vil jeg ha :)

(mann 36 år fra Oslo) ti. 1 jan. 2013 20:10 Privat melding

@-m-: Egentlig en selskreven regel, mor meg, ihvertfall! Helt naturlig å inneha fornuft, høflighet og folkeskikk. Tenk på mottakeren før man sender..

(mann 48 år fra Oslo) ti. 1 jan. 2013 20:12 Privat melding

Det du ber om, -m-, er egentlig bare god gammeldags gentleman opptreden. Det burde være en selvfølge, men er det dessverre ikke for alle.

Skjult ID med pseudonym Ærligheten ti. 1 jan. 2013 20:13

-m-:
Med dine holdninger og utsagn der du implisitt beskylder oss for å være drittsekker, håper jeg virkelig ikke at det blir noen date mellom oss.

Skjult ID ti. 1 jan. 2013 20:27

"For er ei positiv jente og slår ikke alle over en kam"

Veldig sant, men er du sikker på at du er det`? Høres ut som du laget tråden for å fortelle gutter generelt hvordan du vil at de skal være..

Skjult ID med pseudonym MoiNoir ti. 1 jan. 2013 20:28

Har kanskje vært litt vel ivrig noen ganger og derfor ikke fått svar, men jeg er ikke så lysten til å skrive meldinger i ukevis før man møter en hvis det kan unngåes. Har man en god tone og finner den man skriver med tiltrekkende, så har jeg faktisk veldig lyst til å se i øyne hennes. At man kommuniserer det og gir motparten litt tid og plass er greit, men et menneske må oppleves i sitt naturlige element :-)

Skjult ID med pseudonym habahaba ti. 1 jan. 2013 20:38

Syns jeg noterte meg at du fant en fyr i en taxikø for ikke så lenge siden @-m- så kanskje du bør bruke litt mer tid på disse gutta som "kaster seg over deg" på sofaen. Virker ikke som screening prosessen for å komme på date med deg er spesielt lang så lenge gutten er pen nok.

Skjult ID med pseudonym tt ti. 1 jan. 2013 20:48

Jeg tror vi menn må lære å skille mellom damer.

Halvparten (omtrent) av damene trenger tryggheten først, den vissheten om trygghet som @-m- snakker om. Men den halvparten som -m- representerer kan deles inn i ytterligere 4 kvinnetyper. De kalles gjerne for "The Playette", "The Hopeful Romantic", "The Private Dancer" og "The Connoisseur".

Jeg klarer ikke å plassere @-m- blant disse 4, men hvis hun er så flørten som jeg får inntrykk av så er hun en "Playette" eller "Private Dancer".

Poenget er at disse kvinnetypene må tilnærmes og behandles forskjellig. Det finnes ikke noen "one size fits all". Bli kjent med dama først!!

Skjult ID med pseudonym tt ti. 1 jan. 2013 21:08

Burde kanskje fullføre "analysen" ovenfor ved å tilføye at hvis -m- er den mer hjemlige romantiske typen (i motsetning til karrier-menneske) så er hun en "Private Dancer". I motsatt fall er hun en "Playette".