Alle innlegg Sukkerforum

face-time

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym 123 ti. 1 jan. 2013 20:59

Når synes dere det er "greit" å spørre om noen vil treffes face to face? Hvor mye / hvor lenge bør praten gå først? Det er så klart ingen fasit, jeg bare lurer på hva folk mener om dette

Skjult ID med pseudonym nenetten ti. 1 jan. 2013 21:01

Som du sier, det er ingen fasit.

Jeg har ved et par tilfeller hatt lyst til å spørre etter et par meldinger....men feig som jeg er,så ble det med tanken :P

Skjult ID med pseudonym Pater ti. 1 jan. 2013 21:23

Hovedregel er jo tidligere jo bedre, med mindre du ser røde flagg.

Problemet med langvarig skriving først er at man danner seg et mentalt idealbilde av personen som man skriver med. Jo mer dette imaginære feilbilde får befeste seg i underbevisstheten, jo større er sjansen for å bli skuffet når dere endelig møtes. Dessuten vet jo alle at man kan skrive hva som helst, sant og usant. Ansikt til ansikt vil du fort se løgnen (hvis det skulle være tilfelle, da) i kroppsspråk og generell være måte. Ikke ødelegg et potensielt flott og langvarig kjærlighetsforhold ved å skape dine indre fantom-bilder.

Skjult ID med pseudonym Gilia73 ti. 1 jan. 2013 21:29

Jeg syns det er greit å møtes raskt. Syns det er rart og litt unaturlig og skrive opp og i mente med et menneske du ikke har møtt. Det er jo uansett først nå en treffes at en ser om det er noe kemi som gjør at en ønsker videre kontakt. Kan jo være verdens herligste mann i meldingene, men så blir det ikke noe dialog som gir mersmak når en møtes... Eller bare en kjenner at nei, .. her er dt ikke noe å bygge videre på ...Og det går jo begge veier

(mann 48 år fra Oslo) ti. 1 jan. 2013 21:31 Privat melding

Jeg har nok bedt om det for tidlig et par ganger, sett fra hennes ståsted... Samtidig synes jeg det å skrive mye og lenge er litt anstrengende, og man aner jo ikke hvordan man liker noen før man faktisk møtes, og det føles jo dumt å legge masse tid og energi i å skrive når det gjerne ikke blir noe uansett....

Når det er sagt er det jo viktig å skape trygghet. Jeg understreker at jeg vil opptre som 100% gentleman,og det holder jeg også.... Med mindre hun vil noe annet, altså.... Men avtaler vi kaffe så er det det som står på dagsordenen!

Skjult ID med pseudonym _________ on. 2 jan. 2013 05:12

Hvis praten flyter bra, kjør på. Ikke drøy for lenge.
Hvis praten går litt roligere for seg, men du er interessert, invitér. Om ikke annet får du i alle fall en avklaring og kan gå videre til neste.

Skjult ID med pseudonym Kloss on. 2 jan. 2013 06:46

Har vært på date samme dag som første melding ble sendt. Har også opplevd å bruke ukesvis på å melde for å så få høre at jeg var for pågående når jeg inviterte til en kaffe. Det mest vanlige har vært noen dager med meldinger for å bli litt kjent og så inviterer jeg til møte.

Som mange andre her har jeg opplevd å forelske meg i bildet jeg hadde i hodet av den personen jeg meldte med bare for å oppleve at hun ikke fantes i virkeligheten. Så jo før jo bedre.

(kvinne 34 år fra Buskerud) sø. 6 jan. 2013 23:30 Privat melding

Jeg er åpenbart alene om dette, men jeg synes at det å skravle lenge med noen før man treffes er helt ok, for blir det ikke noe hurramegrundt, så er det fortsatt en grunn (innbiller jeg meg) at man har skravlet så lenge. Jeg tar gjerne en håndfull nye kompiser også.