Alle innlegg Sukkerforum

Damer og bilder

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym oppgitt on. 2 jan. 2013 19:56

Har vært på noen dates med jenter herfra, og i 8 av 10 tilfeller har dama lagt på seg en drøss med kilo siden Sukker-bildene. Er også mange som kun har bilder som viser overkroppen for å skjule resten.Når skal jenter skjønne at å legge ut bilder som ikke er forankret i virkeligheten ikke lønner seg i lengden? Snakk om bjørnetjeneste, jeg gidder hvertfall ikke møte de igjen.

Er du chubby, ikke skriv at du er "slank" eller "atletisk" i profilen, det blir bare for dumt. Bedre å skrive gjennomsnittlig da isåfall.

Dette har irritert meg over lengre tid og er en av grunnene til at jeg vurderer å droppe sukker. Hva med å være ærlig mot deg selv og alle gutta her inne?
Det syndes sikkert mye blant gutta også, men det vet jeg ikke noe om (det må nesten dere svare på).

Virker som det er mye "rebound" damer her inne, som søker bekreftelse på at de fortsatt er attraktive etter å ha avsluttet et lengre forhold, og generelt oppmerksomhetstrengende.

Skjult ID med pseudonym nenetten on. 2 jan. 2013 19:57

Ditto

(kvinne 35 år fra Rogaland) on. 2 jan. 2013 19:59 Privat melding

vurderer å finne bildene jeg ser feitest ut på og skrive "noen kilo for mye", så blir det en positiv overraskelse for eventuelle dates :P

(mann 38 år fra Oslo) on. 2 jan. 2013 20:03 Privat melding

Om dama kun har bilde av puppene og opp, og puppene er store, så ligger det i korten at det ikke er Claudia Schiffer ben hun skjuler nedenfor. Men for all del, jeg skjønner at det er skuffende å møte ei dame med bilder ifra russetiden.

Jeg synes det er flott når folk skriver dato på bildene, sånn at man vet hvor landet ligger per dags dato.

(mann 45 år fra Oslo) on. 2 jan. 2013 20:04 Privat melding

Jeg har ikke krysset av den fordi jeg er veldig kraftig men også litt fleskete. Og det har man ikke mulighet til å si med de kryssene.
Folk får se på bilder.

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) on. 2 jan. 2013 20:04 Privat melding

Be om bilder i helfigur av nyere dato før du avtaler date dersom det er et stort problem :P

Er vel mange små og store ting folk er "uærlige" på her inne (og også andre steder, så Sukker er nok ikke noe verre slik sett).
Men i enkelte tilfeller så er det nok ikke bevisst uærlighet, slik som det er dersom noen lyver på feks alder (for man vet jo hvor gammel man er, helt uten slingringsmonn).
Og når det kommer til vekt og slikt, så er det jo litt forskjellig syn på hva som er "normalvektig" og ikke, samt enkelte (både kvinner og menn) som har stukket hodet i sanden og ikke helt ser hvordan de egentlig ser ut.
En vekt vil jo aldri lyve da, men er vel ikke alle som anser vekta som den beste pekepinnen på hvordan tingenes tilstand er :P
Til tross for at den i de aller fleste tilfeller faktisk er den største og viktigtigste pekepinnen, dersom man i tillegg tar høyde for høyden :P (fordi de færreste, spesielt damer, kan bortforklare for mange kilo i muskelmasse).

(mann 47 år fra Oslo) on. 2 jan. 2013 20:13 Privat melding

Jeg tror hva som betegnes som normalvektig har endra seg ganske drastisk de siste tretti åra, så kategorien "gjennomsnittlig" er nok det smarteste dersom man vil være på den sikre sida.

(mann 34 år fra Oslo) on. 2 jan. 2013 20:16 Privat melding

Nja..gjennomsnittelig er forsatt ikke chubby etter min mening. Men hvordan skal man definere "gjennomsnittelig" da MR.Fekt ?

(kvinne 45 år fra Oslo) on. 2 jan. 2013 20:28 Privat melding

Tror jeg trenger å legge på meg litt!
Lurer på hva det går av menn som dreper dyr, flår de, tar bilde av dette og legger hele serien i albumet sitt på slike sider? Det kan umulig være noe smart sjekketriks!

(mann 47 år fra Oslo) on. 2 jan. 2013 20:29 Privat melding

Calabria:
I likhet med de fleste kroppstyper er det vanskelig å gi noen eksakt definisjon, men jeg tror definitivt det er det alternativet her inne det er lettest å slippe unna med. Jeg anser meg selv som hverken slank, atletisk, muskuløs, noen kilo for mye) eller stor og fyldig, og da er det enkelt og greit gjennomsnittlig som gjenstår. Men igjen: Eye of the beholder og alt det der...

(kvinne 37 år fra Troms) on. 2 jan. 2013 20:39 Privat melding

hehe, flirer godt jeg. For jeg tenker ofte på hvorfor mange menn bare har et bilde av seg selv og flere bilder av hunden, vannet, fjelltoppen og utsikta???? Det er jo ikke det vi vil se, men deg!!! og som ho solvip sier der du har drept et dyr på jakt? De fleste kvinner tror jeg synes det er litt turnoff... Greit nok at du liker å jakte, men jeg trenger ikke se de bildene ;)

Nei mer bilder av mannfolket og mindre bilder av jakt og naturen. ;)

Skjult ID med pseudonym oppgitt on. 2 jan. 2013 20:47

iKommode: Ja tror du er litt på bærtur. Hvis man har bilder man ikke ligner på i virkeligheten gir det hvertfall et signal til meg om at man er litt desperat og i overkant opptatt av hva andre skal synes. Er best å være 100% ærlig.

Selvfølgelig er kropp og ansikt viktig, det er jo det eneste kriteriet man kan filtrere på her inne, synd men sant. Dessverre er det ofte de som ser bra ut som har verst personlighet og som høyst sannsynlig er her inne kun for bekreftelse og ego-boosting.

Jeg tror mange som har mistet draget på byen søker seg til Sukker for å føle seg attraktiv igjen, og dessverre noen ganger på feil grunnlag!

(mann 48 år fra Oslo) on. 2 jan. 2013 20:47 Privat melding

Dette kroppsmaset om det kommer fra jenter eller gutter blir litt tåpelig føler jeg. Jeg ser ettter det rette glimtet i øynene, og det er det viktigste....

De jeg har datet hittil har da sett ut som på bildene sine og jeg har ikke følt meg lurt, men så inspiserer jeg dem heller ikke slik man inspiserer en hest før kjøp, bretter leppene til side for å se på tennene, løfter opp hovene etc... :-)

Om utseende er så viktig som trådstarter synes å mene så skriv det i profilen din da, oppgi som et absolutt krav: du må se bra ut og bra betyr.... så kan de som ikke kommer gjennom nåløyet ditt vite det på forånd og skygge banen...

Og rebound-jenter osv... De fleste av oss her har en fortid om vi er gutter eller jenter. Og, alle vil vel føle seg attraktve og begjært...."Oppgitt", hvorfor er det noe galt i det? Er du selv jomfru? Aldri hatt et forhold? Du er ikke her for å finne noen du kan bli glad i som kan bli glad i deg uansett hva de har opplevd før?

De aller fleste av oss her har forhold bak oss som ligger i grus et stykke bak på veien vi har gått... Vi er formodentlig "rebound" alle sammen, bare ikke du selvsagt. Hvorfor ikke finne et sjekkeform for sylslanke jomfruer som garantert aldi har hatt forhold før? Det høres ut som det passer bedre for deg, strengt tatt.

Og, mens du leter etter det forumet kan jo jeg ta meg av dem som har både pupper, lår og rumpe... Mye fint i den kategorien.... :-)

Skjult ID on. 2 jan. 2013 20:47

Man kan belage seg på at mange damene her inne er et par nr større en det de utgir seg som i profilen..
De tror vel at dette legger du vel selvfølgelig ikke merke til ved et treff....

Om menn bruker å gjør det samme, kan dere damenr svare på..

Skjult ID med pseudonym 4 u on. 2 jan. 2013 20:51

Hva karakteriseres som noen kg for mye å hva er stor å rund?
Ser jo det er lurt å få det med seg.:)
Blir vel litt overfladisk å treffe noen man liker av en eller annen grunn for så i droppe dem for noen kg.
Du droppet vel ikke dama de, eller typen din for de la på seg litt?

(kvinne 37 år fra Troms) on. 2 jan. 2013 20:58 Privat melding

er akkurat blitt medlem her på sukker, og jeg må si det er mye negative folk ute å går... Hvorfor det??? Har du ikke trua på deg selv og nettdating, hva gjør du her da? Har ikke mor di lært deg at hvis du ikke har noe positivt å si om andre så la være?
Om man er et par kilo tyngre eller lettere enn det bildet viser hva gjør det? Alle vet at vekta er det eneste som er sikkert, om den er stabil eller man hopper litt opp og ned... Jeg har sikkert lagt på meg et kilo eller tre i løpet av de siste 3 måndene siden korsbåndet røk, men jeg er jo like mye meg for det. Vekta raser av igjen så snart jeg kan begynne å bevege meg på en ordentlig måte. Skal si meg enig i at det er dumt å legge ut bilder av seg selv tatt for 10-15 kilo siden for da lyver man både for seg selv og andre, men det går begge veier. ;)

Slutt og stress og tenk på at er du ute etter et langvarig forhold så er ikke kroppen alt. Man skal jo faktisk ha noe å prate om mellom all den sexen. ;)
Er du bare ute etter sex med det deilige mannfolket/kvinnfolket så finnes det sikkert andre sider for sånt. Ikke vet jeg...

Skjult ID med pseudonym -m- on. 2 jan. 2013 20:58

syns tenker1914 kommer med mye fornuftig jeg :)

Er ikke hele poenget å like hverandre som man er da? what u see is what u get? er jo uansett dama eller mannen som sitter foran deg du skravler meg og ikke en profil på nettet. Et levende menneske og da merker du rimelig kjapt om det er ekstra kjemi der da er det DET som teller.

Ta min forje date feks han var kansje litt rundere enn på bildet men hva gjord det? knakende god personlighet, sjarmerende som bare det en stor god bamse på over 190 akkurat som jeg liker det..små skjelett gutter er jeg ikke intresert i uansett :) Nei vær deg sjøl enten du er jente eller gutt mann eller dame. DU er unik som du er og akkurat sånn er du nettop perfekt for et eller annet menneske som vil elske deg for den du er :)

Skjult ID med pseudonym -m- on. 2 jan. 2013 20:59

skravler med *

(mann 33 år fra Akershus) on. 2 jan. 2013 21:29 Privat melding

Ut i fra sunnhetsidealet (som kan defineres, i motsetning til skjønnhetsidealet), så er "et par kilo for mye" slankere enn "gjennomsnittlig". Men så pedantiske er vel ingen, ikke engang jeg :)

(mann 45 år fra Oslo) on. 2 jan. 2013 21:30 Privat melding

iKommode1 er SJELDEN på bærtur!

Skjult ID med pseudonym kjelbendik on. 2 jan. 2013 21:39

haha..

Det der med fjelltoppene har ganske mange kvinner her også men vi menn er ganske enkle å vil heller se de andre "fjelltoppene" så frem med bikinibildene :)

Her for 8 år siden var jeg på en date med ei som jeg traff på en annen nettside vi hadde før i gamle dager...
Jeg ofret lørdagen min på dette å måtte kjøre 2 timer før jeg kom frem.....
Dama hadde dobblet vekten etter bildene ble tatt og så ut som en hval

slikt er jo bare direkte svindel, heldigvis ringte de fra jobb å hadde trøbbel så jeg fikk en god unnskyldning til å komme meg hjem....

Feite jenter kan jeg finne rett utforbi døren, det er liksom ikke noen man kjører 2 timer for å treffe

Skjult ID med pseudonym Jon 5 år on. 2 jan. 2013 21:41

Kjelbendikpendik taklet det bra.

Skjult ID med pseudonym tresnitt on. 2 jan. 2013 21:53

@iKommode1
Hehe. Jeg juksa litt: Lyttet på en av de vakre sangene i filmen Once for å klare å få fram det smilet et kort sekund.

(kvinne 42 år fra Vestfold) on. 2 jan. 2013 21:54 Privat melding

Og jeg lurer på hvorfor så mange menn lager et album med ett bilde av seg selv, og førti av båten, strendene fra ferieturen for ti år siden, diverse fjelltopper,bilen, ølen

Skjult ID med pseudonym -m- on. 2 jan. 2013 21:58

*high five* til Ellan

ja det er jo sånn som en kompis av mannen kan være intresert i, ikke en dame kandidat :P

Skjult ID med pseudonym tresnitt on. 2 jan. 2013 22:02

Kanskje de er litt beskjedne.
Eller kanskje de faktisk føler de er litt mer enn sitt legeme.
Eller kanskje de ikke har tenkt så nøye gjennom det fra titterens vinkel.
Eller kanskje de vil vise alt som kan gjøres sammen med deg.

Skjult ID med pseudonym tresnitt on. 2 jan. 2013 22:02

Hyggelig, Kommode.

(kvinne 42 år fra Vestfold) on. 2 jan. 2013 22:09 Privat melding

Jeg mener - her går jeg og gleder meg til å få DEN dritfine båten, men foran meg står en mann.

Skjult ID med pseudonym -m- on. 2 jan. 2013 22:10

hahahaha xD

(mann 45 år fra Oslo) on. 2 jan. 2013 22:10 Privat melding

Jeg forstår godt, Ellan. Det er rart å ikke vise seg selv ordentlig.

Skjult ID med pseudonym camo on. 2 jan. 2013 22:15

Mange menn som må innse at kulemage og slank ikke er det samme. Selv har jeg fått beskjed om at jeg er lik på bildene, men de er jo også nye da.

(kvinne 45 år fra Buskerud) on. 2 jan. 2013 22:45 Privat melding

Tenker vi er her for å bli kjent. Både profiltekst og bilder er med på å gi andre inntrykk av hvem du er.Noen er kognetive andre er visuelle... Jeg er nok begge deler... Derfor syns jeg det er synd om det kun er bilder som er flere år gamle, på lang avstand, eller ingen av et smilende ansikt:)) Har vært her inne et år nå, og ser flere som har akkurat samme profilbilde som første dag.. da tenker jeg, .. hvem er du? Er du bare det du var for et år siden? Jeg forandrer meg mnd for mnd, .. får ny smileryke, er blekere når det er mindre sol, brun hvis jeg har fått lurt meg til varmere strøk. Ja kanskje vekten og går opp og ned. I mitt hode blir det da viktig å dele disse endringene slik at den som kanskje vil finne meg får et oppdatert inntrykk :))
På samme måte sitter jeg og tenker at det kanskje er på tide å skrive noennyeord p profilteksten, .. er jo mye som skjer og endrer et menneske på et år eller ?
@ TS Når det gjelder vekt eller ikke tenker jeg at dersom det er viktig at daten skal ha en spesiell form, at du ber om et nytt bilde... På den måten blir du ikke skuffet om det skulle dukke opp en som meg som har noen kilo ekstra, men stortrives med det, i motsetning til de mange årene jeg var sylfide...

(mann 45 år fra Oslo) on. 2 jan. 2013 22:51 Privat melding

Alltid så fint å lese det du skriver, Gilia. Og du ser alltid ut som det du skriver.

(mann 48 år fra Oslo) on. 2 jan. 2013 22:53 Privat melding

Oppgitt... Om du drar på date med Gilia og kommer tilbake og klager på at hun ikke var slank og fin nok, så kommer jeg på besøk til deg og knekker den hvite stokken din, og tar med meg førerhunden din! Det er dame som ser ut! Og alt hun bærer på er flott plassert....

Skjult ID med pseudonym tresnitt on. 2 jan. 2013 22:58

Hva symboliserer de fire lysene bak?

Skjult ID med pseudonym Gilia73 on. 2 jan. 2013 23:00

Tusen takk tresnitt og Tenker 1914 nett så ei dame rødmer...

Og så til Johnny.. En ser hva en fokuserer på tydeligvis.. Så hvis det er alt du ser av mitt bilde.. ja ja ..

(kvinne 45 år fra Buskerud) on. 2 jan. 2013 23:12 Privat melding

Var ingen spesiell symbolikk bak de lysene:)) Bare en vakker natt ute sammen med min vakre lillesøster og nydelige venninne nå i romjulen.. Og da ble det en kveld å minnes...

Skjult ID med pseudonym Ole Hroar on. 2 jan. 2013 23:16

Har også opplevd å dra 2,5 timer for å møte ei på over 100 kg. Hun hadde lagt ut bilde av ei i klassen sin for sikkerhets skyld.

Nedtur:9

Skjult ID on. 2 jan. 2013 23:20

Jeg husker godt da jeg skulle på date med ei dame jeg traff her inne.

Ansiktet var svært vakkert, og hun beskrev seg selv som gjennomsnittlig. (Noe som normalt funker greit)
Stemmen var også heftig, noe jeg visste siden vi pratet en del sammen på telefon på forhånd..

Når hun så kom kledd med en kjole av typen som strammer til rett nedenfor puppene (enorme) og sørger for at magen (også enorm) blir SVÆRT synlig, hadde jeg mest lyst til å gå.

Men siden jeg er en høflig fyr tok vi en øl, så gikk jeg alene hjem.

Skjult ID med pseudonym lusa to. 3 jan. 2013 00:04

Ts
Kom her, så skal du få være krydderet i min hjemmelagde julesylte. *smask*