Alle innlegg Sukkerforum

Hva skjer?

Vis siste innlegg
(mann 51 år fra Vestfold) sø. 29 juni 2008 15:00 Privat melding

Kort innledning: Har prøvd alle "vanlige" arenaer for dating/sjekking opp gjennom årene med både godt og dårlig hell.
Hørte om Sukker og laget meg en gratisprofil. Kikka litt rundt og likte layouten på siden, og profilene virket gjennomarbeidet og seriøse. Besvarte relasjonsprofil spørsmålene og fikk opp flere flotte jenter i "passende alder":) som matchet meg veldig bra! Jeg fikk en ubeskrivelig god følelse inni meg! Det var så mange jeg følte jeg hadde mye til felles med! Det var jo helt fantastisk! Endelig skulle man slippe å lete i blinde! Jeg forta meg å finne fram Visa'n og ble superbruker i 3 måneder.

Starta med å sende meldinger til de som hadde matchtall fra 96 til 94. Plukka ut 7 stykker. Jenter i slutten av 30 åra. Venta på svar... venta på svar.... Ingenting! Så de var online både en og to ganger de neste to dagene, men de hadde ikke besøkt profilen min en gang! Merkelig! Plukka meg ut noen til med matchtall 93 og 92. Tok vel noen flere denne gangen. Rundt 10-12. Ingen svar, og ingen som hadde vært inne å sett på profilen en gang!

Etter et par dager til sendte jeg meldinger itl flere 92. Da, ENDELIG! Var det EN som svarte! Hun hadde sett profilen min, vi hadde 92 i matchtall, men hun trodde ikke vi passet sammen. Greit nok, men hun SVARTE! Wow! Ikke dårlig bare det!
Men det er noe feil når man blir GLAD for et avslag!

Så hva skjer egentlig? Er det så mange menn som sender meldinger at de umulig kan besvare alle og bare gir opp?
Ser jeg ut som en seriemorder eller noe annet skummelt på bildet jeg har i profilen? (som, om jeg er heldig, vises her ved dette innlegget)
Er det noen andre som har opplevd lignende?

Uansett vil jeg ønske alle som leser dette innlegget lykke til med å finne den rette, og riktig god sommer!:)

Skjult ID med pseudonym FantaFree sø. 29 juni 2008 15:13

Det er nok mange som har tatt "sommerferie" fra sukker nå. Det er kanskje lurt å legge fler bilder av seg, i albumet. ;o)
Og det kan være lurt og ikke være for oppengt i machtallene, tror jeg.

(kvinne 50 år fra Oslo) sø. 29 juni 2008 15:13 Privat melding

Jeg trodde det var vanlig "kotyme" at når man ikke synes profilen passer så svarer man ikke. Vil du ha svar kan du jo be om det - evnt. legge deg inn som bruker med svargaranti.

Det du skriver om deg selv er såpass beskrivende at de du har skrevet melding til kanskje ikke synes at dere passer sammen ?
Kan selvsagt være bilde selv om det ser jo bra ut så er jo smaken forskjellig der også.
Du har ikke barn og vil ha det - kan være at det ikke passer de du har skrevet til.

Selv om matchen erbra så kan det jo være at det ikkeer match allikevel. Du stiller jo litt krav til "drømmedamen" - enten så blir noen skremt evnt. de innser at de ikke passer helt inn.

Trodde kjønnsfordelingen er blitt forh. utjevnet jeg nå slik at det er mange nok damer.

Skjult ID med pseudonym Fubar sø. 29 juni 2008 15:22

Heisann, du opplever det som veldig mange gutter/menn her opplever.
Dette er andre gangen jeg er på sukker. Og det er som natt og dag. Første gangen fikk jeg ingen svar og satt og skrev meldinger til ingen nytte... Nå har jeg ikke trengt å skrive så mange åpningsmeldinger ettersom jentene har tatt kontakt med meg..Og jeg er samme fyren!

Hva er annerledes? Er nok bildene mine tror jeg. Bildene har alt å si. Jeg fikk en kompis til å hjelpe meg og jeg fikk en vennine til å velge ut hvilke bilder jeg skulle ha. Det er umulig å vite hva jentene liker, så tips:
nr 1: La en vennine plukke ut bildene dine. Jenter liker nesten alltid det samme, selv om de nekter for det.
nr 2: Ha noen bilder med turgåing eller annen aktivitet, lån en hund om du så må :P

Det som var den største oppdagelsen da jeg signet on igjen er at de jentene som ikke hadde svart meg var her fremdeles og preger online lista mi daglig. Er noen som bare er her for å være her, enten så fisker de etter en eller annen spesifik kar, eller så får de bedre selvtillit av å avvise folk hele tiden. No worries! identifiser dem og hiv dem vekk fra lista de.

Du er høy og atletisk! Hiv på deg en tskjorte, finn en øks og hogg ved i hagen! Chiksa digger sånt.

Skjult ID med pseudonym FantaFree sø. 29 juni 2008 15:27

Febar: Ja, det er vel noen "chiks" som digger påtatthet også. Hø!

Skjult ID med pseudonym hansomspør sø. 29 juni 2008 15:30

Spør frustrerte Mads Larsen hva han mener om saken :)

http://www.dagbladet.no/dinside/2008/02/08/526344.html

Skjult ID med pseudonym Fubar sø. 29 juni 2008 15:31

Min egen erfaring sier at det er bildene som er utslagsgivende. Teksten kommer alltid i andre rekke når man blir vurdert. Min egen erfaring er at bilder med aktivitet og som har fått tommelen opp av venniner, gjorde at jeg gikk fra null svar til å motta noen emailer omdagen...

Forumfolket kommenterer alltid teksten i profilen og påpeker feil, når noen kommer oppgitt inn og klager over lite respons.

Skjult ID med pseudonym alex sø. 29 juni 2008 15:39

Dersom du legger vekt på bildene, kan du få en del respons, men DEN RETTE trenger ikke å dukke opp for det?

En utfyllende profiltekst, derimot, kan etter en stund tiltrekke den virkelig interessante. Men da må man ha en tålmodighet av stål i mellomtiden.

Skjult ID med pseudonym Fubar sø. 29 juni 2008 15:41

Hansomspør: Jeg leste artikkelen og syntes det er rimelig satt på spissen, men det er jo det han driver med han fyren.

"Menn flest får sjelden sex. Et lite sjekkedyktig - og ofte kynisk og umettelig - mindretall tar seg av den moroa. "

Stemmer dette? Hører det altfor ofte, men det er basert på utsang fra snurte menn. Er det virkelig en 5-10 Don Juaner på sukker som har hatt seg med alle damene.
Det er vanskelig å se hvilke profiler som får mest trafikk. Sukker får innføre et opplegg hvor det lyser et rødt lys om en person har blitt kontaktet av mer enn 10 personer i løpet av en 48-timers periode eller noe.

Skjult ID med pseudonym hansomspør sø. 29 juni 2008 15:46

Det er satt veldig på spissen og jeg mener det ikke stemmer. Det er ikke slik at det bare er noen få som ender opp med vellykket sjekking og de som er "flinkest" er slett ikke så groteske som Larsen hevder. Det er bare å se seg rundt på byen hvordan interaksjonen mellom menn og kvinner er, så ser man at Larsen tar i så det holder.

Larsen lever av å selge bøker, husk det.

Men det var et litt morsomt spark til den frustrerte Henne-journalisten.

Skjult ID med pseudonym Fubar sø. 29 juni 2008 15:46

Alex:

Jeg er delvis enig.
Den utopiske tanken på DEN RETTE har jeg derimot ingen tro på. Har du lagt merke til at folk ofte bodde rett ved sin bestekompis eller var kjærester med en i klassen sin? Folk er ikke så utrolig unike snøflak som man liker å tro. Jeg tror at i enhver gruppe på 50-100 personer på din egen alder vil du finne en du faller for. Man blir venner med de man omgås og man blir forelsket i noen man omgås også. Tenk om det faktisk var sånn at det var kun et fåtall personer man kunne falle for...Da hadde vi vært i deep shit.

Skjult ID med pseudonym FantaFree sø. 29 juni 2008 15:51

Noen faller lett, mens andre faller nesten ikke. Slik er det bare.

Skjult ID med pseudonym Fubar sø. 29 juni 2008 15:58

Men vi må ikke spore av denne topicen som alle de andre.

Noen sier: Fiks teksten din!

Andre sier: Fiks bildene dine

Enda et tips til sukker: Muligheten til å gi karakterer til bilder. Slik a man veit hvilke som er bra og ikke :)

Og enda ett: Muligheter for avstemninger i forumtråder.

Det er ide nr 2 og 3.. Dere kan betale meg med en gratis superbrukermåned....:)

Skjult ID med pseudonym Zitelle sø. 29 juni 2008 16:43

Min sannhet:

Jeg må like det jeg ser! Hva som preger det jeg ser er derimot ganske spennende, synes jeg.

Så lenge et menneske markedsfører seg med bilde her inne, sier et bilde meg mer enn 1500 ord.
Det første jeg gjør er å sjekke albumet. Liker jeg glimtet, energien og attituden til mennesket så leser jeg profilen. Sjelden ellers.
Dette betyr at et menneske kan bli valgt bort kun på grunn av at hans flotte utseende ikke appellerer til meg personlig.

Dere som kjenner meg vet at jeg ofte snakker med med de bildeløse med en velskrevet og reflektert profil.
Når jeg etter hvert ser bilde, blir denne mannen sett på med andre øyne fordi jeg har en slags erfaringsbakgrunn som preger meg.
Dette betyr at jeg godt kan gå på date med en mann som blir vakker fordi hans indre er vakkert. Men om det klaffer vet ingen.

Ting er og blir kjemi uansett hva mitt hode måtte fortelle meg om overfladiskhet og andre aksepterte og uaksepterte normer.
Men om de bilderike eller bildeløse er vinneren eller taperen - ja, det aner jeg ikke. Men jeg gleder meg til jeg vet svaret! ;-)

Skjult ID med pseudonym FantaFree sø. 29 juni 2008 17:08

Fubar: Skal andre gi karakter på bilde av folk, blir vel det som å stemme på dem man synes ser bra ut. Hva er vitsen med det? Det er da ingen skjønnhetskonkuranse her!
Det vil alltid være folk som ikke liker det ene og det andre, og det er selvsagt normalt og helt greit. Det er da ikke flesteparten de fleste er ute etter her inne.

Skjult ID med pseudonym FantaFree sø. 29 juni 2008 17:15

Noe jeg kunne tenkte med Sukker ordnet, var at alder stod uansett om man dekket seg til med sjult id eller ei.

Skjult ID med pseudonym bloomie sø. 29 juni 2008 19:19

....en liten digresjon og en sidekommentar til noen idèer som foreslås her:

"rød lampe" som vises for besøkende om profilens innehaver har hatt mere enn 10 besøk på 48 timer........veldig veldig uenig (skjønner at antall og timer er hypotetisk), ingen har noe med hvor mange som har vært inne på profilen til den enkelte, uansett om det er innen et visst antall timer/døgn eller totalt.......hva slags "stigmatisering" skulle det bli ---- hvis man bare på noen få ser den røde lampen --- betyr det da at de andre ikke er "like populære"?

Husker et annet nettsted jeg var tilknyttet for 3 år tilbake: der ble det tellt antall besøkende, antall ganger man hadde vært innlogget, HVEM som hadde vært på besøk, når profilen ble etablert osv osv..... IKKE bra i det hele tatt!

I min verden er alle disse opplysningen private, og jeg synes det er helt suuuupert at Sukker IKKE har noen poster som angir slik eller tilsvarende informasjon! :-)

Avstemming på bilder i album.....veldig veldig uenig.....igjen tror jeg det vil føre til en type stigmatisering som er usunn --- selv om jeg forstår den gode tanken bak forslaget --- fordi GODE bilder har betydning. Tror imidlertid at den type "rådgivning" må søkes opp av den enkelte hos venner og kjente (evt. fotograf)

*kun-min-mening-med-et-smil-en-søndags-kveld*

Skjult ID med pseudonym stier sø. 29 juni 2008 19:59

Når vi leser i flere forum innlegg de siste måneder, at det er personer som sliter litt med selvtilliten; mye pga manglende tilbakemeldinger på mail/ hjerter satt, og generelt liten respons her på sukker.no, så tenker jeg personlig at det ville føles ekstra sårt å eventuelt få negativ feedback på bilder i tillegg.

Selv om bilde feedbacken muligens gikk på kvaliteten på bildene - er jo ikke til å stikke under en stol, at svært mange har bilder som er svært mørke og av dårlig kvalitet - så tror jeg nok det er mange som ikke ville taklet dette. Ikke alle som er like flinke til å "gi faen i" hva andre mener; eller håndtere "konstruktiv kritikk" som liksom skal være gitt i beste mening. Det tar faktisk en stund her på sukker.no før en lærer å bli litt mer "kynisk", og fatte at dette nettsamfunnet ikke er som den virkelige verden.

Skjult ID med pseudonym alex sø. 29 juni 2008 20:29

Å vise antall besøkende tilsvarer å kunne se hvilken jente i baren som er mest populær. Kjekt å vite, så kan man velge om man vil trenge seg på eller finne seg en annen.

Bildekritikk funker ikke. For privat og sårt. Dette er ikke deiligst.no heller....

Skjult ID med pseudonym lilli sø. 29 juni 2008 20:53

Mener du at anntall besøkende er inikasjon på hvor populær man er?

Skjult ID med pseudonym Fubar sø. 29 juni 2008 21:06

Jeg skreiv KONTAKTET i min post....Altså ti personer kontaktet en person innen 48 timer så ville et lys bli tent...Som sa back off.

Skjult ID med pseudonym lilli sø. 29 juni 2008 21:12

Beklager mitt lille ukonkrete spørsmål, den var til alex

Skjult ID med pseudonym bloomie sø. 29 juni 2008 21:13

KONTAKTET eller BESØKT inen 48 timer ---- same shit -- only different wrapping, Fubar :-) Det er uvedkommende andre uansett! :-)

Skjult ID med pseudonym Fubar sø. 29 juni 2008 21:15

Jeg sa ikke at det var en BRA ide! Det var bare litt tankemyldring rundt denne myten om at noen få gutter får ALLE jentene, som man hører nå og da.

Snakk om å ta det som passer ut av poster osv...

Skjult ID med pseudonym bloomie sø. 29 juni 2008 21:23

Men du, Fubar.....jeg presiserte innledningsvis at min mening var angående de FORSLAG som tidligere ble nevnt........

......look who's talking --- ("ta det som passer ut av poster osv")

Skjult ID med pseudonym lilli sø. 29 juni 2008 21:27

Nå sporer vel denne diskusjonen litt av og :-)
Hvilke gutter får alle jenter, en smule generalisering her og.
Jeg har vært på siden din, vi har høy match, bildet er vel greit nok og teksten og. Og jeg er for gammel etter dine kriterier :-)
Det er også etter MIN personlige mening synd at få gidder å svare når noen tar kontakt.
Men det er sagt så mange ganger tidligere; det her er nettet og vi kan ikke måle vår egenverdi i antall besøkende, eller svar, eller brev vi får. Vi har alle noe vi liker, og vi responderer alle på ulike profiler av ulike årsaker.
Så får vi ikke svar, er det vel bare å heve seg over det. Se over vår egen profil igjen og spørre seg selv om den er konkret nok.
Jeg vil heller ha svar/brev fra en som liker meg, enn 100 fra noen som syns de må fordi jeg har sagt hei.

Skjult ID med pseudonym bloomie sø. 29 juni 2008 21:28

Enig, Lilli ------------------ back on track med oss! *smiler*

Og så er jeg jammen i meg veldig enig i resten av det du skriver også... !

:-))