Alle innlegg Sukkerforum

Menn som maser om sex på chatten.

Vis siste innlegg
(kvinne 43 år fra Oslo) ti. 24 juli 2007 03:22 Privat melding

Er det flere en meg som sliter med det?
Da er det ikke bare snakk om personer som er interessert i å avtale sex. Det er greit nok. Iallefall hvis de bare spør en gang får et nei og gir seg. Men når de vil ha sex via chatten og ikke gir seg? Så fort jeg avbryter maser de igjen?! Jeg fant heldigvis ut etterhvert at det gikk ann å sette noen på uinteresant direkte på chatten. Jeg har blitt oppsøkt av 4 personer i løpet av 24 timer som var ute etter sex. Jeg tror det bare var en av de som i det hele tatt hadde vært innom profilen min.
Det er utrolig slitsomt. Får jo ikke engang mulighet til å svare på meldinger for det vinduet forsvinner jo da bak med en gang noen begynner å mase. Det samme skjer med vinduet til andre jeg event chatter med samtidig. Hadde to på en gang i går natt. Vinduene flaksa jo så fort at jeg slet med å gjøre noe i det hele tatt. Rakk jo knapt å avise de annhver gang.
Det skjer ikke bare på natta. Jeg hadde en her mitt på dagen i dag og.
Bør jeg bytte bilde eller fjerne det helt?
Jeg har jo ikke lyst til det. Jeg vet jo hvor viktig bildet er her inne.
Hjelp, har dere noen råd?
Går det ann å reservere seg mot chat helt?

Skjult ID med pseudonym lurifaks ti. 24 juli 2007 03:32

Myte tror åpenbart dette forumet er hennes "15 minutes of fame"!

Stå på, vi andre synes det er førnøyelig, hehe

(kvinne 43 år fra Oslo) ti. 24 juli 2007 04:28 Privat melding

Kanskje jeg skulle begynne å bruke forskjellige pseudonum he, he. Jeg kjeder meg. Slitsomt med ferie og dårlig vær. Dessuten er jeg hos foreldrene mine og alle vennene mine er i Oslo =( Skal tilbake til Oslo på fredagen så da får dere ikke se meg så mye på en stund. Har lite internettilgang der for øyeblikket.

Så kom igjen. Diskuter med stakkars lille meg =)

Jeg har for så vidt trykka litt på knapper og funnet ut at jeg kan sperre meg for chat. Heldigvis, for så ille kjeder jeg meg ikke ;-)

(mann 51 år fra Oslo) ti. 24 juli 2007 07:46 Privat melding

For å reservere deg helt mot chat, kan du trykke på på/av knappen nederst til høyre på siden. Jeg tror den er der på alle sukkersidene, men har ikke sjekket alle sidene. Utenom så er det nok bare å øve opp klikkingen og merke folk som uinteresante.

@ lurifaks, nå har det aldri vært så veldig stort problem å få "15 minutes of fame" på sukkerforumet. Det er bare å legge inn mer enn 1 meldig per dag, så er du der...

(kvinne 47 år fra Buskerud) ti. 24 juli 2007 07:57 Privat melding

Nei, det problemet har jeg ikke, Myte. Sjekk profilen før du aksepterer chat og er det noe "fishy" med den så avvis og sett personen som uniteressant. Hadde det vært ulike personer som maste hadde jeg nok kikket litt ekstra på profilen min og vurdert om noe skulle endres.

Skjult ID med pseudonym Zuppermann ti. 24 juli 2007 11:19

Det jeg lurer på er om det i det hele tatt er noen som oppnår det de ønsker ved å mase om sex på chat?
Etter min mening er det så gjennomført patetisk at det halve hadde vært nok... :|

Kan nesten sammenligne det med å plystre etter damer, det er også gjennomført harry...

Bare kjør på med tanker og refleksjoner Myte/Gåte, drit i surmulende kommentarer!!! :D

Skjult ID med pseudonym Jente37 ti. 24 juli 2007 11:56

Ikke noe problem for meg heller!
Men så har jeg ikke antydning til kløft på noen av bildene mine heller....

Skjult ID med pseudonym Mira ti. 24 juli 2007 12:19

Herregud jente37 kryp tilbake inn i den hula du kravlet ut av

(mann 42 år fra Telemark) ti. 24 juli 2007 12:24 Privat melding

Jeg liker at folk ikke driver for mye gjetteleker om hva de vil, men klart, den som ikke respekterer stoppord er farlige å være alene med.

Blokkering gjøres på følgende måte:
Min Profil > Synlighet > og andre tickboks ovenfra "Ingen kan kontakte deg via chaten på Sukker", og som kit001 er inne på så er det en knapp øverst til høyre på chatsiden. Ellers kan du blokkere enkeltprofiler så ingenting kommer igjennom med å sette dem til 'ikke interessant'.

Men hovedregelen bør være at den som i det minste prøver å være litt gentleman får svar deretter, så det synes jeg du skal ha ros for, Myte. Profilen din er pen - blant de bedre jeg har sett, i skarp kontrast til andre med f.eks omtrent bare bikinibilder og knapt nok tekst.

(mann 42 år fra Oslo) ti. 24 juli 2007 12:26 Privat melding

Hmm, menn og kvinner lever virkelig i forskjellige verdener, med tanke på initiativ og tilbud(av alle slag), og slik får det bare være. Men, det som virkelig irriterer meg, er all støyen og skepsisen dette bidrar til, rundt kvinner. Til syvende og sist er det jeg, som er en relativt seriøs fyr på kjøttmarkedet, som får slite med dette.

(mann 42 år fra Oslo) ti. 24 juli 2007 12:32 Privat melding

Hehe, paradoksalt nok... 10 min etter jeg skrev dette innlegget, fikk jeg mail av en russisk berte, i ordets rette forstand, som vil gifte seg... Vel vel, støy.....

Skjult ID med pseudonym Jente37 ti. 24 juli 2007 12:49

Mira, hvorfor det?? Fordi jeg ikke har kløft på bildene mine?

Skjult ID med pseudonym Zuppermann ti. 24 juli 2007 13:40

Har fått et par "dårlige" henvendelser jeg også fra engelskspråklige jenter fra Russland eller Nigeria...

Liker spesielt de som ønsker å treffe meg, OG diskutere noe forretningsrelatert... Her smaker det av løvbiff med fløtesaus og pommes frites.... ;)

Tragisk... :\

Skjult ID med pseudonym PUA ti. 24 juli 2007 14:58

Har også fått et par uinteressante spammeldinger her inne ja. Kan godt klare meg uten det.

Men ift til chatt sex, så er det fullt mulig, også her inne. Har vel fått med tre, fire stk på det. Ganske moro egentlig, om man alikevel sitter hjemme en kveld. Men jeg skjønner at jenter synes det er ubehagelig om noen her opptrer aggresivt og klønete. Det er vel som med sex ellers, man må vite hva man gjør. Både for å komme igang med det, og mens man holder på.

Skjult ID med pseudonym Sukker.no ti. 24 juli 2007 16:24

Vi sletter spammere fortløpende så snart vi oppdager missbruket. Men det er personer som sitter å sender ut manuelt de samme meldingene (ofte med små endringer) til mange brukere så det er vanskelig å få vantette skript som stopper all spammingsaktivitet. Derfor fint at folk sier fra når de oppdager spam og/eller annet missbruk så sletter vi spammeren med en gang.

Vi gjør vårt ytterste for å skjerme våre brukere, men innimellom er det dessverre noen som trenger gjennom og får sendt ut spammeldingene sine.

Skjult ID med pseudonym Mira ti. 24 juli 2007 19:50

Jente37: så klart ikke fordi du ikke har slike profilbilder på din side. Men fordi du skriver at jenter som faktisk har antydning til kløft på sine bilder har seg selv å takke om de får slibrige tilnærmelser.

Skjult ID med pseudonym PUA ti. 24 juli 2007 19:54

Vel Mr Krølle. Hvorfor sliter du? Det har ingenting med deg å gjøre, og du er ikke ansvarlig for hva andre menn måtte finne på.

Skjult ID med pseudonym Jente37 ti. 24 juli 2007 20:03

Mira, ja, og det mener jeg, dessverre. Fordi man ikke kan kontrollere på et nettsted HVEM som får se kløften din. Og det er mye rart overalt. Jeg synes ikke bilde av Myte er spesielt utfordrende, men jeg har sett jenter i bikini, jenter med dyyyyp kløft og TA MEG-blikk og da synes jeg ikke det er så rart om de får tilnærmelser fra (syke) menn.

(kvinne 36 år fra Oslo) ti. 24 juli 2007 20:05 Privat melding

MrKrølle, hvordan kan du forvente å ikke få komplimenter for håret ditt med et slikt profilnavn? ;) Gi jentene litt kred, de prøver jo bare å åpne for en samtale med deg :) Kvinner flest liker ambisiøse menn så komplimenter for firmaet ditt får du sikkert nok av etterhvert som dere blir mer kjent.

Skjult ID med pseudonym Mira ti. 24 juli 2007 20:14

Jente37; STOR forskjell på jenter med dyyyyp kløft og "ta meg" blikk og det å ha antydning til kløft. Forsto det på innlegget ditt at du mente at Myte hadde så utfordrende bilder at hun hadde seg selv å takke for den type oppmerksomhet. My bad i så fall, hvis jeg var den eneste som dro en parallell mellom hennes innlegg og ditt.

Kan forresten ikke kontrollere hvem som ser kløften din på et utested heller, eller når man beveger seg ute blant mennesker generelt. Bare så det er sagt.

(mann 37 år fra Aust-Agder) ti. 24 juli 2007 20:17 Privat melding

En annen ting du kan gjøre er å opptre som offline lik det som på msn...
Når du klikker på chat så er det et ikon som viser om du er logget på eller av. Hvis du detter denne til av, så er du ikke synlig pålogget, men du kan starte chat med den du ønsker. Denne er bedre enn å sette at du ikke vil bli kontaktet da du stenger for alle og inklusive din egen mulighet til å starte chat...

(mann 42 år fra Oslo) ti. 24 juli 2007 20:18 Privat melding

Til Pick-Up-Artist:

Helt greit for meg at folk finner hverandre for å ha sex, om det så er via chat, bardisker eller dansegulv. Problemet mitt i denne sammenhengen er at hele konseptet virker preget av vilkårlighet, og falsk guts pga mediet.
Men, dette er absolutt ikke noe jeg mister nattesøvn av, altså.

En artig og kontroversiell idé hadde vært å innføre et valg i profilen "Jeg ønsker uforpliktende sex". Så kunne disse lekt sammen :)

(mann 42 år fra Oslo) ti. 24 juli 2007 20:21 Privat melding

LøveOslo: Jentene kan si hva de vil de, som åpningskommentar. Alt funker for meg, selv om jeg finner noe forunderlig. Det er hva de sier de neste par timene/ukene/månedene, som teller :)

(kvinne 43 år fra Oslo) ti. 24 juli 2007 20:46 Privat melding

Jeg dro ingen sammenheng mellom utfordrende bilder og bildene mine. Jeg er mye mer tekkelig på de en jeg ser ut i virkeligheten ;-) Man trenger jo ikke gjemme sine framdeler eh jeg mener fordeler, dæven det ble nesten like ille ;-) Men dette her er kanskje ikke det beste stedet å vise fram kroppen sin. Iallefall ikke på profilbildet. Men jeg ser ikke problemet med et bikinibilde fra syden i albummet. Guttene har ølbilder fra syden jentene har bikinibilder (hvis jeg skal generalisere litt). Det virker ikke som grisene går innom profilen uansett.

Skjult ID med pseudonym Jacta est? ti. 24 juli 2007 21:54

Unnskyld meg?

Hva er sex??
Er det den følelsen man får når man har vært singel en stund??
Eller er det noe jeg har glemt betydningen av.......?

(mann 51 år fra Oslo) ti. 24 juli 2007 22:03 Privat melding

google på sex, og du får svar...