Alle innlegg Sukkerforum

Selvhøytidelig og kritisk til livet

Vis siste innlegg
(mann 31 år fra Hedmark) lø. 5 jan. 2013 00:26 Privat melding

Anslår at 80-90 prosent av jenter fra 20 til 28 her hovedsakelig vil ha gutter som ikke er selvhøytidelige og som vil prøve alt livet har å by på.

Skjult ID med pseudonym Trallalaaa lø. 5 jan. 2013 00:32

.. hvem vil ikke det..? hvordan skal man lære og vite hvem man er, om tar seg selv høytidelig og ikke prøver ut litt her og der?

Skjult ID med pseudonym Trallalaaa lø. 5 jan. 2013 00:36

...trenger ikke bety annet enn at de tør drite seg litt ut og ikke er så pripne.. hva er galt med det...? Møt høytidelige folk... *barf*

Skjult ID lø. 5 jan. 2013 18:02

ingenting er styggere enn selvhøytidelige kvinnfolk i høyhelte sko,
hvor mange prosent utgjør dem av de norske kvinnene? 99,99999999999999999% ?

Jeg vil ha et skikkelig kvinnfolk. Hvor finner man det i norge? At det ikke er norsk er jo sikkert,
man bør jo nesten forlange kvalitet, noe "made in Norway" ikke er.

(mann 38 år fra Oslo) lø. 5 jan. 2013 18:11 Privat melding

Stating the obvious.

Skjult ID med pseudonym Knerten lø. 5 jan. 2013 18:16

Anonym 18.02
Hvorfor denne rakkinga ned på norske damer, de er like bra som alle andre damer, og siden jeg er optimistisk mhp norske damer så tror jeg faktisk de er best.
Har flere kamerater som har utenlandsk dame, damene der er ikke noe bedre eller verre de enn de som er made in norway.
Når hverdagen kommer og kulturforskjellene kommer frem så har de det på mange måter mye tøffere når de skal klare å finne ut av alle forskjellene med både kultur og tankesett..
Kanskje det har noe med holdningen din å gjøre også?
Sier ikke at alle damer made in norway nødvendigvis er helt supre, men jeg tenker at for oss menn så treffer kanskje den svingdøra oss også litt i bakhodet på vei ut....

(mann 49 år fra Oslo) lø. 5 jan. 2013 23:52 Privat melding

Det siste jeg ønsker meg - ikke langt fra i hvert fall - er en partner som er "uhøytidelig", eller stiller krav om at andre skal være det.

For det første: Hvis man sier at den andre må være uhøytidelig. hva sier man EGENTLIG da? Jeg kan ikke tolke et slikt krav annerledes enn dette: "JEG bestemmer hva DU må finne deg i. Hvis du ikke godtar det jeg utsetter deg for, eller vil være med på det jeg vil ha deg med på. er du selvhøytidelig."

Og hvem vil nå finne sge i en partner som krenker andres grenser på den måten? Dette handler om å tilta seg en slags eiendomsrett til andre mennesker.

Man kan snu på det: Her dukker det ofte opp tråder der kvinner blir kalt for "snerpete" eller lignende fordi de ikke vil være med på mer eller mindre perverterte eller avvikende seksuelle handlinger - noe som damene her har liten sans for. Er dette - d.v.s å mer eller mindre tvinge andre til å delta i seksuelle handlinger de ikke liker - noe verre enn at en kvinne hyler om "selvhøytidelighet" fordi en mann faktisk vil bestemme over sitt eget liv, og hvilke aktiviteter/interesser/prosjekter han vil engasjere seg i? Min integritet er verken mer eller mindre verd enn din.

Og for det andre: Når noen beskriver seg selv som "uhøytidelig" tenker jeg en eneste forbannet ting: Dette er en person som viker unna i møte med livets realiteter, en som ikke vil leve seg inn i eller ta inn over seg andres smerte, eller forholde seg til det vonmde og tragiske når det rammer henne selv. Går det an å ha et meningsfullt, VOKSENT, emosjonelt modent forhold til en slik person? Hva når du blir syk eller rammet av en eller annen personlig tragedie. Hvor er din "uhøytidelige" partner da? Flykter hun avgårde på en spennende reise til et eller annet sted langt borte for å slippe å forholde seg til realitetene?

Det er faktisk utrolig umodent og ynkelig å tro at man kan gå gjennom livet uten å forholde seg til ting som er vonde og vanskelige. Det er bare små, dumme unger som tror at livet handler om fjas, moro og "uhøytidelighet." Vi andre har forstått at livet er fullt av ting som må tas på blodig alvor - og at disse tingene faktisk må prioriteres fremfor ALT annet.

Sett at du søker jobb, med alt hva det innebærer av forpliktelser og ansvar. Sett at det første du sier på jobbintervjuet er: "Jeg heter NN; og tar ikke meg selv høytidelig!" Antakelig kunne du spart deg for oppmøtet.

Og er det mindre forpliktende å være i et kjærlighetsforhold?

Forb... UNGER!

Skjult ID sø. 6 jan. 2013 00:19

Det jeg forbinder med folk som tar seg selv alt for høytidelig er folk som mangler selvtillit,
så dem putter andre ned for å få seg selv til å føle seg bedre. Dem mangler evnen til å
føle empati og forstå hva andre føler. Dem har en trang til å alltid ha rett, selv om dem
har feil, og mangler evnen til å gi seg mens leken er god selv om dem har rett. Dem bryr
seg for mye om hva dem tror andre mener om dem og skryter om seg selv litt for mye.

Skjult ID sø. 6 jan. 2013 00:22

Det er sant osså putter dem ikke oss i rompa. De selvhøytidelige altså

Skjult ID med pseudonym nei sø. 6 jan. 2013 00:30

Anslår at 97% av alle her inne vil ha noen med humor.

Kom ann...

Finnes det folk uten humor?? NEI! Men kanskje det ikke er DIN humor? Javel da.. Men hvorfor bruke den ytterst begrensede plassen til å beskrive seg selv/sine ønsker på noe som er universelt for alle og som sier nada om hvem DU er, og hva DU ser etter??

Hvem ønsker en person UTEN humor??? Kjøpe en dukke da kanskje?

Vettu hva..

Skjult ID sø. 6 jan. 2013 00:43

Det finnes en spesifik humor mellom kvinner og menn. Det har lite med vanlig humor å gjøre =P