Alle innlegg Sukkerforum

Utseende, vekt osv...

Vis siste innlegg
(mann 48 år fra Oslo) sø. 6 jan. 2013 14:29 Privat melding

La dette inn som svar lenger ned, men fikk lyst å legge det som egen tråd.

Helt seriøst... Utseende, fysiske attributter osv... Det er noe mange sliter med. Folk står og sukker foran speilet og ser puppene henger, magen er litt stor osv... Mange plages veldig med tanker om hvordan de ser ut og får selvtillit deretter. Veldig mange tråder her inne går på utseende, vekt osv... Hadde det ikke vært en ide å tone ned dette kroppsfokuset littegrann? Tenk det, - for all del, la være å ta kontakt med dem som ikke appellerer til dere, men kanskje hadde det vært greit å ikke legge stein til byrden for dem som sliter med det?

For egen del ser jeg ut som meg, og det passer meg utmerket, så det har jeg tenkt å fortsette med.

Men, om folk går og er misfornøyde med seg selv, og får bekreftet her på forumet at folk mener det er stygt å være som man er, hva da?

Jeg leter ikke etter en 20 år gammel Pamela Anderson kloning... Det gjør meg ikke noe om det synes at folk har levd. Levd liv setter merker, og det kan like gjerne tolkes som tegn på modenhet og ikke som noe stygt....

Men det virker som mange synes det er greit å slenge ut av seg hva som helst så får folk bli så såret de vil, bare jeg får utgytt hva jeg i min perfeksjon mener om feite damer og ekle menn osv... Jeg blir litt pinlig berørt av skamløsheten og hensynsløsheten her på forumet, rett og slett!

(mann 48 år fra Akershus) sø. 6 jan. 2013 14:34 Privat melding

Tommelen opp for deg TS, du er en vis mann.

Skjult ID sø. 6 jan. 2013 14:35

Takk for et fornuftig innlegg. Vi kommer alle lengst med å få være som vi er. Vi kan ikke alle være slanke, rålekre fylt med silikon der det måtte trenges. Vi blir alle gamle en dag, å da er det fint at kroppen ikke er tuklet for mye med. Jeg for min del syntes personligheten til folk er mye mer interessant enn hvordan man ser ut.. Skal syntes at en blir voksen og at en har llevd et liv.

Skjult ID med pseudonym The Vips sø. 6 jan. 2013 14:37

*tar bølgen for TS*

Skjult ID sø. 6 jan. 2013 14:45

Vi kan lite for det at noen liker blondiner og slanke damer med store pupper. Spørs bare om de slanke blonde med store pupper liker dem tilbake. Forhold basert på utseende oftest varer ikke særlig lenge.

(kvinne 45 år fra Oslo) sø. 6 jan. 2013 14:48 Privat melding

Helt enig! Det kan virke som om enkelte bare leter etter "feil" her som de kan slenge dritt om og til og med sende melding til vedkommende om alt de måtte finne som ikke passet dem. Hva er vitsen egentlig......? Det er både ufint og kan være svært sårende. Har man ikke noe positivt å komme med så trenger man ikke å sende fra fra seg en masse dritt.

(mann 48 år fra Oslo) sø. 6 jan. 2013 14:49 Privat melding

For å sitere Michael P. Watson:

"Strong people don't put others down... They lift them up."

Så kan man jo diskutere om utsagnet kan snues 180 grader rundt og tenke litt rundt hva det sier om dem som trykker andre ned?

(kvinne 43 år fra Oslo) sø. 6 jan. 2013 15:16 Privat melding

Kloke ord fra TS og de andre som har skrevet i tråden :)
Applauderer

(kvinne 37 år fra Troms) sø. 6 jan. 2013 15:20 Privat melding

Veldig bra skrevet. Jeg er ny her inne og er rystet over hvor "stygge" folk er med hverandre. Det værste er at de ikke har guts nok til å vise hvem de er!!! Så da er det opp til oss andre og heve oss over det og huske på at det sier mere om dem enn de andre.

(kvinne 39 år fra Sør-Trøndelag) sø. 6 jan. 2013 15:23 Privat melding

I love lifting. The best ting I lift up every day, is the corner of your smile.

Skjult ID med pseudonym The One sø. 6 jan. 2013 15:24

TS har jo selvfølgelig riktig. Man skal ikke snakke nedsettende om hverandre uavhengig om det er om kropp eller andre ting. Når det er sagt så må man ta det som blir sagt/skrivd her inne med en klype salt. Mange skriver for å provosere og mener sånn dypest inne ikke å såre alltid.

Skjult ID med pseudonym hmm sø. 6 jan. 2013 15:33

Veldig, veldig bra sagt TS. Fornuftig og velskrevet!

Skjult ID sø. 6 jan. 2013 15:38

Jeg tenker sånt : Hvis en og hver bare kunne bli mer et menneske enn en kropp, så hadde det hjulpet myyyye.

Skjult ID med pseudonym Adapter sø. 6 jan. 2013 15:50

Vel, i en ideell verden og alt det det der....

Nå er det heller ikke alt som blir sagt på forum som er seriøst, det kan være greit å få med seg, spesiellt på steder som dette hvor det er en god del mennesker som ikke har noe erfaring med forum fra tidligere.

Og selv om det sikkert er fristende å tenke det for de som tar generelle uttalelser personlig, så er det faktisk ikke sånn at de som uttaler seg ang hva de liker og ikke liker er dårlige mennesker eller noe i den duren. Ikke kan man noe for hva og hvem man finner tiltrekkende og ikke heller. Det er ikke sånn at de som har, eller later som de har, få eller ingen preferanser på utseendet er "bedre" enn de som har det, selv om mange feilaktig hopper på slike konklusjoner.

Har man issues med egen kropp, så burde man vel heller jobbe litt med seg selv (og da fordi man selv ikke er fornøyd!), fremfor å forsøke å pålegge andre å ikke kunne uttale seg negativt om noe man selv misliker...?!

Og hvorfor er det ingen som syter og klager og kommer med negative personkarakteristikker på de som uttaler seg om hva slags personlighet de liker og misliker? ...men nåde den som sier at de ikke liker bilringer eller hengepupper? Ja fysj og hark for noen skamløse og hensynsløse drittmennesker.

Skjult ID med pseudonym lusa sø. 6 jan. 2013 15:55

Fint og flott tema, stort hyggeligere blir det ikke (og det mener jeg), men jeg kjenner litt på at jeg synes Adapter har den mest solide bakkekontakten her..

Skjult ID med pseudonym Ærligheten sø. 6 jan. 2013 16:09

Jeg ser faktisk ikke problemet med at man prioriterer fysikken høyt.
Ei dame jeg ikke anser som rålekker er uansett ikke potensielt kjæresteemne.
Og er det ikke potensielt kjæresteemne er det ikke veldig interessant å treffe henne her inne.

Men klart, man langer ikke ut med "Du er for stygg for meg" og andre nedsettende kommentarer.
Igjen er vi over på det jeg skrev her om dagen om normal høflighet.

Skjult ID med pseudonym The One sø. 6 jan. 2013 16:12

Det er vel en forskjell på å si æsj og pføy om hengemager en å si jeg liker trimmede kropper! Poenget er vel hvordan man utrykker det man liker eller ikke og ikke hva man egentlig liker.

Skjult ID med pseudonym pgmp sø. 6 jan. 2013 16:20

Det virker som om folk mener at negative tilbakemeldinger på utseende er uakseptabelt, mens negative tilbakemeldinger om personlighet er fult akseptert. Hvorfor det? Mener man at en person vil endre personlighet ved tilbakemeldinger, mens alt håp er ute for en som knapt har kjøtt på kroppen?

Skjult ID sø. 6 jan. 2013 16:27

pgmp
Ingen fornuftig grunn til det men det er kanskje fordi samfunnet er absurd kroppsfiksert fremfor personfokusert.

(kvinne 45 år fra Oslo) sø. 6 jan. 2013 16:40 Privat melding

pgmp@

neg. tilbakemelding om personlighet er fult aksepter........-virkelig?

Jeg syntes at det er alt for mange som er raske med å dømme andre ikke bare av utseende men generelt ut i fra forskjeller som feks utdanning, jobb, til og med skrivefeil.... Et menneske er da så mye mer en akkurat sitt yrke.
Hva er det dessuten som gjør at noen mener de har så mye mere rett til å dømme andre? for at de selv er mye bedre alle andre eller hva......

Skjult ID med pseudonym Lady sø. 6 jan. 2013 16:43

Vi lever ikke i den perfekte verden og forumet består av mange forskjellige mennesker.

Vi tiltrekkes av forskjellige egenskaper og kroppstyper uansett hva andre måtte mene.
Man kan ikke diktere hva andre skal like. Er man fornøyd med sitt utseende har man en kroppsholdning og utstråling deretter.

Er man ikke fornøyd må man faktisk gjøre noe med det selv. Det hjelper lite å si at andre foretrekker slanke damer/menn og siden man ikke tilhører den gruppen så er det de andre det er noe galt med. Det er å skyve ansvaret over på andre og stille seg selv i offerrollen. De som setter seg selv i offerrollen og sutrer hele tiden er lite tiltrekkende.

Det finnes mange flotte kvinner som har noen kilo for mye som har akseptert sin kropp. De har lært å kle seg og kan skride inn i et rom som en gudinne:) De er tilrekkende:)

Skjult ID sø. 6 jan. 2013 17:38

Dette er en av de dårligste datingtjenestene i norge, bare overgodt av match.com

Skjult ID med pseudonym Z sø. 6 jan. 2013 17:42

Poeng til TS.

Utover det har vi vel alle våre årsaker til å velge inn eller bort. Personlig velger jeg f.eks bort på bakgrunn av hva enkelte skriver på forumet til andre, selv om det ikke har noe med meg å gjøre. Dette går på menneskesyn, og der er jeg ganske "streng". Et menneske som ikke har respekt for sine medmennesker ryker ut med høye kneløft.

Så finnes det kommenter som likevel kan få meg til å vegre meg. Et eks. er det Ærligheten skrive lenger oppe her:
"Ei dame jeg ikke anser som rålekker er uansett ikke potensielt kjæresteemne."
Jeg føler meg ikke rålekker på noen som helst måte, og innser da at han ikke vi vil være noe for meg og motsatt.
Å skulle gå rundt å være rålekker høres utrolig slitsomt ut, og ikke et liv jeg ønsker å leve.
Og slik velger vi alle ut og bort og vekk utfra preferanser enten på utseende, menneskesyn eller følelse.

Hadde vært digg om vi fokuserte på å velge inn i mye større grad. Jeg har i alle fall blitt overrasken før! :-)

(mann 47 år fra Oslo) sø. 6 jan. 2013 17:43 Privat melding

De aller fleste har jo preferanser når det gjelder både fysikk og personlighet, det rår man ikke over.
Problemet synes jeg er når folk ikke klarer å skille mellom å være ærlig om egne preferanser og behovet for å trykke alle ned som ikke møter dem.
Forøvrig har jeg vært på og av her i snart to år og forundres fortsatt over hvor mye menneskeforakt som florerer på et nettsted der man faktisk betaler for å finne noen å dele tilværelsen med.
Og argumentet om at folk troller for å provosere uten å egentlig mene det de skriver, kjøper jeg ikke et sekund. Eller så er det iallefall irrelevant. Bedriten oppførsel utøves av bedritne folk uansett hvordan man vrir og vender på det.

Skjult ID med pseudonym Z sø. 6 jan. 2013 17:44

Nei, det ble for mange diffuse ord. La meg si det enklere:

En mann som finner meg veid for lett utelukkende pga utseende/vekt blir veid for lett av meg pga personlighet.

Skjult ID med pseudonym Z sø. 6 jan. 2013 17:45

Well spoken, HerrFekt.

Skjult ID med pseudonym -m- sø. 6 jan. 2013 17:53

Bra inlegg TS :)

Enig med z her må være utrolig slitsomt å føle at man skal fly rundt å se perfekt ut hele tiden! En mann som elsker meg skal elske meg selv i joggebukse med bustete hår og jeg skal elske ham i samme looken. Det er for meg å virkelig elske en person. Hva hvis man skal være en uke på hytta da? Eller ute i telt? Nei ekte mennesker er foretrukket framfor en barbiedukke man ja :)

Skjult ID med pseudonym Z sø. 6 jan. 2013 17:56

Argumenter mot dette vil være at den rålekre kan være rålekker i noens øyne både på hytta en uke og i joggebukse, -m-. Men jeg kjøper den ikke. Det følelsen av å skulle være "rålekker" som er utmattende. For meg :-)

Skjult ID sø. 6 jan. 2013 18:07

Det er sex appeal og selvtilliten som gjør deg rålekker eller ei, uansett utseende/vekt

Skjult ID med pseudonym Z sø. 6 jan. 2013 18:09

Alt kommer an på øyet som ser, Skjult ID.
Men jeg er enig med TS: Man trenger ikke alltid synliggjøre så innmari sterkt hva man ikke vil ha.
Svært mange er det mange ikke vil ha - og jeg ser ikke hvorfor det er viktig å snakke så mye om nettopp det :-)

Skjult ID sø. 6 jan. 2013 18:14

Jo, Z, det er de "rålekre" med dårlig selvtllit som blåser opp sånt oftest, umodne mennesker som tror de kan kompensere noe med noe

Skjult ID med pseudonym Z sø. 6 jan. 2013 18:24

Hva mente du nå, skjult ID? Skjønte ikke helt, jeg :-)

Skjult ID med pseudonym eller... sø. 6 jan. 2013 19:25

Det er pussig hvordan enkelte menn/kvinner kan ha "perfekte" kropper men være fullstendig ukarismatisk, mens andre med større eller mindre "skavanker" oser av sex-appeal og sjarm. De tingene henger bare ikke sammen, den store klisjeen om at skjønnhet kommer innenfra, er faktisk sann. Og det stedet innenfra, er sannsynligvis personligheten.

Det lureste er vel i hvert fall å ikke være redd for at "alle" synes at ens små skavanker er utiltrekkende. Etter min erfaring har de fleste komplekser for et eller annet, men svært ofte er disse ufullkommenhetene helt uvesentlige i andres øyne.

Skjult ID sø. 6 jan. 2013 19:26

Rart hvordan d er så mange som sier seg enige i det TS sier (meg inkludert) men allikevel så er samfunnet ikke sånt. Hvis dette er representativt for resten av verden så burde det jo ikke være som det er nå? Eller er vi i så mindretall der ute? Eller kanskje vi bare er hyklere hele gjengen?

Skjult ID med pseudonym -m- sø. 6 jan. 2013 19:27

bra sagt eller :)

personligheten har enormt mye å si hjelper ikke om man liker innpakningen hvis man ikke liker selve presangen :P

(kvinne 37 år fra Troms) sø. 6 jan. 2013 21:07 Privat melding

Man kan ikke likes av alle. Selv om ikke en person synes du er rålekker, så kan jo neste person synes det! ;)

Skjult ID med pseudonym bønna sø. 6 jan. 2013 21:17

Jeg vil skille nokså klart mellom det å betrakte andre som potensielle partnere og alle andre relasjoner en har til mennesker. Det er når en ser på andre med "mulig partner-brillene" at en vurderer det kroppslige med kritisk blikk. Når en legger vekk de brillene så betyr utseende etc. ekstremt lite, da er det andre ting som teller.

Skjult ID sø. 6 jan. 2013 21:41

Vil starte med å si at jeg er fullstendig enig med TS. Vil allikevel si at jeg er rimelig lei av alle de som føler for å snakke negativt om rålekre, slanke damer. Som om det skulle være ensbetydende med at de er uintelligente barbier. Jeg har mange gode venninner i nettopp denne kategorien. Vil bare legge til at jeg er dame, ikke tynn og ikke rålekker.

(mann 48 år fra Oslo) sø. 6 jan. 2013 21:51 Privat melding

Moro at denne tråden startet så mye debatt. :-)

Men til dem som sier at "slik er verden", "de som har issues får jobbe med seg selv", "når man tar på partnerbillene" osv, dere har bommet på poenget mitt!

Jeg var på et slektstreff for lenge, lenge siden....

De voksne satt ved voksenbordet og drakk kaffe, vi barna satt ved barnebordet.... Jeg var 10 eller 11, like ved meg satt "Stina" som var 9... Plutselig hørte vi ei av de gamle damene som med høyt volum utbasunerte "Herregud så tjukk Stina har blitt da! Fysj og fy! At det går an!" Jeg så ansiktet til "Stina", hun gråt ikke, men det var vondt å se.

Jeg var liten og hadde ikke mot da til å konfrontere det fryktelige kvinnemennesket med det, og det angrer jeg på i dag, men det får jeg ikke gjort noe med....

Hvordan er "Stina" i dag? Jeg vet ikke. Hun hører til en del av slekten som vi traff veldig skjeldent. Jeg håper hun er helt normal og har det fint. Men, er hun opptatt av trening og slanking og gjør det samme med barna sine så de skal slippe det der? Er hun like tykk og har store komplekser? Jeg vet ikke.

Poenget mitt er at samme hva man synes, samme hvilke preferanser vi måtte ha, så trenger vi ikke skrike så høyt om hvor ekle alle de vi ikke selv ville hatt som partnere er. Det må gå an å ha egne preferanser uten å trykke alle andre ned dritten. Er ikke det et greit standpnkt?

(kvinne 37 år fra Oslo) sø. 6 jan. 2013 23:02 Privat melding

Fin tråd. Denne syns jeg vi skal beholde på toppen en stund!

Skjult ID med pseudonym -m- sø. 6 jan. 2013 23:10

"Det må gå an å ha egne preferanser uten å trykke alle andre ned dritten. Er ikke det et greit standpnkt?"

jo det syns jeg er et fordømt bra standpunkt som burde komme inn med morsmelka :)

spesielt til sånne uoppdragne damer ala bølla til stina :P

Skjult ID med pseudonym -Bene- sø. 6 jan. 2013 23:12

Jeg tenker at det ville være hyggelig om folk så etter mennesker de klikket mentalt med, med personlighet, humor og kjemi framfor hva det ville være fint at andre så deg sammen med.

Skjult ID med pseudonym Knerten sø. 6 jan. 2013 23:12

Først og fremst så må jeg si til TS at dette var meget godt formulert innlegg.

Jeg lurer på om ikke dette er ett fenom generelt på internett, hvis man ser på en del debatter osv så er det utrolig med harseleringer som foregår. Ofte går det på person og ikke sak, ofte ganske ekstreme meninger. Det virker for meg som om det er altfor mange som skal hevde sine preferanser og driter i alt annet, om de trykker en del mennesker ned i søla underveis er underordnet og betydningsløst.

Enig med flere at uansett hvilke preferanser vi har så skal vi ikke trykke de som kommer utenfor disse preferansene ned i søla, kanskje ett forsinket nyttårsforsett for oss alle?

Skjult ID med pseudonym lusa sø. 6 jan. 2013 23:14

Jeg tenker at hvis en person får meg til å klikke mentalt, så innleder jeg _ikke_ et forhold med han. Det får være grenser!

Skjult ID med pseudonym camo sø. 6 jan. 2013 23:17

Det er en form for hersketeknikk; å fremheve seg selv ved å rakke ned på andre.

Skjult ID med pseudonym -Bene- sø. 6 jan. 2013 23:19

lusa - Næh, gi deg'a, tenk SÅ kult dere ville hatt det i en trassig hverdag!

Skjult ID med pseudonym -m- sø. 6 jan. 2013 23:21

-bene-

helt enig med deg, hvorfor tenke så mye på hva andre syns? Er jo hvordan man selv og dette andre mennesket har det sammen som teller ikke en eller annen teit status :P